Am inchis ochii prima oara, apoi am crezut ca e din greseala, am mai iertat inca o data, si tot asa... Dar da-o-n mor*ii masii de treaba. Zapata ne-a mancat in prostie sezonul acesta. Cand greseste Zapata, ne trezim si spune "aa, da uite ce prost a jucat Dayro". A jucat si Dayro prost, dar unii sunt penibili cand nu vor sa vada adevarul in fata. Zapata e (sper eu doar) intr-o forma proasta din prima etapa a acestui campionat.
Vaslui, Brasov, Bistrita, Otelul de doua ori, Lyon. De 6 ori ne-a mancat Zapata sezonul acesta si suntem abia la jumate.
Ne scoate de multe ori. Dar eu nu mai suport un portar care scoate 2 mingi imposibile si apoi scapa o minge pe care o apar si eu.
Referitor la joc, Steaua a jucat foarte bine. Poate doar primele 20 de minute au fost mai crispate, in rest, Steaua arata in continuare ca este intr-un progres. Si ma bucur. Lacatus imi demonstreaza ca este antrenor foarte bun. Multe echipe vor avea mari probleme la Pitesti.
Steaua a jucat aproape impecabil tactic. Din pacate au fost enorm de multe greseli personale.
Ogararu nu trebuie iertat dupa acel penalty (in vestiar, nu din partea noastra). Nu poti bate in stilul asta un 11m. Mai bine executi precum Mutu la Euro. In forta si mai putin plasat.
M*ie Becali!
LE: La actuala situatie de la echipa (tensiunea din interior, razboiul suporteri-Becali, fara banda stanga, fara un atacant adevarat, fara un coordonator, fara un om de baza cum era Radoi in trecut), Lacatus scoate maxim din aceasta echipa.