Intrebarea e : sunt bani pentru o alta sala din Bucuresti?
Nu stiu ce bani au cei de la CSA Handbal Steaua Bucuresti
Am mai spus mai sus si nu vreau sa ma repet... dar sa speram ca se vor face rost de bani pentru aceasta semifinala.
Numai bine.
Desi postul e intr-un alt registru, daca partidul de guvernamant isi permite sa arunce cu milioanele pe un amarat de sait (ma rog, portal daca vrei), cred ca ar gasi cateva si pt M.Ap.N. care sa-i redirectioneze spre constructia unei sali multifunctionale in complex, unde sa joace si voleiul si baschetul... dar e greu, mai ales ca nici spaga nu-i mare ![]()
Probabil se vor gasi la un moment dat bani si pentru o sala multi functionala in Bucuresti , dar nu stiu daca o sa apartina Armatei.
Ci probabil administratiei locale , care ar trebui sa fie cea care incearca constructia unui asemenea complex (vezi Brasov).
Cat despre MApN , cred ca banii mai degraba se duc spre supravietuirea cluburilor sportive decat spre constructie de noi sali.
Esti sigur ca daca am avea sala in Ghencea ar fi la fiecare meci minim 500 de oameni? Spun asta din perspectiva suporterului care merge la rugby si da peste aceeasi 100 de oameni la fiecare meci.
O veste foarte importanta este ca sambata de la 1 avem contra Constantei meci crucial pentru locul 3, intrarea va fi libera si se pare ca oaspetii au cerut sa li se rezerve 100 de locuri. Cred ca e o foarte buna oportunitate sa venim in numar mare sa le multumim jucatorilor pentru performanta din Cupa Cupelor
Cat priveste locul de disputare a semifinalei posibil 24 aprilie daca vrea sport.ro, la Polivalenta daca este libera.
Handbalistii de la Steaua vor juca in compania echipei spaniole Fraikin BM. Granollers, in semifinalele Cupei Cupelor, conform tragerii la sorti de marti, de la sediul EHF, din Viena.
Adversara Stelei a castigat doua editii ale Cupei EHF, in 1995 si 1996.
In cealalta semifinala, echipa la care se afla antrenorul secund Alexandru Buligan, Reyno de Navarra San Antonio, va intalni germanii de la VfL Gummersbach.
Steaua va juca prima mansa a semifinalelor pe teren propriu, in 24 sau 25 aprilie, iar cea de-a doua, in deplasare, in 1 sau 2 mai.
Iata parcursul spaniolilor de pana acum in Cupa Cupelor:
RK "Sloga" Doboj - Fraikin BM. Granollers: 27 : 40 (14.11.2009) si 25 : 28 (15.11.2009) - 52 : 68
RK Cimos Koper - Fraikin BM. Granollers: 27 : 26 (13.02.2010) si 31 : 35 (21.02.2010) - 58 : 61
Fraikin BM. Granollers - Tremblay en France 28 : 21 (28.03.2010) si 34 : 38 (03.04.2010) - 62 : 59
Iata si parcursul nostru in Cupa Cupelor de pana acum (cu multe emotii, ca de obicei):
H.C. Conversano - Steaua MFA Bucuresti: 27 : 22 (14.11.2009) si 22 : 30 (21.11.2009) - 49 : 52
Steaua MFA Bucuresti - HC Portovik Yuzhny: 10 : 0 (13.02.2010) si 29 : 33 (20.02.2010) - 39 : 33
(The result of the Men's Cup Winners' Cup Round 4 (1st leg) match between Steaua MFA Bucuresti (ROU) and HC Portovik Yuzhny (UKR) was changed to 10:0 in favour of Steaua MFA Bucuresti.
The EHF discovered irregularity at the game played on 13.02.10 in Chiajna, Romania. The player of the visiting team, Andrii Abramov, was not eligible to take part. In fact, the player was transferred to an Iranian club in December 2009 and transferred back on 27 January 2010, but HC Portovik Yuzhny failed to nominate the player through a late entry.
Following the first instance administrative decision, the case will be handed over to the EHF Arbitration Tribunal for consideration.
The club HC Portovik Yuzhny has the right to appeal within three days to the EHF Artbitration Tribunal. The 2nd leg will be played in Yuzhny on 20.02.10.)
Steaua MFA Bucuresti - HC Kolubara: 31 : 26 (27.03.2010) si 20 : 24 (03.04.2010) - 51 : 50.
Vom juca returul finalei pe teren propriu!
Esti sigur ca daca am avea sala in Ghencea ar fi la fiecare meci minim 500 de oameni? Spun asta din perspectiva suporterului care merge la rugby si da peste aceeasi 100 de oameni la fiecare meci.
O veste foarte importanta este ca sambata de la 1 avem contra Constantei meci crucial pentru locul 3, intrarea va fi libera si se pare ca oaspetii au cerut sa li se rezerve 100 de locuri. Cred ca e o foarte buna oportunitate sa venim in numar mare sa le multumim jucatorilor pentru performanta din Cupa Cupelor
Cat priveste locul de disputare a semifinalei posibil 24 aprilie daca vrea sport.ro, la Polivalenta daca este libera.
la baschet, in conditiile in care Steaua este doar la primul an de la revenirea in Divizia A, au avut destule meciuri cu sala destul de plina... si poate ca in play-off o sa fie si mai multa lume. nu are nimeni garantia ca s-ar umple sala la handbal daca ar juca in Bucuresti, dar daca tot te numesti Steaua Bucuresti, mie mi se pare putin ciudat sa joci la Chiajna. inseamna ca te-ai resemnat cu ideea ca nu vine lumea la meciuri(desi nu sunt promovate mai deloc si nu vad de unde surpriza), chemi baietii din Mizil sa-ti faca atmosfera si te baricadezi in sala la Buzau sa nu cumva sa intre baietii de la fotbal sa incurajeze si ei echipa si sa afiseze coregrafia cu care venisera. pe urma te plangi ca nu vine lumea daca ai juca in Bucuresti si in curand isi mai aduc aminte doar cativa ca la precedentele meciuri de cupe europene jucate in Polivalenta au ramas oameni si pe afara...
mie chiar imi lasa impresia ca le convine situatia asta...
cred ca pe topicul sali de joc in Romania (Bucuresti) si banii necesari inchirierii lor se poate discuta mult.
intr-adevar la basket pentru primul an in A, vine destul de multa lumea, ba chiar au fost cateva meciuri in care nu prea vedeai locuri libere. insa mai mult de jumatate (sa zicem 70%) nu sunt stelisti, sunt impatimiti ai basketului (insi care joaca prin parcuri) si vin la meciuri doar ca e intrarea moca. la o adica nu s-ar apuca sa cante sau sa incurajeze echipa. ba chiar am vazut indivizi vizibili deranjati de scandarile grupului ce sustinea echipa (limbajul era unul civilizat... se striga forzza Steaua).
Avem confirmarea oficiala ca meciul se va juca in Polivalenta duminica 25 aprilie de la ora 18:45. Biletul de intrare ramane de vazut cat va fi.
mai ramane doar sa umplem sala!
Avem confirmarea oficiala ca meciul se va juca in Polivalenta duminica 25 aprilie de la ora 18:45. Biletul de intrare ramane de vazut cat va fi.
Deci a fost anuntat din timp meciul... acum mai trebuie doar mediatizat, si sa vedem cata lume va fi.
Am aflat si de bilete ceva - ele vor fi 10 ron tribune, 20 loje si or sa se vanda la Polivalenta si la stadionul Ghencea in saptamana meciului.
Azi, Steaua a fost Steaua.
nu am mai cantat asa de ani buni ![]()
cea mai frumoasa prezenta din ultimul timp ![]()
Mobilizarea toata lumea. Lipiti si voi afise prin zonele in care puteti.

S-au pus in vanzare biletele pentru semifinala Cupei Cupelor
Biletele pentru turul semifinalei Cupei Cupelor dintre Steaua MFA Bucuresti si Fraikin BM. Granollers (programat duminica 25.04.2010 de la 18:45) se pot achizitiona de la casele de bilete deschise la Sala Polivalenta din Bucuresti si la Stadionul Steaua incepand de marti 20.04.2010.
Casele de bilete vor functiona zilnic de marti (20.04) pana duminica (25.04) intre orele 10:00 si 18:00.
Preturi bilete:
Loje - 20 lei
Sectoare - 10 lei
www.steauamfa.ro
intreb si eu ca fraierul: la Mihai viteazu nu se pot desfasura si meciurile de handbal? ca ochiometric suprafata de joc este indeajuns de mare.
Clubul ar putea organiza 3 meciuri consecutive baschet, handbal, volei cu sala plina ochi in fiecare weekend, de la 13:00 pana seara la 21:00 ai timp de 3 meciuri.
intreb si eu ca fraierul: la Mihai viteazu nu se pot desfasura si meciurile de handbal? ca ochiometric suprafata de joc este indeajuns de mare.
Clubul ar putea organiza 3 meciuri consecutive baschet, handbal, volei cu sala plina ochi in fiecare weekend, de la 13:00 pana seara la 21:00 ai timp de 3 meciuri.
in principiu, se pot organiza meciuri de handbal la Mihai Viteazu, dar sala de la Chiajna are mai multe locuri pentru public, MV e micutza. Si cum la handbal avem echipa de care se bate an de an pentru titlu si cupe europene, se mizeaza pe mai mult public decat la volei si basket, sectii care inca nu au ajuns la nivelul asta.
Mihai viteazu mi se pare comparabila ca marime cu chiajna, sincer...
Am fost dimineata sa iau bilete de la polivalenta...am stat pana pe la 10:45 si casa de bilete tot inchisa era.
Sper sa mai gasesc Sambata...
biletele pentru meciul de handbal se pot cumpara si de la Stadionul Steaua, dar de la casa de langa intrarea in complexul sportiv, nu de la casele de unde se cumpara biletele pentru fotbal.
eventual nu va duceti la ora deschiderii, pentru ca evident nu veti gasi pe nimeni. de dimineata am pierdut mai mult de jamatate de ora acolo si nu a venit nimeni:(