FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si Zmarandescu - 29 zile de arest

«15678923»
carcotasu02.04.2009 17:37

Bai nene nu imi vine sa cred cate aberatii sunt scrise ... Cum plm sa isi insceneze fratilor asa ceva (SECHESTRARE) ... ba voi sunteti normali?? Pt asa ceva in cel mai bun caz amenda penala si puscarie cu suspendare, dar la cati "prieteni" are, am speranta ca va sta mult si bine. Alta idiotenie ... capital de imagine. Ma o fi asta dobitoc si cum mai vreti voi, da sa incerci sa iti faci imagine pe culpa asta ... intrece orice limita a sf-ului. Daa si sigur multi o sa-i planga de mila si o sa-l faca idol, pt ca saracu de el a fost un om bun si nu a facut rau nimanui si nu a incalcat legea niciodata ... kkmash pe natia lui de hot spurcat.

Bai fiti dreaq seriosi ... asa ca o concluzie :).

dee02.04.2009 17:49
@ dee : Poa' sa accentueze ce vrea. Unu' care se scalambaie pe la teveu, face crize de isterie si se lauda si cand se duce la privata n-are prea multe sanse sa impresioneze femeile. Plus ca nici nu cheltuie bani prin discoteci si nici nu plimba domnite cu mertzanu sa zici ca da pe spate noua generatie.

roaga-l pe Flyer sa-ti explice, ca vad ca nu intelegi. Femeile sunt terminate! Le doare fix undeva de Gigi, ele cand o vad pe maica sa, o doamna carunta cu lacrimi in ochi is terminate! Femeia aia sufera, doar Gigi e fiul ei! Cand o vad pe nevasta sa la TV, pe fetite sufera si ele, adiga sunt indignate de tratamentul la care ele au fost supuse si isi spun: "vai, cum au putut sa le faca asta, ele n-au nici o vina. Saracul Gigi, oare el cum se simte in inchisoare stiind ca familia lui sufera bla bla bla". Asa gandesc femeile, ca ele au o fire mai emotionala, is terminate! Ele consuma presa, TV,telenovele, ele sunt majoritare in Romania, chiar si in presa scrisa, deci, articolele vor avea si un iz melodramatic tocmai pentru a vinde! De asta spuneam ca protestul vostru poate fi perceput ca o noua lovitura care se abate asupra lui Gigi si implicit asupra familiei lui. Deci presa, nu va face un front comun impotriva lui Becali, deci, nu va va sari in ajutor ca sa-l discrediteze pe Becali, mai ales daca asta ajunge si in inchisoare, din contra, o sa accentueze altceva.

greu ii sa judeci ca o femeie, nu? :-) majoritatea is terminate, putine sunt puternice, cerebrale, pur rationale!

Doamne da sa scapati de el! dar nu sarbatoriti prematur, atata v-am spus, mai este mult de lupta cu Becali!

xray_rom02.04.2009 17:50
camera cu raze,gibonul n-a fost mediatizat in sens negativ!scuze pt stilul meu mai direct,da' esti timpit!de cind il stiu pe acest cioban,el a fost mediatizat la stirile zilei,prezentat ca cel mai destept om!el futea dna-ul in gura,el se dadea destept,cel mai crestin si mai smecher!el ii lua pe toti la misto,toti erau cretini,presa,autoritati,suporteri,foste glorii ale echipei de fotbal!revin,esti un cretin!mi-au placut doua chestii pe care le-ai scris,cam patetice,da' mi-au placut!in rest,taci!esti varza!iete ca am fost si nemernic!

Diferenta intre noi este ca tu ma faci cretin si tampit pe mine, iar eu nu te fac cretin si tampit pe tine. A lucrat natura:)

Asta pentru reciprocitatea nemerniciei!

In rest, nu pot sa-mi pierd vremea sa-mi "decriptez" textele cu tine.

Ce ai inteles si cat ai inteles ... sa fie primit si tu sanatos!

Alexandru H.02.04.2009 17:52

Ce-mi doresc ca Gigi Becali sa fie un nou Nelson Mandela. Dar obligatoriu sa ramana la parnaie 27 de ani!

Tupac Amaru02.04.2009 17:58
Ca STELIST, ma bucura orice il face sa sufere pe acest blestemat care a adus si mai ales, va duce Steaua in prapastie. As vrea sa-i salte familia si verii, nu conteaza daca sunt vinovati sau nu, poate asa va scapa si stelismul de oierism.

Ca SIMPLU CETATEAN insa, sunt evident scarbit de tara in care traiesc, de sistemul ei juridic, si mai ales de abordarile celorlalti cetateni. Sunt tone de naivi cretini in tara asta care cred in institutii, care cred ca ele aplica legea, care chiar nu realizeaza ca si legile pot fi imbecile, facute in scop sa permita abuzuri. Eu inteleg orice om care procedeaza ca el. Mie mi s-a furat masina, m-am dus la politie, dupa o saptamana mi-au gasit doar caroseria cu numere si politistul mi-a spus daca nu vreau s-o vand pe cateva milioane, stie el "un cumparator" (atentie, deci ramasesera numerele). Alt exemplu : la serviciu, am vazut hoti care furau componente de utilaje pentru a le vinde la fier vechi,am fugit dupa ei pe campuri (erau cu o Dacie papuc) i-am prins cu alti oameni, au urmat niste pumni si picioare in gura si la fel, a trebuit sa dam declaratii pentru vatamare corporala si lipsire de libertate.

Da, in aceste cazuri (scotandu-l din context pe gb) trebuie sa-ti faci singur dreptate, legea si institutiile nu te apara. Asta o faci daca poti, daca ai resurse, bani si/sau oameni sau propria-ti forta fizica. Daca nu ai nimic din astea, stai draq acasa si inghite,resamneaza-te, SISTEMUL NU VA LUCRA NICIODATA PENTRU TINE, multumeste-te cand nu lucreaza impotriva ta. A, daca esti un candid si de lasi influentat de palavragii de vorbe goale la TV, poti sa iti faci alte iluzii, de stat de drept, de justitie, dar te vei trezi intr-un final pentru ca viata nu iarta pe nimeni de momente din astea.

TOTUSI, vreau sa iau in considerare si varianta ca aceasta regie ieftina si tipic romaneasca sa fi fost pusa la cale chiar de Becali. Se stie ca el este intr-un deficit de imagine alarmant. Cand va fi pus (si credeti-ma se vor bate televiziuneile pe prezenta lui) in situatia sa spuna, corect dpdv moral pana la urma, ca el doar a incercat sa isi apere propriul bun, iar cu niste talhari pana la urma nu poti sa te porti astfel, milioane de oameni se vor simti razbunati, ei neavand posiibilitatea sa procedeze la fel, desi , Doamne, cat si-ar fi dorit ! Astfel Becali din invinuit formal pentru politiia si justitia lu' peste , se va transforma iarasi in erou national.

Mie unul imi place cum gandesti. Si cum te exprimi. Si nu e singurul post din care sa reiasa aceste lucruri.

vlad02.04.2009 18:00

Cum poate fi atat de cretin Ciobanul? Ieri a spus ca pune religa mai presus de propria-i familie.

Nu era mai frumos sa-si vada de oieritul lui? Sa tunda oile? De ce nu a renuntat el la politica? De ce nu a renuntat el la Steaua? Acum isi face veacul departe de familia lui. Dobitocul naibii putea sa fie in mijlocul familiei,sa se bucure de fetele si nevasta lui. Putin i-a pasat de ele. Cred ca as innebuni sa stiu ca pot sta in acest mod departe de copiii mei. Cine are copii ma intelege. Cred ca ar fi cea mai mare pedeapsa pentru mine.As innebuni doar gandindu-ma ca sunt departe de ei si ca nu se pot baza pe mine. Sper sa se destepte dracului odata si sa plece in sanul familiei si sa ne lase in pace.

Imi este mila de fetitele alea.Injurati-ma! Ele chiar nu au habar de ce se intampla. Cele mai frumoase momente sunt cand iti strangi copiii la piept.

Trezeste-te Oierule!

Stanici02.04.2009 18:10
roaga-l pe Flyer sa-ti explice, ca vad ca nu intelegi. Femeile sunt terminate! Le doare fix undeva de Gigi, ele cand o vad pe maica sa, o doamna carunta cu lacrimi in ochi is terminate! Femeia aia sufera, doar Gigi e fiul ei! Cand o vad pe nevasta sa la TV, pe fetite sufera si ele, adiga sunt indignate de tratamentul la care ele au fost supuse si isi spun: "vai, cum au putut sa le faca asta, ele n-au nici o vina. Saracul Gigi, oare el cum se simte in inchisoare stiind ca familia lui sufera bla bla bla". Asa gandesc femeile, ca ele au o fire mai emotionala, is terminate! Ele consuma presa, TV,telenovele, ele sunt majoritare in Romania, chiar si in presa scrisa, deci, articolele vor avea si un iz melodramatic tocmai pentru a vinde! De asta spuneam ca protestul vostru poate fi perceput ca o noua lovitura care se abate asupra lui Gigi si implicit asupra familiei lui. Deci presa, nu va face un front comun impotriva lui Becali, deci, nu va va sari in ajutor ca sa-l discrediteze pe Becali, mai ales daca asta ajunge si in inchisoare, din contra, o sa accentueze altceva.

greu ii sa judeci ca o femeie, nu? :-) majoritatea is terminate, putine sunt puternice, cerebrale, pur rationale!

Doamne da sa scapati de el! dar nu sarbatoriti prematur, atata v-am spus, mai este mult de lupta cu Becali!

Din pacate, sunt multi barbati "mai pizde decat pihizda de Justin Timberlake" . Tie, personal, nu iti gasesc alta vina decat aceea ca trantesti mucii in fasole exact cand da in clocot. Vad ca la tine, si sentimentele, si gandirea, sunt pe invers. E ceva ce nu vrei sa ne spui :) ? Din pacate, se pare ca mijloacele pentru tine au devenit scop si scopul in sine trece pe locul doi. Exact ce nu sufar eu la un om care pretinde ca are sentimente.

The Flyer02.04.2009 18:12

scumpa domnita!v-am dat un pm!sper sa apreciati!

Diferenta intre noi este ca tu ma faci cretin si tampit pe mine, iar eu nu te fac cretin si tampit pe tine. A lucrat natura:)

Asta pentru reciprocitatea nemerniciei!

In rest, nu pot sa-mi pierd vremea sa-mi "decriptez" textele cu tine.

Ce ai inteles si cat ai inteles ... sa fie primit si tu sanatos!

inteligenta ta m-a dat pe spate!vezi ca nu eu te-am facut cretin si timpit!habar n-am cine esti!sper sa intelegi ca n-a fost discutata gena!sau genele!

apreciez faptul ca pot discuta cu urmasii lui rabelais,bourgeoisie si ai marchizului de sade!sunt profund impresionat!

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE02.04.2009 18:23

azi 24 de ore, manie 29 de zile si tot asa, afara cu satana din Ghencea.

xDaJACKALx02.04.2009 18:26
Bai, voi credeti ca tara asta e plina de prosti?

Din moment ce Elena Udrea a fost aleasa in Parlament...cam....da :confused:

dee02.04.2009 18:28
Din pacate, se pare ca mijloacele pentru tine au devenit scop si scopul in sine trece pe locul doi. Exact ce nu sufar eu la un om care pretinde ca are sentimente.

imi pare sincer rau ca am comentat. Am vrut doar sa va atentionez, sa nu lasati garda jos, sa nu sarbatoriti prematur. Eu nu sunt de partea lui Becali, nici macar acum, indiferent de ceea ce s-a intamplat, iar daca tu, Dorule, crezi asta, m-ai dezamagit profund. Am vrut doar sa semnalez tendinta de azi, ceea ce am vazut ca s-a intamplat. Indiferent cat rau a facut Gigi unor oameni, acestia, din pacate, nu se exprima la TV. Stii Dorule ce s-a aratat azi la TV? Hai ca-ti spun.

1. mama lui Gigi, care s-a intalnit prima cu mascatii, fiind treaza i-a venit rau, a lesinat.

2. au prezentat doua cazuri, cu doua fete, una de 3 ani si una mai mare, care au fost ajutate de Becali, acesta dandu-le bani anul trecut pentru a se opera in strainatate. Au reluat imagini cu parintii copiilor care ii multumeau cu ochii in lacrimi lui Gigi pentru ca i-a ajutat, atunci cand nimeni nu a facut-o.

3. au spus ca Gigi e la parchet, au prezentat imagini cu Gigi care e "transportat" la tribunal.

4. l-au prezentat pe Gigi ieri, cum se distra la o emisiune

5. au preluat declaratiile lui Lacatus, care a deplans modul de arestare, gandindu-se evident la familia lui

6. au preluat declaratiile lui Vadim, Roman si alti oameni politici care au condamnat modul abuziv de arestare

7. nu mai spun de telenovela de pe OTV ( care e pro-Becali, adica nu-l apara pe el, ci condamna politia, fac front comun impotriva politiei)

8. au aratat imagini cu machedonii veniti ca si suport moral pt Becali, inclusiv acasa la el

9. comentarii de genul : Basescu a inscenat totul?! ( deci, tampenii si aberatii, insa nimic legat de Gigi, infractorul)

Ce rezulta din toate acestea? Ti se pare ca Gigi e prezentat ca un mare infractor? Ti se pare ca Gigi e prezentat intr-o lumina proasta?

Nu ti se pare ca e un circ mediatic din care Gigi (chiar daca va fi condamnat, probabil cu suspendare) va avea de castigat?

Atata am dorit sa spun, nu sa-l apar pe Becali! Numai bine!

maye02.04.2009 18:39
Din moment ce Elena Udrea a fost aleasa in Parlament...cam....da :confused:

Nu a fost aleasa in Parlament.

xray_rom02.04.2009 18:43
1)inteligenta ta m-a dat pe spate!vezi ca nu eu te-am facut cretin si timpit!habar n-am cine esti!sper sa intelegi ca n-a fost discutata gena!sau genele!

2) apreciez faptul ca pot discuta cu urmasii lui rabelais,bourgeoisie si ai marchizului de sade!sunt profund impresionat!

1) Uneori, se poate sa nu intelegi ce scriu altii. Nu e nimic nefiresc.

Dar sa nu intelegi ce ai scris chiar tu asta m-a ... linistit complet!:) Sau a fost o "aroganta" metaforica fara trimiteri genetice, care nu se pune?

Mai stiu unul care a spus:" Nuu!Nu ne-am jignit!Eu l-am facut zdreantza si tampit si el pe mine dobitoc! Atat!Nu s-a ajuns la jigniri":))

2)Relax! In arborele ala genealogic in care m-ai cocotat, nu m-am catarat niciodata. Nici in real si nici in virtual.

Stii de ce? Am rau de inaltime!:)

Marius02.04.2009 18:44

Si totusi, 3 cioroi infecti, care au recunoscut ca au furat o masina si cunoscuti ca facand parte dintr-o banda care se ocupa cu "plasarea" autoturismelor, sunt bine-mersi cine stie pe unde (poate fura alta masina - nota bene Politia Romana).

Misto tara... pacat ca-i locuita de... (n)oi?

LE: xray si flyer, continuati pe PM pentru a nu risca sanctiuni severe.

xray_rom02.04.2009 18:52
Si totusi, 3 cioroi infecti, care au recunoscut ca au furat o masina si cunoscuti ca facand parte dintr-o banda care se ocupa cu "plasarea" autoturismelor, sunt bine-mersi cine stie pe unde (poate fura alta masina - nota bene Politia Romana).

Nu trebuie sa te mire. Adevarul si dreptatea inca se impart dupa simpatii si influente si nu dupa lege. Nici macar dupa legea nescrisa a bunului simt!(asta fara legatura directa cu cazul Becali)

LE: Pt mine este un subiect inchis!

Stanici02.04.2009 18:54

Bai nesimtitule... tu chiar te citesti?!! Cand era topicul despre ciori mai aveai putin si plangeai ca justin de mila lor. Acum o dai in balarii ca parsivul, ca nesimtitul... Ba, tu nu te sanctionezi ca ai jiginit pe coforumistii rromi numindu-i cioroi, preaperfectule?!! Falsule.

xray_rom02.04.2009 19:02

Vad ca tembelul asta de Becali a reusit sa bage dihonia printre noi si pe teme extrafotbalistice!

Chiar e satana in persoana!:)

Pacat ca ne lasam prada nervilor pentru un neica Nimeni!

damnsmartblonde02.04.2009 19:06

din pacate in ura pentru Jiji nu retinem ce e mai important: toti nemernicii care fura miliarde dorm linistiti acasa in timp ce politia se ocupa intens sa apere drepturile unor hoti ...halal

84ava02.04.2009 19:07

Cum e posibil sa nu adori imaginea cu analfabetu in catuse?

1on02.04.2009 19:14

Sincer, eu când mã uit la pozele alea nu mi-e decât milã. Da' merite ce i se întâmplã. Pentru cã e prost și nu-și cunoaște lungul nasului.

Dar mã bucur, pentru cã este lovit din toate pãrțile. ªi orice rãu al lui e bine pentru Steaua.

Stanici02.04.2009 19:17

Bai baieti.. daca asa arata viitorul, as putea spune ca viitorul arata bine :) .

danimarcu02.04.2009 19:18

Sper sa urmeze si aia cu Jiji in zeghe... :worthy:

post-7836-1238699871_thumb.jpg

post-7836-1238699986_thumb.jpg

vlad02.04.2009 19:19
Sincer, eu când mã uit la pozele alea nu mi-e decât milã. Da' merite ce i se întâmplã. Pentru cã e prost și nu-și cunoaște lungul nasului.

Sper ca Otelul ala rece de pe maini sa-l trezeasca la realitate. Se credea mai presus de orice lege.El avea legea lui. E groasa rau!

Nici macar Popoviciu nu a iesit cu catuse pe maini. Becali a fost tratat exact ca un infractor! Va fi o palma data multor interlopi aceasta situatie."Daca lu' Nea Jiji i s-a intamplat asta!".

Se mai joaca meciul cu Bistrita? :)

danimarcu02.04.2009 19:20
Se mai joaca meciul cu Bistrita? :)

Nu,ca nu mai are cine sa faca echipa!...

Marius02.04.2009 19:20

Sper sa se joace... doar nu am dat banii pe bilete degeaba :D

In alta ordine de idei:

becali_catuse.jpg

becali_catuse_2.jpg

«15678923»