Sa razi cu lacrimi si sa ramai prost de prostia unora..
Sa razi cu lacrimi si sa ramai prost de prostia unora..
Eventual sa fie si fost agent CIA. ![]()
"Solicit deschiderea actiunii penale impotriva numitului Dumnezeu, domiciliat in cer ( ), pentru comiterea infractiunilor prevazute de art. 215 (inselaciune " n.r.), 221 (tainuire " n.r.), 246 (abuz in serviciu contra intereselor persoanelor " n.r.), 256 (primire de foloase necuvenite " n.r.) si 257 (trafic de influenta " n.r.). In fapt, prin botezarea mea la biserica s-a facut un contract cu paratul pentru a-l indeparta pe diavol de mine si a ma feri de necazuri. Pana acum, paratul nu si-a onorat contractul. Dimpotriva, a pretins si primit de la mine in cursul vietii diferite bunuri si rugaciuni, in schimbul iertarii pacatelor"
Pt Fane....fara numar
parca d-asta a baut stanel odata...
haaaaaaaaaaaaa
proletari din toate tari-le unitiva!!! genial
Se pare ca da.

Ala cu Mercedesu` a revolutionat codul rutier. Tramvaiul avea semn de cedare a prioritatii catre limuzine.
pacat....speram sa fie Jiji in el
cred ca mache a postat informatia asta. i-o fi tremurat mana...
Deh, nimic nou - mai postasera niste analfabetisme si pe Facebook, cand i-am corectat mi-au sters postul si au corectat textul ![]()
Mie ca mi-au dat ban, ca l-am injurat pe gibon pe pagina oficiala ... nu mai zic nimic. ![]()
dupa parerea mea e cea mai reusita poza cu trofeul, cu Domnul Ienei si echipa![]()
Si Ienei sa fi fost antrenorul, ce fruos era ....