FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si Zmarandescu - 29 zile de arest

«14567823»
dee02.04.2009 16:16
Stii vorba aia:ce nu te omoara te intareste:)

In cele 24 de ore Becali va primi inapoi capital de imagine favorabila cat a pierdut intr-un an in fata presei si a opiniei publice!Toate protestele noastre, ale stelistilor, vor trece pe planul 3. Nici macar 2.

Ai perfecta dreptate, pentru ca opinia publica judeca si nu se lasa condusa de impulsuri. Gigi, nu doar ca va deveni o victima, ci va capata valente pozitive, iar suporterii care protesteaza, injura etc.... vor fi pereceputi ca aia negativi, care "mai dau in saracul Gigi"! ( asta e o ironie, nu sariti, mai judecati si la figurat). Gigi isi reface capitalul de imagine, deci isi intareste pozitia la Steaua, chiar si de dupa gratii, omul asta nu o sa renunte, acum cand e perceput ca o victima. Campania de victimizare a si inceput azi. In timp ce voi sarbatoreati, ghiciti ce au dat la stiri? drama prin care trece familia lui Becali: mama, sotia, fiicele. ( mama lui, o femeie in varsta care a lesinat, sotia speriata, fiicele si ele ) Au repetat iarasi faptele lui caritabile etc. Asta s-a aratat azi pe Pro TV, acasatv, tvr1 ... si nu Gigi-infractorul!

Datorita dramei prin care trece familia, Gigi chiar si din postura de infractor, devine "erou". Daca protestele ar trece in ochii presei pe plan secund ar fi ok, insa tare ma tem ca vor fi in prim plan, adica, vor accentua "drama" lui Becali, deci, isi pierd scopul.

xray_rom02.04.2009 16:24
Ai perfecta dreptate, pentru ca opinia publica judeca si nu se lasa condusa de impulsuri. Gigi, nu doar ca va deveni o victima, ci va capata valente pozitive, iar suporterii care protesteaza, injura etc.... vor fi pereceputi ca aia negativi, care "mai dau in saracul Gigi"! ( asta e o ironie, nu sariti, mai judecati si la figurat). Gigi isi reface capitalul de imagine, deci isi intareste pozitia la Steaua, chiar si de dupa gratii, omul asta nu o sa renunte, acum cand e perceput ca o victima. Campania de victimizare a si inceput azi. In timp ce voi sarbatoreati, ghiciti ce au dat la stiri? drama prin care trece familia lui Becali: mama, sotia, fiicele. Au repetat iarasi faptele lui caritabile etc. Asta s-a aratat azi pe Pro TV, acasatv, tvr1 ... si nu Gigi-infractorul!

Datorita dramei prin care trece familia, Gigi chiar si din postura de infractor, devine "erou". Daca protestele ar trece in ochii presei pe plan secund ar fi ok, insa tare ma tem ca vor fi in prim plan, adica, vor accentua "drama" lui Becali, deci, isi pierd scopul.

Asa este. Va fi super mediatizat din punctul asta de vedere. Al victimei regimului.

Mai este ceva. Pe plan fostbalistic, scandalul legat de nationala, FRF, Piturca, etc. presa deja mutasera tunurile de pe Becali. Si asta i-a venit la fix!

Prepeleak02.04.2009 16:27

De cand s-a propus sa discutam doar despre cioban altceva nu m-a mai interesat. Nici nationala, nici Lacatus, nici echipa. Gigi Becali e raul numaru' unu pentru noi. Sunt convins ca e vinovat de multe ilegalitati si da! e vinovat si pentru asta. E sechestrare de persoana, e in codul penal, e vinovat fara comentarii. De ce el sufera si altul care a taiat mana unui politist e liber... e alta mancare de peste. Greseala rezida in aceea ca macelarul nu e pedepsit si nu ca ar fi pedepsit Becali.

E simplu: un tanar rupe o floare din gradina din fata casei tale ca sa o dea iubitei cadou. In acelasi timp un smenar iti sparge geamul masinii cu o piatra si iti fura casetofonul. Cine merita sa stea dupa gratii? Raspuns corect legal: amandoi! Or fi altii care incalca legea mai grav decat Gigi dar este vinovat si merita sa faca puscarie.

Si amu sa ne intoarcem la ciobanii nostri. De pilda dee care simte nevoia viscerala sa doineasca din flaut cum ca noi cei care ne bucuram de raul lui Becali am fi niste oi.

Vad ca tratamentul abuziv a devenit o institutie in Romania, deci ilegalitatea a devenit normalitate, deci stau sa ma intreb: de ce ar trebui Gigi pedepsit, daca tot ceea ce face se inscrie in normalitate?! Nimeni nu are dreptul sa te trateze ca pe un gunoi !!! Daca Gigi a gresit, sa plateasca, sa-l inchida, sa faca puscarie, insa mi se pare inadmisibil sa pui presiune pe familia unui om, pe sotie, pe cele 3 fetite, sa intri peste ele in casa. Ce era asa de dificil sa faca un filaj si sa-l aresteze afara din casa? El e tare, e barbat, rezista, ele nu! ce sa mai spui de saraca femeie, mama lui in varsta de 80 de ani?! Ne-am otv-izat cu totii. Poate, peste cativa ani or sa intre mascatii la tine in casa, cand tu nu esti, si le va speria pe sotia si fiica ta, iar dupa o sa-ti spuna : "am gresit apartamentul, de fapt vecinul era vizat"! Ele raman cu trauma, ei raman cu ridicatul din umeri si nepasarea doar au facut un lucru perfect NORMAL, iar tu devi o oaie.

Dee, draga, tu ai citit vreodata ce scrii? Nu de fondul opiniei tale, nici de stilul dezastruos nu ma iau prea adanc. "Deci, deci" din prima fraza il pun pe seama surescitarii, toti suntem incordati. Nici faptul ca "tu devi o oaie" nu ma lezeaza gramatical... din cauza "vtezei" toti mai scapam o litera, mai ales una asa marunta cum ii "i"-ul dar faptul ca "mascatii le va speria" pe nevasta-mea si fiica-mea ma face sa ma indignez. Ai rogojina Dior cumva? Nici acordul intre subiect si predicat nu esti in stare sa il faci! Cum iti permiti sa apreciezi drept oi pe toti cei care se bucura de patania ciobanului cand tu habar nu ai sa te exprimi? Daca eu sunt oaie atunci pe tine te resimt ca pe o capusa ori ca pe un ciulin. Analfabeti care umplu forumurile ca sa ne toarne drame telenovelistice: Marianita si Isabelhita s-au speriat de doi oameni mascati si in episodul urmator vor merge la psiholog.

Dreptul de vot ar trebui sa se acorde in urma unui extemporal de genul "scrieti dupa dictare!"

dee02.04.2009 16:28
Asa este. Va fi super mediatizat din punctul asta de vedere. Al victimei regimului.

Mai este ceva. Pe plan fostbalistic, scandalul legat de nationala, FRF, Piturca, etc. presa deja mutasera tunurile de pe Becali. Si asta i-a venit la fix!

uita-te acuma si pe Realitatea TV! Petre Roman, analistii politici toti discuta despre CAZUL Becali si il apara! In sensul ca sunt scandalizati de modul de arestare, deci sunt impotriva politiei. Despre asta se discuta, nu despre Gigi-infractorul! Acum cateva minute, pe alt canal, Vadim iarasi l-a aparat, nu pe el ca si om, ca doar stie ca a gresit, ci din cauza abuzului mascatilor si a dramei prin care trece familia lui.

Normal ca i-a venit la fix, era singura sansa prin care el isi putea "spala pacatele" in ochii opiniei publice :-) Infractorul Gigi devine erou!

Dreptul de vot ar trebui sa se acorde in urma unui extemporal de genul "scrieti dupa dictare!"

sunt perfect de acord cu tine! Vedea-te-as presedinte ca sa te pot injura in voie!

Adrian02.04.2009 16:32

In cele 24 de ore Becali va primi inapoi capital de imagine favorabila cat a pierdut intr-un an in fata presei si a opiniei publice!Toate protestele noastre, ale stelistilor, vor trece pe planul 3. Nici macar 2.

De la cine?

Bai, voi ganditi cand postati?

Cum ma-sa sa primeasca un iterlop capital de imagine favorabila?

Bai, voi credeti ca tara asta e plina de prosti? Credeti ca oamenii nu stiu ce e becalii?

Ia mai scutiti-ma cu presa. Astia erau de mult vanduti. Pai, daca esti un om neutru,necunoscator si te uiti la un "nashul" sau "dandiaconescuindirect" cu becalii, imediat o sa ti se para ca becalii e un erou al tarii, ca vrea binele oamenilor si ca el ar trebui ales.

Dar asta inseamna ori sa nu stii despre ce e vorba, ori sa fii prost de puti.

De la cine sa primeasca capital de simpatie cand 99% din oamenii care au postat aici au zis ca sa moara in lanturi. Voi credeti ca, daca scapa, astia isi vor schimba parerea?

Ia nu mai subestimati voi poporul asta ca nu sunteti voi singurii destepti de aici.

Dupa 24 de ore de retinere, abuziva sau nu, becalii va primi de la noi la fel de multa UE ca si pana acum.

p.s.

Si nu va apucati acum sa ziceti ca nu vedem poza in intregime si ca, prin inchiderea oitei, scapa baselu si popoviciu si restu' poponarilor de acolo de sus.

Ca nu e asa.

Votati cu cine trebuie sau nu votati deloc daca vreti sa faceti ceva.

Hai inca o revolutie daca nu!

xray_rom02.04.2009 16:32
uita-te acuma si pe Realitatea TV! Petre Roman, analistii politici toti discuta despre CAZUL Becali si il apara! In sensul ca sunt scandalizati de modul de arestare, deci sunt impotriva politiei. Despre asta se discuta, nu despre Gigi-infractorul! Acum cateva minute, pe alt canal, Vadim iarasi l-a aparat, nu pe el ca si om, ca doar stie ca a gresit, ci din cauza abuzului mascatilor si a dramei prin care trece familia lui.

Normal ca i-a venit la fix, era singura sansa prin care el isi putea "spala pacatele" in ochii opiniei publice :-) Infractorul Gigi devine erou!

Cei care au instrumentat asta si cei care se bucura ... nu au recitit "Telegrame" ale lui Caragiale sa vada cum Costache Gudurau isi dorea sa fie batut si bagat la racoare de guvern. De ce? Ramane sa afle:)

Marius02.04.2009 16:34

Cata naivitate pe aici :)

dee02.04.2009 16:34
Cei care au instrumentat asta si cei care se bucura ... nu au recitit "Telegrame" ale lui Caragiale sa vada cum Costache Gudurau isi dorea sa fie batut si bagat la racoare de guvern. De ce? Ramane sa afle:)

stiu, stiu.... erau prea preocupati sa scrie dupa dictare, n-au ajuns la faza de analiza, judecata, gandire :)))

app, am postat mai demult o supozitie, o sa mor de ras daca se adevereste!

@flayer, nimeni nu-l compatimeste pe Becali, mai degraba va compatimim pe voi, astia care stiti scrie corect, insa nu vreti sa judecati si intr-o alta maniera: ori e alba, ori e neagra! :-)))

The Flyer02.04.2009 16:34

Sa-ti dau niste exemple...intrebari, pastrand proportiile.

De ce crezi ca Ceausescu nu i-a arestat pe cei 6 semnatari ai celebrei scrisori, ci i-a indemnat sa paraseasca tara si cei care nu au vrut au fost supravegheati, dar nu arestati?

De ce crezi ca Dinescu nu a fost arestat pentru ceea ce scris?

Raspunsul este unul. Sa nu-i martirizeze. Mai puternici ar fi fost in puscarie decat in libertate.

Un caz concret: Nelson Mandela.

Guvernul "de albi" s-a grabit sa-l bage in puscarie si asta le-a fost sfarsitul. A facut din el un simbol si mai tarziu ...presendinte.

Alt caz, Lech Walesa in Polonia si exemple pot continua.

In concluzie, atunci cand cineva este "asuprit" si incarcerat prin abuz de un regim automat devine potdrapelul luptei impotriva tuturor abuzurilor acelui regim.

Nu uita ca Becali este si presedinte de partid. Aceste "facaturi" vor impinge spre PNG sau PRM o buna parte din cei care nu s-au prezentat la vot. In fata pericolului reinstaurarii unui stat politienesc poporul va reactiona la vot.

bai,neicilor,maimuta Becali a fost mediatizata si inainte de aceasta treaba!si o sa fie si dupa,nu conteaza consecintele faptelor sale!aceasta creatura,jijilius antropofagus,e dependenta de media!si se va consuma singura!

daca putzopalmistul asta se scobeste in cur,garantat,un car de TV e prin preajma pentru a ne demonstra propri-ai placere!daca acest imbecil notoriu o sa stranute,o camera ii va surprinde mucii care-i vor sari din nas,antropoidul nestiind ca se foloseste o batista,oricare ar fi ea!de hirtie,de material..........!daca se duce la poker,barbut,copcica sau orice alt joc de noroc,un reporter e la curul sau pentru a ne relata ce fapta mereata a facut cacareaza sefa!si exemplele pot continua!

terminati cu bocetele astea,mie-mi fac rau!

aceasta creatura provenita din amibae incepe sa devina trecut,asa cum sunt si precursorii acestei specii!

Ronnie02.04.2009 16:38

Parca am fi pe 1 aprilie...

Stanici02.04.2009 16:42

Parca suntem prosti!

dalexandru2002.04.2009 16:44

cat o fi platit hotii sa-l fure? procurorii sa trimita colindatorii la usa? mascatii sa se trezeasca la ora aia sa bata la usa lui si sa intrebe daii lasa in casa peste 4 ore? in ce fel de celula o sta si cum o fi tratat de slugile din politie?

AFARAAAAAA DIN Ghencea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunnyblack02.04.2009 16:45

da

doamne sa nu mai iese ^^

The Flyer02.04.2009 16:49

ce cretinii suntem noi!bai,xray,in cit timp vrei sa-ti fac un rezumat din operele lui Caragiale?pe piesele de teatru jucate,nuvele?!?soljenitin te avantajeaza?asa,ca idee!ca te pot lua si cu karl may,l-am citit in copilarie!

cu dee,n-am sanse,e cam terminata!ea se pliaza pe ce-i convine!pacat ca-i credula!

xray_rom02.04.2009 16:53
bai,neicilor,maimuta Becali a fost mediatizata si inainte de aceasta treaba!si o sa fie si dupa,nu conteaza consecintele faptelor sale!aceasta creatura,jijilius antropofagus,e dependenta de media!si se va consuma singura!

daca putzopalmistul asta se scobeste in cur,garantat,un car de TV e prin preajma pentru a ne demonstra propri-ai placere!daca acest imbecil notoriu o sa stranute,o camera ii va surprinde mucii care-i vor sari din nas,antropoidul nestiind ca se foloseste o batista,oricare ar fi ea!de hirtie,de material..........!daca se duce la poker,barbut,copcica sau orice alt joc de noroc,un reporter e la curul sau pentru a ne relata ce fapta mereata a facut cacareaza sefa!si exemplele pot continua!

terminati cu bocetele astea,mie-mi fac rau!

aceasta creatura provenita din amibae incepe sa devina trecut,asa cum sunt si precursorii acestei specii!

Tu nu ai sesizat esentialul.

Pana acum a fost mediatizat preponderent in sens negativ sau pentru a scoate din el perlele cu care sa se faca de rahat. La fel au facut si cu stenogramele. Le-au aratat sa loveasca in el, nu sa-l apere!

Acum este pentru prima data cand este victimizat de media pe un abuz al statului!

Tu chiar nu vezi diferenta?

De ce-l victimizeaza acum cei care l-au scuipat?

Simplu!Acum Becali e materie prima pt presa in razboiul ei cu ... Basescu pe care presa il insinueaza in spatele afecerii. Deci nu de dragul lui Becali!

dalexandru2002.04.2009 16:57

El a anuntat ca va candida la presedentie. Cumva dupa ce iese va dori sa faca dreptate in Romania ca si presedinte?" ceea ce nu te omoara te lasa cu sechele..."

MoWeed02.04.2009 17:00
Sunt trist. Becali este inchis intr-o camera si-si striga durerea!

Sunt trist! :bananadance:

Orice s-ar intampla de maine incolo,ziua de astazi va ramane o zi marcanta opentru Cioban!

Sunt trist pentru oitele din saivan. Cine le va mai mameli asta seara ????? :punk:

Genial mah, genial. Nu stiu cine a mai zis ca tre sa-ti dea o bere dar sunt de acord cu el. Sa-ti dea! :D

In alta ordine de ideei, personajele care sunt destul de indobitocite incat sa-si schimbe parerea despre Jiji dupa acest scandal oricum il vedeau drept un om bun. De fapt erau aceleasi personaje care ziceau "lasa-l bah ca a bagat bani".

Dee, facem pariu ca la urmatoarele alegeri ia tot sub 5%? Cu toata imaginea asta pozitiva pe care o prezici tu...

@xray

Il victimizeaza pentru ca asa este presa romaneasca. Nu are deloc caracter; fara Jiji(din parnaie ar fi greu sa dea declaratii ca acum) le-ar scadea audientele vertiginos. Jiji face audienta pentru ca majoritatea populatiei cretinizata si manelizata il adora...

xray_rom02.04.2009 17:10
ce cretinii suntem noi!bai,xray,in cit timp vrei sa-ti fac un rezumat din operele lui Caragiale?pe piesele de teatru jucate,nuvele?!?soljenitin te avantajeaza?asa,ca idee!ca te pot lua si cu karl may,l-am citit in copilarie!

cu dee,n-am sanse,e cam terminata!ea se pliaza pe ce-i convine!pacat ca-i credula!

Important este sa prinzi ideea si nu cititul.

Era puterea exemplului din acel personaj si nu cea a cititului lui Caragiale:)

Oricum, nu trebuie sa-mi faci mie rezumat. Am priceput ce ai inteles din ce am scris si mi-a suficient sa realizez ce ai inteles si din cititul altora.

Oricum, ce zici ca ai citit in copilarie merita, uneori, sa recitesti si ca adult. Se presupune ca ai evoluat de atunci si intelegi la 25-50 ani, mai mult decat ce ai inteles atunci, cand ai citit in frageda pruncie, la 7-12 ani:)

PS.

Asa cum probabil i-ai inteles si pe cei pe care spui ca i-ai citit, ai inteles si ca eu il plang sau il apar pe Becali sau ca ii fac inculti pe cei care nu au recitit Telegrame.

Ma asteptam la o putere de rezolutie pe text mai mare din partea ta!

DanStan02.04.2009 17:12
Ai perfecta dreptate, pentru ca opinia publica judeca si nu se lasa condusa de impulsuri. Gigi, nu doar ca va deveni o victima, ci va capata valente pozitive, iar suporterii care protesteaza, injura etc.... vor fi pereceputi ca aia negativi, care "mai dau in saracul Gigi"! ( asta e o ironie, nu sariti, mai judecati si la figurat). Gigi isi reface capitalul de imagine, deci isi intareste pozitia la Steaua, chiar si de dupa gratii, omul asta nu o sa renunte, acum cand e perceput ca o victima. Campania de victimizare a si inceput azi. In timp ce voi sarbatoreati, ghiciti ce au dat la stiri? drama prin care trece familia lui Becali: mama, sotia, fiicele. ( mama lui, o femeie in varsta care a lesinat, sotia speriata, fiicele si ele ) Au repetat iarasi faptele lui caritabile etc. Asta s-a aratat azi pe Pro TV, acasatv, tvr1 ... si nu Gigi-infractorul!

Frumos. Da' am o stire nashpa : e criza, dom'le ! Omu' vede palatu' lu Oaie si se gandeste la casa lui si la diferenta dintre posibilitatile lor. Vede copii lu' Oaie si se gandeste la copii lui si la diferenta dintre vititorul lor. Vede averea lu' Oaie si se gandeste la datoriile lui. Vede ca aia vroiau sa-i ia lu' Oaie nu ultimii bani din portofel ci ditamai mertzanu'. Vede ca asta guitza pe la teveu si isi aduce aminte ca pentru teveu' el, omu' mai putin 'important' nici nu exista. Vede ca un asa zis 'abuz' e trambitat de toti guristii din presa in timp ce el e abuzat zilnic de preturi, de datorii, de nesiguranta zilei de maine. Si chiar si cei ce au ceva bani isi dau seama ca in actuala conjunctura un paranoic psihopat e EXACT ce-i trebuia Romaniei. Daca fratii de la teveuri vor sa mearga pe linia asta, n-au decat. Da' macar sa-l convinga pe retardat sa nu-si mai tina sedinta de guitaturi la usa viloiului. Ca daca n-ai bani numa' de viloiu' lui n-ai chef.

dee02.04.2009 17:16

asa e, in sfarsit ai inteles cum sunt, o functie sinusoidala, ma incarc negativ sunt terminata, apoi ma descarc si ma incarc pozitiv, evoluez si tot asa.

Tu esti ala adevarat, ferm,continuu, daca te incarci o data negativ te-ai dus de tot, pentru ca tu nu esti credul, tu stii ceea ce e drept si just si nu poti sa te pliezi!

dalexandru2002.04.2009 17:20

care copii care nevasta care drama si cine a vazut, au fost imagini cu nevasta sau copiii? bag mana in foc ca aia dormea bine mersi cand asta a plecat a politie, cred ca si nevasta i-a facut pachet sa aiba la drum. daca mascatii au stat 4 ore la usa casei presa a stat 6 dupa gardul curtii. ce apare in presa sunt nimicuri...

DanStan02.04.2009 17:22

A mai de kko faza va fi cand babuinu' va iesi de la arest si va incepe sa urle ca vrea sa le arate el dusmanilor cat de valabil e. Si fiindca probabil va avea interzis la comentariile despre aia care l-au inghesuit va incepe sa oracaie iar ca se implica la Steaua, ca face si drege. Asa, ca sa stie tot boboru' cine-i Oaie.

dee02.04.2009 17:29
Frumos. Da' am o stire nashpa : e criza, dom'le ! Omu' vede palatu' lu Oaie si se gandeste la casa lui si la diferenta dintre posibilitatile lor. Vede copii lu' Oaie si se gandeste la copii lui si la diferenta dintre vititorul lor. Vede averea lu' Oaie si se gandeste la datoriile lui. Vede ca aia vroiau sa-i ia lu' Oaie nu ultimii bani din portofel ci ditamai mertzanu'. Vede ca asta guitza pe la teveu si isi aduce aminte ca pentru teveu' el, omu' mai putin 'important' nici nu exista. Vede ca un asa zis 'abuz' e trambitat de toti guristii din presa in timp ce el e abuzat zilnic de preturi, de datorii, de nesiguranta zilei de maine. Si chiar si cei ce au ceva bani isi dau seama ca in actuala conjunctura un paranoic psihopat e EXACT ce-i trebuia Romaniei. Daca fratii de la teveuri vor sa mearga pe linia asta, n-au decat. Da' macar sa-l convinga pe retardat sa nu-si mai tina sedinta de guitaturi la usa viloiului. Ca daca n-ai bani numa' de viloiu' lui n-ai chef.

Omul vede multe, femeile simt diferit, indiferent daca e criza sau nu. Ele sunt marile consumatoare de presa, de TV, deci ce crezi ca va accentua media? In fine, eu ma retrag, continuati voi sa sarbatoriti ca intre barbati, sper sa ma fi inselat. Eu nu-l doresc pe Gigi la Steaua, nu-mi place de Gigi, de ceea ce transmite si face, nu e demn de Steaua, insa pe zi ce trece, imi dau seama ca sansele de a-l vedea plecat devin minime.

The Flyer02.04.2009 17:36
Tu nu ai sesizat esentialul.

Pana acum a fost mediatizat preponderent in sens negativ sau pentru a scoate din el perlele cu care sa se faca de rahat. La fel au facut si cu stenogramele. Le-au aratat sa loveasca in el, nu sa-l apere!

Acum este pentru prima data cand este victimizat de media pe un abuz al statului!

Tu chiar nu vezi diferenta?

De ce-l victimizeaza acum cei care l-au scuipat?

Simplu!Acum Becali e materie prima pt presa in razboiul ei cu ... Basescu pe care presa il insinueaza in spatele afecerii. Deci nu de dragul lui Becali!

camera cu raze,gibonul n-a fost mediatizat in sens negativ!scuze pt stilul meu mai direct,da' esti timpit!de cind il stiu pe acest cioban,el a fost mediatizat la stirile zilei,prezentat ca cel mai destept om!el futea dna-ul in gura,el se dadea destept,cel mai crestin si mai smecher!el ii lua pe toti la misto,toti erau cretini,presa,autoritati,suporteri,foste glorii ale echipei de fotbal!revin,esti un cretin!mi-au placut doua chestii pe care le-ai scris,cam patetice,da' mi-au placut!in rest,taci!esti varza!iete ca am fost si nemernic!

Importanta este ideea transmisa si nu cititul.

Era puterea exemplului din acel personaj si nu cea a cititului lui Caragiale:)

Oricum, nu trebuie sa-mi faci mie rezumat. Am priceput ce ai inteles din ce am scris si mi-a suficient sa realizez ce ai inteles si din cititul altora.

Oricum, ce zici ca ai citit in copilarie merita, uneori, sa recitesti si ca adult. Se presupune ca ai evoluat de atunci si intelegi la 25-50 ani, mai mult decat ce ai inteles atunci, cand ai citit in frageda pruncie, la 7-12 ani:)

PS.

Asa cum probabil i-ai inteles si pe cei pe care spui ca i-ai citit, ai inteles si ca eu il plang sau il apar pe Becali sau ca ii fac inculti pe cei care nu au recitit Telegrame.

Ma asteptam la o putere de rezolutie pe text mai mare din partea ta!

mda,ma simt imbecil si-mi fac mea culpa!da' ca sa-ti exemplifici aceasta "chestie" tre' sa-ti revizuiesti textul initial!nu-ti spun de ce,esti om destept si te prinzi!daca ma dezamagesti imi poti da un pm!te pupa tata si-ti apreciaza inteligenta,mai ales ca ai citit un catavenc!

asa e, in sfarsit ai inteles cum sunt, o functie sinusoidala, ma incarc negativ sunt terminata, apoi ma descarc si ma incarc pozitiv, evoluez si tot asa.

Tu esti ala adevarat, ferm,continuu, daca te incarci o data negativ te-ai dus de tot, pentru ca tu nu esti credul, tu stii ceea ce e drept si just si nu poti sa te pliezi!

tu esti,pur si simplu,varza!si lasa-ma cu plingerile tale!pui in discutie niste treburi de care nu ai habar,nu mi-ai raspuns la treaba cu mutatul,da' te dai rotunda!pt cultura mea generala,stii unde este stadionul Ghencea,ai fost vreodata pe el si care e treaba ta cu echipa mea favorita?

DanStan02.04.2009 17:36

@ dee : Poa' sa accentueze ce vrea. Unu' care se scalambaie pe la teveu, face crize de isterie si se lauda si cand se duce la privata n-are prea multe sanse sa impresioneze femeile. Plus ca nici nu cheltuie bani prin discoteci si nici nu plimba domnite cu mertzanu sa zici ca da pe spate noua generatie.

«14567823»