Pai suntem deja destui care mergem!
Cum sa nu mergem sa sustinem echipa!
Pai suntem deja destui care mergem!
Cum sa nu mergem sa sustinem echipa!
Uztel Ploiești - Steaua 32-32
Ne despart 4 puncte de locul 2, ocupat de HCM.
dak sunteti suporteri adevarati veniti si voi macar la meciurile importante la hanbal(cu Hcm,Dinamo,resita)sa fiti alaturi d ei.eu vin din mizil meci d meci prin M.F.A.am putea umple sala in marile derby-uri si sa facem atmosfera impreuna.la meciul cu Dinamo ati venit dar nu pentru a sustine Steaua ci pentru a va bate cu javrele alea.cu HCM si resita niciun suporter.doar noi 10 autocare.va asteptam!!![]()
HCM Constanta si Steaua au incheiat in stil mare campionatul
HCM Constanta si Steaua, campioana si, respectiv, vicecampioana nationala din 2007 la handbal masculin au incheiat sezonul cu victorii categorice in deplasare la Targu Jiu si, respectiv, Iasi.
Ajunsa din nou campioana nationala pentru al doilea an consecutiv, HCM Constanta nu a facut nici un compromis in deplasarea cu Pandurii Targu Jiu si s-a impus cu 40-33 dupa o prima repriza echilibrata la finalul careia cele doua echipe se aflau la egalitate, 19-19.
Cu sanse minime de a mai fi prinsa de Dinamo in clasament, Steaua s-a impus categoric la Politehnica Iasi, 47-29, insa pentru bucuresteni de abia de acum incolo incepe greul stiut fiind faptul ca majoritatea jucatorilor de baza au ajuns la final de contract si ar dori sa plece in strainatate.
Podiumul campionatului national de handbal masculin a fost completat de Dinamo, formatie care a obtinut doar un rezultat de egalitate in ultima runda, 35-35 in deplasare cu Politehnica Timisoara.
In celelalte partide din ultima etapa, Uztel Ploiesti a invins cu 24-20 pe HCM Bistrita, Minaur Baia Mare s-a impus cu 32-31 la HCM Brasov, CSM Medgidia - U. Cluj 31-28 si UCM Resita - Bucovina Suceava 33-29, U. Cluj si Politehnica Iasi fiind codasele clasamentului iar Valentin Ghionea, de la Dinamo, golgeterul campionatului.
AmosNews
Jucam cu spurcatii in semifinale de Cupa
Sper sa ii batem inca odata ![]()
Steaua, in semifinalele Cupei Romaniei
Steaua Bucuresti este a patra formatia care s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei la handbal masculin dupa HCM Constanta, UCM Resita si Dinamo Bucuresti, cele patru echipe urmand sa joace maine pentru calificarea in ultimul act.
Ultimul meci din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la handbal masculin a opus doua dintre formatiile de traditie de la noi, Steaua Bucuresti si HCM Minaur Baia Mare, doua foste castigatoare de cupe europene.
Desi a condus cu sase goluri la pauza, 22-16, si a avut chiar 10 goluri avantaj la un moment dat, Steaua a fost la un pas sa plateasca scump greselile individuale si s-a impus in final cu numai un gol diferenta, 34-33, eroul meciului fiind portarul Stefan Laufceag.
Astfel, Steaua va juca miercuri, in semifinale, cu marea rivala Dinamo, care a trecut in sferturi cu 42-33 de Poli Izometal Timisoara, in timp ce HCM Constanta, care a trecut cu 33-30 de CSM Medgidia, va juca cu UCM Resita, actuala detinatoare a Cupei Challenge care a trecut cu 36-27 in sferturi de Uztel Ploiesti.
AmosNews
Intr-adevar, semifinala cu Dinamo. Sunt curios daca e tur-retur. Daca da, ar fi frumos ca macar meciul de acasa sa mergem cat mai multi (ca oricum cu fotbalul am cam incheiat conturile).
i-am batut pe dinamovisti cu 33-31 si vom juca finala cu HCM Constanta maine la ora 19.00 la Brasov, deci anul viitor vom juca in cupa cupelor
Cupa Cupelor este o competitie super grea
pacat ca nu prea sunt bani la club ca ar fi de investit serios in handball ca vine din urma acum in Romania
Handbalistul Marius Stavrositu a refuzat oferta de prelungire a contractului cu HCM Constanta si va semna cu Steaua, care i-a oferit un salariu mai bun.
Marius Stavrositu si George Buricea de la campiona Romaniei HCM Constanta au semnat cu Steaua.
Steaua-hcm supercupa Romaniei,joi,05.09.2007,ora 19:00,Sala Polivalenta
D la mizil vor veni vro 4 autocare speram sa i batem am vzt turneu d la chiajna avem cea mai buna echipa alaturi d resita Dinamo si hcm varza>......FOrza Steaua va astept in nr mare....
Titlul la handbal??? Nici chiar asa. Nu prea aveti sanse in fata altor echipe de prestigiu. Spuneti-le voi care sunt. :wink:
Tu observi faptul ca esti pe forumul echipei Steaua si la tine pe profil scrie ca esti "stelist si dincolo de moarte"??? Ciudat...
fularsteau2
@AKM-47
Iar tu ai observat cã rãspunzi unui mesaj postat acum 2 (doi) ani?!
D-abia dupa ce am dat mesajul... Scuze, de la certurile pe internet cu oameni inteligenti...
Steaua a pierduta in aceasta seara Supercupa Romaniei cu scorul de 30-32 in fata formatiei HCM Constanta.
Ati sustinut bine echipa la TV?Au fost cativa din Bucuresti care au cantat cand era premierea si atunci impotriva HCM-ului....MARII ULTRASHI!!!!Sustineti echipa Steaua cu cine ? Cu Caracal ?
Steaua București s-a calificat în turul trei al Cupei Cupelor, dupã ce a învins pe teren propriu, scor 31-27 (18-12), vicecampioana Poloniei Wisla Plock. In tur Steaua a fost învinsã în deplasare cu scorul de 28-29.
E de mentionat faptul ca Wisla a participat la ultimele 3 editii ale Ligii Campionilor, fiind de fiecare data eliminata in faza grupelor.
In optimile de finala ale Cupei Cupelor Steaua va intalni echipa norvegiana Sandefjord T.I.F.
Ca si adversarul precedent (Wisla) Sandefjord este o fosta participanta in grupele Ligii Campionilor (de 3 ori in ultimii 4 ani), nereusind insa niciodata sa se califice in faza urmatoare.
Dubla confruntare se va desfasura in datele de 17 sau 18 noiembrie (in deplasare) si 23 sau 24 noiembrie (pe teren propriu, probabil in sala Concordia din comuna Chiajna).
Sandefjord - Steaua 27 - 28. Un pas mare catre sferturile de finala ale Cupei Cupelor.
La ora actuala suntem mai tari ca HCM Cta
care stiti cand e meciul retur???si unde daca se poate...
UCM Resita - Steaua 34-32
Pacat. Am fi putut castiga acest meci...
Momentan stam asa:

Poate reusim anul acesta sa luam campionatul. Daca nu ma insel nu l-am mai luat de 7 sezoane, adica din sezonul 2000-2001.
Hai ca vine meciul din cupa cupelor ....Eu zic ca o sa facem meci frumos la ei si unul si mai frumos acasa... apropo daca stiti ceva cand e returul (banuies ca saptamana viitoare ) si unde se joaca??? mersi