@kekeaSa prinzi acea minge tine de ABC-ul fiecarui portar. Ce sa-l inveti la antrenamente?
redondo, eu cred ca tu nu ai aparat niciodata pe un teren de fotbal adevarat, nu in curtea scolii.
altfel cred ca te-ai gandi de doua ori inainte de a blama un portar in halul asta. eu pentru golul 2 al argesului il injur mai tare pe Semedo pentru ca l-a lasat pe ala sa traga atat de periculos la poarta, si pe fundasii centrali, care trebuie sa fie primii la mingile respinse de portar! ati sarit toti pe zapata ca a gafat, dar cati dintre voi ar putea macar prinde o minge simpla cu reflectoarele in ochi? cati ar putea apara un sut cu pamantul tras printr-o padure de picioare? la suturile trase cu pamantul unii portari isi cam scrantesc sira spinarii datorita schimbarii bruste a traiectoriei mingii si reflexului de a schimba deplasarea corpului pentru a para mingea...
dar hai sa fim noi sanatosi, ca de sprijin psihologic din partea ciobanului si a carpei Lacatus eu m-am lamurit. avand in vedere in ce mediu viciat lucreaza, mare minune ca fotbalistii nostri mai nimeresc mingea!
iar de jurnalisti, muhhe eterna si lui gradinescu, si de fapt tuturor. ma mir ca inca nu v-ati prins ca trebuie sa vedeti meciurile de la TV fara sonor!
PS - am revazut de mai multe ori golul doi al argesului. mingea a trecut printre cinci jucatori ai Stelei in drum spre zapata, care nu a vazut mingea decat cand era pe la 7 metri de poarta. robot sa fii si tot era greu... cei cinci jucatori au avut curajul sa recunoasca ca ar fi trebuit sa bage un cap, un picior, o p..a ceva acolo in calea mingii?