FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Arges - Steaua 2 - 2 (1 - 1)

«1345678»
Tz3pI21.03.2009 00:35

Incetati sa puneti insuccesul Stelei pe seama unui singur jucator si anume Zapata. Daca am fi avut valoare am fi castigat fara probleme. Nu uitati de cate ori ne-a salvat Zapata. Bine ca pe alti jucatori nu-i vedem cum gresesc meci de meci. Oricum eu sunt de parere ca nu avea ce sa faca la faza golului 2.

In prima imagine sa vede cum mai multi jucatori ii acopera aria de vizibilitate, apoi in a doua se vede cum nu a mai avut timp sa puna mainile, mingea lovindu-se de piept, ricosand in jucatorul argesean.

jucatori.jpg Zapata.jpg

Daca tot ziceti ca nu e de vina Gigi ca nu el joaca in teren, atunci sa o luam altfel. Cine a facut toate transferurile astea? Nu cumva de vina este managementul prost?

ciobane, pleaca din Ghencea !!!

Recoba21.03.2009 00:55

moama redondo reusesti de fiecare data sa ma exasperezi..oricat de calm as fi intrand pe acest forum sa citesc si eu niste pareri..ma spargi bah baiatule...ce pm bah ca acu un an mureai pe forum cu zapata...erai fericit ca vai suntem in ch league....daca nu era el ne spargeau in grupa toti cu cate un scor fluviu...asta e mai greseste omul ...ce sa i faci....tu chiar esti un suporter de rezultat...moama ce as vrea sa te intalnesc odata si odata...a si inca ceva...redondo e un ***...

Norbinho21.03.2009 02:27

totul a inceput cu tactica lui Laca, cel pe care il tine lumea in brate pentru ca este "simbolul" ... cu asemenea formula nu prea te poti astepta sa castigi. am egalat cu bulan inainte de pauza, dar in a doua repriza trebuia sa-i linistim la un moment dat. dar cand bati un penalty in halul asta trebuie sa ti se taie salariul pe o luna, indiferent ca esti atacant central sau rezerva de fundas stanga ... iar cand ai intre buturi un portar care te ingroapa pentru a nu stiu cata oara iti vine sa-ti pierzi mintile si sa iti bagi scula in ea de treaba ...

auzim tot felul de avocati: dar cand a scos cu vasluiul, dar cand Ogararu a centrat la gol bla bla bla. jucatorii tocmai pentru asta sunt platiti. nu sa bata in sila un rahat de penalty blestemat si nu sa incaseze goluri de cascadorii rasului. retineti: poti scoate un milion de suturi, dar in fisa ta ramai cu ce puscarii de goluri ai incasat. iar cand o comiti asa inseamna ca esti slab, inutil echipei pe termen lung ...

stiti ce e culmea si ce ma doare cel mai mult? ca la cum am jucat, mai ales in prima repriza, dupa nr de ocazii, dupa posesie etc. nici nu prea meritam sa castigam ... asta e cel mai trist. iar eu continui sa raman cretin si sa mai sper la titlu ...

dax4721.03.2009 02:28

O echipa de terminati , incepand cu patronul, directorasii, antrenorii, jucatorii, si probabil si restul care mai sunt pe la club.

xray_rom21.03.2009 05:11

Pace tie, Cititorule!:)

Nu iti mai face inima rea de pomana.

Ghinionul care bantuie viata lui Becali va fluiera si prin ghetele jucatorilor. Nimic nu va mai schimba nici jocul si nici norocul. Nici macar alt lot sau alt antrenor. Cand e sa se aleaga praful, praful se alege.

Steaua nu mai sperie pe nimeni pentru ca Becali a facut-o sa-si piarda respectul. Respectul adversarilor fata de "Steaua lui Becali" si cel al jucatorilor nostri fata de spiritul ei ciobanesc.

De ce credeti ca Radoi a plecat invartindu-se fara sa clipeasca?Nu numai din cauza banilor. In criza morala, performanta e o utopie. Mandria de a fi jucatorul Stelei s-a inlocuit treptat cu jena. Pana la rusine mai e un singur pas.

Doar plecarea lui Becali va reda clubului si suporterilor respectul.

Tupac Amaru21.03.2009 05:15

Dar cine este sus-numitul "Banel"?

Vreun catzel, vreo mascota?

Sau, asa cum se aude, baiatul ala imbracat in echipamentul Stelei si care a jucat pentru FC Arges?

Voi chiar nu vedeti adevarata cauza a sterilitatii Stelei?

Si anume - un mijloc cu Nicolita si Lovin este din start sortit esecului.... Nu au cum sa construiasca ceva (decat poate pentru adversari), iar golurile noastre nu pot veni decat din realizari individuale.

Si cand ma gendesc cat o sa il mai laudati pe Nicolita pentru centrarea de la primul gol, care - paradoxal - a ajuns pe capul lui Petre, cand toata lumea sa astepta sa iasa in aut....

Bine, daca e sa o luam altfel, baietii n-au nici o vina, vinovat e cel care insista pentru mentinerea lor in echipa....

grizzly21.03.2009 06:24
O echipa de terminati , incepand cu patronul, directorasii, antrenorii, jucatorii, si probabil si restul care mai sunt pe la club.

cea mai pertinenta idee pe care am auzit-o in ultimul timp.

audiopixel21.03.2009 06:57
Dincolo de determinare si agresivitate, am jucat din nou fara luciditate in momentele esentiale, iar per ansamblu, demonstram ca nu avem absolut nici o idee coerenta de a dezvolta jocul, care este lasat in continuare la mana unor sclipiri individuale.

Cam asa am simtit si eu jocul asta.Si o sa mai tot simt,cat timp bantuie incompetenta prin sectia de fotbal a clubului Steaua...

@Adrian

Nu ca ar conta,dar nu-mi ies la numar stangacii din banda respectiva.Unul ar fi Toja.Al doilea?

kaymack21.03.2009 06:58
Voi in loc sa fiti fericiti ca FC Arges a reusit scoate jucatori tehnici..In loc Va certati ca niste pasari..

Ati vazut ce a facut Doman cu Semedo? De mult nu am vazut un asemnea faza facut de un jucator roman..

mda ce tare ai fost aici...poi Semedo e fundas? e mai mult atacant frate terminati si tu si comentatorii aia.Daca ii facea asa unui fundas da,mai ziceam.Bine asta nu inseamna ca nu e fotbalist.PLEACA DIN Ghencea!

Joint21.03.2009 07:18

Ciobane, MARȘ DIN Ghencea !!!

Și ia-ți si cârpa cu tine. Pardon, fiara.

Un idiot la conducere si o nulitate pe banca = un tandem de vis !!!

Ronnie21.03.2009 07:21

Am inchis ochii prima oara, apoi am crezut ca e din greseala, am mai iertat inca o data, si tot asa... Dar da-o-n mor*ii masii de treaba. Zapata ne-a mancat in prostie sezonul acesta. Cand greseste Zapata, ne trezim si spune "aa, da uite ce prost a jucat Dayro". A jucat si Dayro prost, dar unii sunt penibili cand nu vor sa vada adevarul in fata. Zapata e (sper eu doar) intr-o forma proasta din prima etapa a acestui campionat.

Vaslui, Brasov, Bistrita, Otelul de doua ori, Lyon. De 6 ori ne-a mancat Zapata sezonul acesta si suntem abia la jumate.

Ne scoate de multe ori. Dar eu nu mai suport un portar care scoate 2 mingi imposibile si apoi scapa o minge pe care o apar si eu.

Referitor la joc, Steaua a jucat foarte bine. Poate doar primele 20 de minute au fost mai crispate, in rest, Steaua arata in continuare ca este intr-un progres. Si ma bucur. Lacatus imi demonstreaza ca este antrenor foarte bun. Multe echipe vor avea mari probleme la Pitesti.

Steaua a jucat aproape impecabil tactic. Din pacate au fost enorm de multe greseli personale.

Ogararu nu trebuie iertat dupa acel penalty (in vestiar, nu din partea noastra). Nu poti bate in stilul asta un 11m. Mai bine executi precum Mutu la Euro. In forta si mai putin plasat.

M*ie Becali!

LE: La actuala situatie de la echipa (tensiunea din interior, razboiul suporteri-Becali, fara banda stanga, fara un atacant adevarat, fara un coordonator, fara un om de baza cum era Radoi in trecut), Lacatus scoate maxim din aceasta echipa.

Tupac Amaru21.03.2009 07:47
Referitor la joc, Steaua a jucat foarte bine. Poate doar primele 20 de minute au fost mai crispate, in rest, Steaua arata in continuare ca este intr-un progres. Si ma bucur. Lacatus imi demonstreaza ca este antrenor foarte bun. Multe echipe vor avea mari probleme la Pitesti.

Steaua a jucat aproape impecabil tactic. Din pacate au fost enorm de multe greseli personale.

Eu inteleg ca sunt multe pareri si ca trebuie respectate, indiferent de ceea ce afirma.

Poate ai vrut sa spui ca Steaua a jucat foarte bine ("progres", "impecabil tactic"), dar jucatorii au fost la pamant...ca si antrenorul ("foarte bun"????).

Raman totusi la parerea ca ai vrut sa fii de-a dreptul sarcastic. In acest caz, ai un mare talent!

MoWeed21.03.2009 08:22
Voi chiar nu vedeti adevarata cauza a sterilitatii Stelei?

Si anume - un mijloc cu Nicolita si Lovin este din start sortit esecului.... Nu au cum sa construiasca ceva (decat poate pentru adversari), iar golurile noastre nu pot veni decat din realizari individuale.

Exact, asa e.

Meciul a fost penibil, am ajuns sa scoata puncte cu noi toti descultii. Nu vad cum ne-am putea clasa sezonul asta mai sus de locul 7...

greenyes21.03.2009 08:27
Ba omule...Zapata nu e la prima gafa! M-am saturat sa le numar sezonul asta...nu se mai poate.

Sa inteleg ca Nicolita atletul e idolul tau????? Ca a lui gafe meci de meci nu le vezi......sau nu vrei sa vezi ca 90% din faza de cosntrucite se iroseste cand in ecuatie intra alde Banel in tandem de multe ori cu lovinel si ovidel Petre????

Bai baieti care dati in Dayro. Baitul asta trebuie sa schimbe pase cu lovinel, Banel si toata ceata de la mijloc, RECUPERATORII (ce le mai palce la unii de ei). Pai Dayro e ca pestele pe uscat in echipa asta. cand era Arthuro care in ciuda faptului ca se misca ca melcul era in stare sa dea o apsa de fotbal, Dayro nu mai cu el juca, DE CE OARE??? PLUS, ca baiatul joaca MIJLOCAS CAND EL ESTE ATACANT!!!! Si chair de ar fi jcuat atacant tot nu ar iesi in evdienta pentru ca >>>SURPRIZA>>>>Steaua NU ARE MIJLOC de ani de zile ...........

Cei care dati in Zapata sunteti ca gibonul...las o in masa.....inteleg frate sa acuzi un jucator in momentul cand echipa a fost perfecta dar nici atunci (cand getafe a pierdut calificarea contra Bayernului pe mana portarului nu i a mai luat niemni capul) plus ca astefel dem ingi is cel mai greu de aparat. Imi vin in minte astfel de goluri luate de Kahn si alti mari portari ai lumii dar de....superiori ca noi nu este nimeni.....care este....

Este grele cu voi!!!!!

JDERUL21.03.2009 08:40

Nu Zapata are vina la golul doi.A fost un sut puternic cu pamantul.Asemenea mingi sunt foarte greu de parat cu siguranta.Le intrec in dificultate doar loviturile de cap cu pamantul.La acest gol apararea a clacat.Toata faza,de la executarea cornerului si pana la inscrierea golului a fost tratata superficial!

Despre meci? Argesul a jucat in 12 incluzandu-l si pe Banel,iar noi in 10 pentru ca Lovin cred ca nici el nu stia ce cauta pe teren,cu ce treaba pe-acolo si el.

Nesimtirea unora dintre jucatori a atins apogeul,iar limita capacitatilor mentale ale altora a devenit cronica!

Cine ii va face sa inteleaga ca Steaua nu este ong de binefacere,iar salariile lor nu sunt ajutoare sociale?

In primul rand lui Marius trebuie sa-i intre bine in cap ca el este antrenor de fotbal nu urmasul Maicii Tereza.La Steaua nu se dau sanse:LA Steaua JOCI SAU PLECI!

Prin joc ne-am ocupat pozitia intre fruntasele fotbalului european,nu prin acordarea de sanse dobitocilor!

Ronnie21.03.2009 08:42

Cum sunt unii frate?! Daca cineva spune ca Zapata a gafat aseara => ca esti fan Nicolita.

@greenyes, Nicolita joaca mijlocas dreapta, la el se vad mai putin gafele si conteaza mai putin. Nicolita chiar daca era un mare anti-talent lupta pentru fiecare minge, nu sta cu mainile in c*r cum face Dayro.

Care este diferenta dintre Dayro si Nicolita?! Singura pe care am remarcat-o ar fi ca(,) columbianul ar putea juca usor intr-un film de dragoste si spumos pentru ca ar mecla de latino lover si un nume de actor in telenovele. In rest, ambii jucatori sunt la fel de anti-talentati. Ambii au dat pase cu calciul (la golurile cu Iasi si Vaslui) si ambii au dormit in restul timpului.

+ ca am vazut la Banel o centrare de gol perfecta. La fel ca in meciul cu Dinamo. Ceea ce nu am vazut la Dayro de la inceputul sezonului.

Zapata e principalul vinovat al Stelei pentru egalul de aseara! Nu mai inchideti ochii!

Marius21.03.2009 08:45
Care este diferenta dintre Dayro si Nicolita?! Singura pe care am remarcat-o ar fi ca(,) columbianul ar putea juca usor intr-un film de dragoste si spumos pentru ca ar mecla de latino lover si un nume de actor in telenovele. In rest, ambii jucatori sunt la fel de anti-talentati. Ambii au dat pase cu calciul (la golurile cu Iasi si Vaslui) si ambii au dormit in restul timpului.

Mwahahahaahahahahahahahahahaahhaahahahhahahahahahahaha

Incredibil

mwahahahahahahahaahahhahahahahahahahaaahahahahahahahahah

Tre' sa ma apuc si io de FIFA si PES, poate o sa vad la randul meu astfel de diferente

si pentru a treia oare (nu promit ca-i ultima)

mwahahahahahahahaahahhaahahahahhaahhaahhahahahhahahaahaaaahhha

Ronnie21.03.2009 08:47
Mwahahahaahahahahahahahahahaahhaahahahhahahahahahahaha

Incredibil

mwahahahahahahahaahahhahahahahahahahaaahahahahahahahahah

Tre' sa ma apuc si io de FIFA si PES, poate o sa vad la randul meu astfel de diferente

si pentru a treia oare (nu promit ca-i ultima)

mwahahahahahahahaahahhaahahahahhaahhaahhahahahhahahaahaaaahhha

Inteligent post. M-ai lasat fara replica.

FernandoTorres21.03.2009 08:47

Tin sa ii felicit pe baietii nostri din teren (ma rog, majoritatea dintre ei...). Nu pentru prestatia lor,nicidecum, ci pentru cat de destepti sunt.. pentru ca, castig bani fara sa aibe nici cea mai mica idee pentru ce. La fel de bine as fii putut sa fiu si eu, aseara, pe teren in locul lui Nicolita.. ca sa nu mai zic Lovin, Ovidiu Petre,etc.. Felicitari, baieti! Luati-va banii incontinuare, ca noi restul, suntem de umplutura pe stadioane.

Joga Bonito21.03.2009 08:56

Un meci se castiga si se pierde in 11. Nu mai cautati vinovati ca nu are sens. Titlul e compromis de anul trecut, nu va mai amagiti urmarind cum se taraste Steaua in etapele astea.

Important e sa continuam protestul impotriva ciobanului.

clausblaus21.03.2009 09:01
Nicolita joaca mijlocas dreapta, la el se vad mai putin gafele si conteaza mai putin. Nicolita chiar daca era un mare anti-talent lupta pentru fiecare minge, nu sta cu mainile in c*r cum face Dayro.

La Nicolita se vad mai putin gafele???

Scuze,dar tu ai urmarit un alt meci!Nu caut sa "dau"in Banel,dar daca pasa data aiurea,pasa din care s-a realizat primul gol al pitestenilor,nu s-a vazut,atunci nu stiu ce sa mai zic.

O centrare buna, la 5-6 meciuri,nu te face fotbalist!

stellazioo21.03.2009 09:02

Bai frate eu nu inteleg ce tot aveti cu Zapata.A gresit dar asta e ,ar trebui sa ne aducem aminte de cate ori ne-a scos.Si apoi Oga a gresit vum a batut penalty-ul dar sa nu uitam ca el isi dorea cel mai mult sa inscrie.Asa ca din punctul meu de vedere ce-i care il injura acum pe ZApata sunt nepotii si elevii lu jj ( ca el a dat tonul aseara)_

redondo21.03.2009 09:09

@greenyes

Daca ai fi urmarit postarile mele ai fi vazut ca nu sunt absolut deloc de acord cu folosirea lui Nicolita.Dar de ce va place sa amestecati mereu problemele? Aseara ne-a ingropat Zapata si punct.

Un user, @recoba, care probabil este asemanator personajului de pe propriul avatar, face confuzii uriase...eu am spus mereu ca Zapata are un caracter deosebit si anul trecut a fost foarte bun.Din pacate in acest sezon ne-a mancat prea multe meciuri.

predatorpulse721.03.2009 09:10

Hai sa presupunem ca de maine scapam de zapata,sau il "facem" prin metoda traditionala a lui Jiji,cu apartament in ferentari si dacia ca mijloc de transport. Credeti ca se vor rezolva problemele noastre? Cernea nu este portar de Steaua si ma apuca durerea de cap cand ma gandesc cine vine din vara in Ghencea,si anume tatarusanu. Un portar bunicel insa unul tanar. Ca regula,la portari trebuie sa ii iei deja formati daca esti o echipa cu pretentii,tocmai pentru ca nu poti risca sa primesti goluri aiurea.

Zapata a gafat foarte mult in acest sezon si daca este sa o luam concret,am pierdut vreo 7 puncte pe mana lui. Uitandu-ma cum se concetreaza la fiecare minge am impresia ca rufay are nevoie de un control oftalmologic,si credeti-ma ca nu glumesc. La golul de ieri a fost vina sa si nu prea. Mingea acea era inselatoare si daca avea timp sa se pozitioneze pentru ca a cazut in fata sa,insa el nu a putut sa vada nimic din cauza palcului de jucatori din fata sa. Daca aveti rabdare,uitati-va inca o data la reluari,portarul nostru vede abia in ultimul moment mingea si il surprinde,tocmai d-aia la lovit in piept,n-avut timp sa-si traga mainile in fata pentru a prinde mingea la piept.

Daca as fi antrenor l-as tine pe rufay pe banca si l-as trimite la un control oftalmologic. Insa asta nu va rezolva probleme echipei. O fi si omul dintre buturi o problema in ultimul timp la Steaua,insa adevarata problema a jocului Stelei este ca acesta nu exista. Nu avem 11 stabil,atacam steril si apararea noastra e din ce in ce mai nesigura. Ca sa nu mai vorbesc de IMENSA problema din loja.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

zloty21.03.2009 09:12

se vede ca zapata are probleme la mingile care cad inaintea sa ,ori nu isi bate nimeni capu sal corecteze ,ori le place situatia asta ,nu e primul gol pe care il luam asa, cineva ar trebui sa lucreze cu el dar cand la club sunt numai lingai care mai degraba il pupa in cur pa Becali decat sa isi faca meseria ce sa vrei?

«1345678»