FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali si Zmarandescu - 29 zile de arest

«1171819202123»
MoWeed03.04.2009 12:53
iti spun ca daca le-ai cere sa dea 50 ron pe saptamina pt Steaua,nu ar da unu un leu!orice pina la bani.

Bah strange bah tu bani! Fa proiectul, deschide un cont si apoi plange-te. Cand vad atata ipocrizie imi creste tensiunea. Atata timp cat tu nu faci nimic in acest sens, nu-i mai judeca pe altii

Esti infantil daca sustii cu atata tarie ca s-ar gasi mai mult de 15000 de romani care sa plateasca pentru Steaua.

maxim marius03.04.2009 12:54
In primul rand ai grija ce zici. Nu o sa permit unui agramat sa ma numeasca "zero" cand el nici nu stie limba sa natala.

Casele pentru sinistrati sunt in proprietatea lui, sunt numai date in folosinta sinistratilor. A trimis oameni la tratament indeosebi in preajma campaniilor electorale pentru a pacali credulii ca tine. Acestia o sa creada ca e un om bun si un om religios(chiar daca a cerut banii inapoi bisericii)

Nu cred ca ai dreptate, intamplator fundatia lui trimite si acum oameni la tratament.

Fane03.04.2009 12:55

Ce le are asta mah !..ca un om batran le zice !

maxim marius03.04.2009 12:55
Prietene, da' tu ce ai facut?

Din cate vad eu, nici scoala nu ai facut-o.

Si care e problema daca a facut casele alea?

Le-a facut oare din sufletul lui bun sau din dorinta de a castiga imagine?

Ai uitat cum a dat bani bisericii si cum i-a cerut inapoi?

Prea mult puneti botul la rahaturile pe care le zice Becali.

Casele alea le-a facut cu banii furati de la stat. Asa ca nu mai ma tot bateti la cap cu bunatatea lui.

De unde sti tu ca nu am scoala?

Tu ce studii ai?

DanStan03.04.2009 12:56
pana una alta el a bagat banii ca a creditat sau ca a investit acest lucru este pe locul doi important este ca a bagat banii.

Voi ,cand s-a propus sa strangem banii pentru echipa, nu stiati cum sa inchideti calculatorul mai repede.

Si bancile crediteza. Dar nici o banca nu are dreptul sa-mi ceara sa votez pentru un barosan, nu are dreptul s ase laude ca m-a creditat, nu are dreptul sa se bage in casa mea, sa hotarasca ce fac si sa se laude cu asta in presa.

Nu s-a propus niciodata in mod serios 'sa strangem bani pentru echipa'. De altfel nici n-ar fi de acord idolul tau. Ar risca sa piarda controlul. Ar risca poate ca altii sa ceara sa-si bage ochii in actele clubului si sa constate ca Oaie a profitat la greu si ca investitiile reale sunt mult mai mici decat alea cu care s-a laudat.

AmuntBoy03.04.2009 12:57

sicer nu am citi 450 de postari aici

dar eu sunt foarte multumit, vom avea primul meci cu Bistrita maine fara jeg in stadion, este o prima victorie, primul pas sa plece odata de aici

Sigur este subtire pt ce l-au legat, dar restul de infractiuni care le comite zilnic ar merita pedeapsa pe viata

maxim marius03.04.2009 12:57
Bah strange bah tu bani! Fa proiectul, deschide un cont si apoi plange-te. Cand vad atata ipocrizie imi creste tensiunea. Atata timp cat tu nu faci nimic in acest sens, nu-i mai judeca pe altii

Esti infantil daca sustii cu atata tarie ca s-ar gasi mai mult de 15000 de romani care sa plateasca pentru Steaua.

Pai inseamna ca nu avem asa de multi suporteri pe cat credem noi,nu?

DanStan03.04.2009 12:57
Nu cred ca ai dreptate, intamplator fundatia lui trimite si acum oameni la tratament.

Unde si in ce conditii ? Presupun ca nu e o informatie confidentiala.

Acum nu. De vreo cativa ani idolul tau a inceput sa indeparteze din ce in ce mai multi suporteri scarbiti de rolul de panou publicitar pe care retardatul l-a rezervat Stelei. Probabil i-ar place ca doar lingatorii lui sa fie suporteri ai Stelei. Dar asa ceva nu se va intampla, ti-o garantez.

MoWeed03.04.2009 12:58

Exact. Si sa-ti mai spun ceva: aia care ar da bani sunt toti impotriva lui Becali. Oile care-l iubesc pe Becali nu ar da bani, pentru ca ei nu sunt stelisti adevarati...

maxim marius03.04.2009 12:59
Si bancile crediteza. Dar nici o banca nu are dreptul sa-mi ceara sa votez pentru un barosan, nu are dreptul s ase laude ca m-a creditat, nu are dreptul sa se bage in casa mea, sa hotarasca ce fac si sa se laude cu asta in presa.

Nu s-a propus niciodata in mod serios 'sa strangem bani pentru echipa'. De altfel nici n-ar fi de acord idolul tau. Ar risca sa piarda controlul. Ar risca poate ca altii sa ceara sa-si bage ochii in actele clubului si sa constate ca Oaie a profitat la greu si ca investitiile reale sunt mult mai mici decat alea cu care s-a laudat.

Nu este idolul meu,idolul meu a fost si este Marius Lacatus,dar eu spun ceea ce vad,ce traiesc si ceea ce mi se intampla in viata de zi cu zi.

zbang03.04.2009 13:04

Ai vrea cumva sa-l pupam in c*r pe Jiji ca sa unim stelistii mai mult?

Doamne fereste....

Vezi, nici nu zic asa ceva ca si interpretezi cum vrei tu...

Nu te supara dar nu trebuie sa incurajezi minciuna, denaturarea adevarului, cearta si injuriile. Vad tot mai mult ca exista o placere de disputa intre membrii.

Ca sa ajungem unde ne dorim noi trebuie sa facem multe sacrificii. (despre Steaua vorbesc) Iar exemplul trebuie sa-l dati voi admini si moderatori.

Voi intradevar puteti face ceva pentru Steaua caci voi sunteti aceia care ne uniti aici.

PS

Crezi  oare ca multi dintre noi sunt capabili sa faca sacrificii ??? 

DanStan03.04.2009 13:05

In viata de zi cu zi cine delireaza non stop e exclus si marginalizat. Cu o exceptie : Jiji. El poa' sa bata campii, sa abereze la greu si toata lumea trebuie sa dea pe spate. Daca n-ar fi creditorul Stelei pe cuvant ca m-as tavali pe jos de ras cand l-as vedea. Dar din pacate isi asociaza tampeniile cu Steaua si culorile ros-albastre. Iar asta nu e admisibil.

Intr-adevar, nu trebuie incurajata minciuna si denaturarea adevarului. Dar atat timp cat minciuna si denaturarea il afecteaza pe un individ ce si-a contruit imaginea pe miniciuni, denaturari, laude tembele, insulte si crize de paranoia nu vad de ce ar trebui sa am fie si cel mai mic sentiment de solidaritate cu individul ala. Nu-i convine ca isi bat altii joc de el ? Da' cand si-a batut el joc de altii i-a convenit ?

twetwet03.04.2009 13:07
Oricare dintre voi ar fi avut bani lui nu ar fii facut nici macar 2%din cate a facut el.Sa va fie rusine ca nu sunteti alaturi de el sunteti niste parati care va cacati pe voi de frica si va ghidati dupa sintagma ho,ho,ho,ho sunteti iesiti din pestera.TREZITI-VA

de unde plm apar astia frate????

dupa ce ca esti agramat si nu ai nicio logica in exprimare iti permiti sa ne inveti pe noi ce e bine si ce e rau

esti de ras ( De la: maxim Marius )

cioban esti tu ma si un hijo de puta

maxim Marius este membrul grupului Members si are 24 postari in acest forum.

Trimis pe: Astazi, 01:27 PM

asta asa ca sa vada lumea ce capsunari avem pe forum si ce sustinatori are bekali

muriti cu totii in chinuri ma inadaptatilor, sa va roada ciuma ca oricum societatea nu are nevoie de voi sincer

maxime daca m-as pune cu tine si m-as cobori inr-atat de mult nu ai apuca sa faci 2 pasi in directia opusa

capsunare fii atent: am 22 de ani, facultate, master, serviciu unde iau cam cat furi tu in 3 luni, demnitate si moralitate astfel incat sa disting un interlop de un om abuzat, si o iubire pt Steaua de 13 ani cam de cand am invatat ce e fotbalul si am vazut juventus Steaua si m-am indragostit pe loc

asa ca distrusule cara-ti simpatiile pt prostie in alta parte pt ca o spun cu mana pe inima: m-am saturat de nulitati!

maxim marius03.04.2009 13:09
Exact. Si sa-ti mai spun ceva: aia care ar da bani sunt toti impotriva lui Becali. Oile care-l iubesc pe Becali nu ar da bani, pentru ca ei nu sunt stelisti adevarati...

Eu nu il iubesc pe Becali dar nu pot sa fiu ipocrit si sa zic ca este alba cand de fapt este neagra.Si unul eu ,poate nu am abonament la peluza dar daca stau la tribuna I nu inseamna ca nu imi iubesc echipa si deasemenea nu inseamna ca nu as da bani pentru echipa, eu unul as fi dispus sa dau 100 de euro pe luna sau poate mai mult.

The Flyer03.04.2009 13:12
Oricare dintre voi ar fi avut bani lui nu ar fii facut nici macar 2%din cate a facut el.Sa va fie rusine ca nu sunteti alaturi de el sunteti niste parati care va cacati pe voi de frica si va ghidati dupa sintagma ho,ho,ho,ho sunteti iesiti din pestera.TREZITI-VA

prietene,esti sub influenta halucinogenelor sau asa esti,prost,in general?

PENTRU RESTUL BABUINILOR CARE-L PLING PE OLIGOFREN SI FAMILIA SA:DA,BAI,OTRAVITILOR,M-AM BUCURAT SI MA BUCUR DE ARESTAREA INTIIULUI CIOBAN,PREA SFINTIT SI FERICIT!SI,DA,AM BAUT IN CINSTEA ACESTUI EVENIMENT!SI MI SE RUPE DE DRAMA PRINCARE TRECE FAMILIA UNUI INTERLOP,Jiji E PE ACEASI TREAPTA CU CIOROII DE DUDUIENI,CAMATRI S.A.!

ce bine-i stateau catusele alea,'tu-i neamul in gura de nenorocit!

DanStan03.04.2009 13:12
Eu nu il iubesc pe Becali dar nu pot sa fiu ipocrit si sa zic ca este alba cand de fapt este neagra.Si unul eu ,poate nu am abonament la peluza dar daca stau la tribuna I nu inseamna ca nu imi iubesc echipa si deasemenea nu inseamna ca nu as da bani pentru echipa, eu unul as fi dispus sa dau 100 de euro pe luna sau poate mai mult.

Si Oaie a sustinut de 'n' ori ca ceea ce e alb e de fapt negru. Nu ma pune sa caut prin arhiva. Cand era in interesul lui sa minta si sa bata campii de ce n-au aparut brusc atatia 'revoltati' pe-aici ?

KERATOCONUS03.04.2009 13:13

Cel putin pana luni am scapat de fata ciobanului.

p.s pt fanii lui Jiji...stati linistiti, nu va ingrijorati, stapanul vostru este tratat foarte frumos de autoritatile statului, a primit de dimineata marmelada, iar giovana i-a adus si tablele ca sa nu se plictiseasca.

maxim marius03.04.2009 13:15

twetwet

[...] master au toti prosti, inclusiv eu, asa ca nu te mai [...], dar pe langa tine eu am afacerea mea tu te trezesti la 6 dimineata si te prezinti la raport.

prietene,esti sub influenta halucinogenelor sau asa esti,prost,in general?

PENTRU RESTUL BABUINILOR CARE-L PLING PE OLIGOFREN SI FAMILIA SA:DA,BAI,OTRAVITILOR,M-AM BUCURAT SI MA BUCUR DE ARESTAREA INTIIULUI CIOBAN,PREA SFINTIT SI FERICIT!SI,DA,AM BAUT IN CINSTEA ACESTUI EVENIMENT!SI MI SE RUPE DE DRAMA PRINCARE TRECE FAMILIA UNUI INTERLOP,Jiji E PE ACEASI TREAPTA CU CIOROII DE DUDUIENI,CAMATRI S.A.!

ce bine-i stateau catusele alea,'tu-i neamul in gura de nenorocit!

[...] eu nu plang pe nimeni saracule.Dar cred ca esti beat si nu vezi bine.

DanStan03.04.2009 13:17

De ce l-ar preocupa soarta lu' Jiji pe un afacerist de succes ? Nu stiam ca mai nou in biznis se plange pe umarul concurentei ...

twetwet03.04.2009 13:19

@maxim Marius

zarzavagii pot sa fie toti

pentru ca tu vinzi covrigi in fata blocului nu poti spune ca ai afacerea ta din moment ce nu ai cunostinte elementare de economie. ai inteles? iti plang de mila pt ca intri in oala cu restu bolovanilor din tara asta care cred ca au dat lovitura ca au un chiosc in cartier sau si-au deschis spalatorie

spre deosebire de tine eu am vizitat alte tari ca turist

tu ai facut paguba [...]

Cipper03.04.2009 13:19

"toti prosti, inclusiv eu". Cu asta ai spus tot. Cat timp te incluzi singur intre "toti prosti" eu nu pot decat sa te felicit.

Adrian03.04.2009 13:21

Dragutilor, haideti ca m-ati suparat.

Daca vreti sa va injurati, va injurati aici.

Nu mai toleram nici o injuratura sau jignire de acum inainte.

Puteti sa va certati sau sa discutati mai aprins dar gata cu injuraturile.

Urmatorul care injura va fi banat 3 zile.

vlad03.04.2009 13:24

Ati vazut ce dreptate a facut Ciobanul??? I-a pus pe aia sa jure ca nu mai fura niciodata masini din zona aia(din Pipera).

Daca ar fi vrut sa faca bine,ii dadea pe mana politiei. Si scapam si noi de stres o gramada de timp.

Dar interlopii asa fac dreptate.

rattlesnake03.04.2009 13:33
Dragutilor, haideti ca m-ati suparat.

Daca vreti sa va injurati, va injurati aici.

Nu mai toleram nici o injuratura sau jignire de acum inainte.

Puteti sa va certati sau sa discutati mai aprins dar gata cu injuraturile.

Urmatorul care injura va fi banat 3 zile.

.....

Stiu f bine ce am patit cand mi-a fost sparta masina si mi-au furat laptopul si am fost sa declar furtul. Politia se uita cu curu' la mine si am primit o replica de genu' : "pai si daca ai venit la noi, crezi ca mai putem sa-l prindem pe ala? Cine stie pe unde o fi acuma...Da si tu o declaratie aici...".

Suntem intr-o tara de kkt si marea problema este ca si mentalitatea poporului este de kkt si daca nu se schimba, o sa ne ducem dracu cu totii...

twetwet03.04.2009 13:40
Stiu f bine ce am patit cand mi-a fost sparta masina si mi-au furat laptopul si am fost sa declar furtul. Politia se uita cu curu' la mine si am primit o replica de genu' : "pai si daca ai venit la noi, crezi ca mai putem sa-l prindem pe ala? Cine stie pe unde o fi acuma...Da si tu o declaratie aici...".

Suntem intr-o tara de kkt si marea problema este ca si mentalitatea poporului este de kkt si daca nu se schimba, o sa ne ducem dracu cu totii...

nu am vrut sa ma dau mare cu nimic stai linistit

tie nu am sa-ti demonstrez nimic

imi mentin ideile din postul anterior ca nu esti decat un "afacerist" de duzina si ai pretentii de mare educat....de aici postarea mea

nu e nicio noutate ce zici tu aici dar din pacate si TU faci parte din marea majoritate adormita a acestei natii

si nu te mai delimita de posturile anterioare in care il elogiai pe bekali pentru averea sa

banii nu sunt totul. vin in completarea coloanei vertebrale care iti lipseste cu desavarsire

repet...m-am saturat de astia ca tine

«1171819202123»