Bravo cetateni,dati in zapata,tot asa,dati-i bice. Ca de obicei,majoritatea "suporterilor" Stelei reactioneaza la lucrurile mici,insa nu gandesc situatia in insamblu.
Da,zapata a gresit. Da,zapata a gresit mult in acest sezon si ne-a mancat multe puncte insa nu el e principalul vinovat pentru acest egal. Banel da pasa de gol la adversar insa nu este certat(ca sa nu mai zic ca centreaza corect odata la 7 centrari).Goian rateaza din 3 metri si gafeaza in jurul careului insa nu este atat de criticat. Lovin nu face absolut nimic tot meciul si totusi nu este criticat. Ogararu merita criticat pentru penalty insa Lacatus merita criticat pentru faptul ca a pus un fundas sa bata(si lasati-ma cu scuza aia penala cum ca e un jucator experimentat,la penalty conteaza sangele rece si atat). Toti oamenii pe care i-am enumerat mai sus ne-au mancat meciul inaintea gafei lui zapata,asa ca mai incet cu criticile.
Daca scoti gafa,astazi zapata a facut un meci bun. A pus mana bine la gafa lui Banel si doar din ghinion a intrat mingea in poarta(iar Ghionea putea sa o scoata de pe linie daca isi misca fundul mai repede). In rest n-a gafat si a aparat bine pana la acea faza fatidica. Da,zapata are probleme de concentrare insa nici coechipierii sai nu-l ajuta.
Sezonul trecut,echipa gafaia rau de tot si zapata ne scotea meci de meci. In acest sezon situatia se repeta,insa nici rufay nu mai e in apele sale. Steaua mereu are scoruri gen 1-0,0-1,0-0 si orice gafa,fie ca e din partea portarilor sau a fundasilor conteaza. Rufay e un portar de valoare insa nu are concurent de post. Cu tot respectul pentru el,insa Cernea nu e peste zapata. Zapata e un portar de reflex si care iese destul de bine si la centrari(rar l-am vazut sa gafeze la cornere sau alte faze fixe) insa are probleme cu concetrarea(cred ca am primit cel putin 5 goluri in acest sezon doar pe gafele lui). Cernea,ca si zapata e portar de reflex insa cu dezavantajul ca nu iese bine pe centrari pentru ca nu este la fel de inalt. Iar "faimosul" tatarusanu pare un portar bun insa nu are experienta. Trebuie sa aducem un portar experimentat care sa-l faca pe zapata sa fie mai concentrat la ceea ce face.
Carlos era un mare circar insa il scotea echipa care mai juca si fotbal din cand in cand,spre deosebire de jucatorii de astazi.
Suntem cu adevarat niste tampiti pentru ca ne certam pe chichite,ca ala joaca bine,ca ala joaca slab etc. Mai bine v-ati intreba de ce nu avem jucatori care sa-i inlocuiasca pe aia slabi sau daca-i avem,de ce nu-i baga antrenorul in teren. Credeti ca Goian a invatat ceva din acest meci? Eu nu cred,cred ca va avea aceasi atitudine si la urmatorul meci. Sincer,as incepe cu Baciu-Ghionea pe centru cateva meciuri d-acum incolo si i-as lasa pe Lovin si Banel la vestiare.
CIOBANE PLEACA DIN GHENEA!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.