Forza Steaua pt noi, majoritatea, fanii Steaua si 4 litere frumoase pt fanii anti Becali.
alea 4 litere poti sa ti le bagi singur undeva!
greu de tot meciul asta cu argesul dar frumos.
visul urat a inceput cu pasa inapoi a lui Banel. el e mai putin vinovat de primul gol decat Ogararu. care nu a catadicsit sa mai alerge, daca nu se oprea si alerga in continuare nu mai ajungea pitesteanul singur cu zapata. care zapata aproape a scos mingea aia atat de grea.
nu mai vorbesc de felul in care a executat George penalty-ul. se vedea pe fata lui crisparea, si de ce mi-a fost teama nu am scapat.
mi-a fost teama de arbitrii dar am primit astazi o lectie de arbitraj incredibila. nu am mai vazut un arbitraj atat de bun in Liga I in ultimii 10 ani.
visul frumos a inceput odata cu egalarea, nu il iertati pe Nicolita pentru gafa de la primul gol, pentru ca centrarea lui a fost deviata, altfel nu ajungea atat de bine la Ovidiu Petre!
a continuat cu penaltyul obtinut de renegatul kapetanos. grecul si-a pus mana la ochi pentru a sarbatori golul marcat probabil ca o sfidare la adresa boilor de Lacatus si Becali, care nu vor sa vada ce face grecul in teren si l-au tinut atata timp pe tusa. un penalty obtinut din nimic si un gol, astea sunt palme peste boturile lui Marius carpaus si Gigi becakali!
Semedo ne-a oferit iar una calda una rece. dupa o centrare perfecta la golul lui kapetanos, i-au facut aia mucii cravata la golul 2 al pitestenilor. gol la care nu stiu unde se aflau fundasii nostri centrali. zapata trebuie sa ne scoata pe noi mereu, dar pe el nu il ajuta nimeni niciodata!
sper sa nu tabarati si voi pe zapata precum gesepistii, pentru ca nu merita.
greselile mari si impardonabile le-au facut Lacatus, Banel si Ogararu.
sunt tare curios daca marele strateg Lacatus va proceda cu Banel si Ogararu dupa meciul asta la fel cum a procedat cu szekely dupa meciul de la Brasov. am asa un feeling ca va proceda "corect": va face ce ii va spune Becali.
mi-e sila de antrenorul Lacatus.