lol , nu ma.. ce plm chelie la 20 d ani .. ala de gat cu Goian sunt
am fost in delegatie la meciul cu franta din toamna.
lol , nu ma.. ce plm chelie la 20 d ani .. ala de gat cu Goian sunt
am fost in delegatie la meciul cu franta din toamna.
E criza acum, nu mai baga infractorii in dube, ii duce cu tramvaiul la sectie ![]()
Muriti de ciuda!:D
:D
Pacat ca nu am prins bilet la Paris, pe Parc de Princes....
Mie Coldplay mi se par cam emoizi
))))))))

Max: figura de neamt
Ghioane: figura de rus
Matei: figura de corvus (cioara)
Coman: ?
Marica: ?
Chivu: bidon turtit
Radoi: baiat dragut
Mara: mai urat decat babau
Apostol: mama, ce fata are...
Rat: figura de babuin
Surdu: figura mirata, de prostut
Daca mana stanga o are la nivelul fundului clar, pentru pozitia mainii drepte se pot face presupuneri. ![]()
Mie Coldplay mi se par cam emoizi))))))))
si mie mi se par multe lucruri despre tine, dar din bun-simt ma abtin ![]()
revin maine dimineata cu poze si filmulete, acum sunt prea obosit...
contina cica erori... oare e prea mare rezolutia?
si mie mi se par multe lucruri despre tine, dar din bun-simt ma abtin
revin maine dimineata cu poze si filmulete, acum sunt prea obosit...
Pai ar fi bine sa te abtii si sa respecti si parerile altora.
Pai ar fi bine sa te abtii si sa respecti si parerile altora.
toate bune si frumoase, dar nu cred ca as numi aberatia ta o "parere", este?
sa revenim la ideea topicului... cine cunoaste un program bun de redimensionat poze?
toate bune si frumoase, dar nu cred ca as numi aberatia ta o "parere", este?
sa revenim la ideea topicului... cine cunoaste un program bun de redimensionat poze?
Inseamna ca nu stii ce inseamna "parere".
Mie Coldplay mi se par cam emoizi))))))))
PÃRÉRE, pãreri, s.f. 1. Opinie, punct de vedere; concepție, idee, credințã. ♢ Expr. A fi de pãrere = a crede, a socoti, a considera. A(-și) da cu pãrerea (ori câte o pãrere) = a opina; a crede, a considera, a aprecia. A fi de aceeași pãrere (cu cineva) = a fi de acord (cu cineva). A fi de altã pãrere = a crede altceva, a nu fi de acord.
dragoste, una e o parere fie ea si impertinenta si alta e o ineptie spusa cand te plictiseai... desi meritai o replica taioasa despre tipul "moldovencei fudule" ai noroc ca sunt binedispus si nu'mi complic existenta in polemici.
PÃRÉRE, pãreri, s.f. 1. Opinie, punct de vedere; concepție, idee, credințã. ♢ Expr. A fi de pãrere = a crede, a socoti, a considera. A(-și) da cu pãrerea (ori câte o pãrere) = a opina; a crede, a considera, a aprecia. A fi de aceeași pãrere (cu cineva) = a fi de acord (cu cineva). A fi de altã pãrere = a crede altceva, a nu fi de acord.
dragoste, una e o parere fie ea si impertinenta si alta e o ineptie spusa cand te plictiseai... desi meritai o replica taioasa despre tipul "moldovencei fudule" ai noroc ca sunt binedispus si nu'mi complic existenta in polemici.
Tocmai ti-ai complicat-o.E grav daca apelezi la dex de fiecare data cand porti o discutie,interesant erai daca iti sustineai ideea fara sa fugi repede la gugle sau la dexonline.
A si cred ca ti-ai dorisa ai o "moldoveanca fudula"
.
da' chiar trebuie sã urcați întregi suluri de fototapet?
ce panarame
Ma mir ca nu a fost si Jiji printre ei.