a intrat si Semedo...hai echipa..
a intrat si Semedo...hai echipa..
Nu e vorba ca au jucat, ca nu au jucat nimic, dar au avut doua ocazii mari. Sau astea nu se pun?
Se pun doar ale lor, esti multumit?
Simplu..e mai inchis la culoare.
Asta am spus și eu. Melanina, dupã câte știu, determinã culoarea pielii. Totuși, e destul de posibil sã mã înșel.
Asta spune multe...
Semedo si Ochirosii fac cu schimbul in tribuna, iar Pedriel este accidentat.
Asta am spus și eu. Melanina, dupã câte știu, determinã culoarea pielii. Totuși, e destul de posibil sã mã înșel.
Cum il ajuta culoarea?s-ar intreba unii colegi de pe acest forum.Tot la fel de simplu, contrastul dintre culoarea sa si echipament il face mai usor de gasit pe teren.
Esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! A centrat Semedo, a marcat Kapetanos!
Bagati-va tot ce-aveti in echipa, mah!
HAI! EXECUTAREA!!!
Semedo ...looooooool ![]()
GOoooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!! ![]()
cum naiba de sta pe banca kapetanos?ca sa ii faca mofturile patronului?
aaaaai ma dao in colo de treaba
BINE SEMEDU GOOOOOOOOOOOOLLLLLLL !!!!!!!!!!
BAG ****!!!
ala e ma...GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL...oare sunt nebun ca virgula continui sa cred??
ura
BAG ****!!!
asta e...nu suntem in stare...si eu ce ziceam mai devreme:-j
Acu' injurati-l pe Zapata!
Looll
:|
Bagati-va tot ce-aveti in echipa, mah!
HAI! EXECUTAREA!!!
Pot sa incep eu?
bv zapataaaaaaaaaaaa
era logic! 2-2!
ura din nou
SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!! SUGI **** Gigi!!!
Pot sa incep eu?
Tu esti un terminat, n-ai ce sa incepi...
Deci...este incredibil....in fine...