FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSA Steaua Handbal

«191011121339»
handball_steaua03.03.2010 10:52

Partida Steaua MFA Bucuresti - UCM Resita contand pentru etapa a XIX-a a Ligii Nationale bet-at-home.com va avea loc vineri 05.03.2010 de la ora 18:00 in Sala Sporturilor "Concordia" Chiajna.

Invitam toti suporterii stelisti sa fie alaturi de echipa si sa vina in numar cat mai mare la sala!

Pentru a ajunge la sala Concordia din Chiajna se poate lua maxi-taxi (pret 2 lei/calatoria) sau autobuzul 406, ambele din statia Lujerului (metrou Armata Poporului, iesire hipermarket Cora), statia de coborare in Chiajna fiind Biserica.

www.steauamfa.ro

Dragoshel03.03.2010 11:04

atat evolutia scorului cat si cele mai importante faze din acest meci le puteti urmari live text pe situl www.Steaua.ro

f234567k03.03.2010 19:20

S-a hotarat pana la urma locul de disputare al sfertului din Cupa Cupelor?

fredysteaua04.03.2010 11:20

daca nu gresesc sa hotart la polivalenta

Padrese05.03.2010 21:12

Mai mult ca sigur va fi Chiajna - considerentul este ca mai bine o sala full sigur, decat o potentiala Polivalenta pe jumatate goala.

ineestelistu21.03.2010 09:54

salut stie careva cum pot sa vad si eu un meci de-al Stelei la hanmdbal pana in 90 echipa cu gatu etc imi doresc de mult timp da n-am gasit deloc desi am cautat youtube etc toate astea astept si eu un raspuns cat mai repede :steag_cruce_invers:

:oleole:fularultras:steagcruce: :

sau cel putin al nationalei da tot asa pana in 90( 1990 pt cei ce nu inteleg)

MULTUMESC

paolo27.03.2010 18:15

Steaua a invins in primul meci din sferturile Cupei Cupelor echipa sarba HC Kolubara scor 31-26, luand astfel o optiune serioasa pentru calificarea in semifinale. din pacate n-am apucat sa vad decat jumatate din repriza a 2-a la televizor, bucurandu-ma de comentariul absolut original al lui Nana Falemi, insa Steaua a parut ca a jucat bine, dar si Kolubara a fost o nuca tare.

Sper ca in serbia sa reusim un rezultat bun si sa ne calificam in semifinale :steag_cruce_invers:

Tz3pI27.03.2010 20:54

Au inceput tare sarbii. Mi-a fost frica la inceput, credeam ca vom fi dominati, insa pe parcurs ne-am dat drumul la joc si ne-am impus pana la final.

f234567k03.04.2010 19:16

Ce calificare dramatica!!!!! Bravo baieti!!!!! :w00t:

FT Kolubara-Steaua 24-20

Sper sa fie semifinala la "Polivalenta".

Tz3pI03.04.2010 19:25

Da, pe final mi-a fost si mie cam teama ca putem pierde calificarea. Cei mai buni au castigat. :D Decat la Polivalenta cu sala goala, mai bine in Chiajna cu sala plina...

f234567k03.04.2010 19:29
Decat la Polivalenta cu sala goala, mai bine in Chiajna cu sala plina...

Hai frate, sa fim seriosi! Pun pariu pe ce vrei tu ca vin cel putin 3000 de oameni in semifinala daca se va juca la Sala Polivalenta si va fi bine promovat evenimentul. Totusi este vorba despre Cupa Cupelor, a doua competiei intercluburi ca valoare din Europa. Sa nu uitam cata lume a venit in 2006 desi jucam in Challenge cup, a patra competitie.

Tz3pI03.04.2010 19:38

Ar fi bine sa fie asa, insa ma indoiesc. Mediatizat nu va fi cine stie ce. Uita-te acum pe site-urile de profil daca vezi vreo informatie despre performanta echipei de handbal. Lumea nu mai vine nici la fotbal, dar la handbal... Sper eu sa ma insel totusi... :)

bogdanbog03.04.2010 19:41

Macar sa se joace la Polivalenta, ca lume va veni, nu conteaza ce competitie e, ci doar ca e CSA si este la un pas de o performanta mare.

f234567k03.04.2010 19:42

Si eu am cautat de 20 de minute o stire despre meci, nimic. Totusi, o semifinala de Cupa Cupelor e un eveniment major. Sper sa vina lumea.. si nu ma gandesc aici doar la stelisti, ma gandesc la iubitorii de handbal din Bucuresti. Consider ca ar fi cel mai bine asa.. Nici galeria din Mizil nu o sa aibe nicio problema, ca doar vin cu autocarele, deci e loc pentru toata lumea. Nu ar mai fi bataie pe cateva sute de bilete...

bogdanbog03.04.2010 19:49

Steaua a pierdut cu 24-20 returul cu sarbii d ela Kolubara insa a reusit sa se califice in semifinalele Cupei Cupelor dupa ce in tur castigase cu 31-26.

Replica buna a stelistilor din debutul meciului i-a enervat la culme pe sarbi (3-4, min. 11), care au ripostat fara pic de fair-play in minutul 13. Rasici a sarit la bataie la Savenco, iritat ca a fost contrat pe atac, iar din spate, Pribak l-a tras de par pe acelasi Savenco. Arbitrii i-au pedepsit mai tare tot pe stelisti, Savenco si Cian fiind eliminati cate doua minute, in timp ce Kolubara l-a pierdut doar pe Pribak, tot pentru doua minute.

Incidentul i-a motivat mai mult pe jucatorii antrenati de Bozo Rudici, stelistii egaland in minutul 22, 6-6, si reusind sa ramana in joc si pe finalul primei reprize, 10-10, dupa 30 de minute, in care s-au aruncat pe teren si sticle de plastic din tribune.

La reluare, sarbii au apasat pe viteza de acceleratie, 14-11 (min. 35), dar nu au putut mentine ritmul, fiind egalati de Steaua, in doar patru minute, 14-14. Stelistii au reluat apararea agresiva si compacta, iar in atac au profitat de fiecare culoar din defensiva gazdelor, 17-17 (min. 49), fiind huiduiti de cate ori atingeau mingea. Meciul a continuat echilibrat, stelistii reusind sa preia si conducerea, 18-19 (min. 53), dar au mai mai marcat un singur gol pana la final. Stavrositu a pierdut mingea la ultimul atac, cu 10 secunde inaintea finalului, primind cartonas rosu direct pentru ca a aruncat mingea inafara terenului. Sarbii au atacat rapid, dar nu au reusit sa marcheze, Steaua obtinand o calificare dramatica in semifinale, datorita victoriei din tur, cu 31-26.

La calificarea in semifinale au contribuit decisiv si portarii Ivezici (13 interventii) si Cenusa (3 aruncari aparate din 5, de la 7 metri).

Marcatorii echipei steliste au fost Cian 4 goluri, Manea 4, Georgescu 3, Rapciuga 3, Stavrositu 2, Stamate 1, Vujadinovici 1, Novanc 1, Saulescu 1, in timp ce pentru gazde s-a remarcat Rasici, cu 9 goluri.

Semifinalele Cupei Cupelor se vor juca in dubla mansa eliminatorie, in 24-25 aprilie (turul) si 1-2 mai (returul). Tragerea la sorti va avea loc in 6 aprilie. Steaua Bucuresti ramane singura echipa masculina romaneasca din cupele europene.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE03.04.2010 20:24

Meciul de acasa merita sa se joace in polivalenta din mai multe motive.

bogdanbog06.04.2010 09:48

Handbalistii de la Steaua vor juca in compania echipei spaniole Fraikin BM. Granollers, in semifinalele Cupei Cupelor, conform tragerii la sorti de marti, de la sediul EHF, din Viena.

Adversara Stelei a castigat doua editii ale Cupei EHF, in 1995 si 1996.

In cealalta semifinala, echipa la care se afla antrenorul secund Alexandru Buligan, Reyno de Navarra San Antonio, va intalni germanii de la VfL Gummersbach.

Steaua va juca prima mansa a semifinalelor pe teren propriu, in 24 sau 25 aprilie, iar cea de-a doua, in deplasare, in 1 sau 2 mai.

Maye06.04.2010 09:54

Cel mai accesibil adversar.Din cate stiu San Antonio si Gummersbach erau cele mai dificile echipe.

bogdanbog06.04.2010 10:01

Da, cu putin noroc putem juca finala, dar asta inseamna ca trebuie sa fim prezenti la meci in numar cat mai mare, oriunde s-ar juca, polivalenta sau chiajna.

Daniel-Ionut06.04.2010 10:06

O mare tampenie sa se joace la Chiajna... este Steaua Chiajna sau Steaua Bucuresti? :blink:

Este un fel de... Universitatea Severin la fotbal.

Finala se joaca in doua manse nu? :hmmm:

Maye06.04.2010 10:09

Ti se pare ca Steaua are sala ei proprie?

Te-ai gandit vreodata ca echipa de handbal nu isi permite sa inchirieze Sala Polivalenta?

Te-ai gandit ca baietii astia fac performanta cu bani putini?

Ti-ai imaginat vreodata cum ar juca echipa asta daca ar avea banii sclavilor de la fotbal?

Tot de FC spui , dar de CSA nimic.

CSA merita respect la toate nivelurile.

Din FC a mai ramas doar scarba.

mstef06.04.2010 10:13

Daca s-ar mediatiza de acum meciul, cu 3 saptamani inainte, atunci s-ar strange destula lume la polivalenta. Daca se anunta cu o saptamana inainte si doar la ei pe site...

Daniel-Ionut06.04.2010 10:16

Nu stiu ce bani au cei de la CSA Handbal Steaua Bucuresti, dar pentru mine este de neconceput sa se joace in alt oras meciurile de acasa fata de cel "natal"

Buzau, Chiajna... din banii de bilete s'ar strange o parte din suma necesara inchirierii Polivalentei.

Si in campionat decat sa joace la Chiajna, mai bine ar juca la Antilopa din Bucuresti (un exemplu la intamplare)... Chiajna sa isi faca echipa de handbal.

Si aceasta semifinala sunt 100% ca se va dispuna la Polivalenta.

Maye06.04.2010 10:17

Hai sa iti spun o chestie prietene , ca vad ca tot nu vrei sa bagi la cap.

E posibil ca sala sa se umple atat la semifinala aceasta , cat si la o eventuala finala.

Dar ce te faci cand joci cu HCM Roman si vin 20 de suporteri?Atunci mai e rentabil?

Daniel-Ionut06.04.2010 10:20
Hai sa iti spun o chestie prietene , ca vad ca tot nu vrei sa bagi la cap.

E posibil ca sala sa se umple atat la semifinala aceasta , cat si la o eventuala finala.

Dar ce te faci cand joci cu HCM Roman si vin 20 de suporteri?Atunci mai e rentabil?

Pai stai ma ca nu ai inteles :)

Eu nu am spus ca sa inchirieze Polivalenta la toate meciurile... eu m-am referit doar la asta acum, plus o eventuala finala.

In campionat am spus sa se joace intr-o alta sala din Bucuresti.

«191011121339»