sa fii pe faza sa ma corectezi
sa fii pe faza sa ma corectezi
suntem niste prosti daca nu suntem alaturi de Becali ce avem noi cu el este treaba noastra dar el face parte din familia Stelei si trebuie sa fim alaturi de el.Daca nu recunoasteti ca a facut ceva pentru Steaua si ca pentru tot ce a facut el trebuie sustinut ,sunteti niste lasi.Sunteti niste falsi si niste cacaciosi care nu a-ti facut nimic toata viata hai macar acum treziti-va si sa ne luam soarta in propriile maini nu vedeti ca suntem calcati in picioare.
Prietene, masoara-ti cuvintele; nu te impiedica nimeni sa te duci impreuna cu prietenul bibi si sa va puneti poalele in cap in fata parchetului. Numai sa nu spuneti la nimeni ca tineti cu Steaua, nu vreau sa fiu pus in aceeasi oala cu voi. Cat despre faza cu familia Stelei... cum poti, ma, sa il inrudesti pe ala cu Sfinxul?!! Cum?!!!
Recunoastem, Gogule. A facut o gramada de chestii CU Steaua (si nu PENTRU Steaua). Si a profitat din greu pentru ca in viata vietilor lui n-ar fi ajuns cunoscut fara Steaua. Ma doare de creditoru' Jiji cum ma doare de directoru' de la banca X la care am credit. Daca pe directoru' ala il baga la bulau pe 50 de ani pentru c-a trecut pe rosu creau sa apun ca MI SE RUPE. Nu sarbatoresc dar mi se rupe. Poa' sa crape in puscarie, ca si pe el oricul l-ar fi durut in kur daca eu crapam in foame cu toata familia mea.
vb de Becali ca cenzureaza dar voi ce rahat faceti vedeti ca daca aveti puterea in mana va comportatii la fel.
Paote te cenzuram. Da' nu ne laudam ca dobitocii ca-ti facem un bine, ca fara noi ai muri si ca ne esti dator pe viata si putem sa facem ce vrem cu tine. Chestii de-astea face doar Jiji.
Noi nu pupam intre fese un retardat care, ca sa fie bagat in seama, e in stare sa debiteze 24 de ore numai idiotenii.
vb de Becali ca cenzureaza dar voi ce rahat faceti vedeti ca daca aveti puterea in mana va comportatii la fel.
Ne comportamm cum ne dicteaza constiinta si faptul ca, spre deosebire de o gramada de mascarici, stim istoria Stelei.
Bibi, asteapta un pic, sa se stranga mai multe faze si apoi raspunde printr-o singura postare!
CITAT(Stanici @ Apr 3 2009, 02:36 PM)Prietene, masoara-ti cuvintele; nu te impiedica nimeni sa te duci impreuna cu prietenul bibi si sa va puneti poalele in cap in fata parchetului. Numai sa nu spuneti la nimeni ca tineti cu Steaua, nu vreau sa fiu pus in aceeasi oala cu voi. Cat despre faza cu familia Stelei... cum poti, ma, sa il inrudesti pe ala cu Sfinxul?!! Cum?!!!
alti sa isi masoare cuvintele dar voi nu
Ne comportamm cum ne dicteaza constiinta si faptul ca, spre deosebire de o gramada de mascarici, stim istoria Stelei.
constiinta? nu aveti asa ceva
Bai....dupa ce am vazut ce ati scris unii pe aici imi vine sa va zic ceva...dar iar trebuie sa imi dau warn dupa.
Pai bai do...dragutilor, becaliotul ala jegos e un interlop de te doare capu'!
Ala i-a prins pe hoti pentru ca stia cine sunt hotii. Si stia pentru ca e la randul lui un mare, mare, mare hot si infractor si nemernic si jegos.
Si voi ii luati apararea?
Ce abuz s-a facut ba?
Abuz a facut becalii!
Dobi...dragutilor! Ala a prins niste hoti, si-a luat masina inapoi si le-a dat drumul ca sa poata hotii aia sa fure si pe alti oameni.
Voi va dati seama ca hotii aia ar putea sa va pradeze pe voi?
Daca becalii era om cinstit, ii preda pe hoti politiei. Dar nu a facut-o. Le-a dat drumul. Asta inseamna ca e complice.
De unde stiti voi ca Gigi nu le-a devenit "peste" acum? De unde stiti ca nu le-a pus conditia ca, pentru a nu ii da la politie, astia tre sa "lucreze" pentru el?
Toti bagati aici strambe cum ca "daca ti s-ar intampla tie, nu ai face la fel?".
Ba da, la fel as face. Dar eu i-as da pe mana politiei dupa ce i-as prinde. Nu i-as lasa liberi.
Si batuti i-as da. Si as zice ca au incercat ei sa ma bata si , cum eu fac Jiu jitsu si muay thai, m-am aparat si i-am lovit in autoaparare. Pana la urma, cine a furat de la cine?
Bai copii. Nu ii mai luati jegului aluia apararea ca nu are rost. Ala e un hot care a facut mult mai mult rau decat sechestrarea unor jeguri. Ala merita in puscarie.
Ce a patit el, a fost ordin dat de sus, de la oameni care sunt la fel de murdari, daca nu mai murdari, decat el. E vorba de o reglare de conturi.
Ca e abuz, ca nu e abuz, conteaza ca sufera un om care merita, nu un nevinovat.
Cum zicea si Axl, nici pe Capone nu l-au prins pentru sechestrari, asasinari si alte chestii de tip mafiot. L-au prins pentru evaziune fiscala(asta e intr-adevar o chestie de importanta maxima la americani) si gata. S-a plans cineva? A zis cineva ca nu merita sa fie bagat pentru atata rahat la inchisoare?
Da. Oamenii lui. Oamenii care castigau de pe urma lui.
Atunci, daca voi il sustineti atat pe becalii, inseamna ca si voi castigati de la el ceva.
Oricare dintre voi ar fi avut bani lui nu ar fii facut nici macar 2%din cate a facut el.Sa va fie rusine ca nu sunteti alaturi de el sunteti niste parati care va cacati pe voi de frica si va ghidati dupa sintagma ho,ho,ho,ho sunteti iesiti din pestera.TREZITI-VA
Poate, da' noi n-avem nici op datorie fata de Jiji. EL are o mare datorie fata de Steaua, clubul care l-a transofrmat dintr-un oier stupid intr-un megastar national. Si cum isi plateste el datoria ? Tarand Steaua in scandaluri, emitand tampenie dupa tampenie si ridicandu-le presarilor de kkt mingea la fileu.
constiinta? nu aveti asa ceva
Bah ia mai lasa atitudinea asta de atotstiutor.
Maxim Marius, de unde plm stii tu ce am facut noi mah? Ce a facut Becali in tara asta pentru altcineva? Nimic, tot ce a facut a facut pentru el!
Ba voi sunteti nebuni... o infractiune contra persoanei este cu mult mai importanta decat orice infractiune impotriva patrimoniului. Cred ca nu realizati ce inseamna sa iti ia cineva libertatea... Rugati-va un prieten sa va inchida intr-o camera macar o ora ca sa vedeti ce inseamna.Priviti dincolo de cazul asta particular, cu niste hoti... Nu va dati seama ce pericol social il prezinta un individ care isi permite sa rapeasca persoane si sa-i oblige sa faca diferite lucruri? Te pisi pe ele de miliarde de euro cand e vorba de libertatea persoanei sau de integritatea fizica.
Pt prietenul de sus... Daca esti fan Piturca, e clar
. Nu cred ca stii cu cine vorbesti asa ca te sfatuiesc pe viitor sa nu mai faci aprecieri, ca nu mai vezi forumul asta.
Unul din cele mai bune posturi.Ai perfecta dreptate.Lipsirea de libertate si atacul la integritatea fizica reprezinta una din cele mai grave infractiuni.
V-a fost furat ceva in viata voastra si politia nu a facut nimic?
Oricare dintre voi ar fi avut bani lui nu ar fii facut nici macar 2%din cate a facut el.Sa va fie rusine ca nu sunteti alaturi de el sunteti niste parati care va cacati pe voi de frica si va ghidati dupa sintagma ho,ho,ho,ho sunteti iesiti din pestera.TREZITI-VA
Asa e. Noi NU AM FI CREDITAT Steaua. Nici 0,1 % din cat a creditat Becali. Noi am fi INVESTIT. Intelegi diferenta ?
V-a fost furat ceva in viata voastra si politia nu a facut nimic?
La cine te referi ? La Becali ? La ala la care s-ar inghesui 100 de gabori sa-l serveasca in genunchi ? Pe ala l-ar pupa si intre bu*i. Daca n-ar fi fost altii de mai sus i-ar fi spalat gardu' palatului.
pana acum marea masa stelista care posta pe acest site, era pentru plecarea lui bekali din Ghencea.
acum ca e cu un picior afara va umplut sentimentalismul
voi stiti ce vreti?
cred ca poate fi un moment 0 pentru Steaua.
Care a ascultat telefonul de la 112??? Ala care suna, dupa accent, e un tigan si mai e unul langa el! As vrea sa stiu si eu care a vazut un tigan infractor sa sune la 112???? E tare treaba!
Aici nu e treaba de sentimentalism si Becali! Aici e vorba de faptul ca daca am fi noi, oricare, nici macar nu am avea televiziunile in spate! Ba, nu ar sti nimeni ce nenorociri din astea ni s-ar intampla!
Am spus-o si o repet! Cand ai gura mare si creier mic, poate ca trebuie sa-ti asumi si astfel de lucruri care sunt abuzuri!
A facut case pentru sinistrati,guvernul nu a facut nimic,a trimis la tratament zeci sute de persoane iar ministerul sanatatii iti inchide usa in nas.Voi ce a-ti facut va zic eu nimic sunteti zero.
L-au facut. Da' e gretos cum se vaita ligatorii ca niste babe. Marele multimiliardar ultrapotent si razboinic pe deasupra are nevoie de bocitoare ca sa iasa din kkt ?
In primul rand ai grija ce zici. Nu o sa permit unui agramat sa ma numeasca "zero" cand el nici nu stie limba sa natala.
Casele pentru sinistrati sunt in proprietatea lui, sunt numai date in folosinta sinistratilor. A trimis oameni la tratament indeosebi in preajma campaniilor electorale pentru a pacali credulii ca tine. Acestia o sa creada ca e un om bun si un om religios(chiar daca a cerut banii inapoi bisericii)
A facut case pentru sinistrati,guvernul nu a facut nimic,a trimis la tratament zeci sute de persoane iar ministerul sanatatii iti inchide usa in nas.Voi ce a-ti facut va zic eu nimic sunteti zero.
Mai nesimtitule, macar ai bunul simt si citeste care e faza cu acele case. Da o pagina-doua in urma si vezi care e adevarata intamplare. Nesimtit esti pentru ca ai tupeul sa zici despre niste oameni curati dar nu bogati ca ala ca sunt nuli.
Asa e. Noi NU AM FI CREDITAT Steaua. Nici 0,1 % din cat a creditat Becali. Noi am fi INVESTIT. Intelegi diferenta ?
La cine te referi ? La Becali ? La ala la care s-ar inghesui 100 de gabori sa-l serveasca in genunchi ? Pe ala l-ar pupa si intre bu*i. Daca n-ar fi fost altii de mai sus i-ar fi spalat gardu' palatului.
pana una alta el a bagat banii ca a creditat sau ca a investit acest lucru este pe locul doi important este ca a bagat banii.
Voi ,cand s-a propus sa strangem banii pentru echipa, nu stiati cum sa inchideti calculatorul mai repede.
iti spun ca daca le-ai cere sa dea 50 ron pe saptamina pt Steaua,nu ar da unu un leu!orice pina la bani.
Nu stim. Omu' e glumet. Se lauda des dar cand e strans cu usa zice c-a glumit. Nu ne putem baza pe afirmatiile lui si pe cele ale lingatorilor lui. Poate, cine stie, aflam ca de fapt i-a CREDITAT pe aia si ca poa' sa le ceara oricasnd bani. Exact asa cum face si cu Steaua. Exact asa cum a facut si cu biserica.
Prietene, da' tu ce ai facut?
Din cate vad eu, nici scoala nu ai facut-o.
Si care e problema daca a facut casele alea?
Le-a facut oare din sufletul lui bun sau din dorinta de a castiga imagine?
Ai uitat cum a dat bani bisericii si cum i-a cerut inapoi?
Prea mult puneti botul la rahaturile pe care le zice Becali.
Casele alea le-a facut cu banii furati de la stat. Asa ca nu mai ma tot bateti la cap cu bunatatea lui.
iti spun ca daca le-ai cere sa dea 50 ron pe saptamina pt Steaua,nu ar da unu un leu!orice pina la bani.
Gandesti cand postezi?
Baietii aia care sparg cate un milion pe saptamana pentru deplasari, banere, coregrafie, etc, aia ce fac?
Daca as stii ca banii ajung la Steaua as da bucuros. Dar banii aia ajuns la becalii ca sa poata sa ii sparga el la cazino. Si atunci, de ce sa dau?
Chiar daca nu-l agreez pentru ce a facut el din Steaua nu era cazul ca Politia sa faca ce a facut. Au intrat peste familia lui cum vedem cu toti la politia in actiune pe prima TV, o fi el un mini-interlop de cartier insa nu a ajuns la nivelul camatarilor incat sa afecteze vizibil societatea. Cred ca oricine cu influenta si puterea lui Becali ar fi facut acelasi lucru, adica sa bage frica in niste ratati de doi bani care isi castiga existenta furand de la altii.