Din pacate, se pare ca mijloacele pentru tine au devenit scop si scopul in sine trece pe locul doi. Exact ce nu sufar eu la un om care pretinde ca are sentimente.
imi pare sincer rau ca am comentat. Am vrut doar sa va atentionez, sa nu lasati garda jos, sa nu sarbatoriti prematur. Eu nu sunt de partea lui Becali, nici macar acum, indiferent de ceea ce s-a intamplat, iar daca tu, Dorule, crezi asta, m-ai dezamagit profund. Am vrut doar sa semnalez tendinta de azi, ceea ce am vazut ca s-a intamplat. Indiferent cat rau a facut Gigi unor oameni, acestia, din pacate, nu se exprima la TV. Stii Dorule ce s-a aratat azi la TV? Hai ca-ti spun.
1. mama lui Gigi, care s-a intalnit prima cu mascatii, fiind treaza i-a venit rau, a lesinat.
2. au prezentat doua cazuri, cu doua fete, una de 3 ani si una mai mare, care au fost ajutate de Becali, acesta dandu-le bani anul trecut pentru a se opera in strainatate. Au reluat imagini cu parintii copiilor care ii multumeau cu ochii in lacrimi lui Gigi pentru ca i-a ajutat, atunci cand nimeni nu a facut-o.
3. au spus ca Gigi e la parchet, au prezentat imagini cu Gigi care e "transportat" la tribunal.
4. l-au prezentat pe Gigi ieri, cum se distra la o emisiune
5. au preluat declaratiile lui Lacatus, care a deplans modul de arestare, gandindu-se evident la familia lui
6. au preluat declaratiile lui Vadim, Roman si alti oameni politici care au condamnat modul abuziv de arestare
7. nu mai spun de telenovela de pe OTV ( care e pro-Becali, adica nu-l apara pe el, ci condamna politia, fac front comun impotriva politiei)
8. au aratat imagini cu machedonii veniti ca si suport moral pt Becali, inclusiv acasa la el
9. comentarii de genul : Basescu a inscenat totul?! ( deci, tampenii si aberatii, insa nimic legat de Gigi, infractorul)
Ce rezulta din toate acestea? Ti se pare ca Gigi e prezentat ca un mare infractor? Ti se pare ca Gigi e prezentat intr-o lumina proasta?
Nu ti se pare ca e un circ mediatic din care Gigi (chiar daca va fi condamnat, probabil cu suspendare) va avea de castigat?
Atata am dorit sa spun, nu sa-l apar pe Becali! Numai bine!