FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Arges - Steaua 2 - 2 (1 - 1)

«1678»
mountytoma21.03.2009 19:28
@kekea

Sa prinzi acea minge tine de ABC-ul fiecarui portar. Ce sa-l inveti la antrenamente?

redondo, eu cred ca tu nu ai aparat niciodata pe un teren de fotbal adevarat, nu in curtea scolii.

altfel cred ca te-ai gandi de doua ori inainte de a blama un portar in halul asta. eu pentru golul 2 al argesului il injur mai tare pe Semedo pentru ca l-a lasat pe ala sa traga atat de periculos la poarta, si pe fundasii centrali, care trebuie sa fie primii la mingile respinse de portar! ati sarit toti pe zapata ca a gafat, dar cati dintre voi ar putea macar prinde o minge simpla cu reflectoarele in ochi? cati ar putea apara un sut cu pamantul tras printr-o padure de picioare? la suturile trase cu pamantul unii portari isi cam scrantesc sira spinarii datorita schimbarii bruste a traiectoriei mingii si reflexului de a schimba deplasarea corpului pentru a para mingea...

dar hai sa fim noi sanatosi, ca de sprijin psihologic din partea ciobanului si a carpei Lacatus eu m-am lamurit. avand in vedere in ce mediu viciat lucreaza, mare minune ca fotbalistii nostri mai nimeresc mingea!

iar de jurnalisti, muhhe eterna si lui gradinescu, si de fapt tuturor. ma mir ca inca nu v-ati prins ca trebuie sa vedeti meciurile de la TV fara sonor!

PS - am revazut de mai multe ori golul doi al argesului. mingea a trecut printre cinci jucatori ai Stelei in drum spre zapata, care nu a vazut mingea decat cand era pe la 7 metri de poarta. robot sa fii si tot era greu... cei cinci jucatori au avut curajul sa recunoasca ca ar fi trebuit sa bage un cap, un picior, o p..a ceva acolo in calea mingii?

Guardian21.03.2009 19:40

Unde sunt ãia care ziceau cã vom câstiga fãrã prea mari probleme ? Undee?

Adrian21.03.2009 19:42

alexblaja

Ca si acum, cand mutulica a ratat, am fost unul dintre cei care au contestat desemnarea lui.

Am dat atunci destule argumente(faptul ca Buffon il cunostea, faptul ca el insusi e un bufon nehotarat si fricos,etc) si o sa dau si acum.

1.Ogararu e fundas dreapta. Din aceasta pozitie, cate goluri a dat el?

Raspuns: foarte, foarte, foarte, foarte putine.

Daca omul nu are legatura cu golul, de ce sa il pui sa bata penaltyuri?

2.Mai sus, cineva incerca sa il scuze spunand ca el bate lovituri libere foarte bine. Cate goluri a dat George din lovituri libere?

3. Ogararu venea dupa un meci intreg jucat. De ce nu a fost lasat sa bata un jucator mai proaspat?

Kapetanos de exemplu.

4. Cate penaltyuri a batut Ogararu?

Va spun eu: 1!

Acum, in iarna asta.

Radoi batea penaltyurile la Steaua pentru ca era un jucator puternic din punct de vedere mental.

Nu se pierdea cu firea niciodata si, oricat de mare era presiunea, nu ceda.

Nu cred ca mai trebuie sa zic si de suturile sale de la distanta, suturi care au adus cateva goluri pentru Steaua si chiar pentru Nationala.

Ogararu?

Am inteles ca Lacatus l-a pus pe el sa bata(am dat deja exemplul loviturii de la 11 m pe care a batut-o in cantonament, de ziua lui, daca nu ma insel).Dar de ce?

Nimic nu indica faptul ca Ogararu ar fi un bun executant al penaltyurilor.

In tot acest timp,pe teren erau jucatori ca Stancu(pentru Urziceni a marcat atat din penalty cat si din lovitura libera) cat si Kapetanos, Toja sau chiar si Lovin.(credeti ca in nesimtirea lui, baiatul asta rata?!)

E foarte aiurea ce se intampla la Steaua cu fazele fixe.

Pana nu demult, Banel le batea pe toate desi le batea constant prost.(sa nu uitam penaltyul cu otopeniul)

In tot acest timp, jucatori ca Dayro,Toja, Golanski, Kapetanos, Stancu si alti oameni care pot executa faze fixe(cornere, lovituri libere, penaltyuri) stau si inghit in sec.

Eu zic ca antrenorul Lacatus ar trebui sa refaca listele cu executanti ai fazelor fixe.

alexblaja21.03.2009 19:46

@Adrian

De acord cu ideile tale din postul anterior.

Cuvantul "fin" m-a deranjat pe mine.

Eu inteleg ca e o ironie "fina", dar unii pot intelege, si nu numai ca pot, dar au si inteles, ca Ogararu e un terminat si ca joaca doar pentru ca e finul lui Lacatus.

Adrian21.03.2009 19:56

alexblaja

Am folosit cuvantul "fin" pentru ca nu am gasit alta explicatie pentru desemnarea lui George.

Ogararu e un fotbalist bun si un om adevarat. Chiar daca nu trece prin cea mai buna perioada a carierei, ramane un fotbalist valoros si probabil cel mai bun fundas dreapta roman.

Il respect mult pe George dar nu cred ca trebuia el sa bata.

Si, stiindul ca un om modest si cu foarte mult bun simt, mi-e greu sa cred ca s-a dus el sa ia mingea de capul lui.

Si stim cu totii cine l-a desemnat. Faptul ca e fin s-ar putea sa fii fost argumentul decisiv.

p.s.

As vrea sa scot in evidenta si faptul ca Lacatus nu il prea inghite pe Kapetanos.

Desi mi-a placut cuplul de atacanti, parca totusi l-as fi folosit pe Kapetanos in locul lui Dayro. Mai ales ca grecul a jucat atacant, nu mijlocas ca Dayro. Reprofilarile astea l-au dat peste cap si o sa ii ia o vreme sa se acomodeze la noul vechi post. A aratat totusi ca are explozia necesara unui atacant. Trebuie doar sa puna la punct jocul la offside.

Cat despre Kapetanos, daca eram antrenor, pe el il puneam sa bata penaltyurile.

Sunnyblack21.03.2009 20:28
baieti, cautati-va ekipe,si oieru sa-si caute antrenor,pentru ca e clar k prostul neamului romanesc,o sa plece doar mort din Ghencea

oieru sa isi caut turma de oiii

sau mai bine spus sa ia oile dela echipa cu iel...

drum bun

piturca200221.03.2009 22:39
M-am saturat de Zapata. Sper ca din vara sa nu-l mai vad la Steaua. Gafele lui sunt la fel de mari ca si ale lui Carlos. Doar ca portughezul a comis una dintre el atunci cand nu trebuia si toata lumea o sa-si aduca aminte de el : cu Boro. Per ansamblu cei doi sunt cam la fel, poate mai slab Zapata. Si daca mai aud multi ratati cu "a aparat " ma iau nebuniile. Pai normal ca a aparat frate ca e portar. De-aia l-au trimis ma'sa cu tac'su la fotbal sa apere. Orice portar apara si ala din divizia B, C si judeteana. Ca de-aia sunt portari sa apere nu sa se uite. Diferenta o face constanta. De exemplu, portarul Argesului a aparat 2 penaltyuri Stelei asa in scurt, pe cand Zapata nu-mi amintesc sa fi aparat vreunul de cand e la Steaua(poate ma insel...).

normal ca te inseli probabil ai inceput sa te uiti la meciurile Stelei incepand cu sezonul asta

@dy_00722.03.2009 00:20

Si cand ma gandesc ca urmatoru meci in deplasare e la Pandurii... :wacko: probabil alta zi stricata,poate mai rau decat ziua din meciu cu Argesu.

Zapata e om

Omul mai greseste

=>> Zapata mai greseste. :laugh:

MORI CIOBANE!!!

grizzly22.03.2009 08:31
2.Mai sus, cineva incerca sa il scuze spunand ca el bate lovituri libere foarte bine. Cate goluri a dat George din lovituri libere?

incearca macar sa citesti ce scrie lumea, daca tot esti moderator. nu l-am scuzat, am explicat de ce bate George. ia zii tu, fanule atotstiutor, cate goluri a dat kapetanos din lovituri libere? sau Stancu? sau Toja? zici ca nimic nu indica faptul ca George ar sti sa bata astfel de lovituri? treci pe antrenamente si uita-te. sau adu-ti aminte de o bara intr-un meci in care toata lumea fugea de lovitura aia libera. toti suntem mari cunoscatori, stiu, ura!

Adrian22.03.2009 10:05

grizzly

Da, imi aduc aminte de acea bara. Frumoasa bara. Dar, daca stam sa gandim, cat e ea de frumoasa, tot o ratare e.

Spre deosebire de Ogararu, oameni ca Golanski sau Stancu chiar dadeau goluri din lovituri libere(pana sa vina la Steaua mai bateau si ei. Acum nu ii mai lasa nimeni).De Kapetanos nu am zis ca bate bine loviturile libere. Dar sa fii sigur ca nu ar fi ratat acel penalty. Grecul e atacant si e hotarat.

Pe mine, sincer, ma doare in cot ce fac astia la antrenamente cu Lacatus.

Ma doare in cot pentru ca Lacatus i-a invatat numai prostii. Ala habar nu are sa ii aseze in teren. Crezi ca stie sa ii invete sa bata lovituri libere?

Da' lasa ca Ogararu bate frumos la antrenamente. Asta conteaza.Nu faptul ca ala inscrie o data la 2 ani.

Si eu bat frumos loviturile libere cand ma duc cu prietenii la sintetic. Crezi ca era indicat sa bat eu penaltyul?

grizzly22.03.2009 10:39
De Kapetanos nu am zis ca bate bine loviturile libere. Dar sa fii sigur ca nu ar fi ratat acel penalty. Grecul e atacant si e hotarat.

si daca e hotarat asta inseamna ca nu poate rata? si totusi, sa nu comparam ce faci tu pe sintetic cu ce se joaca prin Liga asta, cat e ea de praf. vad ca o tii pe a ta cu golanski. omul ala nu a jucat, deci pica. Stancu nu e in stare sa dea gol din 6 metri, cine voiai sa bata? Nicolita care e abonat la cornere si loviturile libere din laterala? sau toja care prinde un sut bun la 5 meciuri? kapetanos nu a tras pt ca el a scos penalty-ul. mai ramaneau Ghionea si Goian care oricum au fost praf, Petre Marin care e prea batran sa fuga pana in careul advers si Lovin caruia ii trebuie o minge cu manere.

zici tu ca o bara e tot o ratare, dar macar se prinde cadrul portii. il regretam toti pe Dica si daca stam sa ne gandim a dat din lovitura libera 4 goluri in 3 ani. wow!

Adrian22.03.2009 10:44
kapetanos nu a tras pt ca el a scos penalty-ul.

Asta e cea mai tare explicatie pe care am auzit-o pana acum

Dar ai dreptate. Asa era la Steaua si inainte. Cine il scotea, nu il dadea.

E o idee incredibil de idioata dar ce sa ii faci?!

Kapetanos, daca batea, nu o dadea niciodata atat de jenant. Poate ca o dadea peste, nu stiu. Dar niciodata nu o dadea asa de jenant.

Kapetanos era si proaspat...

Sunt multe motive pt care trebuia sa bata el.

p.s.

Eu il puneam si pe Stancu. Ca a ratat ca nu a ratat din 6m, e, alaturi de Kapetanos, golgeterul echipei.

grizzly22.03.2009 12:49

cam la toate echipele mari ale europei exista regula asta. am impresia ca esti mai antrenor decat multi altii. sau crezi probabil ca drogba e un fel de papagal daca bate terry penalty-urile? cred ca te-ai jucat cam mult manager.

stelista_ta22.03.2009 13:54

meritam victoria.....din cauza unuia ca zapata nu am obtinut-o.....

afara cu el,afara

alexblaja22.03.2009 16:56

Stelis Tata,

De unde aparusi tu tocmai astazi, la ora 01.56 PM, sa ceri sa fie dat afara Zapata?

De unde vin oamenii ca tine, cand vin? Si unde se duc, cand se duc?

udaradu23.03.2009 06:42
meritam victoria.....din cauza unuia ca zapata nu am obtinut-o.....

afara cu el,afara

hai sa fim seriosi,zapata ne-a salvat pielea de 1000 de ori,hai Rufy nu esti tu cel care trebuie sa plateasca

ady_ultras23.03.2009 08:45
Era si un banner de-a lor: "Gigi, rãmâi aici." Le facem și discount dacã vor.

era in peluza noastra bannerul :steag_cruce_invers:

Si cand ma gandesc ca urmatoru meci in deplasare e la Pandurii... :wacko: probabil alta zi stricata,poate mai rau decat ziua din meciu cu Argesu.

Zapata e om

Omul mai greseste

=>> Zapata mai greseste. :laugh:

MORI CIOBANE!!!

nici nu vreau sa ma gandesc, nici nu o sa ma uit la meci

Kapetanos, daca batea, nu o dadea niciodata atat de jenant. Poate ca o dadea peste, nu stiu. Dar niciodata nu o dadea asa de jenant.

Kapetanos era si proaspat...

Sunt multe motive pt care trebuia sa bata el.

p.s.

Eu il puneam si pe Stancu. Ca a ratat ca nu a ratat din 6m, e, alaturi de Kapetanos, golgeterul echipei.

kapetanos eu un baiat destept asa de felul lui,cu siguranta nu ar fi ratat,e calm in executie,daca ar fi batut el ar fi fost o executie mai stilata,il vad pe kapetanos in genul lui Bostina ca ratiune,pacat ca nu are si tehnica lui Bostina

Bogdan Stancu ar fi executat in forta,se vede de'departe ca el este un varf autentic si nicidecum mijlocas

daca am jucat 4-4-2 meci de meci dar cu o linie de mijlocasi puternica,Stancu si kapetanos ar face ravagii si ar fi un cuplu de temut in atac

grizzly23.03.2009 09:43

"kapetanos eu un baiat destept asa de felul lui,cu siguranta nu ar fi ratat"

terminati ma cu supozitiile astea. numai in weekendul asta si numai in anglia au ratat penalty-uri martins si robinho. se intampla oricui, indiferent de nume si nivelul la care joaca.

Ronnie23.03.2009 14:46
Il respect mult pe George dar nu cred ca trebuia el sa bata.

Si, stiindul ca un om modest si cu foarte mult bun simt, mi-e greu sa cred ca s-a dus el sa ia mingea de capul lui.

Si stim cu totii cine l-a desemnat. Faptul ca e fin s-ar putea sa fii fost argumentul decisiv.

Lacatus: "Dupã mine, Stancu, Ovidiu Petre și George Ogãraru erau executanții de penalty. Ovidiu nu mai era pe teren, iar Ogãraru a luat mingea și s-a dus decis sã batã el. Cînd l-am vãzut așa hotãrît, nu l-am mai oprit din drum. Dacã aș fi fãcut-o, putea la fel de bine sã rateze și Stancu."

«1678»