Poze de la meciul din Spania gasiti - AICI
Poze de la meciul din Spania gasiti - AICI
Caline pune pozele.
Ia vezi, recunosti pe cineva de aici?
Pozele din timpul meciului nu le-am primit inca; o sa le urc cand le primesc...
Uite si o poza cu mica galerie.
Ce era de ras ma ? ![]()
Spuneti-ne si nou cum a fost meciul. De ce s-a terminat asa strans?
Pai in primul rand brasovenii au oferit o rezistenta peste asteptari. Desi lipsa de experienta a gazdelor si-a spus cuvantul, pot sa spun cu mana pe inima ca, vazand jocul in unele momente parca nu-mi venea sa cred ca gazdele au numai 3 puncte.
Prima repriza a fost echilibrata, diferenta fiind facuta, ca in meciul ca Granoillers, de ratarile noastre.
Repriza a 2-a am dominat-o clar, avand mai mereu 2 goluri avantaj(in conditiile in care am ratat destul de mult). Cu 10 minute inainte de final, pe fondul unei relaxari a baietilor nostri si intr-un moment in care aveam 2 eliminati, gazdele au preluat conducerea. Dar s-a vazut o tresarire de orgoliu a baietilor care au reusit sa revina in ciuda entuziasmului gazdelor.
Scorul este unul corect, destul de corect(cred ca o diferenta de 2-3 goluri in favoarea noastra ar fi fost mai corecta). Asta desigur in conditiile in care baietii au fost vizibil obositi dupa deplasarea de la Granoillers, am ratat destul de mult, am jucat relaxat indeosebi in a 2-a repriza cand aveam avantaj de 2 goluri si, cred eu, am subestimat adversarul.
Echipa de handbal va multumeste - PE SITE-UL OFICIAL
Miercuri, 12 mai 2010, in Sala Sporturilor "D.P.Colibasi" din Brasov la ora 11:50 se va juca meciul Stiinta Municipal Dedeman Bacau - Steaua MFA Bucuresti contand pentru sferturile Cupei Romaniei. In cazul in care handbalistii nostri se vor califica, semifinalele se vor juca joi seara in acelasi loc.
Pentru stelistii din Brasov: haideti sa ne incurajam echipa in incercarea de a castiga un nou trofeu. Baietii astia merita incurajarile noastre, deoarece reprezinta intr-adevar spiritul Stelei
Atentie!
In urma decesului antrenorului echipei din Constanta, Zoran Kurtes, Cupa Romaniei se va amana cu minim o saptamana.
Dumnezeule ! Am auzit si eu si am ramas ingrozit.Se spune ca l-ar fi gasit mort in camera sa de hotel,adevarat ?
Pentru stelistii din Brasov: haideti sa ne incurajam echipa in incercarea de a castiga un nou trofeu. Baietii astia merita incurajarile noastre, deoarece reprezinta intr-adevar spiritul Stelei
Mo,mi-a placut foarte mult de voi la meciul cu Brasovu`,ati fost geniali,desi din pdv numeri nu ati stralucit.Dupa poza de grup cu baietii,ati dat-o cu "Suntem mandri de voi"...va dati seama ce or fi simtit acei jucatori ?
Haideti,brasovenilor,imi pun sperantele in voi ca veti sustine echipa si vom castiga ! Eu unul,nu pot ajunge,fiind destul de departe.
Odihneasca-se in pace
@Tanaru` Young
Mersi mult pentru apreciere. Sper sa reusim sa ne strangem mai multi pentru Cupa Romaniei
@Tanaru` Young
sincer iti spun si fara modestie cu 3-4 zile inainte de meci numai aceste cuvinte erau in capul meu 'suntem mandri de voi' si abia asteptam sa ajung la meci sa le spun...
multumim tuturor pt incurajari si incercam cat putem sa fim alaturi de baietii(handbal,hochei,baschet)pt ca eu consider ca e o mare onoare cand vine Steaua in orasul nostru si da speram sa crestem ca numar dar si asa putini vom fi galagiosi
(
revin cu noutati despre Cupa Romaniei la Handbal si este oficial.
Miercuri, 19 mai 2010, in Sala Sporturilor "D.P.Colibasi" din Brasov la ora 12:00 se va juca meciul Stiinta Municipal Dedeman Bacau - Steaua MFA Bucuresti contand pentru sferturile Cupei Romaniei.
Pentru stelistii din Brasov: haideti sa ne incurajam echipa in incercarea de a castiga un nou trofeu. Baietii astia merita incurajarile noastre, deoarece reprezinta intr-adevar spiritul Stelei.
SUNTEM MANDRI DE VOI ![]()
PS nu aveti scuza ca nu ati stiut,ca nu ati avut timp de planificat(pt stelistii din Brasov).poate doar comoditatea...
cum a fost la Steaua- bm ?? la noi acasa?? asa as vrea sa fiee si la fotbal VA ROg ![]()
Ne lasi, ma ?
Pe fiecare thread scrii imbecilitatile astea.
Steaua Bucuresti este a doua semifinalistă a Cupei Romaniei, după ce a invins miercuri, la Brasov, formatia Știinta Bacau, scor 39-32 (22-13), in sferturile de finala
HCM Constanta si Steaua Bucuresti se vor intilni joi, de la ora 18:00, la Brasov, pentru un loc in finala competitiei ce se va desfășura simbata
A fost frumos. Mai putin sunetul goarnelor.
Eu ti-am zis sa nu mai suflii
Maine sa dai cu matura, pe la scaune, p'acolo unde ai stat.
Ce sa-i fac daca stateai langa mine si mancai seminte?
Sa nu uiti maine de repertoriul ciorilor.
Bucurati-va de aceste ultime meciuri cum stiti voi mai bine. Cautati sa va ramana in memorie imaginea acestei frumoase echipe, pentru. ca de la anul, o sa aveti pauza.
Cazacu se retrage, pleaca toti jucatorii, sectia revine la Clubul Sportiv. Salariile o sa fie intre 500-700 de euro pe luna, iar obiectivul o sa fie supravietuirea pana cand sa va gasi alt finantator.
Multumiti-i lui Cazacu, care a cheltuit aproape 7 milioane in toti anii astia, si faceti-va planuri pentru ce va fi sa vie.
Echipa va fi formata din juniori, plus cativa jucatori din tara(in special de la Medgidia). Poate o sa fie o generatie de juniori talentata, iar Mihaila(se pare ca el va ramane principal) sa arate ce poate.
In vreo doua saptamani, va fi facut anuntul oficial.
S-a dus si Cupa Romaniei,macar de incheiam cu un trofeu,asta e...nu mai e nimic de spus vis-a-vis de ce s-a putut si ce s-a vrut la noi:( Acum ca se retrage si dl Cazacu si pleaca toti sau nu stiu aproape toti de la echipa.sa ne rugam sa supravietuim in prima Liga..cu toate ca-i greu..din cate am vazut sezonul asta si arbitrii a avut ceva cu noi...cotizatiile astea....
Oricum,important e ca indiferent cine vine si cine pleaca si indiferent de situatia din clasament sa ne ducem la sala si sa sustinem Steaua..vedem ce se alege pana la toamna,sper sa nu fie chiar asa rau.
Pacat ca se destrama aceasta echipa frumoasa...Cine stie cand vom mai fi o forta in handbal...
sa joace la Mihai Viteazu, eventual in aceleasi zile cu inca o sectie, volei/handbal si, avand mai multi suporteri aproape, vom trece si peste perioada asta.
lumea deja a invatat drumul spre SALA RGMV. e mai mica, nu costa nimic si e mult mai aproape pentru suporteri.
nu disperati. prin aceeasi situatie au trecut si cei de la hochei si au razbit.
Chiar daca n'am castigat, a fost frumos.
Surpriza ne'au oferit'o baietii de la SUD, cand au aparut de sub tunel. Parca am renascut. ![]()
![]()
Altfel, era cam deranj. Goarnele faceau legea.