FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Arges - Steaua 2 - 2 (1 - 1)

«123458»
S.S.Lazio20.03.2009 21:48
avem 6 meciuri de foc amice,care sunt decisive,ultimile 6 Dinamo,rapid,Craiova,CFR,Timisoara si Urziceni,

apropo ..titlu mare ieri parca pe gsp.ro scrie ceva de genul .." derby-ul cu Arges" ..ma ma lasi ?..daca cu Arges sau Urziceni e derby ..cu Dinamo e meci de umplutura ..

redondo20.03.2009 21:50

Sa fiu al dracu' numai noi si cu Rapid avem asa bafta la portari.

ady_ultras20.03.2009 21:51
tot nu inteleg cum de l-a lasat FIX pe Ogararu sa bata penalty..pai ala e om de batut penalty ?

se mai intampla, a fost un moment psihologic greu

redondo20.03.2009 21:52
se mai intampla, a fost un moment psihologic greu

**** psihologia masii....nu asa se bate un penalty...a fost bataie de joc.

ady_ultras20.03.2009 21:53
apropo ..titlu mare ieri parca pe gsp.ro scrie ceva de genul .." derby-ul cu Arges" ..ma ma lasi ?..daca cu Arges sau Urziceni e derby ..cu Dinamo e meci de umplutura ..

sti cum e presa la noi ,la fel k si posta , mananca rahat,Steaua - Dinamo o sa fie singurul derby din istorie,

elias_custura20.03.2009 21:53

La notare, nu Semedo a dat golul 2 ci kapetanos :D

per total mi-a placut abordarea Stelei.... chit ca am avut ghinion dar am jucat bine:) :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

cristian01420.03.2009 21:54
da asta e ca senzatia aia de la golul de 1-2 cand toti ziceam cum era daca nu rata og ,aveam 3-1,si la golul de 2-2 toti gandirea gen " sa-mi bag pl in mortii lu zapata si a lu og" echipa asta ne-a fumat mintile destul,si trebuie sa luam masuri,altfel mercenarii astia or sa distruga Steaua complet

In mod normal, cand echipa ta rateaza o ocazie uriasa sau ia gol intr-un mod stupid, nu te mai uiti pe cine injuri. Insa, de ce sa fim ipocriti ? De ce sa nu ii criticam in limitele bunului simt pe cei care altadata chiar au jucat pentru Steaua ?

Impotriva jucatorilor n-avem ce masuri sa luam. Doar impotriva conducerii.

ady_ultras20.03.2009 21:55
Futu-i psihologia masii....nu asa se bate un penalty...a fost bataie de joc.

eu nu l-am mai vazut pe og sa bata vre-odata un penalti,nici cu valencia nu a batut,eu zic k nu e obisnuit,probabil a fost prea sigur pe el in clipele alea insa prost a facut,executia este in totalitate greseala lui,acuma ce sa facem sa-i taiem picioru? daca era asa cu fiecare jucator nu mai existau vedete in fotbal,pentru ca toti au ratat penaltiuri decisive.fotbalul e o boala frate si toti o avem

redondo20.03.2009 21:56
In mod normal, cand echipa ta rateaza o ocazie uriasa sau ia gol intr-un mod stupid, nu te mai uiti pe cine injuri. Insa, de ce sa fim ipocriti ? De ce sa nu ii criticam in limitele bunului simt pe cei care altadata chiar au jucat pentru Steaua ?

Ba omule...Zapata nu e la prima gafa! M-am saturat sa le numar sezonul asta...nu se mai poate.

S.S.Lazio20.03.2009 21:56
Sa fiu al dracu' numai noi si cu Rapid avem asa bafta la portari.

ce te mira ? ..de cand ma stiu Steaua a avut probleme cu portarii ..si cu hamutovsky,Martin Tudor,Carlos (nu i am luat in ordine ) ..parca cu ritli..a miscat ceva ! :)

ady_ultras20.03.2009 21:57

asta era si idee,am expus gandurile din clipele alea,pe care sunt sigur k orice le are pe moment

redondo20.03.2009 21:58
ce te mira ? ..de cand ma stiu Steaua a avut probleme cu portarii ..si cu hamutovsky,Martin Tudor,Carlos (nu i am luat in ordine ) ..parca cu ritli..a miscat ceva ! :)

Pai sa luam frate un neamt din Liga a doua mai bine decat acesti latino.Sau un italian din Serie B.

ady_ultras20.03.2009 22:03

ce mic eram cand juca ritli,ce meci a facut la londra cu west ham :x

Unde e frate Steaua de alta data, nu asta care SE CHINUIE CU ECHIPE PLUTON???

UNDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?

intrebare capcana ?:))

S.S.Lazio20.03.2009 22:03
ce mic eram cand juca ritli,ce meci a facut la londra cu west ham :x

si eu mai tin minte cateva meciuri de ale lui..plus cateva urmarite pe net ..intr-adevar,ala portar ! ..la golul 1 ..am zis hai ma ca a luat-o ..si apoi " ba,ce gol din noroc au dat astia .."

1on20.03.2009 22:04

De ce oare nimeni nu vede cã mai avem un portar foarte bun în lot, care întotdeauna a profitat de fiecare șansã care i s-a dat?

grizonatu20.03.2009 22:06

Dupa un meci foarte bun de ambele parti ,Steaua a pierdut DOUA PUNCTE FOARTE IMPORTANTE in lupta pentru titlu.Nu pot sa-mi explic cum un fundas este desemnat sa execute un penalty, care putea sa schimbe soarta meciului, iar un portar de talia lui Zapata sa faca o asemenea gresala?Poate in aldoilea caz se mai pot gasi scuze gen ,mingea a muscat pamintul sau alceva,in primul nu este nici o scuza.Existau in teren ATACANTI care puteu sa excute aceasta lovitura de pedeapsa dar s-a ales sa o execute FINU Ogararu.Pote ne lamureste NASU Lacatus in aceasta problema.

Serilius20.03.2009 22:06

bravo toja, bravo Lacatus. meci frumos..,pierdut pe mana lui zapata dar se intampla...orice portar are perioade proaste(vezi valdes)

cristian01420.03.2009 22:08
Ba omule...Zapata nu e la prima gafa! M-am saturat sa le numar sezonul asta...nu se mai poate.

Bine ba. Hai sa-l sacrificam pe transversala, sa-i batem cuie-n palme si sa-l spanzuram cu plasa portii. Extraordinar, ce sariti toti ca hienele ca vreau eu sa-l apar pe Zapata. Si da domne, il apar, ca mie imi place si ca om si ca jucator, indiferent de gafele pe care le comite. Si, uite, ca sa fiu si al dracu' eu chiar ma bucur ca a gresit, si ma bucur ca si Ogararu a ratat 11 m. Numai sa moara ciobanu' de necaz si sa faca spume la gura.

Hai, sa aud, ca nu sunt stelist, sunt anti-becalist si orice altceva va puteti imagina voi.

Serilius20.03.2009 22:09

Martin Tudor era bun ma...a fost idolul copilariei mele...de ritli nu imi amintesc decat de un rosu luat la Cluj cu u recunosc.

mountytoma20.03.2009 22:10
Forza Steaua pt noi, majoritatea, fanii Steaua si 4 litere frumoase pt fanii anti Becali.

alea 4 litere poti sa ti le bagi singur undeva!

greu de tot meciul asta cu argesul dar frumos.

visul urat a inceput cu pasa inapoi a lui Banel. el e mai putin vinovat de primul gol decat Ogararu. care nu a catadicsit sa mai alerge, daca nu se oprea si alerga in continuare nu mai ajungea pitesteanul singur cu zapata. care zapata aproape a scos mingea aia atat de grea.

nu mai vorbesc de felul in care a executat George penalty-ul. se vedea pe fata lui crisparea, si de ce mi-a fost teama nu am scapat.

mi-a fost teama de arbitrii dar am primit astazi o lectie de arbitraj incredibila. nu am mai vazut un arbitraj atat de bun in Liga I in ultimii 10 ani.

visul frumos a inceput odata cu egalarea, nu il iertati pe Nicolita pentru gafa de la primul gol, pentru ca centrarea lui a fost deviata, altfel nu ajungea atat de bine la Ovidiu Petre!

a continuat cu penaltyul obtinut de renegatul kapetanos. grecul si-a pus mana la ochi pentru a sarbatori golul marcat probabil ca o sfidare la adresa boilor de Lacatus si Becali, care nu vor sa vada ce face grecul in teren si l-au tinut atata timp pe tusa. un penalty obtinut din nimic si un gol, astea sunt palme peste boturile lui Marius carpaus si Gigi becakali!

Semedo ne-a oferit iar una calda una rece. dupa o centrare perfecta la golul lui kapetanos, i-au facut aia mucii cravata la golul 2 al pitestenilor. gol la care nu stiu unde se aflau fundasii nostri centrali. zapata trebuie sa ne scoata pe noi mereu, dar pe el nu il ajuta nimeni niciodata!

sper sa nu tabarati si voi pe zapata precum gesepistii, pentru ca nu merita.

greselile mari si impardonabile le-au facut Lacatus, Banel si Ogararu.

sunt tare curios daca marele strateg Lacatus va proceda cu Banel si Ogararu dupa meciul asta la fel cum a procedat cu szekely dupa meciul de la Brasov. am asa un feeling ca va proceda "corect": va face ce ii va spune Becali.

mi-e sila de antrenorul Lacatus.

ady_ultras20.03.2009 22:15
De ce oare nimeni nu vede cã mai avem un portar foarte bun în lot, care întotdeauna a profitat de fiecare șansã de care i s-a dat?

daca vorbesti de Cernea,s-ar putea sa ai dreptate,n-a jucat rau cat a jucat si el acolo..a facut meciuri kiar bune,dar a fost mereu trecut pe banca in 3 randuri ,cand a venit Carlos,cand a venit Andrey, si acuma cu zapata,doar zapata a confirmat cand a venit,insa sezonul asta e un dezastru

bravo toja, bravo Lacatus. meci frumos..,pierdut pe mana lui zapata dar se intampla...orice portar are perioade proaste(vezi valdes)

valdez e portar de pluton

cristian01420.03.2009 22:16

"PARCA RITLI A MISCAT CEVA ?" :laugh:

Asta a fost haioasa.

Ritli a avut niste parade exceptionale. A fost de departe cel mai bun dintre cei enumerati de tine.

Martin Tudor a prins o perioada in care apara senzational. Inaltimea nu l-a avantajat, dar era un portar de reflex.

Apoi, trecand la Hamutovski, asta a fost un portar aproape complet. Ca si Tudorica, avea niste reflexe absolut uimitoare (gen Bilbao). Din pacate s-a lovit la cap si a urmat o perioada mai putin fericita pentru el.

In concluzie, DA, Steaua a avut probleme cu portarii mai mereu. Dar nu cu cei de mai sus. Ci cu rezervele lor, gen Tibi Lung.

Si il uitasem pe Carlos. Portaru-babuin, asta chiar a fost un jucator problema.

ady_ultras20.03.2009 22:19
"PARCA RITLI A MISCAT CEVA ?" :laugh:

Asta a fost haioasa.

Ritli a avut niste parade exceptionale. A fost de departe cel mai bun dintre cei enumerati de tine.

Martin Tudor a prins o perioada in care apara senzational. Inaltimea nu l-a avantajat, dar era un portar de reflex.

Apoi, trecand la Hamutovski, asta a fost un portar aproape complet. Ca si Tudorica, avea niste reflexe absolut uimitoare (gen Bilbao). Din pacate s-a lovit la cap si a urmat o perioada mai putin fericita pentru el.

In concluzie, DA, Steaua a avut probleme cu portarii mai mereu. Dar nu cu cei de mai sus. Ci cu rezervele lor, gen Tibi Lung.

Si il uitasem pe Carlos. Portaru-babuin, asta chiar a fost un jucator problema.

:)))))) Carlos era un casanova,tibi lung..era lung k tacsu si atat,cu fotbalul era umbra lui taicasu

raresstelistu20.03.2009 22:22

parerea mea ca de la Nicolita a inceput seria gafelor ,nu se poate d-le ce face acest jucator nu stie sa faca un dribling da pase la adversar si ne prind pe contra si neo dau in ate ,chiar daca zapata nea mancat multe puncte is de acord dar cand vad ciobanu ca il protejeaza pe Banel si pe alti i face praf nu sunt de acord ,adevarul ca tot raul in clubul asta este Becali pana nu scapam de el nu va fi bine ,felicit echipa pt daruirea care au avuto !

redondo20.03.2009 22:24

DA ba...poate ca daca era evreul ala patron,Zapata nu mai gafa...pune Gigi presiune pe saracu' baiat platit cu 15.000 euro pe luna....Offfff ce viata grea au unii!

«123458»