kkt de meci pese 70% din pasele stelistilor au fost gresite toti se intrec in a alerga cu mingea la picior pina cind sunt deposedati. uitati-va la meciul lui Liverpool cu real si veti vedea acolo cum trebuie sa joace o echipa in atac.
toja se intrece in driblinguri de se dribleaza si pe sine insusi iar 60% din cazurile cind are mingea la picior le compromite pentru ca nu are un elementar simt al jocului si nici nu ii prea place sa dea drumul la minge e inexplicabila placerea tuturor stelistilor de a lua mingea si de a alerga cu dinsa pe tusa pina la colt de zici ca joaca rugby si scopul lor este sa treaca de marginea terenului 90% din aceste sprinturi idioate se termina cu desposedarea jucatorului.
Banel e Banel are nevoie de trei pasi ca sa se intoarca ii iese o centrare din trei (una la faza golului destul de buna) face multa risipa de forta pacat ca nu si de minte.
Stancu e atacantul de nationala care are nevoie de citeva ocazii pentru a da un gol nu stie sa paseze joaca individual si rectiliniu
kapetanos e kapetanos ce a trebuit sa faca a facut
tiago e acelasi jucator oscilant poate face un dribling care sa scoata un jucator din joc dar la faza urmatoare sa rateze o pasa simpla de 10m asa si nu am inteles de ce a faultat la faza dinaintea golului 2 al Stelei
ov Petre si Lovin doi doi gemeni ai fotbalului mediocru uneori buni (ca la faza golului) de cele mai multe ori incapabili sa dea o pasa, faca o preluare sau o deposedare ca lumea
Ogararu asa si nu am inteles ce plm a vrut sa faca la faza penaltyului am vazut ca facea glumite cu portarul si a dat un lat de mai mare dragul
Goian gheonea in nota lor obisnuita intotdeauna au cite 2. 3 faze pe meci cind te fac sa iti salte inima
Dayro ai impresia ca tirie saci cu ciment asa se misca si gindeste de incet
Petre Marin trebuie schimbat cu cineva mai tinar acum cind echipa a ratat tot ca sa se acomodeze prea multe greseli la pase si preluari
Semedo in nota obisnuita combinatie superba cu Petre Marin la faza golului dar tot el l-a scapat din marcaj pe tames si i-a permis sa suteze
zapata drept spunea Becali daca dai trei goluri zapata iti baga altele trei in poarta a avut 2 faze de aparat si a luat la ambele goluri
per total echipa e acelasi grup greoi si labil psihic cu jucatori incapabili sa se concentreze la scopul final cu greseli enorme la pase si prelari cu lipsa de idei dar mai ales cu o lipsa de creier cum mai rar imi vine sa vad la faza cu cornerul argesului am presimitit ca bate gol amititi-va de cite ori Steaua s-a chinuit sa dea un gol pe final pentru ca imediat sa fie egalata deja de ani de zile este aceasta problema iar nimeni nu face nimic Steaua nu stie sa pastreze un rezultat cum bate golul imediat se baga cu fundul in poarta si garantat ca ia gol
despre Lacatus numai de bine dar totusi ce poate sa faca el cind Ogararu isi bate joc de munca echipei si da o pasa la portar in loc de penalty iar vulturii din aparare nu pot tine un avantaj mai mult de 5 min