Greu, foarte greu... ![]()
Greu, foarte greu... ![]()
Ce gol in ultima secunda a primei reprize! ![]()
Ce portar de guma avem,dacă nu ne calificam 80% e vina portarului nostru de 2 lei care face balet in poarta
Apara Cenusaaaa!
Georgescu este omul meciului pana acum.
Da'le domnul Geo, da'e domnul Geoo!
Ne-am batut joc de meci! Portar mediocru si ratari copilaresti...
Sa-mi bag pl cat rateaza.
27-21 ![]()
Cartonas rosu pentru Georgescu. ![]()
Pacat... ![]()
Asta a fost... the end...
Am pierdut calificarea de-a dreptul prosteste. Spaniolii nu ne-au fost superiori cu absolut nimic.
Diferenta au facut-o eliminarile noastre prostesti, ratarile copilaresti si prestatia foarte slaba a lui Ivezic.
Pacat, am ratat calificarea in cel mai pur stil romanesc, ne-am inecat ca tiganii la mal
In ambele manse portarul nostru a fost traista nu avem cum sa ne calificam intr-o finala europeană cu balerină in poarta trebuie cautat neaparat alt portar e imposibil sa nu aperi nimiccc.mai bine luam un gras de 130kg il bagam in poarta si ne scoatem mult mai bine decat cu balerina din poarta noastra
Asta e. Pacat...
Mare pacat. Inexplicabile acele 10 minute in care catalanii s-au distantat decisiv.
si cat de mult asteptam finala la Bucuresti...
Pacat, mare pacat.apararea si poartea au mers foarte slab astazi.nu-l putem acuza pe ivezic de ratarea calificarii, fara el nu ajungeam nici in sferturi
SUNTEM MANDRI DE VOI /SUNTEM MANDRI DE VOI ![]()
trist dar asta este,toti ne-am fi dorit finala si am crezut in ea...mergem mai departe
PS CEI DIN Brasov SUNT ASTEPTATI MIERCURI DE LA ORA 18 SA-I FELICITE PE BAIETI SI SA-I SUSTINA IN MECIU CU rom cri Brasov.HAIDETI SA FACEM GALAGIEEEEEEE
ps2 scz de caps lock
Asta e...E bine ca am ajuns si in semifinale...Prea mult am ratat aiurea,iar seria aia din final,cand spaniolii marcau in continuu,iar noi nici din 7 metrii...De necrezut...Acum se destrama si echipa,nu cred sa se gaseasca cineva sa bage bani,sa mentina acelasi nivel.
Pacat...la handbal, daca nu ai portar, esti pierdut, si in meciul asta, am avut mare nevoie de el. Pacat...Oricum, capul sus baieti!
sper ca la urmatorul meci in campionat sa venim in nr cat mai mare la chiajna si sa aratam ca nu suntem suporteri de rezultat
Aiurea... acum din nou la Chiajna ![]()
sper ca la urmatorul meci in campionat sa venim in nr cat mai mare la chiajna si sa aratam ca nu suntem suporteri de rezultat
Ah, eu sunt suporter de rezultat. Daca am fi castigat nenorocitul ala de trofeu, am fi prins mai usor niste sponsori, ne-am fi mentinut cei mai tari jucatori. In sportul asta nu se baga atat de usor bani incat ratarea la mustata a unui trofeu sa nu conteze...
Pacat, am avut o sansa cu care probabil nu ne vom mai intalni curand. Si asta nici nu este partea cea mai proasta, vor veni vremuri si mai grele de sezonul viitor cand actuala echipa se va destrama. De acum vor avea si mai multa nevoie de sustinerea noastra si sa ne respectam "promisiunea" de la meciul cu HCM.
PS: Se pierde cumva stelismul din noi pe drumul pana la Chiajna sau cum, ca nu inteleg care e problema ca se joaca pentru moment acolo si nu in Bucuresti?
Stelistii din Brasov sunt asteptati astazi la ora 18:00 la meciul dintre Rom Cri Brasov si Steaua MFA.
Haideti sa-i felicitam pe baieti pentru un sezon frumos in cupele europene!
SC Municipal Rom-Cri Brasov - Steaua MFA 29-30
Astazi am regasit placerea de a canta pentru Steaua; baietii astia reprezinta intr-adevar spiritul stelist. Niste jucatori senzationali si niste oameni de nota 10
De remarcat ca baietii nostri au fost condusi la pauza cu 18-15.
În clasament, inaintea ultimei runde, pe primul loc se află HCM Constanta, cu 42 puncte, urmată de UCM Resita, 36 p, Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu, 33 p, Stiinta Municipal Dedeman Bacau, 32 p, Universitatea Bucovina Suceava, 30 p, Steaua MFA Bucuresti, 30 p
Nu numai ca au fost condusi la pauza, erau condusi si cu 2 minute inainte de final. Oricum, au lasat impresia ca nu s-au intrebuintat la maxim
Caline pune pozele.