FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Handbal

«167891039»
la06.03.2009 13:55

deplasarea la Brasov nu se va face..deci ne vedem sambata in floreasca;)

Lari07.03.2009 17:52

17-16 la pauza pentru potai.

Meciul e pe Sport.ro.

Mi se par cam brutali dinamovistii.

Adrian07.03.2009 18:41

E BLAT BAH!!!!

Pe cuvantul meu ca mi se pare blat!

M-am enervat ca imi vine sa sparg televizoru.

Noi ratam din orice pozitie, scapam mingi, dam pase proaste, ne ferim cand dau aia.

Si jegurile alea nu au nici o treaba. O baga in poarta la fiecare actiune.

Baga-mi-as **** in dinam0 si in burta lu' Marcel Popescu!

Lari07.03.2009 18:47

38-26!

Cred ca e cea mai mare victorie a lor din istorie contra noastra.

Cazacu e negru de suparare.

Ce inseamna un arbitraj smecheresc: ii lasi pe unii sa joace extrem, extrem de dur (fara sa dai cartonase, fara prea multe eliminari etc), dupa care, cand simti ca ailalti au fost timorati, arbitrezi corect.

Padrese07.03.2009 19:43

Nu cred ca putem acuza pe altcineva decat pe noi. Daca repriza intai am fost bine, in a doua am fost sub orice ce critica, echipa a cazut psihic si Rudic in loc sa conduca echipa a debusolat-o mai rau prin greselile lui In campionat s-a dus si ultima speranta, ne-a ramas cupa care se va desfasura in luna mai.

Etapa viitoare Steaua va juca acasa impotriva Stiintei Bacau, sambata de la ora 11.

Asa cum era de asteptat militienii au facut orice sa ne opreasca sa intram in sala - am aflat ca clubul dinamu a pus in vanzare bilete(????), o hartie cu o stampila si o semnatura, bilete care in mod miraculos au fost cumparate in totalitate nu se stie de cine si care apareau la fel de miraculos aduse de cei din sala pentru suporterii potailor.

Lari07.03.2009 19:51

Incredibil de slab Rudici! Cred ca gresit lejer 4-5 pase destul de usoare, chiar pe semicerc.

Am fost demotivati, lipsiti de inspiratie, fara nerv, ne-am aparat fara chef 3/4 din timp, am atacat la voia intamplarii, fara pic de viteza. Da, marea vina o purtam noi.

Numai ca, in handbal, arbitrajul este mult mai important decat in fotbal, dupa parerea mea. Iar astazi, arbitrii au fost smecheri, in opinia mea, repet.

Aceasta infrangere ii apartine boului de Cazacu! Si-a batut joc de Steaua in acest sezon! :cursing:

ManiaCU07.03.2009 20:27

Cred ca mai usor se intra in depozitul de arme de la Ciorogarla decat la meciul asta de handbal. Desi tribunele nu erau pline, se vedea clar la TV ca mai erau locuri libere... ia bilete de unde nu-s. Nu inteleg de ce nu s-au vandut bilete si la ora meciului. La intrare stewardzii foarte vigilenti au descoperit pana si invitatii false :) ceva deosebit cu masurile astea de securitate...

Padrese07.03.2009 20:39

Din pacate clubul Steaua se afla aproape in moarte clinica: la volei s-a ratat intrarea in play-off, la baschet e greu sa se realizeze promovarea in Divizia A, la handbal oscilam si daca nu ar fi Cazacu ne-am duce la vale, la hochei nu mai reusim sa le luam fata ciucanilor de vreo 2 ani si daca nu ar fi Carlan sa se zbata nu cred ca ar mai exista echipa, singurele sectii care momentam merg sunt rugby-ul si polo-ul, sa vedem pana cand. Financiar nu aveam resurse - am inteles ca voleibalistii cam joaca cu buzunarele goale, locuri de disputate nu sunt - jucam intr-o sala de 100 de locuri si nu sunt planuri de constructie pt una noua (asta in timp ce domnii de la militie s-au pus pe facut o sala de 5 mil de euro).

Deci, cam ce ar fi de facut in situatia asta?

Lari07.03.2009 20:55
Deci, cam ce ar fi de facut in situatia asta?

Hai sa-l intrebam pe nenea Boroi, ca el e bossu', el trebuie sa caute finantare sau sa faca ceva pentru a ajuta acele sectii.

George Boroi a fost un mare sportiv, dar lasa mult de dorit din postura de conducator.

kaymack07.03.2009 21:08

nu am de spus decat A.C.A.B. !!!!!!!!

Cred ca mai usor se intra in depozitul de arme de la Ciorogarla decat la meciul asta de handbal. Desi tribunele nu erau pline, se vedea clar la TV ca mai erau locuri libere... ia bilete de unde nu-s. Nu inteleg de ce nu s-au vandut bilete si la ora meciului. La intrare stewardzii foarte vigilenti au descoperit pana si invitatii false :) ceva deosebit cu masurile astea de securitate...

mda ai mare dreptate aici...sper ca au scapat ceilalti de amenzi ;)) A.C.A.B.

Padrese07.03.2009 21:16

Nu ii stiu activitatea lui Boroi dar dupa rezultate, parerea mea, nu a facut o treaba prea buna. L-am vazut ca vine cam la toate meciurile in care joaca Steaua si incurajeaza sportivii.

La faza cu finantarile e cam aiurea ca fiind criza asta nu cred sa se mai bage cineva sa dea bani la sporturi la care e destul de greu sa faci profit.

Lari07.03.2009 21:31

@Padrese

De acord, Boroi a avut si rezultate foarte, foarte bune. Ma bucur enorm de mult ca sustine bine rugby-ul si poloul. Dar cam atat.

OK, nu-ti da ministeru' bani. Pai poate alerga si el dupa finantare, asa cum face Marcel Popescu, unul dintre managerii excelenti de club din Romania (chiar si cu exceptia "metodelor specifice" la care apeleaza deseori). Ce?! La Dinamo nu e criza financiara mondiala?

Daca privesc situatia de ansamblu, vad ca acelea au fost mai degraba conjucturale. Avem multe performante la nivel individual, unde nu este nevoie de investitii majore la nivel de infrastructura, unde conteaza enorm vointa, unde antrenorii pot lucra mai usor cu sportivii decat tehnicienii care trebuie sa managerieze echipe de peste 10-15 oameni. Dar la sporturi colective...

CS Steaua nu are nici macar un site! Nu vreau sa fie UEFA.com, dar se pot face portaluri decente si cu bani mai putini.

E laudabil ca vine la meciuri si incurajeaza sportivii. Insa atributiile sale ar cam trebui sa depaseasca acest nivel.

OOOOOOFFFFFF!!!!!!!!

Padrese09.03.2009 06:51

Rezultatele lui Boroi cele mai importante, cel putin anul trecut au fost medaliile la Olimpiada obtinute de Alina Dumitru(care se antreneaza la Cluj cu Florin Bercean), Ana Maria Branza (care se antreneaza la Craiova) si Sandra Izbasa (care se antreneaza la Deva) si care sunt trecute la Steaua doar pe statul de plata. Nu stiu, deci nu pot sa spun, ca clubul Steaua nu le-a ajutat in vreun fel (in afara faptului sa le formeze) dar cred ca marele merit nu e al lui Boroi ca au obtinut medaliile alea.

Daca ar fi sa comparam bugetele celor 2 ministere ar cam fi in defavoarea noastra: MAI (9,98 miliarde), MApN (7,65 miliarde, din care Armata trebuie sa modernizeze o gramada de lucruri si nu stiu daca are prioritate sa dea prea multi bani la sport). Deci solutia ar fi, dupa cum spunea si Stefan Birtalan, asocierea unor sectii cu anumite firme (cum s-a facut cu rezultate bune la handbal -MFA unde s-a castigat titlul si s-a realizat o participare mai mult decat decenta in Liga Campionilor, la polo -Stirom unde echipa se bate la campionat, la motociclism -GTH unde s-au castigat o gramada de titluri) si concentrarea pe alte ramuri unde suntem la pamant (volei, hochei gheata). Dar si aici ne lovim de problema financiara, cine mai e dispus acum sa bage bani in afaceri din care e greu sa scoti profit.

Cat despre abilitatile lui Popescu, eu nu il vad un mare manager din moment ce nici militienii nu mai prea mai misca la prea multe ramuri, iar sefii vor sa-l schimbe. Cu privirea la sponsorii lor eu stiu doar de asocierea cu Baumit si cam atat si probabil sponsorizarile organelor carora li se opreste o suma din salariu pentru club (daca se mai face lucrul asta). Problema celor 2 granzi e ca trebuie sa lupte pe multe fronturi cu cluburi care se concentreaza pe 2-3 discipline si pompeaza bani acolo, iar in economia actuala e greu sa faci fata.

Comunicare clubului cu suporterilor este 0(zero). M-am lovit de mai multe ori de aceasta problema, cand intrebam de un anumit eveniment fie eram pasat in alta parte, fie eram trimis la site-ul Statului Major sau pur si simplu se ridica din umeri. Probabil Steaua va deveni un club modern cand va invata sa nu mai fie un club inchis si sa-si atraga suporterii la meciuri astfel putand sa mai castige si financiar de la vanzarea unor lucruri cu insemnele clubului si poate si o mica taxa de intrare. Acum vad ca se prefera ca spectatori sa fie rudele jucatorilor, cativa oficiali ai clubului, cei specializati pe sporturile alea si poate si niste militari adusi sa faca galerie si nu inteleg de ce gandirea asta?

Padrese16.03.2009 09:32
Teribila poveste a marelui handbalist ªtefan Birtalan

HAPPY-END. Fostul campion mondial a suferit anul trecut un transplant de ficat. "A doua zi am mers deja pe picioarele mele, deși am avut o tãieturã mare de-a latul stomacului".

Într-o lume dominatã de fotbal și de cancanuri cu vedete fabricate peste noapte, care ne intoxicã mintea pe micul ecran, ªtefan Birtalan pare un anonim. Cândva desemnat de trei ori cel mai bun handbalist al lumii, dublul campion mondial a trecut anul trecut prin clipe de coșmar, fiind nevoit sã suporte un transplant de ficat pentru a supraviețui. Birtalan rãmâne același magician care, acum peste 30 de ani, câștiga douã titluri mondiale cu naționala de handbal, cucerea Cupa Campionilor Europeni cu Steaua și era încununat cu medaliile de argint și de bronz la Jocurile Olimpice.

Ei bine, acest geniu al semicercului, desemnat de trei ori cel mai bun jucãtor de pe planetã, care a adus glorie României și o multitudine de medalii alãturi de Gațu sau Oțelea, a trebuit sã treacã anul trecut prin clipe de coșmar. În 2008, pe 25 septembrie, de ziua lui, Birtalan se bucura cã trãiește și cã e sãnãtos dupã un transplant de ficat efectuat la Clinica Fundeni, din București. Din fericire, totul a trecut, iar "Bibi" pãșește acum voios spre borna celor 61 de ani.

La opt luni de la operație, celebrul handbalist al Stelei și al primei reprezentative se simte excelent. Aratã cu zece ani mai tânãr, n-are cearcãne, ar putea fi un manechin de succes la categoria old-boys și datoritã staturii sale (1.95 metri), vorbește vioi despre ceea ce i s-a întâmplat. În rândurile urmãtoare, puteți citi un interviu exclusiv despre supraviețuire, o lecție de viațã în adevãratul sens al cuvântului datã de un supercampion care a triumfat nu numai pe terenul de joc, dar și pe patul de spital, în lupta teribilã cu moartea.

"Ceaiul era berea mea"

EVZ: Cum ați ajuns sã faceți transplant de ficat?

ªtefan Birtalan: De la o infecție. M-am trezit cu o hepatitã C cronicã, un virus pe care nu știu de unde l-am luat. Mi s-a dat "cadou" de undeva... În timp, am ajuns la faza de cirozã hepaticã. Când am depistat hepatita C, m-am și lãsat de antrenorat. Eram principal la Steaua.

Când ați depistat aceastã boalã?

În urmã cu opt ani. A fost un șoc pentru mine, fiindcã boala era deja avansatã. Am aflat de ea dupã un control medical banal. M-a convins o asistentã medicalã de la club sã fac analizele de rutinã. Þin minte cã, a doua zi, aveam meci cu echipa și tot atunci am aflat rezultatul. Asistenta mi-a spus: "Domnule colonel, sunteți bolnav". Eu mã simțeam însã perfect sãnãtos. Este o boalã atât de parșivã, încât nici nu-ți dai seama de ea. Aveam transaminazele crescute și colesterolul mic. Ulterior, am citit multe cãrți de medicinã pe tema asta.

Ce tratament ați urmat pânã în faza operatorie?

La mine fusese diagnosticat cã virusul C acționa de peste 20 de ani, fãrã sã știu. Nefiind niciun medicament în lume care sã trateze hepatita C, am urmat o serie de tratamente alternative, naturiste. Problema este cã eu am antrenat și o perioadã lungã în Qatar, unde am stat patru ani. Mi s-au fãcut analize, însã nu mi s-a spus niciodatã dacã am vreo boalã. Tratamentele naturiste n-au avut niciun efect. Vreme de opt ani, am avut o dietã strictã. Am bãut ceaiuri specifice, câte un litru pe zi. Ceaiul era berea mea.

"Te rog sã nu te mai vãd în pat. Mișcã-te!"

Ați avut un regim strict?

N-am mâncat deloc carne de porc, nici acum nu mãnânc, fiindcã are grãsimi, am interdicție totalã la alcool, nu consum nici dulciuri. Am mâncat carne de pui, de vitã, pește, legume. ªi am avut nevoie de odihnã multã. Am fost trist cã nu am putut sã beau atunci când jucãtorii serbau campionatul. ªi acum îmi pare rãu de mor cã nu pot bea un șpriț cu voi, dar n-am ce sã fac! Înainte de aceastã boalã, am fumat, dar nu mai mult de 10 țigãri pe zi, și am consumat alcool cu moderație. M-am obișnuit cu greu sã stau în pat, eu fiind un tip dinamic, care nu poate sã lâncezeascã. Mi s-a recomandat sã stau 16-18 ore în pat, deci vã dați seama cã nu este ușor.

V-a fost teamã de operație?

Nu mi-a fost fricã deloc. Am intrat pe lista de așteptare pentru transplant la Clinica Fundeni, la domnul profesor Irinel Popescu, un medic de renume mondial. Principalul om care m-a ajutat a fost Cristian Gațu, președintele federației. N-am simțit nimic nici în timpul operației, nici dupã. Mi-au dat douã pastile și m-am trezit a doua zi, deși operația a durat 10 ore. Am primit ficat de la un tânãr din țarã, care se afla în moarte cerebralã în urma unui accident de circulație. Mi s-a înlocuit tot ficatul. Iar dupã douã sãptãmâni, mã plimbam deja pe la mine prin Obor și lumea se minuna când mã vedea pe stradã sau pe la meciuri!

Cât ați stat în spital?

Zece zile. Dupã operație m-am simțit foarte lucid și vesel. Repet, nu m-a durut nimic. Deși am avut o tãieturã mare de-a latul stomacului, a doua zi deja mergeam pe picioarele mele, fãrã niciun ajutor. E o tãieturã serioasã, dar mãiastrã: nici nu se vede. Alții nu se ridicã din pat nici în cinci luni. Irinel Popescu mi-a spus dupã operație: "Te rog sã nu te mai vãd aici în pat. Mișcã-te!". În primele zile am mâncat supã de pui și am bãut ceaiuri. Am vãzut toate meciurile de la Campionatul European de fotbal în rezerva de la Clinica Fundeni.

Cum vã simțiți acum?

Foarte bine. Eu nu mi-aș pune bascã pe cap nici sã mor, dar iau medicamente care îmi scad imunitatea pentru ca organul strãin, ficatul, sã fie acceptat de corpul meu, sã nu fie respins. La început am mers la control în fiecare sãptãmânã, apoi o datã pe lunã. Sper sã ajung la spital doar din trei în trei luni. Trebuie sã fiu atent la complicații, pentru cã, având imunitatea scãzutã, pot contacta alte boli. Iau medicamente care sã îmi întreținã transplantul. Am început cu 50 de pastile diferite pe zi. În fiecare orã luam câteva. Acum iau doar 10 pastile pe zi…

ANTRENAMENT

Merge pe jos zilnic cel puțin douã ore

"În fiecare zi fac obligatoriu douã ore de mișcare. Plec de la mine, de la Obor, la ora 17.00, traversez toatã Calea Moșilor, pânã la Universitate, apoi mã întorc la 19.00. Merg cu soția la cumpãrãturi, nu mã lasã sã car nicio plasã. Nici nu mã recunoaște lumea pe stradã... Nu mã supãr cã am douã titluri mondiale și cã sunt anonim. Dacã Mutu a rãcit, se scrie toatã ziua. Mi se pare o aberație. Numai la noi se întâmplã așa ceva. Am medalii pentru o echipã întreagã", ne povestește Birtalan.

VERDICTUL DOCTORULUI

Irinel Popescu: "A luat virusul C de la o seringã"

Celebrul chirurg Irinel Popescu, de la Clinica Fundeni, a purtat un dialog cu EVZ pe tema transplantului de ficat pe care i l-a fãcut lui Birtalan acum opt luni.

"ªtefan a ajuns la mine prin intermediul domnului Gațu, care mi-a spus cã e fratele lui mai mic... Singurul lucru periculos este cã transplantul s-a fãcut, în cazul lui Birtalan, pe hepatitã C, un virus care nu dispare niciodatã din organism. Din acest motiv sunt condiții în care ficatul poate fi distrus și trebuie schimbat din nou. Acum sunt metode revoluționare de transplant, s-a depãșit perioada în care bolnavul stãtea mult la terapie intensivã. În procesul de vindecare, pe Birtalan l-a ajutat foarte mult constituția de sportiv. Cel mai probabil, el a luat virusul C dintr-o seringã, i s-a transmis în urma unei injecții. Dupã o vreme, ªtefan va lua un singur medicament pe zi și va veni la control o datã pe an. Am bolnavi care au deja opt ani de când au fãcut transplantul hepatic și se simt bine", ne-a declarat Irinel Popescu.

Chirurgul de la Clinica Fundeni a povestit despre perioada în care a început sã facã astfel de operații. "Pentru mine este o rutinã sã fac transplanturi... Am învãțat asta în Statele Unite ale Americii, unde am stat trei ani, între 1992-1995. Primul transplant pe care l-am vãzut a durat douã zile. Am intrat și eu în operație. Trebuia sã oprim sângerarea. Ãsta era marele risc. În acest moment, avem 300 de oameni pe lista de așteptare, dar nu sunt organe disponibile. Anul trecut am fãcut 42 de transplanturi. Anul ãsta sper sã atingem cifra 50", a mai spus, pentru EVZ, renumitul doctor, care, în timpul liber, joacã tenis de câmp la du blu cu actorul Horațiu Mãlãele.

AMINTIRE DE GROAZÃ

"Eram la zece metri de terorist"

Birtalan a povestit, pentru EVZ, și despre tragicele evenimente care au avut loc la Jocurile Olimpice de la München, din 1972, când 13 sportivi israelieni au fost uciși de teroriști: "Totul s-a întâmplat în fața clãdirii în care era cazatã delegația României. Blocul israelienilor era pe partea dreaptã, vizavi de al nostru. Aveam un aparat foto Kiev... M-am dus sã fac poze. Am vãzut totul de aproape... ªeful teroriștilor avea o grenadã prinsã de antebraț și negocia cu ministrul de interne al Germaniei eliberarea ostaticilor. Iar eu eram la 10 metri de terorist și îi fãceam poze! Când mi s-a terminat filmul, m-am dus în camerã, sã iau altul. Am turbat de nervi, fiindcã - prostul de mine - n-am știut sã scot corect filmul și am pierdut toate cadrele. Pe urmã, la Olimpiada urmãtoare, din 1976, la Montreal, lucrurile s-au schimbat. Erau controale extrem de severe. N-am putut mișca în front nici eu, ca sportiv, cã erau forțele de ordine cu pușca pe mine".

ATAC LA NAÞIONALÃ

"Avem o generație de doi lei"

ªtefan Birtalan și-a amintit de perioada în care juca handbal, criticându- i dur pe jucãtorii de acum: "Acum, tinerii vin sã facã sport pentru bani, nu pentru cã ar fi pasionați sau de valoare. ªtiți ce mi-am luat eu cu banii primiți dupã al doilea titlu mondial, din 1974? Un televizor alb-negru, un frigider Arctic și o bere! Am câștigat Cupa Campionilor cu Steaua și am primit 3.800 de lei. Cred cã mi-am cumpãrat atunci vreo patru scaune... La 11 seara eram în pat. Jucãtorii de acum la ora 11 abia ies prin localuri. Asta nu e viațã de sportiv. Avem o generație de doi lei".

CV

ªtefan Birtalan

* Data și locul nașterii: 25 septembrie 1948, la Zalãu, județul Sãlaj.

* Înãlțime: 1,95 metri

* Greutate: 105 kilograme

* Echipe la care a jucat: Minerul Baia Mare (1967-1969), Steaua București (1970-1985)

* Echipe pe care le-a antrenat: Steaua (1985-1994, 1999-2002), naționala de tineret (1986-1992) naționala de seniori (1992-1993), naționala Qatarului (1994-1999). A obținut șase titluri și trei Cupe.

* Palmares ca jucãtor: 12 titluri și cinci Cupe ale României; campion al Europei cu Steaua (1977); dublu campion mondial cu naționala României, în 1970 și 1974; golgheter la Campionatul Mondial din 1974, cu 43 de reușite; la Olimpiadã a obținut, cu România, o medalie de argint la Montreal (1976) și douã de bronz, la München (1972) și la Moscova (1980)

* Distincții: desemnat cel mai bun jucãtor de handbal al lumii în 1974, 1976 și 1977; Maestru emerit al sportului (1974); ocupã locul șapte în clasamentul mondial al celor mai buni jucãtori de handbal din secolul XX.

sursa: evz.ro

Padrese19.03.2009 08:35

Ieri Steaua MFA a invins in deplasare 33-31 pe Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu in cadrul etapei a XX-a a Ligii Nationale masculine.

Pentru Steaua au jucat: Ivezic 10 interventii 1 de la 7m, Laufceac 5 interventii - Georgescu 7 goluri, Stavrositu 6 goluri 3 de la 7 m, Sania 6 goluri, Cian 5 goluri, Novanc 3 goluri, Mazilu 3 goluri, Vujadinovic 2 goluri, Ilies 1 gol, Savenco, Pertea. Antrenor Bozo Rudic.

In clasament Steaua se mentine pe locul 4 cu 26 de puncte la egalitate cu Stiinta Bacau, fiind devansata de Dinamo 30p., UCMR 31p. si HCM Constanta 34 p., primele 2 clasate intalnindu-se in meci direct la Constanta.

Urmatorul meci al echipei noastre va fi sambata 21 martie de la ora 11 in sala din Chiajna contra echipei Poli Izometal Timisoara (locul 12 in LNH).

Padrese21.03.2009 18:26

Astazi la Chiajna Steaua MFA a invins pe Poli. Izometal Timisoara scor 33-28 (19-14).

Pentru Steaua au jucat: Ivezic (13 interventii, 1-7m), Laufceac (5 interventii, 1-7m) - Vujadinovic 8 goluri, Georgescu 8 goluri (2-7m), Novanc 2 goluri, Sania 5 goluri, Savenco 2 goluri, Stavrositu 5 goluri (5-7m), Cian 1 gol, Ilies 1 gol, Mazilu 1 gol, Pertea, M Tudor.

Urmatorul meci al Stelei va fi sambata de la ora 12:00 in deplasare impotriva echipei Univ. Bucovina Suceava

Poze de la meci AICI

Padrese02.04.2009 10:04

Steaua a invins la Suceava

Ieri la Suceava, Steaua MFA a invins pe Univ. Bucovina Suceava scor 25-26 (12-15) intr-un meci contand pentru etapa a 22-a a Ligii Nationale masculine si se afla pe locul 4 in clasament cu 30 de puncte.

Urmatorul meci al echipei noastre va fi pe 25 aprilie la Medgidia impotriva echipei locale CSM.

Pentru Steaua au jucat: Ivezic 15 interventii, Laufceac 3 interventii, - Sania 8 goluri, Georgescu 4 goluri 2-7m, Savenco 3 goluri, Stavrositu 3 goluri 2-7m, Cian 2 goluri, Vujadinovic 2 goluri, Mazilu 2 goluri, Ilies 1 gol, Novanc 1 gol.

Antrenor Bozo Rudic

maye17.05.2009 10:35

Am castigat Cupa Romaniei la Sibiu , dupa ce am invins in finala pe UCM Resita!

Padrese20.05.2009 06:17

Bozo Rudic a devenit antrenor deplin al echipei

Bozo s-a retras din cariera de jucator urmand a sta numai pe banca in postura de antrenor. "Am 38 de ani și era timpul sã mã retrag. Oricum, în ultimele șase luni nu prea am mai intrat în teren. Un antrenor este ținut în viațã de rezultate. Dacã le voi avea, probabil cã nu voi fi nevoit sã plec" a declarat Rudic.

S-a realizat si primul transfer la echipa - Laurențiu Dinescu de la Medgidia, jucator ce joaca pe postul de inter stanga in varsta de 23 de ani.

Padrese15.06.2009 12:56

Steaua MFA Bucuresti se stabileste la Buzau

Echipa de handbal masculin Steaua MFA Bucuresti va disputa in Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzau partidele considerate pe teren propriu, atat cele din campionat, cat si cele din cupele europene.

Decizia a fost luata de patronul echipei, Constantin Cazacu, multumit de conditiile oferite de Sala Sporturilor, cat si de atmosfera pe care spectatorii buzoieni au creat-o in timpul celor trei partide pe care Steaua le-a sustinut la Buzau in grupele Ligii Campionilor.

"Am batut palma cu Steaua, ii asteptam sa vina la noi si, din cate am inteles, domnul Cazacu studiaza posibilitatea sa inchirieze jucatorilor cateva locuinte in Buzau", a declarat directorul DSJ Buzau, Paul Diaconescu.

Steaua MFA Bucuresti a jucat la Buzau meciurile din sezonul trecut al Ligii Campionilor.

Mediafax

fcsb-4715.06.2009 19:40

acum chiar nu o sa mai vina lumea din Bucuresti care mai mergea la chiajna...

Lari07.07.2009 19:19

Echipa de handbal masculin Steaua MFA București nu va mai disputa în Sala Sporturilor din Buzãu partidele considerate pe teren propriu din viitorul sezon al Ligii Naționale și al cupelor europene.

În luna aprilie, finanțatorul echipei bucureștene, Constantin Cazacu a anunțat cã bucureștenii vor juca la Buzãu atât în campionat, cât și în cupele europene, investind și aproximativ 600 de milioane de lei vechi în renovarea Sãlii Sporturilor Romeo Iamandi.

La începutul sãptãmânii, bucureștenii, prin intermediul organizatorului de competiții, Gheorghe Cazacu, au anunțat cã nu vor mai veni sã joace la Buzãu, întrucât jucãtorii nu au fost de acord sã facã naveta sau sã se stabileascã temporar la Buzãu.

Mediafax

1on07.07.2009 19:26

Da', în mod normal, echipa de handbal în ce salã juca și acum de ce nu mai joacã?

Lari07.07.2009 19:38

La Chiajna.

1on07.07.2009 20:17

Asta știam. Da-nainte de-a juca la Chiajna, unde juca?

«167891039»