Pai cum ma...dupa Carlos si Andrey alt portar al nostru are probleme cu vederea? Atunci nu e portar si gata. Acesti "latino" nu sunt facuti sa fie portari...asta e.Am mai spus...mai bine un neamt din Bundesliga 2.
Pai cum ma...dupa Carlos si Andrey alt portar al nostru are probleme cu vederea? Atunci nu e portar si gata. Acesti "latino" nu sunt facuti sa fie portari...asta e.Am mai spus...mai bine un neamt din Bundesliga 2.
Bai frate eu nu inteleg ce tot aveti cu Zapata.A gresit dar asta e ,ar trebui sa ne aducem aminte de cate ori ne-a scos.
Chiar asa, ce conteaza ca a gresit? Ar trebui sa stam pe youtube si sa scriem "Parade Zapata". Oricum, in ultimul timp traim doar din amintiri.
Pai cum ma...dupa Carlos si Andrey alt portar al nostru are probleme cu vederea? Atunci nu e portar si gata. Acesti "latino" nu sunt facuti sa fie portari...asta e.SAm mai spus...mai bine un neamt din Bundesliga 2.
deci cum? luam unu la intamplare? si gata nu? doar ca e neamt sau italian? trebuie sa si lucrezi cu jucatori chiar nu vezi ca tot ce transferam noi joaca mai prost decat la echipele de la care au venit? inseamna ca cineva la noi doarme in post
deci cum? luam unu la intamplare? si gata nu? doar ca e neamt sau italian? trebuie sa si lucrezi cu jucatori chiar nu vezi ca tot ce transferam noi joaca mai prost decat la echipele de la care au venit? inseamna ca cineva la noi doarme in post
Pai clar ca doarme.
Inteligent post. M-ai lasat fara replica.
De fapt, era ironic. De la Red Alert ![]()
Oricum, propun sa-l ghilotinam pe Zapata in cercul de la centrul terenului pe Ghencea. Dupa ce isi cere scuze ca a raspins aiurea. Auzi bah, sa respinga gresit! Cum e posibil asa ceva? Unde esti tu Tiberiu, fiu al lui Lung?
o fi respins zapata mingea aia in fata, dar unde era omul la inchidere care sa blocheze suturile din afara careului? si unde erau fundasii care trebuiau sa acopere portarul in caz ca acesta greseste? daca Stancu se tinea de bazzi asa cum trebuia nu mai relua ala spre poarta.
@greenyesDaca ai fi urmarit postarile mele ai fi vazut ca nu sunt absolut deloc de acord cu folosirea lui Nicolita.Dar de ce va place sa amestecati mereu problemele? Aseara ne-a ingropat Zapata si punct.
Un user, @recoba, care probabil este asemanator personajului de pe propriul avatar, face confuzii uriase...eu am spus mereu ca Zapata are un caracter deosebit si anul trecut a fost foarte bun.Din pacate in acest sezon ne-a mancat prea multe meciuri.
Nu am stat sa ti urmaresc postraile legate de atlet dat l am adus in discutie tocmai pentru ca aseara a fost principalul responsabil al primul gol primit de Steaua dar nu ai mentioant nimic de el iar atletul ne a ingropat in ultimii ani MULT MAI MULT decat Zapat in ultima perioada.
Am gasit BUBA la Steua, PORTARUL........I WAS BLIND NOW I CAN SEE.........vai de noi frate......!!!
Eu nu am nimik cu Zapata dar trebuie sa recunoastem ca toti portarii trecuti de 30 de ani fac gafe importante (de exemplu Kahn sau Canizares portari buni dar trecuti de varsta).
Ne trebuie un portar tanar si cu dorinta de a creste in valoare!
se vede ca zapata are probleme la mingile care cad inaintea sa ,ori nu isi bate nimeni capu sal corecteze ,ori le place situatia asta ,nu e primul gol pe care il luam asa, cineva ar trebui sa lucreze cu el dar cand la club sunt numai lingai care mai degraba il pupa in cur pa Becali decat sa isi faca meseria ce sa vrei?
Ai mare dreptate.Zapata nu e un portar slab.Tot el ne-a scot de atatea ori.Si aseara la primu gol era sa o scoata.La al doilea s-a pus in genunchi si i-a dat in piept daca statea in picoare o prindea sigur.Nu trebuie sa-l aruncam ca pe un rebut acu.Am pierdut multe puncte pe mana lui dar am si castigat,etapa trecuta fara el era egal cu Poli Iasi.Hai Steaua!!!Hai sa-i incurajam nu sa-i hulim.Sustineti echipa(jucatorii) daca sunteti fani adevarati!!
@greenyes, Nicolita joaca mijlocas dreapta, la el se vad mai putin gafele si conteaza mai putin. Nicolita chiar daca era un mare anti-talent lupta pentru fiecare minge, nu sta cu mainile in c*r cum face Dayro.
Dupa logica ta ar trebui sa cautam prin tara toti oamenii cu VOINTA DE FIER IN A ALERGA DE A MANCA PAMANTUL, fara sa stie cum se da o pasa buna, cum se schimba un un doi in viteza, cum se da o centrare, cum trebuie sa te aperi DAR, din toate aceste calitati este DE AJUNS pentru un club CA Steaua Bucuresti, ca CEL MULT una dintre aceste calitati sa le arati O DATA hai de TREI ORI intr un retur SI ESTI BUN DE JOC.
BONUS la angajare. ala din loja te are la suflet (lui nu i trebuie calitati fotbalistice, EL VREA VITEJi, pardon viteji alergatori cu inima si plamani de fier, ce conteaza ca frizezi ridicolul fotbalistic); MAI MULT devii si idolul tribunelor, daca nu suta la suta, tot se gasesc unii sa vada in tine ALERGAFOTBALISUL complet.
Deci asa, nu conteaza ca nu esti fotbalist, daca AI VOINTA noi avem TREBUINTA de vointa ta????? Bun, vezi ca Banel mai are frati, banuiesc ca au aceesi contructie fizica, lanseza zvonuri sa vina la Steaua, ca sunt jucatori DE O VOINTA INCREDIBILA FARA DE CARE DRAGI TOVARASI, tara, pardon echipa asta nu poate sa infloreasca asa cum visez eu noapte!!!!Ura ura uraaaaaa!!!!
@greeneyes
Nu imi place Banel. Vroaim doar sa remarc ca el face mai multe decat unu' pe nume Dayro Moreno. Dar se pare ca tu ai tras concluzia ca sunt fanu' lu' Banel. Am postere cu baiatu' in dormitor si rucsac cu fata lui. URAA!
@AdrianNu ca ar conta,dar nu-mi ies la numar stangacii din banda respectiva.Unul ar fi Toja.Al doilea?
L-am considerat pe Petre Marin jucator de picior stang. Omul loveste la fel de bine mingea si cu stangul si cu dreptul. Asta e un plus pentru el.
Avand in vedere ca nu prea avem stangaci in echipa, eu l-am bagat in acest meci la aceasta categorie.
Nu Zapata are vina la golul doi.A fost un sut puternic cu pamantul.Asemenea mingi sunt foarte greu de parat cu siguranta.Le intrec in dificultate doar loviturile de cap cu pamantul.La acest gol apararea a clacat.Toata faza,de la executarea cornerului si pana la inscrierea golului a fost tratata superficial!Despre meci? Argesul a jucat in 12 incluzandu-l si pe Banel,iar noi in 10 pentru ca Lovin cred ca nici el nu stia ce cauta pe teren,cu ce treaba pe-acolo si el.
Nesimtirea unora dintre jucatori a atins apogeul,iar limita capacitatilor mentale ale altora a devenit cronica!
Cine ii va face sa inteleaga ca Steaua nu este ong de binefacere,iar salariile lor nu sunt ajutoare sociale?
In primul rand lui Marius trebuie sa-i intre bine in cap ca el este antrenor de fotbal nu urmasul Maicii Tereza.La Steaua nu se dau sanse:LA Steaua JOCI SAU PLECI!
Prin joc ne-am ocupat pozitia intre fruntasele fotbalului european,nu prin acordarea de sanse dobitocilor!
cum poti frate sa zici k nu are vina lui, da ce el e pus de forma in poarta, frate datoria lui este sa apere si sa scoata mingile, nu conteaza k sare din pamant k nu o vede k alte cacaturi, atunci de ce sa mai antreneaza? golul 2 a fost clar al lui,nu il mai scuza-ti k apararea nu l-a ajutat sau k a fost mascat, era pe mingie si datoria lui de portar era s-o opreasca,
Ai mare dreptate.Zapata nu e un portar slab.Tot el ne-a scot de atatea ori.Si aseara la primu gol era sa o scoata.La al doilea s-a pus in genunchi si i-a dat in piept daca statea in picoare o prindea sigur.Nu trebuie sa-l aruncam ca pe un rebut acu.Am pierdut multe puncte pe mana lui dar am si castigat,etapa trecuta fara el era egal cu Poli Iasi.Hai Steaua!!!Hai sa-i incurajam nu sa-i hulim.Sustineti echipa(jucatorii) daca sunteti fani adevarati!!
aruncat ca un rebut? nu,ar trebui lasat pe banca pana la sfarsitul sezonului si sa joace baiatul a steaua2 ,atunci sa vezi ambitie pe el si isi revine
Tin sa ii felicit pe baietii nostri din teren (ma rog, majoritatea dintre ei...). Nu pentru prestatia lor,nicidecum, ci pentru cat de destepti sunt.. pentru ca, castig bani fara sa aibe nici cea mai mica idee pentru ce. La fel de bine as fii putut sa fiu si eu, aseara, pe teren in locul lui Nicolita.. ca sa nu mai zic Lovin, Ovidiu Petre,etc.. Felicitari, baieti! Luati-va banii incontinuare, ca noi restul, suntem de umplutura pe stadioane.
pai baietii nostri nu joaca pentru Steaua,joaca pentru mastercard
Oricum, propun sa-l ghilotinam pe Zapata in cercul de la centrul terenului pe Ghencea. Dupa ce isi cere scuze ca a raspins aiurea. Auzi bah, sa respinga gresit! Cum e posibil asa ceva? Unde esti tu Tiberiu, fiu al lui Lung?
in caz ca ai uitat iti reamintesc ca daca nu erau interventiile lui zapata in finalul meciului cu Poli Iasi putea sa se termine egal sau chiar sa pierdem ... asta in caz ca ai uitat
si oricum a fost un sut greu pt ca a fost puternic si cu efect ... si a prins pamantul cu 2-3 metri in fatza lui zapada... si la aseamea suturi nu sti cum sare mingea ![]()
sunt portari adusi dupa dvd-uri...nu cred k trebuie sa avem pretentii la ei ![]()
Voi in loc sa fiti fericiti ca FC Arges a reusit scoate jucatori tehnici..In loc Va certati ca niste pasari..
Ati vazut ce a facut Doman cu Semedo? De mult nu am vazut un asemnea faza facut de un jucator roman..
a scos Arges nu a scos Steaua,bravo lor sa-i creasca si or sa aibe o echipa puternica,vrei exemple? Craiova,Urziceni,Arges, echipa care se bazeaza foarte mult pe juniori,si kiar daca nu sunt pe podiul cu exceptia urizceniului,fac jocuri frumoase si acesti jucatori sunt de viitor,ideea e k daca nu folositi cum trebuie si cand trebuie in timp,pentru a creste jocul lui,acesti jucatori vor ajunge de pluton,
felicitari lor pentru ca promoveaza tinerii si bine fac, in skimb oieru ii lasa la Steaua 2 pe rusu,Iacob,Tudose,Litu,Ochirosii, bicfalvi si inca 2-3, in stilul asta ajungem vai Steaua noastra
Ca sa o luam in ordine,cred ca a executat Ogararu din 2 motive:1.din cei care erau in teren in acel moment.il excludem pe Kapetanos(conform regulii ca nu bate niciodata cel care obtine penalty-ul),il excludem pe Banel-ratare de penalty in momente decisive,il excludem pe Lovin,din binecunoscute motive....cine ramine?Goe,care are o evolutie stearsa rau ca sa nu spun altfel in ultima vreme,Ghionea,PMarin,Toja,Stancu,Ogararu,Thiago....din toti eu as fi mers pe Toja sau Thiago...dar aici intervine motivul nr 2:cred ca Ogararu isi asuma mai multe responsabilitati decit poate,din cauza ca Lacatus stie ca daca ar fi ratat sa zicem Toja sau Thiago,ciobanul prim al tarii i-ar fi desfiintat si trimis la echipa a doua....iar el,ca antrenor(chiar asa cu carente mari cum este)are nevoie de cei doi...Toja facind un meci f bun,mai ales prin faptul ca e singurul care incearca sa dribleze...problema vine dupa ce scoate din joc unul sau doi adversari,pentru ca nu are cu cine continua.Iar Thiago oricum este luat la ochi puternic de oaia oficiala....asa ca ma mir ca ala chiar mai incearca ceva si nu face ca restul...hai sa dau in minge sa nu stea la mine ca daca o gresesc am belit-o.Zapata acum:plasament bun in ciuda faptului ca era mascat,sut cu pamintul,deci greu,totusi o greseala mare...nu cred totusi ca trebuie sa il crucificam pentru asta...cel mult poate fi inlocuit un meci-doua cu Cernea,si lucrat cu el suplimentar la fazele unde a dovedit pina acum ca are probleme,si doar atit
Nu circ in ziare,nu amenintari ca din vara va pleca oricum,pentru ca avem totusi nevoie de el.Intrebarea este :cine va lucra aceste aspecte cu el la antrenamente?tot cel care l-a antrenat si pina acum si il trage din ce in ce mai jos?vinovatul 3:Banel....no comment pentru ca deja nu se mai poate spune nimic despre aceasta creatura...sa nu uitam ca a mai avut pase aiurea in acest meci,la una avind noroc ca s-a lovit mingea de ghione si era 2-0 pt Arges...se terminau toate discutiile.4.apararea...visatoare rau in ultima vreme...o pauza le-ar fi binevenita.la capitolul remarcati,ar fi Toja,Kapetanos care in putinul timp jucat a scos mai mult decit cei Stancu si Dayro la un loc,si chiar Thiago...in rest....vai de viata noastra.nu l-am mai pomenit si pe Becali ca la el treaba e clara...favoritii lui ne maninca meciurile,dar totusi sunt bine-mersi.iarde spre restul de vina a domniei sale intunecate,au spus multi altii inaintea mea ,asa ca nu mai repet.CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!
@greeneyes
Nu imi place Banel. Vroaim doar sa remarc ca el face mai multe decat unu' pe nume Dayro Moreno. Dar se pare ca tu ai tras concluzia ca sunt fanu' lu' Banel. Am postere cu baiatu' in dormitor si rucsac cu fata lui. URAA!
Ideea e ca am ajuns in situatia sa apreciem pe unul care alearga ca bezmeticul in loc sa realizam ca echipa noastra NU AJUTA DELOC FOTBALSITII ADEVARATI. Sa l pui pe Dayro (doar daca nu vrei sau nu nu esti in stare NU POTI sa nu vezi ca are adevarate calitati de fotbalist - m am referit in general, nu direct la persoana ta) sa alerge ca BEZMETICUL pe tot terenul e prostie curata. Eu personal is scarbit de vointa lui Banel. Nu e vina lui, asta e problema ca doar nu se pune titular singur in echipa. Cand l am vazut pe Dayro cat a putut sa alerge in meciul cu Galata m am crucit, si pentru ce????A dat mai multe goluri daca a alergat ca bezmeticul? A dat mai multe pase pentur varfuri??? DIn contra cand a ajuns i nfata portii pe final de meci, vlaguit fiind a ratat o gramada de ocazii. In loc sa alerge mingea, la noi trebuie sa alerge jucatorii ca bezmeticii dupa adeversari.
Offf. ne batem gura degeaba si nimic nu se schimba in jocul Stelei. Pai sa fi alergat Hagi, ZIdane, ronaldhinio, Messi, ca bezmeticii pe teren ...se alegea praful de talaentul lor.
E trist ca apreciem VOINTA in loc de calitate fotbalistica. Am ajuns sa apreciem alergatura in loc de o pasa buna, un sut corect executat, o preluare ca la carte, un dribling frumos...off...Si acum imi vin in minte reactiile lui Thereau la pasele primite de la Banel. Pau cu un astfel de servant ESTI INGROPAT CA ATACANT iar Thereau ii dadea numai mingi pe tava cum se spune, pe pozitie viitoare, etc. Aseara la fel, se demarca Dayro pe dreapta singur cu tarlaua in fata atletul o taie in centru...inca o minge pierduta...si sunt astfel de momente in jocul Stelei cu duiumul.......
Nu vreau sa ma cert cu tine, dar din pacate tribunele din Ghencea au contribuit si ele la scaderea nivelului fotbalistic al echipei chiar daca respectivii alergatori eu fost bagati pe gat echipei. SUnt multe voci care spun, ce bai, ala barem alearga...ala numai pase gresite da (adica unul dintre aia care nu prea alearga asa ca bezmeticul dar este in stare sa ti dea o pasa buna, o pasa in adancime, centrari bune nu O CENTRARE PE MECI)....pai Toja aseara a incercat foarte multe actiuni individuale, a si gresit dar mama masii cum pelea mea as reuseasca o faza calumea daca ar juca numai cu pase de doi metri, pase laterle ca Lovin sau inapoi. Cu astfel de pase rezulta un joc liniar cum a caracterizat Ienie jocul Stelei acum cativa ani si care nu s a schimabt deloc.
Numai bine,
Marius
Ma framanata si pe mine ceva... Din anumite motive am ajuns pe stadion dupa inceperea partidei. Intr-un ziar am citit ca spectatorii argeseni l-au aplaudat la scena deschisa pe Becali cand acesta si-a facut aparitia. ESTE ADEVARAT?!!
nu cred k are rost sa mai comentam jocul echipei,nu stiu ce ati vazut asa bun in jocul asta,mie mi s-a parut unu mediocru fatza de ce juca Steaua inainte cu aproximativ acelasi lot de jucatori,nu se pierdeau atatea mingii,si apararea nu era intrecuta asa de lejer,fundasii centrali au fost maini moarte in acesti meci,pe flancuri am mai miscat cat de cat,Ogararu si Marin au urcat deseori si au fact-o bine de la ei au plecat multe centrari bune si pase la toj ( pe partea lui p Marin ) in skimb la mijloc singurul care a miscat a fost toja,cel mai bun jucator de aseara,ov petr si Lovin au fost mediocrii si asta pentru ca trebuie sa fii relativ tampit k la o asezare 4-4-2 sa joci u 2 mijlocasi centrali la inchidere ,ce kkt te aperi cu mijlocasi ? sa nu mai spunem de pase gresite si mingii pierdute,cel ami gafant de aici find Banel care cred k a fost si el surprins de centrarea de la golul lui Ovidiu,dar nici centrarea aia nu cred k Banel a vrut sa ajunga acolo,ea fiind prea inalta in centrul careului,meritul la gol a fost al lui Ovidiu pentru ca a aavut un bun amplasament, iar despre atac nu are rost sa vorbim, fara o linie de mijlcasi care sa te impinga in fata si sa creasca viteza jocului,nu ai cum sa inscrii, poti sa joci si cu 3 si cu 4 atacanti daca nu ai servanti la mijloc,atacul a mers bine aseara,in conditiile care au fost,si mare parte din ele datorate lui toja care a facut dupa parerea mea un joc excelent,dar repet ,toja nu a avut cu cine juca la mijloc....,ne trebuie conducere noua,antrenor nou,si cel putin jumatate de lot skimbat.
urmatorul la aparat
Ma framanata si pe mine ceva... Din anumite motive am ajuns pe stadion dupa inceperea partidei. Intr-un ziar am citit ca spectatorii argeseni l-au aplaudat la scena deschisa pe Becali cand acesta si-a facut aparitia. ESTE ADEVARAT?!!
si inca cum ... pupincuristi ,da este adevarat
S-a dovedit inca odata ca acest Kapetanos este jucator! eu unul asa cred. nu stiu de Rusu mai nimic inafara de faptul ca e golgheter la Steaua II in divizia C dar nu cred ca e peste Kapetanos. De cand a intrat pe teren el si Tiago s-a vazut clar asta, Toja a inceput sa joace si el din ce in ce mai bine nu mai greseste pase si este eficient.Cel care cred ca nu isi are locul in primul 11 este Dayro, Dayro care mie nu-mi place deloc.Mi se pare ca nu isi are locul la Steaua nu se incadreaza in stilul de joc.Asta e parerea mea.Sper ca de acum sa joace cu Kapetanos si Tiago titulari dar nu cred ca nu ii place Gigi....
PLEACA!!!!
![]()
![]()
![]()
si inca cum ... pupincuristi ,da este adevarat
In acest caz, sa ma pis pe ei si pe sistemele lor de valori.
Suntem buni, cei mai buni. Am avut ieri ghinion cu carul. Banel e un jucator formidabil as spune cu 3 clase peste Cristiano Ronaldo. La anul o vad pe Steaua castigand Champions League. Si ca sa inchei in aceeasi nota meciul de ieri a fost unul magnific dupa cum spuneau marii comentatori de pe gsp.
Baaaa trezirea....suntem penibili. Echipa asta trebuie schimbata de la primul gibon din loja pana la portarul de la stadion. Tot ce inconjoara Steaua in momentele astea este anormal.Jucam penibil, nu legam mai mult de 2 pase consecutiv ( ma refer la pase adevarate nu la pase de 2 metri inapoi), nimeni nu stie sa faca un dribling si ca tacamul sa fie complet oamenii pe care inca ne mai bazam si de la care mai aveam o pretentie si-au batut joc de sansa de a castiga ieri. Asa greu si norocos cum am fi putut castiga dar erau 3 puncte mari.
In fine inca sunt f suparat dupa meciul de aseara dar cel mai trist este ca incep sa traiesc din amintiri ca multi altii. Cand ma gandesc ca acum vreo 10 ani bateam pe Dinamo cu 5-1 si erau 9 ani de invicibilitate in fata lor si acum nu mai batem pe nimeni ma apuca plansul.
Becali pleaca
In acest caz, sa ma pis pe ei si pe sistemele lor de valori.
Era si un banner de-a lor: "Gigi, rãmâi aici." Le facem și discount dacã vor.
Ca sa o luam in ordine,cred ca a executat Ogararu din 2 motive
motivul ar fi unul singur : George este cel mai bun executant al Stelei de lovituri libere. ca a tras ca Nicolita, asta e altceva. dar la antrenamente George executa cel mai bine liberele pana in 25 de metri.