Imi fac scarba toti jegosii care s-au dus sa il sustina pe infractorul Becali George si toti "suporterii" cu 3-20 postari care apar pe aici si il sustin pe infractorul Becali George in numele drepturilor omului! Unde pana mea erati, bai martalogilor, cand intra anchetatul zmarandescu in galerie de-l scoteau pe ala pe umar mai mult mort decat viu? Unde erai, bai cocalarule de zbang, cu casca ta de csomonaut obosit, ca-mi vine sa-ti zic un cuvant care incepe cu f, se refera la procreare si are legatura cu decedatii familiei lu matale?
DE UNDE APAR JEGURILE ASTEA?
Foarte frumos din patea ta vis-à-vis de un stelist umil ca mine.
1. Nu l iubesc pe Becali si nici nu l voi iubii... (si citeste inainte sa comentezi sau sa judeci pe cineva)
2. Sunt o victima a sistemului (am avut 80 de dosare penale ca fiind presupus ca nu am permis de conducere din cauza unui "militian" care a uitat sa bage-n baza dedate datele permisului meu in urma unei contraventii minore.) Treci prin ce am trecut eu si ai sa vezi cum ii judeci.
3. Noi ne razboim intre noi (daca cu adevarat esti unul dintre noi) si asa vom fi invinsi. "Divide et Impera".
4. Nu mai injura ca nu esti mai departe de Becali si de manierele lui.
Cred ca fara prietenii de langa tine esti...
PS
Nu trebuie sa fiu in peluza ca sa iubesc Steaua...