AXL...la 30 de nebuni citi au fost atunci,de unde dracu' cani?le-am dat borcane sa se adape...oricum aia e bere,am prins unde era nedumerirea ![]()
Bun asa. Eu am facut exact aceleasi chestii si m-a ajuns, cu tot cu transport, masa, intrari, etc., la exact 205 euro.
Croaziera pe Bosfor costa 7 lire, adica mai putin de 4 euro, ei o dau cu 10 euro. Topkapa-ul ei il dau o data ca inclus in pret, o data ca optional, bravo lor, mai costa si-ala 20 de euro. Cu masa te descurci.
Cine oare face asemenea afaceri banoase?
Iata cine:
1. Cine va pune frate sa va faceti abonament la conex, oricum nu mai vorbeste nici dracu in retaua aia, pe deasupra au si niste oferte mai mult teapa.
2. axl-eu spun ca este edificator, auzi lu' preafericitu sa nu ii iasa si lui de un upgrade la biserica? sau macar la vila lu' presfintia sa, daca pentru biserica este prea mult.
ca tot suntem la capitolul mistouri cronice acute
danimarcu
-ce buna e tipa care sta capra din a doua poza
Ion
-care e faza cu jocul in bozgoreste? l-au tradus astia in limba aia pt minoritatii din Romania?
danimarcu-ce buna e tipa care sta capra din a doua poza
Esti beleaua..))
Acu' o certam pe aia ca sta capra la gazeta,si dupa 2 minute ne uitam dupa funduri?... ![]()
Oricum,"aia" din poza e doar o copila de 10 ani... ![]()
Esti beleaua..))Acu' o certam pe aia ca sta capra la gazeta,si dupa 2 minute ne uitam dupa funduri?...
Oricum,"aia" din poza e doar o copila de 10 ani...
ma baga astia la pedofilie cu asta, oricum aici se permite ca suntem in coltu vesel.
cat despre parasutele din gsp alea nu au ce sa caute la noi pe site, nici sa cerseasca voturi de la noi.

La ghena de la etajul 3 din bloc de la mine ![]()
Si a mai adaugat ceva: "vantul nu are degete"
Ba, in ce bloc de jmecheri traiesti. Il aveti ca majodrom pe Vantu.
Ba, in ce bloc de jmecheri traiesti. Il aveti ca majodrom pe Vantu.
Vantu e femeie de servici' ![]()
cica tre sa-i dau un titlu mesajului
Graz nu Gratz.

Taxi, taxi, taxi ![]()