Oricare dintre voi ar fi avut bani lui nu ar fii facut nici macar 2%din cate a facut el.Sa va fie rusine ca nu sunteti alaturi de el sunteti niste parati care va cacati pe voi de frica si va ghidati dupa sintagma ho,ho,ho,ho sunteti iesiti din pestera.TREZITI-VA
de unde plm apar astia frate????
dupa ce ca esti agramat si nu ai nicio logica in exprimare iti permiti sa ne inveti pe noi ce e bine si ce e rau
esti de ras ( De la: maxim Marius )
cioban esti tu ma si un hijo de puta
maxim Marius este membrul grupului Members si are 24 postari in acest forum.
Trimis pe: Astazi, 01:27 PM
asta asa ca sa vada lumea ce capsunari avem pe forum si ce sustinatori are bekali
muriti cu totii in chinuri ma inadaptatilor, sa va roada ciuma ca oricum societatea nu are nevoie de voi sincer
maxime daca m-as pune cu tine si m-as cobori inr-atat de mult nu ai apuca sa faci 2 pasi in directia opusa
capsunare fii atent: am 22 de ani, facultate, master, serviciu unde iau cam cat furi tu in 3 luni, demnitate si moralitate astfel incat sa disting un interlop de un om abuzat, si o iubire pt Steaua de 13 ani cam de cand am invatat ce e fotbalul si am vazut juventus Steaua si m-am indragostit pe loc
asa ca distrusule cara-ti simpatiile pt prostie in alta parte pt ca o spun cu mana pe inima: m-am saturat de nulitati!