Cei care vreti sa mai veniti , grabiti-va ! Eu am fost azi si...cica s-ar fi vandut 70 % din bilete , vreo 2000 vandute numai de la Polivalenta ![]()
Cei care vreti sa mai veniti , grabiti-va ! Eu am fost azi si...cica s-ar fi vandut 70 % din bilete , vreo 2000 vandute numai de la Polivalenta ![]()
s-au dat vreo 3000-3500 de bilete. grabiti-va daca vreti sa mai prindeti, se anunta sala plina!
pentru cei care veniti la meci, incercati sa veniti cat mai devreme, mereu cand am fost la polivalenta accesul s-a facut pe o singura usa si foarte foarte greu.Sper sa nu fie asa si acum dar cine stie..
Un bilet in plus are cineva? [ pt un prieten ]
Un bilet in plus are cineva? [ pt un prieten ]
uitate in topicul despre meciul Steaua Timisoara ca zicea unu ca are un bilet
uitate in topicul despre meciul Steaua Timisoara ca zicea unu ca are un bilet
Nu-l mai are ..
se poate vedea meciul pe internet? pate posta cineva un link functional ?
Ce atmosfera!"Ce drog ciudat"!Spirit de lupta,steaguri,bannere,sigla CCA,PS!Sa nu se mai spuna ca PS nu sustine Steaua.
se poate vedea meciul pe internet? pate posta cineva un link functional ?
http://www.sport.ro/live/ibu1.html
iti multumesc mult dar mie nu imi merge. Cand dau clik pe play imi apare pentru o scurta durata faptul ca se incarca dupa care iarasi revina pagina la normal, adica exact ca inante sa apas pe play.
Mie imi merge perfect. Se incarca in 2 secunde. Ai putea totusi sa incerci cu sopcast. Scrii pe google sport.ro live si o sa gasesti acolo pe diferite site-uri. Dar trebuie sa ai instalat Sopcast si sa folosesti internet explorer. Incearca asa.
felicitari jucatorilor care au facut un meci senzational. spectatorii au fost magnifici
Asta e Steaua! ![]()
Bravo baieti !
Bravo baieti !!! Dar in retur va fi greu pentru Steaua sa se califice...
Ce frumos a fost la handbal, tot meciul am cantat. Bun si rezultatul si jocul, desi puteam castiga cu mai mult.
Bun si rezultatul si jocul, desi puteam castiga cu mai mult.
Da,ce buna ar fi fost o victorie si la o diferenta mai mare...Dar speram,cine stie,poate facem un meci mare si in deplasare.
Respect, baieti !
atmosfera cum nu a mai fost NICIODATA in Romania!!!!
Peluza Sud a dat o reprezentatie de gala la Polivalenta, la unison cu baietii din teren.
sigur ca trebuia sa ne fie stricata seara de catre meltenii ala de la shelter. a fost totul premeditat, si nu degeaba au venit aia prin minutul 70 jos in tribuna.
atmosfera cum nu a mai fost NICIODATA in Romania!!!!
Peluza Sud a dat o reprezentatie de gala la Polivalenta, la unison cu baietii din teren.
de acord, saptemai, nici in campania Challenge Cup 2006 nu am avut o astfel de galerie
a fost perfect azi...
Felicitari baietilor pentru un meci superb si felicitari spectatorilor pentru atmosfera unica
Felicitari baietilor pentru un meci ! Au Dominat ToTul !
Au avut sprijinu si suporteriilor !
Genial... doua evenimente total diferite din toate punctele de vedere.
Daniele,ai fost la meci? ![]()