FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Arges - Steaua 2 - 2 (1 - 1)

«1234568»
Guardian20.03.2009 22:24

Chiar m-a uimit Petre Marin , a acordat un interviu celor de la gesepe si avea ochii mai mult decât înlãcrimati , se observa clar cã înaintea acelui interviu a plâns . Respect Petre Marin , un adevãrat veteran si un Mare Stelist.

Toja mi-a plãcut cel mai mult , cu toate cã nu prea îl simpatizez .

1on20.03.2009 22:25
daca vorbesti de Cernea,s-ar putea sa ai dreptate,n-a jucat rau cat a jucat si el acolo..a facut meciuri kiar bune,dar a fost mereu trecut pe banca in 3 randuri ,cand a venit Carlos,cand a venit Andrey, si acuma cu zapata,doar zapata a confirmat cand a venit,insa sezonul asta e un dezastru

Evident. La Cernea mã refer.

Legat de Tudor. Prostia vieții lui cã a plecat la CFR dupã Dorinel. Dacã nu pleca atunci, avea toate șansele sã apere și acum la Steaua. Îl consider cel mai bun dintre toți portarii de la el încoace. Eu nu-mi aduc aminte de nicio gafã de-a lui de genul celei din seara asta, a lui Zapata.

redondo20.03.2009 22:28
Evident. La Cernea mã refer.

Legat de Tudor. Prostia vieții lui cã a plecat la CFR dupã Dorinel. Dacã nu pleca atunci, avea toate șansele sã apere și acum la Steaua. Îl consider cel mai bun dintre toți portarii de la el încoace. Eu nu-mi aduc aminte de nicio gafã de-a lui de genul celei din seara asta, a lui Zapata.

Era scund si nu prea iesea bine pe centrari.Nici nu avea reflexele lui Zapata,care uneori scoate mingi foarte grele,dar nici nu gafa in halul asta in min. 89.Apara cam ce se poate apara...si cam atat!

ady_ultras20.03.2009 22:29
Chiar m-a uimit Petre Marin , a acordat un interviu celor de la gesepe si avea ochii mai mult decât înlãcrimati , se observa clar cã înaintea acelui interviu a plâns . Respect Petre Marin , un adevãrat veteran si un Mare Stelist.

Toja mi-a plãcut cel mai mult , cu toate cã nu prea îl simpatizez .

pai c sa faca si Petrica,a jucat excelent azi,chiar daca de pe partea lui a plecat golul 2 al argesenilor,el a fost si la baza golului 2 al nostru si al penaltiului obtinut de kapetanos, se intelege bine cu toja pe banda stanga,

daca a plans sau nu,nu ai cum sa-l condamni cand ai un meci in mana si toata munca care ai depus-o ti-o ia o papusa ca zapata,

respect Petre Marin

Piece of Mind20.03.2009 22:31

Este incredibil ca am ajuns sa jucam de la egal la egal, pe contre, cu o echipa nou promovata, fie ea si de traditia Argesului!!!!

Dincolo de determinare si agresivitate, am jucat din nou fara luciditate in momentele esentiale, iar per ansamblu, demonstram ca nu avem absolut nici o idee coerenta de a dezvolta jocul, care este lasat in continuare la mana unor sclipiri individuale.

De cand bate Ogararu penalty la Steaua?...

redondo20.03.2009 22:34
Este incredibil ca am ajuns sa jucam de la egal la egal, pe contre, cu o echipa nou promovata, fie ea si de traditia Argesului!!!!

Dincolo de determinare si agresivitate, am jucat din nou fara luciditate in momentele esentiale, iar per ansamblu, demonstram ca nu avem absolut nici o idee coerenta de a dezvolta jocul, care este lasat in continuare la mana unor sclipiri individuale.

De cand avem mijlocasi ca Lovin sau Banel care nu stiu sa dea cu picioru'n minge.La fel a batut si Banel cu Buzau in min. 90.

ady_ultras20.03.2009 22:34

ai pus sare pe rana,astea sunt momentele in care te intrebi de ce sta Dica la catania si o freaca

Piece of Mind20.03.2009 22:36

Si inca ceva. E absolut ireal ca jucam in continuare cu 2 inchizatori de acelasi profil, impotriva unei formatii ai carei echipieri evoluau acum cateva luni in Liga a doua...

redondo20.03.2009 22:38
Si inca ceva. E absolut ireal ca jucam in continuare cu 2 inchizatori de acelasi profil, impotriva unei formatii ai carei echipieri evoluau acum cateva luni in Liga a doua...

Bine....asta e problema Stelei de ani buni...nici n-are rost sa ne mai enervam.Daca nu pleca Radoi poate ca erau 3.

predatorpulse720.03.2009 22:43

Bravo cetateni,dati in zapata,tot asa,dati-i bice. Ca de obicei,majoritatea "suporterilor" Stelei reactioneaza la lucrurile mici,insa nu gandesc situatia in insamblu.

Da,zapata a gresit. Da,zapata a gresit mult in acest sezon si ne-a mancat multe puncte insa nu el e principalul vinovat pentru acest egal. Banel da pasa de gol la adversar insa nu este certat(ca sa nu mai zic ca centreaza corect odata la 7 centrari).Goian rateaza din 3 metri si gafeaza in jurul careului insa nu este atat de criticat. Lovin nu face absolut nimic tot meciul si totusi nu este criticat. Ogararu merita criticat pentru penalty insa Lacatus merita criticat pentru faptul ca a pus un fundas sa bata(si lasati-ma cu scuza aia penala cum ca e un jucator experimentat,la penalty conteaza sangele rece si atat). Toti oamenii pe care i-am enumerat mai sus ne-au mancat meciul inaintea gafei lui zapata,asa ca mai incet cu criticile.

Daca scoti gafa,astazi zapata a facut un meci bun. A pus mana bine la gafa lui Banel si doar din ghinion a intrat mingea in poarta(iar Ghionea putea sa o scoata de pe linie daca isi misca fundul mai repede). In rest n-a gafat si a aparat bine pana la acea faza fatidica. Da,zapata are probleme de concentrare insa nici coechipierii sai nu-l ajuta.

Sezonul trecut,echipa gafaia rau de tot si zapata ne scotea meci de meci. In acest sezon situatia se repeta,insa nici rufay nu mai e in apele sale. Steaua mereu are scoruri gen 1-0,0-1,0-0 si orice gafa,fie ca e din partea portarilor sau a fundasilor conteaza. Rufay e un portar de valoare insa nu are concurent de post. Cu tot respectul pentru el,insa Cernea nu e peste zapata. Zapata e un portar de reflex si care iese destul de bine si la centrari(rar l-am vazut sa gafeze la cornere sau alte faze fixe) insa are probleme cu concetrarea(cred ca am primit cel putin 5 goluri in acest sezon doar pe gafele lui). Cernea,ca si zapata e portar de reflex insa cu dezavantajul ca nu iese bine pe centrari pentru ca nu este la fel de inalt. Iar "faimosul" tatarusanu pare un portar bun insa nu are experienta. Trebuie sa aducem un portar experimentat care sa-l faca pe zapata sa fie mai concentrat la ceea ce face.

Carlos era un mare circar insa il scotea echipa care mai juca si fotbal din cand in cand,spre deosebire de jucatorii de astazi.

Suntem cu adevarat niste tampiti pentru ca ne certam pe chichite,ca ala joaca bine,ca ala joaca slab etc. Mai bine v-ati intreba de ce nu avem jucatori care sa-i inlocuiasca pe aia slabi sau daca-i avem,de ce nu-i baga antrenorul in teren. Credeti ca Goian a invatat ceva din acest meci? Eu nu cred,cred ca va avea aceasi atitudine si la urmatorul meci. Sincer,as incepe cu Baciu-Ghionea pe centru cateva meciuri d-acum incolo si i-as lasa pe Lovin si Banel la vestiare.

CIOBANE PLEACA DIN GHENEA!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Adrian20.03.2009 22:45

Sunteti foarte tari mai!

Voi din tot meciul ala ati vazut numai gafa lui Zapata.

Dar cand a salvat singur cu Kamara nu ati vazut?

De ce mamele lor nu l-a blocat nimeni pe Tames? E ala cumva la primul sut de la distanta?

De ce nu joaca fundasii nimic in aparare?

De ce jucam asa dezorganizat?

E usor sa dai vina pe portar cand, de fapt, vinovatul principal e Lacatus.

Fara exagerare, nu cred ca Steaua a avut antrenor mai slab ca el.

p.s.

Ma refer aici la joc, nu la toate problemele Stelei.

De jocul echipei e vinovat Lacatus. De restul, becalii.

redondo20.03.2009 22:45

@Predatopulse

De cand esti pe acest forum? Unde ai vazut tu ca Banel sau Lovin sa nu fie criticati meci de meci? Sau Ogararu in acest caz? Sau Lacatus in general?

Deh ba Adriane...la ce sut a tras Tames cred ca Lobont l-ar fi deviat si cu un vanticel.Vrei nu vrei...meciul era castigat fara gafa lui Zapata...si acum vorbeam de altele,cu 2 puncte in plus.Ce atata filosofie...Nu a fost trecut pe banca dupa meciul din tur cu Vaslui,si a gafat si cu Brasov...si la Bistrita,si la Galati...si tot asa. Si va mai gafa in viitorul apropiat,stati linistiti.

ady_ultras20.03.2009 22:46

din pacate pentru noi,e ireal ca lacatush inca sta pe banca,isi da silinta sa repare ceva prost facut chiar de el, inafara faptului k sta foarte prost la capitolul tactica,Marius nu le are nici cu asezarea in teren,toja acuma joaca pe postul pe care se simte cel mai bine si se vede asta in evolutiile lui,a fost cel mai bun stelist de pe teren,Semedo il inlocuieste si surpriza joaca pe postul opus.. Semedo trebuie sa joace pe dreapta,insa il dezavantajeaza fizicul mic si firav :) sekely este absent..hm ? Banel nu are rost sa vorbim,alearga mult dar cand e vorba de pase/executie finalizare este nul,fundasi centrali parca nu au fost,depasiti in dese randuri si nesiguri pe ei, 2 mijlocasi centrali la inchidere intr-o asezare 4-4-2 ,pai ce facem Marius atacam pe flancuri si pe centru ne aparam? sunt multe,mult prea multe greseli ale lui Marius,nu poate fii pe banca ce a fost si in teren,si asta se vede clar, imi pare rau sa zic asta,dar cred k e momentul ca noi,peluzele sa cerem demisia,sezonul e ratat si daca printr-o minune ajungem sus,va fi scandal mare legat de blaturi,mituiri si premieri, la Steaua trebuie un Cosmin Olaroiu manager,un Oleg Protasov antrenor,si clar un Adrian Ilie presedinte,daca ar fii oamenii astia la Steaua oierul nu ar putea face mai nimic,s-ar supune,iar in teren vom vedea spectacol,Steaua antrenata de Protasov avea o medie de 3 goluri marcate pe meci... pacat , mare pacat !

predatorpulse720.03.2009 22:57

@redondo,sunt de ceva vreme membru al acestui forum si tot ma mir cand vad reactii pozitive la adresa acestor 2 jucatori(Banel si Lovin). Cu putine exceptii,cei doi fac majoritatea timpului meciuri absolut penibile(ca si astazi) insa nu sunt luati la tinta precum alti jucatori. Prefer unul ca zapata,care iti face un meci execrabil si 3 bune decat cei doi care fac 10 meciuri slabe si unul decent. Nu mai zic motivele pentru care cred ca acesti doi jucatori sunt anti-fotbal pentru ca sunt arhi-cunoscute.

Adrian incerca sa-ti spuna ca pana la gafa lui zapata,alti jucatori au gafat la fel de mult ca el,ba chiar mai grav. Goian a fost varza azi,Banel,desi a centrat la gol,a fost nul pe partea sa si a dat si pasa de gol pentru adversar,iar George a ratat un penalty foarte important. Toti tipati in gura mare despre aceasta gafa insa "desteptii" nostri in loc sa tina de minge in ultimele minute au cedat posesia pitestenilor total aiurea. Nu incerc sa-l scuz pe zapata,a gresit,insa nu el ne-a pierdut meciul,ci slaba forma a unor jucatori si ratarile. Gafa sa a fost bomboana de pe coliva noastra in acest meci.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cornel-cluj20.03.2009 23:03
Iata ca ciobanul se declara fericit pentru prestatia antrenorului Lacatus si chiar il felicita. E fericit ca a inchis jocul si ca a mutat extraordinar....INCREDIBIL!!!! Nu isi da seama idiotul ca atat de bine a inchis simbolul jocul incat ne-a inchis si pe noi. Un imbecil incurabil....

@ IN Money

Hai sa nu ne ascundem dupa degete. Zapata a gresit si am pierdut 2 puncte,zic eu , foarte mari. Nu ar trebui sa ne complacem ca a scos inainte, a aparat mai stiu eu ce... a gafat si echipa a pierdut!!!

Dar daca Ogararu o baga in ate, am mai fi pierdut?

Tot Zapata e de vina....nu altii care nu sunt in stare s-o bage in ate din 11 metri...

Haideti sa-i luam capul, sa-l umilim,sa-l dam cu capul de pereti....

Uitat-va la Valdes de la Barcelona, el cate puncte a pierdut pentru echipa, si cu toate aste e titular. De ce? Ca echipa din care face parte ARE ANTRENOR, JOC SI TACTICA. Putin conteaza ca Valdes face 3 greseli capitale pe meci. Are cine sa le compenseze. La noi......?

Kekea20.03.2009 23:08
Bravo cetateni,dati in zapata,tot asa,dati-i bice. Ca de obicei,majoritatea "suporterilor" Stelei reactioneaza la lucrurile mici,insa nu gandesc situatia in insamblu.

Da,zapata a gresit. Da,zapata a gresit mult in acest sezon si ne-a mancat multe puncte insa nu el e principalul vinovat pentru acest egal. Banel da pasa de gol la adversar insa nu este certat(ca sa nu mai zic ca centreaza corect odata la 7 centrari).Goian rateaza din 3 metri si gafeaza in jurul careului insa nu este atat de criticat. Lovin nu face absolut nimic tot meciul si totusi nu este criticat. Ogararu merita criticat pentru penalty insa Lacatus merita criticat pentru faptul ca a pus un fundas sa bata(si lasati-ma cu scuza aia penala cum ca e un jucator experimentat,la penalty conteaza sangele rece si atat). Toti oamenii pe care i-am enumerat mai sus ne-au mancat meciul inaintea gafei lui zapata,asa ca mai incet cu criticile.

Daca scoti gafa,astazi zapata a facut un meci bun. A pus mana bine la gafa lui Banel si doar din ghinion a intrat mingea in poarta(iar Ghionea putea sa o scoata de pe linie daca isi misca fundul mai repede). In rest n-a gafat si a aparat bine pana la acea faza fatidica. Da,zapata are probleme de concentrare insa nici coechipierii sai nu-l ajuta.

Sezonul trecut,echipa gafaia rau de tot si zapata ne scotea meci de meci. In acest sezon situatia se repeta,insa nici rufay nu mai e in apele sale. Steaua mereu are scoruri gen 1-0,0-1,0-0 si orice gafa,fie ca e din partea portarilor sau a fundasilor conteaza. Rufay e un portar de valoare insa nu are concurent de post. Cu tot respectul pentru el,insa Cernea nu e peste zapata. Zapata e un portar de reflex si care iese destul de bine si la centrari(rar l-am vazut sa gafeze la cornere sau alte faze fixe) insa are probleme cu concetrarea(cred ca am primit cel putin 5 goluri in acest sezon doar pe gafele lui). Cernea,ca si zapata e portar de reflex insa cu dezavantajul ca nu iese bine pe centrari pentru ca nu este la fel de inalt. Iar "faimosul" tatarusanu pare un portar bun insa nu are experienta. Trebuie sa aducem un portar experimentat care sa-l faca pe zapata sa fie mai concentrat la ceea ce face.

Carlos era un mare circar insa il scotea echipa care mai juca si fotbal din cand in cand,spre deosebire de jucatorii de astazi.

Suntem cu adevarat niste tampiti pentru ca ne certam pe chichite,ca ala joaca bine,ca ala joaca slab etc. Mai bine v-ati intreba de ce nu avem jucatori care sa-i inlocuiasca pe aia slabi sau daca-i avem,de ce nu-i baga antrenorul in teren. Credeti ca Goian a invatat ceva din acest meci? Eu nu cred,cred ca va avea aceasi atitudine si la urmatorul meci. Sincer,as incepe cu Baciu-Ghionea pe centru cateva meciuri d-acum incolo si i-as lasa pe Lovin si Banel la vestiare.

CIOBANE PLEACA DIN GHENEA!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Subscriu

si...

LASA-MA SA FIU UCENICUL TAU !!

Acum serios..la portar imediat se vede gafa.Banel a fost imediat incurajat cand a gafat azi, George cred ca a avut acelasi tratament.Goian a jucat azi slab rau de tot si aici nu ma refer la faza golului, ci per total.Probabil ca fostul mare portar avea dreptate, cu Zapata nu se lucreaza cum trebuie la antrenamente.

redondo20.03.2009 23:14

@kekea

Sa prinzi acea minge tine de ABC-ul fiecarui portar.Ce sa-l inveti la antrenamente?

CNCT20.03.2009 23:15

Lacatus , probabil cel mai slab antrenor din istoria Stelei!Fara suparare dar in locul lui ma retrageam de mult.Am observat ca usor usor nimeni nu il mai are la suflet,mai bine sa plece de buna voie decat sa plece in fluieraturi,eu unul nu il mai inghit de nici o culoare....Stiu , sa nu sariti pe mine, SIMBOL alea alea...dar ANTRENOR CANCI !?!?!

Kekea20.03.2009 23:17
@kekea

Sa prinzi acea minge tine de ABC-ul fiecarui portar.Ce sa-l inveti la antrenamente?

Si tu asta sustii?Ca Zapata nu il are?Uitati ca tocmai pentru asta a fost laudat Zapata cand a venit la Steaua, ca are bazele si ca e experimentat?

redondo20.03.2009 23:22
Si tu asta sustii?Ca Zapata nu il are?Uitati ca tocmai pentru asta a fost laudat Zapata cand a venit la Steaua, ca are bazele si ca e experimentat?

Nu stiu ce sa mai zic,dar sunt prea multe greseli grave in dreptul lui in acest sezon.

Kekea20.03.2009 23:24
Nu stiu ce sa mai zic,dar sunt prea multe greseli grave in dreptul lui in acest sezon.

Eu vad problema destul de simpla.De la 32 de ani in sus, ca fotbalist, este greu sa mentii un nivel ridicat.

maye20.03.2009 23:29

Redondo nu mai fi asa sigur ca va mai gafa.Eu nu cred asta.Si deja o dai in penbil cu faze de genul ca "Lobont o scotea"(nu cred ca trebuie sa insiruim aici gafele lui plus anii petrecuti pe bancile echipelor medii din Europa).

Mingea i-a sarit in fata lui Zapata plus ca era mascat de absolut toata lumea .

Subscriu Adrian si predatorpulse:Au gafat altii pana la Zapata in seara asta.

Oricat l-ati injura pe Zapata n-are sens.

De ce?

El va apara si meciul urmator.

De ce?Pentru ca merita.

Omu` ne-as scos din rahat si azi la Kamara.Daca intra aia nu vorbeam niste de punctu` asta acum.

redondo20.03.2009 23:35

@maye

Am mai spus ca nu e la prima gafa de proportii in acest sezon.Eu cred ca te minti singur,dar e posibil sa ma insel eu.Timpul o va demonstra.Eu as vrea sa fiu eu cel care se inseala aici si sa nu mai gafeze!

KERATOCONUS20.03.2009 23:48

Sunt foarte ciudate evolutiile lui Zapata. La meciul cu Poli Iasi a scos doua mingii extrem de grele si practic a salvat doua puncte ca si pierdute, fiind declarat pe majoritatea siturilor drept cel mai bun om al partidei, iar la meciul de ieri greseste impardonabil si iroseste ultima nostra sansa in lupta pentru titlu.

Eu cred ca are probleme de vedere...parerea mea

SteauaB21.03.2009 00:08

Voi in loc sa fiti fericiti ca FC Arges a reusit scoate jucatori tehnici..In loc Va certati ca niste pasari..

Ati vazut ce a facut Doman cu Semedo? De mult nu am vazut un asemnea faza facut de un jucator roman..

«1234568»