FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Handbal

«1171819202139»
stelista_pe_viata08.07.2010 11:27
Cred ca merita incercat, poate printr-o promovare cum trebuie prin presa si pe la TV , reusim sa strangem o suma de bani cat mai mare. Ma gandesc ca daca aratam ca nu vrem desfiintarea echipei , se gasesc si niste sponsori sa bage bani. O idee buna mi se pare si cea a unui mars de solidaritate , cum am zis si mai sus. De ce sa regretam mai tarziu ca n-am incercat?

Mi se pare o idee foarte buna,ar trebui sa luam si noi in calitate de suporteri atitudine...sa nu lasam handbalul stelist sa dispara!!!!!! Si plus de asta ar trebui sa vina cat mai multa lume la sala...la toate meciurile de acasa din sezonul trecut...sala a fost pe jumatate,asta in conditiile in care oricum sala e foarte mica,poate cu exceptia meciurilor cu C-ta si Resita...in rest...:(...multi spun ca:"da,ar trebui sa facem ceva" dar cand e vorba sa vina sa-i sustina...nu mai sare nimeni....pacat...

cristi cosor08.07.2010 11:36

Ca suporteri,singurul lucru care il putem face e sa mergem la sala si sa promovam asta in randul suporterilor astfel incat cu timpul sa avem din ce in ce mai multi spectatori.

Strangerea unei sume de bani nu cred ca e o soludie deoarece ai nevoie de un sponsor care sa asigure stabilitate financiara macar cativa ani la rand.

stelista_pe_viata08.07.2010 11:40
Ca suporteri,singurul lucru care il putem face e sa mergem la sala si sa promovam asta in randul suporterilor astfel incat cu timpul sa avem din ce in ce mai multi spectatori.

Strangerea unei sume de bani nu cred ca e o soludie deoarece ai nevoie de un sponsor care sa asigure stabilitate financiara macar cativa ani la rand.

Multi sunt nepasatori...stiu doar sa vorbeasca,pentru ca imi este greu sa cred cum ca nu stiu de handbalul stelist...

KuzMaN08.07.2010 11:43

S-ar putea sa nu mai avem sansa sa mergem la sala , daca nu facem nimic acum. Eu ziceam ca daca strangem niste bani si aratam ca sunt multi care iubesc echipa asta , poate se gaseste vreun sponsor care sa bage bani. 

stelista_pe_viata08.07.2010 11:47
S-ar putea sa nu mai avem sansa sa mergem la sala , daca nu facem nimic acum. Eu ziceam ca daca strangem niste bani si aratam ca sunt multi care iubesc echipa asta , poate se gaseste vreun sponsor care sa bage bani.

Bun,banii stransi ar fi simbolici..pentru ca e greu sa strangem toti banii de care au nevoie..dar,macar sa aratam ca ne pasa...deci,ce facem?

KuzMaN08.07.2010 12:13
Bun,banii stransi ar fi simbolici..pentru ca e greu sa strangem toti banii de care au nevoie..dar,macar sa aratam ca ne pasa...deci,ce facem?

Eu am venit cu 2 variante prin care am putea ajuta echipa , acum totul depinde de AISS sau altii care ar putea trage semnalul de alarma si mobiliza cat mai multi stelisti (2-3 oameni pe forum n-au nicio putere). 

stelista_pe_viata08.07.2010 12:32
Eu am venit cu 2 variante prin care am putea ajuta echipa , acum totul depinde de AISS sau altii care ar putea trage semnalul de alarma si mobiliza cat mai multi stelisti (2-3 oameni pe forum n-au nicio putere).

Pai de asta zic...sa ne intalnim..sa facem ceva!

Fane08.07.2010 12:36

Veniti cu propuneri.

Macar incercam.

stelista_pe_viata08.07.2010 12:41
Veniti cu propuneri.

Macar incercam.

Eu zic sa ne vedem la sala cand se reuneste lotul...si discutam acolo..si cu ei si cu antrenorul si intre noi..vedeam ce putem face..ca asa pe net,nu cred ca ne intelegem prea mult...cat despre strangerea de bani,sa fim seriosi,,,nu se strang cine stie ce..dar,la sala putem face ceva atmosfera..cum ca ne vrem echipa!!!!Nu stiu daca-i bine sau nu..dar,clar,asa nu putem sta!!!

TURKU08.07.2010 12:44

Noul sezon din Liga Nationala de handbal masculin va incepe la inceputul lunii Septembrie.Deja s-a tras la sorti programul competitional 2010-2011

stelista_pe_viata08.07.2010 12:45
Noul sezon din Liga Nationala de handbal masculin va incepe la inceputul luni Septembrie.

Echipa se reuneste la mijlocul acestei luni...iar pe 4 septembrie incepe campionatul.

KuzMaN08.07.2010 15:02

Am inteles ca astazi se va lua legatura cu cei din conducere, probabil vom afla mai multe si vom stii care e situatia momentan. Important e ca dupa sa fie pusa in aplicare macar una din ideile postate in pagina anterioara. 

TURKU08.07.2010 16:24
Program Sezon 2010-2011 prima etapa 4 septembrie : Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu-Steaua MFA Bucuresti
Nyghty08.07.2010 17:08

Pentru promovare, putem sa impartim si flayere pe la meciurile de fotbal etc.

Promovare se poate face..

TURKU08.07.2010 17:47

Trebuie sa fim la orice meci prezentii fotbal,hochei,handbal,volei,rugby,polo....fularsteaua2 SUNTEM NOI !!!

Din pacate unele sporturi nu sunt PROMOVATE,in alte tari la orice SPORT este stadionul/sala FULL.La noi cam GREU dar nu IMPOSIBIL.

stelista_pe_viata08.07.2010 18:42

Baieti,eu zic ca pe la sfarsitul lunii sa ne organizam sa facem ceva...sa ne intalnim mai multi,ma informez daca e cu privire la programul echipei si ma gandeam sa mergem cat mai multi la sala si sa discutam cu cei de acolo...gasim noi,antrenori,jucatori ceva....dar,sa fim cat mai multi...e pacat sa ramanem doar la stadiul "taste" si dupa,vedeam daca ii puteam ajuta si altfel....

KuzMaN08.07.2010 19:07
Baieti,eu zic ca pe la sfarsitul lunii sa ne organizam sa facem ceva...sa ne intalnim mai multi,ma informez daca e cu privire la programul echipei si ma gandeam sa mergem cat mai multi la sala si sa discutam cu cei de acolo...gasim noi,antrenori,jucatori ceva....dar,sa fim cat mai multi...e pacat sa ramanem doar la stadiul "taste" si dupa,vedeam daca ii puteam ajuta si altfel....

Din ce stiu eu s-a mai vorbit cu cei din conducere acum 2 saptamani si cum am scris mai sus a ramas sa se vorbeasca si astazi ca sa stim care e situatia de acum. Asteptam sa vedem ce s-a mai intamplat si dupa ar trebui sa luam atitudine , daca chiar iubim Steaua! 

f234567k08.07.2010 20:30

Ar fi frumos sa se mearga la primul antrenament al echipei. Sa simta ca au pe cineva aproape in situatia asta dificila.

stelista_pe_viata08.07.2010 20:39
Ar fi frumos sa se mearga la primul antrenament al echipei. Sa simta ca au pe cineva aproape in situatia asta dificila.

Pai la asta ma gandeam si eu..am inteles ca luni se reuneste echipa...mergem? :D la stadionul Ghencea... la stadionul de rugby,daca vreti aflu si ora si..ar fi frumos sa fim acolo..la primul antrenament!!!

Asa,poate se vede... ;)

Moskopole09.07.2010 10:51

Observ o stare de fapt care trebuie interpretata in doua chei: odata pasiunea, si la unii, din ce simt, chiar dragostea, care nu stiu daca formeaza, dar ar putea sa formeze spiritul echipei de handbal Steaua, si odata, intelegerea aproape nula a realitatilor care pivesc situatia actuala si implicit viitorul, cauzate de-o ignoranta considerabila in ce priveste trecutul, izvorata din prea multa pasiune.

Odata aceasta incompatibilitate anulata, daca voi avea ok-ul, voi putea aduce niste lamuriri asupra unor aspecte (exclus can-canul), care sa explice anumite lucruri tocmai pentru intelegerea corecta a situatiei, si adoptarea unor atitudini cat mai eficiente de ajutare a echipei.

Oricum, posibilitatile de manevra si de influentare sunt minime, ca sa nu spun nule, dar din exercitiul acesta, poate se mai pune o piatra la spiritul echipei de handbal Steaua.

La mai mult de atat, insa, nu va asteptati, si nu va propuneti.

Oricum, ca idee generala: tot ce se poate face si ce ar ajuta este eminamente cultural-spiritual.

stelista_pe_viata09.07.2010 11:25

...pai spune ce ai de spus...din cate vad eu,se aud doar "taste" pe aici,oricum cine vrea sa vina la primul antrenament si nu numai o sa o faca ca citeste sau nu pe forum... ;)

KuzMaN09.07.2010 12:58

Ar trebui dat un comunicat cu privire la asta, pentru ca vor veni mai multi asa. 

stelista_pe_viata09.07.2010 14:23
Ar trebui dat un comunicat cu privire la asta, pentru ca vor veni mai multi asa.

Pai..poate ne ajuta cineva care cunoste,stie cum sa puna problema..mai sunt 2 zile si dupa cum se vede... :( oricum,nu-i la Chiajna,e la terenul de rugby din Ghencea,deci,aproape!

Un nou inceput pentru Steaua Bucuresti

http://www.handbalvolei.ro/images/stories/...-BUCURESTI1.jpgCu toate că unii dadeau ca sigură moartea echipei din Ghencea, Steaua traieste. Cea mai titrată echipă din Romania este in reconstructie totală după despartirea de o mare parte din jucatorii care au evoluat anul trecut.

Astfel, conducerea clubului a semnat astazi angajamente cu jucatorii: Andrei Cian (extremă dreapta), Ștefan Laufceag (portar), Marian Rapciugă (extremă stanga) si Alexandru Petre (extremă stanga), jucator care revine la Steaua, echipa pentru care a debutat in Liga Nationala De asemenea noul antrenor prinicipal al echipei este fosta extrema stanga a echipei roș-albastre Ovidiu Mihaila Pe langă acesti jucatori consacrati la echipă au mai fost adusi si 4 juniori promițători de la CSS 3 Steaua. Lotul echipei roș-albastre incepe să prindă contur tinand cont că interii Radu Pertea, Cristi Constantin si centrul Viorel Mazilu vor continua si in acest sezon la Steaua.

Campania de transferuri a Stelei nu s-a incheiat, saptamana viitoare fiind asteptati la echipă si alti jucatori care să ajute echipa in realizarea obiectivului. Un alt amanunt intersant este faptul că echipa roș-albastră va evolua in noul sezon in sala Lucian Grigorescu după ce timp de 2 ani a evoluat la Chiajna.

stelista_pe_viata09.07.2010 16:55

Luni,orele 17:00 stadion Ghencea ,terenul de rugby..!!!!!!!!!!!!!!Sper sa veniti si voi!!!!Sa sustinem HANDBALUL STELIST,baietii au nevoie de noi inca de la primul antrenament!!!

RobYnho09.07.2010 17:03
Vezi ca sunt font-uri si mai mari.
«1171819202139»