cand e meciul cu dinamuistii??? ![]()
cand e meciul cu dinamuistii??? ![]()
Etapa a V-a 27.09.08: Steaua MFA Bucuresti - Dinamo Baumit Bucuresti
CSA Steaua MFA - CSM D&C Oradea - sambata 11.30 Sala Sporturilor Chiajna
Etapa a 3a Ligii Nationale va opune campionilor o echipa care la prima vedere pare victima sigura, totusi jucatorii nostri nu traverseaza o perioada prea buna asa ca acest meci ar putea sa nu fie chiar floarea la ureche. Anul trecut Steaua a invins prin dubla victorie pe echipa din Ordea (40-35 (a) 35-28 (d).
Steaua 34-Oradea 32 Scor final :X
Dupa ce au condus si la 9 goluri. Si peste 2 saptamani jucam cu Portland San Antonio in deplasare ![]()
N-avem de ce sa ne facem griji de meciul cu Portland pentru ca nu prea avem cum sa evitam o infrangere la scor. Pacat ca nu este promovata aceasta echipa. Abia i se transmit meciurile, prin presa mai nimic. Nici macar nu are site! Aceeasi problema este si la Steaua suki, cu toate ca are site nu a mai fost actualizat din 2007.
Echipa de handbal are site: STEAUAMFA.RO, despre transmisii ,sport.ro a cumparat drepturile de transmisie si da derby-urile etapei sau ce meciuri cred ei ca sunt mai interesante, in privinta presei din Romania stim doar ca desi se numesc ziare de sport ei promoveaza numai fotbalul desi exista sporturi de 100 de ori mai frumoase.
Președintele echipei Steaua MFA, Constantin Cazacu, așteaptã cu încredere partida de mâine cu UCM Reșița, susținând cã trupa din Ghencea are capacitatea de a obține cele douã puncte, chiar dacã bãnãțenii s-au întãrit și au pus probleme de fiecare datã în confruntãrile directe. "Ne așteptãm sã câștigãm, dar trebuie sã jucãm foarte bine. Se ma întâmplã și sincope, dar nu plec niciodatã la luptã cu idea înfrângerii. La fiecare joc le cer jucãtorilor sã câștige, dar sper ca la Reșița acest lucru sã vinã tocmai de la ei". Constantin Cazacu spune, totodatã, cã marele derby al campionatului rãmâne Steaua - HCM Constanța: "Am avut probleme mereu cu Reșița. De fiecare datã s-au concentrat însã sã dovedeascã faptul cã ne bat pe noi, întrucât pe locurile 1-2 n-au ajuns încã. HCM Constanța a jucat în ultimii ani în Liga Campionilor, anul acest a venit rândul nostru. Am mai câștigat și noi Cupa României, Challenge Cup. Chiar și noi dupã ce am câștigat aceastã competiție europeanã puteam sã evoluãm tot în Challenge Cup, dar am ales sã urcãm mai sus, în Cupa EHF. Nu sunt problemele noastre, dar nu toate echipele vor sã se batã în competițiile mai puternice".
Altfel, președintele Stelei a mai spus cã ediția din acest an a Ligii Nțaionale se anunțã mai echilibratã ca niciodatã și vede principale contracandidate în lupta pentru titlu pe HCM Constanța, UCM Reșița și chiar ªtiința Bacãu. "Cred cã se va lua campionatul în acest sezon și cu 4-5 înfrângeri", a adãugat Cazacu. Steliștii vor juca pe o primã specialã mâine la Reșița, cuantumul acesteia nefiind însã precizat de președintele echipei campioane.
(prosport)
Meciul e miercuri de la ora 19.00 in direct pe sport.ro
Odatã, înaintea și dupã meciurile echipei de handbal a CSA, apãreau articole pe prima paginã a site-ului. Acum de ce nu mai apar?
O sa incerc sa fac eu asta pt handbal si pt rugby cel putin pt meciurile de acasa si pt cele importante.
Iar am luat-o de la spurcati la handbal...
de la inceput pana la sfarsit condusi , in toate domeniile sportive Steaua dezamageste sezonul acesta , parca si la polo am luat azi bataie
Handbalistul George Buricea a declarat luni cã la cererea sa a fost declarat liber de contract de Steaua, urmând sã joace la HCM Constanța, pentru a fi mai aproape de familia sa.
"Eu am fost cel care a cerut asta. Vreau sã fiu mai aproape de familie, pentru cã am niște probleme. Nu pot sã spun cã nu ne-am certat dupã meciul cu Dinamo, dar ne-am împãcat, nu acesta a fost motivul plecãrii mele. Voi juca la HCM Constanța, acolo unde am mai evoluat", a explicat Buricea, care a plecat de la HCM Constanța în 2007.
Handbalistul pãrãsește pentru a doua oarã Steaua pentru formația constãnțeanã, dupã ce în sezonul 2003/2004 el a mai jucat în Ghencea, informeazã Newsin.
Steaua MFA București debuteazã joi în Liga Campionilor la handbal, evoluând în deplasare cu Portland San Antonio, una dintre cele mai bune echipe din Spania și din Europa.
Meciul Portland San Antonio - Steaua București are loc joi la Pamplona de la ora 21,30 și va fi arbitrat de brigada franezã Thierry Dentz și Denis Reibel. Jocul conteazã pentru grupa E a Ligii Campionilor.
Steaua București va fi condusã la acest joc de Dumitru Berbece, în absența lui Cornel Oțelea, care acuzã probleme de sãnãtate. Steaua trece în ultima vreme printr-o perioadã mai dificilã, fiind învinsã acasã de Dinamo (32-33) în ultima etapã de campionat.
În staff-ul tehnic de la Portland se aflã și fostul jucãtor român Alexandru Buligan, antrenor cu portarii la clubul spaniol. Formația spaniolã, a adevãratã legiune de jucãtori strãini, ocupã locul 3 în campionat cu 7 puncte, învingând în ultima etapã formația BM Antequera (32-26). Portland este doar la un punct distanțã de fruntașele Granollers și Barcelona.
Portland San Antonio este un club de referințã în Europa, în palmaresul sãu figurând Liga Campionilor (2001), Cupa Cupelor (2000, 204), plus alte 2 finale jucate în Liga Campionilor (2003, 2006).
În celãlalt meci al grupei, programat pe 4 octombrie, formația slovenã RK Cimos Koper primește vizita rușilor de la Cehovskie Medvedi.
Sursa: Agerpres
Steaua MFA București debuteazã joi în Liga Campionilor la handbal, evoluând în deplasare cu Portland San Antonio, una dintre cele mai bune echipe din Spania și din Europa.
Meciul Portland San Antonio - Steaua București are loc joi la Pamplona de la ora 21,30 și va fi arbitrat de brigada franezã Thierry Dentz și Denis Reibel.
e transmis pe vreun program
pe sport.ro poate ![]()
Conform site-ului oficial al echipei de handbal, steauamfa.ro echipele din aceasta seara vor fi :
Portland San Antonio: 1 Svenson, 12 Saric - 2 Jakkobsen, 5, Mindegia, 8 Alonso, 9 Vugrinec, 11 Ruesga, 13 Hernandez, 15 Kjielling, 16 Murino, 17 Nikcevic, 21 Jorgensen, 22 Nicolic, 27 Masachs, 31 Urdiales
Steaua MFA Bucuresti: 1 Ionut Ciobanu, 12 Obrad Ivezic, 83 Razvan Cenusa - 7 Viorel Mazilu, 9 Bozo Rudic 11 Marius Stavrositu, 13 Alin Florin Sania, 19 Radu Pertea, 31 Bozidar Nadoveza, 4 Marius Tudor, 17 Ionut Georgescu, 34 Andrei Cian, 3 Marius Novanc, 18 Dan Ilies, 85 Dan Andrei Savenco
Meciul e in direct pe sport.ro de la ora 21.30
Steaua București a pierdut, cu scorul de 38-30, partida de debut din grupele Ligii Campionilor la handbal, disputatã la Pamplona în compania echipei Portland San Antonio.
Steaua, campioanã europeanã de douã ori, în 1968 și 1977, nu a reușit sã ținã piept echipei spaniole, câștigãtoare a competiției în 2001, în prima partidã a "roș-albaștrilor" din Grupa E a Ligii Campionilor.
Portland San Antonio, antrenatã de un român, Alexandru Buligan, a dominat jocul pe întraga duratã a partidei. Dupã prima reprizã, spaniolii aveau un avans de cinci goluri, 19-14, defensiva steliștilor fiind depãșitã de acțiunile rapide de atac ale gazdelor.
Fãrã sã forțeze, Portland s-a distanțat treptat în repriza secundã, coordonatorul Carlos Ruesga și extrema dreaptã Josep Masachs fiind la originea multor reușite în poarta campioanei României. De celaltã parte, cei mai buni jucãtori ai Stelei au fost interii Alin Sania și Bozidar Nadoveza, dar și coordonatorul Marius Stavrositu.
Cel mai strâns rezultat din a doua parte a jocului s-a înregistrat cu patru minute înainte de finalul partidei, când steliștii s-au apropiat la doar patru goluri, 33-29 . Imediat, Portland a mãrit ritmul, marcând cinci goluri și primind unul singur în ultimele minute ale jocului.
În urmãtoarea partidã din grupei, Steaua va întâlni, în 12 octombrie la Buzãu, echipa slovenã RK Cimos Koper, meci crucial pentru ocuparea locului trei, care asigurã participarea în Cupa Cupelor.
Campioana la handbal masculin Steaua București a fost învinsã, miercuri, în deplasare, de ªtiința Bacãu, cu scorul de 32-28 (13-11), într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii Naționale.
Steliștii au început dezastruos partida, fiind conduși cu 10-4, dupã 15 minute. Handicapul nu a mai fost recuperat, în pofida eforturilor oaspeților din finalul primei reprize, care s-au apropiat la 13-11.
ªtiința a dominat și repriza a doua și a reușit sã câștige partida restantã din etapa a IV-a.
Pentru Steaua București este a treia înfrângere, dupã cele cu Minaur Baia Mare și Dinamo București, campioana aflându-se abia pe locul nouã în clasamentul Ligii Naționale. ªtiința Bacãu a urcat în schimb pe locul doi, dupã liderul HCM Constanța, cu 10 puncte.
Mediafax
iar am pierdut azi in fata stiintei din bc
nasol tre sa ne revenim in Campionat am incredere in Echipa Capu sus !!
meciul urmator in campionat Steaua MFA-U Suceava(08.11.08)
De fapt etapa viitoare e Univ Poli. Izom. Timisoara - Steaua MFA Bucuresti, restanta din etapa a VII-a in data de 05.11 la ora ora 17:00, meciul cu Suceava e pe data de 8 noiembrie.
am UITAT de RESTANTA asa E ai DREPTATE ,TREBUIE neaparat sa CASTIGAM !!!
Steliștii au învins la Buzãu principala favoritã a grupei E, Chehovskie Medvedi, scor 34-32, și sperã la calificarea în optimile Ligii Campionilor.
Dupã trei partide, elevii lui Nicolae Munteanu au acumulat patru puncte și sunt pe locul doi al grupei.
"Eram conștienți cã aveam în fațã aproape întreaga naționalã a Rusiei. Am încercat sã facem un joc cât mai bun, sã opunem o rezistențã pe mãsurã și, în final, am reușit. Steaua s-a ridicat în acest meci la nivelul Ligii Campionilor. Mulțumesc publicului buzoian, fãrã ei n-am fi reușit", a declarat pentru ProSport antrenorul steliștilor, Nicolae Munteanu.vezici a fãcut minuni în poartã, cu 16 intervenții reușite, iar ªania și Nadoveja și-au fãcut excelent treaba în ofensivã.
Înaintea partidei de asearã, Steaua învinsese pe Cimos Koper cu 28-26 și pierduse în deplasarea din Spania, 30-38 cu Portland.
În celãlalt meci al grupei, o altã surprizã. Slovenii de la Cimos Koper au învins-o pe Portland, scor 31-29.
SUCCES Steaua MFA Bucuresti in CONTINUARE in Champions League dar si in CAMPIONAT sa Revii cat mai REPEDE sus ACOLo pe PRIMUL LOC
bravo handbalistilor , as vrea sa vad aceeasi determinare si din partea fotbalistilor la meciul cu Lyon , dar ma cam indoiesc , am vazut si eu meciul cu inima la gura si nu imi venea sa cred cum apara ivezic si cum suta sania , senzationali jucatori , felicitari baietilor , au fost de senzatie
ce aiurea meciurile de pe teren propriu(handbal masculin) le jucam la chiajna iar cele internationale la buzau,pai ce se intampla cu sala polivalenta?este in curs de modernizare?