haha stiu eu unde e , o sa incerc sa o fac eu ![]()
Poate o sa fac o poza mai buna cand mai ajung pe la Unirii ...
Pe strada aia am facut eu liceul
) langa sectia 14
ACAB! ![]()
)
o poza nu stii sa pui!
cat i-a luat omului sa gandeasca toate relatiile astea de rudenie? epic ![]()
cat i-a luat omului sa gandeasca toate relatiile astea de rudenie? epic![]()
S-au f#t#t de s-au zapacit ...
![]()
De fapt toata increngatura asta a aparut intr-una din cartile lui Sven Hassel.Daca si el a preluat-o din alta parte,nu am de unde sti.
E incepator:))) nu a aproximat distanta corect
E incepator:)))
Incepatoare ![]()
incepatoare cu seria 6
'tutzi tara asta
asdf
care esti tu ioane ? ca nu-mi dau seama !

nu circul des prin Bucuresti, insa intamplator am ajuns si eu odata pe strada unde am pupat-o pe Mimmi. , tot in sectorul 3. Mi s-a parut cea mai haioasa denumire, pana cand, continuandu-mi periplul prin Capitala am descoperit si strada asta unde a fugarit-o unul pe Ana. Lipscaniul e fascinant! La Cluj consilierii locali sunt mult mai conservatori, ultimele strazi aparute au tot nume proprii, personalitati din diverse domenii ( Iosif Sava, Dinu Lipatti, C-tin Mille etc).
p.s vai mai, ati pus filtru la m.i.m.i ? apare Meme cand scriu fara puncte ![]()

mai nu va mirati foarte rau de astfel de denumiri.
A fost in 2008 ocampanie a primariei si a firmei apanova intitulata "de ce iubim Bucurestiul" iar multi au ales o denumire pentru locurile care le trezesc amintiri, asa ca acele strazi nu au relevanta administrativa, doar sentimentala.
Eu imi iubesc Bucurestiul pentru ceea ce este el, capitala economica, culturala, stiintifica a tarii, acest suberb oras cu o splendida architectura.
Eu imi iubesc Bucurestiul pentru ceea ce este el, capitala economica, culturala, stiintifica a tarii, acest suberb oras cu o splendida architectura.
bancul zilei?
bancul zilei?
nu vreau sa intru in discutii cu tine, dar uita-te la celelalte orase din provincie,
2 strazi, 3 intersectii si 5 cladiri mai deosebite restul blocuri comuniste fara numar, nici macar canalizare sau semafoare nu au toate, asa ca lasa-ma cu faze gen bancul zilei, punct.
@LRP
In Sinaia nu-i asa cum zici tu! ![]()