...

Ce vremuri.. revenea Ceahlaul de la 0-2.
...
Ce primavara...tinerel mai eram pe atunci. ;![]()
11 ani!Pfoai!
...
amintiri din copilarie...
...
amintiri din copilarie...
Steaua in semifinale!
Nu mai plange Moldo...
Plansul e de formaaa...
CRApid nu e moort...
CRApid se... transforma...

Steaua in semifinale!
Nu mai plange Moldo...
Plansul e de formaaa...
CRApid nu e moort...
CRApid se... transforma...
Sferturi,vii destul.Oricum ce vremuri,Romania sa aiba doua echipe atat de departe in UEFA.
lari
la ce restaurant se poate manca o ciorba de pasarica? si care este desertul la un astfel de meniu?
Restaurantul se numeste "Casa noastra" din Sinaia, e nitel mai jos de Hotel International.
Desertul nu poate fi decat ciocolata de pe muntele Venus.
Pentru ca ti-a placut, uite, te ajut sa ajungi acolo cu un BMW, ca tot iti place tie Germania atat de mult. Acu' sper ca n-ai sa faci mutre, la un astfel de vehicul...
Restaurantul se numeste "Casa noastra" din Sinaia, e nitel mai jos de Hotel International.
Pentru ca ti-a placut, uite, te ajut sa ajungi acolo cu un BMW, ca tot iti place tie Germania atat de mult. Acu' sper ca n-ai sa faci mutre, la un astfel de vehicul...
e superb bmw-ul, mai ales ca firma e din München, oraselul meu, imi plac dotarile mai ales aerul conditionat.
si ca bauturi ce oferte are restaurantul ala?

Trofeu la golf ![]()
Am si eu poza la meniul ala
))))))) am ras cu lacrimi acum 2 ani,si mai aveau o prajitura "Ciresica"
)))
Am si eu poza la meniul ala
))))))) am ras cu lacrimi acum 2 ani,si mai aveau o prajitura "Ciresica"
)))
Gigi, mustacioara ta/ma imbie la ceva…

UDREA SI TRANSPARENTA…
impusa de Comisia de Ancheta…

O impartire necesara...

AISS