Trebuie sa recunosc. Tanase si Doman sunt chiar jucatori.....De mult nu am vazut un roman atit de tehnic ca Catalin Doman. Iar Tanase are clar ABC:ul fotbalistc. Joaca ca un olandez scolit, un fel de Sneijder.
Trebuie sa recunosc. Tanase si Doman sunt chiar jucatori.....De mult nu am vazut un roman atit de tehnic ca Catalin Doman. Iar Tanase are clar ABC:ul fotbalistc. Joaca ca un olandez scolit, un fel de Sneijder.
A fost si ghinion. Dar cand ai un jucator care a marcat in ultimul minut cu fundul golul victoriei parca nu poti sa te numesti echipa ghinionista.
Hai acu' zi, esti dinamovist sau rapidist?
Craiova MAXIMA
cand auzeam fraza: Semedo pentru Lovin care schimba partea la Banel imi venea sa sparg televizoru.
am si eu cateva nelamuriri
1. la antrenamentele alea chiar nu exerseaza si ei niste centrari care sa treaca de primul fundas ?
2. toja care a jucat un pic mai bine ca restu e scos si intra Semedo... DE CE ?
3. de ce cu aceasi aparare de 4 sezoane inca sunt gafe MARI in zona aia ?
4. cine l-a sfatuit pe Lovin sa se apuce de fotbal ? ![]()
Cauta-mi postarile si mai vorbim. Sau nu te obosi, ca mi-e indiferent.
BÃ, Steaua NU MAI ARE NIMIC. E ÎN CURU GOL DE CÂND A PLECAT MM.
Cum nu mai are nimic?Are suporteri!Ce noi suntem in curul gol?![]()
Bun.2-2.Un scor prost pentru Steaua.N-o iau cu aceleasi stereotipuri ca meritam victoria samd.Dar azi chiar meritam victoria.
Indiferent ce spuneti , Steaua a jucat azi fotbal (!).Am vazut mult mai mult fotbal decat in meciurile trecute.
Mi-a placut foarte mult determinarea si jocul lui Toja sau Stancu!Arata ca vor!
Eu n-o sa-l acuz niciodata pe George de delasare sau orice altceva , dar mi s-a parut un penalty executat in scarba.Asta nu schimba cu nimic parerea mea foarte buna despre el .
Zapata nu pot sa zic ca ne-a ingropat azi , dar din pacate a gresit flagrant si greseala unui portar se reflecta cel mai bine in scorul final al oricarui meci . Pana la urma cred ca a fost doar ghinion in acel moment , mingea a sarit ca dracu`.Dar asta nu`l scuza.
In etape viitoare sper doar sa il vad pe Golanski urcat la mijloc in locul lui Banel.
Sper sa jucam din ce in ce mai bine , pt ca sanse la titlu nu mai sunt , doar reusirea unui parcurs bun mai sta in picioare .
Sincere FELICITARI suporterilor care au facut deplasarea la Pitesti , iar protestele NU trebuie sa inceteze!
Pentru domnul Geambasu un frigider foarte plin din partea mea pentru felul in care il ataca pe Zapata.
Steaua a facut cel mai bun meci al ei in acest retur. Uitati-va cate recuperari a avut echipa,tot timpul am presat si pasele au mers bine pe terenul unei echipe foarte incomode la ea acasa.
Practic am dominat zic eu destul de categoric in unele momente, si da am avut si nesansa (vezi bara lui Toja, ocazia lui Bogdan Stancu, penaltiul ratat...si da gafa lui Zapata.
Asa ca pentru toti frustratii care injura jocul Stelei de azi ciocul mic. Dupa multa vreme..chiar am trait un meci al Stelei cu mari emotii,pentru ca si jocul mi-a dat motive sa sper si sa sufar.La meciul cu Brasov..nici nu am avut la ce sa sper. Oricum ca joc lucrurile s-au imbunatatit. Asta e,mergem mai departe. FORZA Steaua Pana la moarte
ªi vorbind iar serios... De ce oare, cu 5 (6 cu tot cu Lovin) jucãtori care erau titulari și cu Middlesbrough (Ogãraru, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicolițã, Lovin), și un portar mult peste Carlos, Steaua stã mult mai prost cu apãrarea?
Dragule, cu jumatatea aia de echipa(Borough), daca iti amintesti, am luat 4 goluri in 50 minute! Steaua este o echipa nesigura fara personalitate dupa plecarea lui Protasov.
In fine, astazi joc ceva mai bun, Lacatus a gasit pana si miscarile castigatoare ( ma gandesc ca nu este el vinovat ca nu l-a schimbat pe Zapata la jumatatea reprizei a doua) - chiar daca l-am dojenit cand l-a scos pe Toja. In rest toate asa cum le stim. Cu Lovin si Banel in teren ramanem intotdeauna plini de sperante.
Gata...ma jur aici pe site-ul Stelei...ca nu ma mai uit in viata mea la meciurile astea pana nu se sparge gask asta de derbedei, de vedete de valori....l-a luat Steaua pe chifteaua aia de Ogararu inapoi de la Ajax....si sa numai rezisti 5 min pana se termina meciul....asta a pus chiar capac...choar asa...au ajuns toti paduchii astia sa fie convinsi ca nu ii bate Steaua....ddescultii aia de la Brasov la fel...echipa nou promovata sa castige in fata unei echipe care joaca an de an n Liga Campionilor??!!!...pai verzele astea de sub locul 6 trebuiau SPULBERATE!!!! Nu zic ca acu gata tre sa batem tot....da nici chiar asa....e prea de tot!!!!GATA....CU Steaua PANA LA MOARTE....nu ma mai uit la nici un meci pana nu se sparge gask...sustinem degeaba echipa....echipa sta pe un sac de bani si noi ne omoram de nervi....
Tragic!!! Ce a ajuns Steaua noastra :
(( Cata umilinta induram!!!
din pacate au dreptate dinamovistii cand spun ca noi suporterii Stelei suntem asa multi doar datorita rezultatelor.
Nu numai ei spun, si multi dintre noi zicem acelasi lucru...
Nu stiu daca Lacatus a avut clasa in aceasta seara, insa l-a batut mar pe antrenorul pitestean. Pacat ca ratam atat de mult. Eu cred ca daca am inscrie la fiecare 5 ocazii mari, am invinge in fiecare meci fara emotii.
Lacatus si-a dovedit azi clasa ca antrenor..a facut 2 mutari superinspirate Kapetanos si Semedo, oamenii care au facut golul 2; daca nu ar fi fost gafa lui Zapata cred ca toti ati fi laudat prestatia echipei; din pacate au dreptate dinamovistii cand spun ca noi suporterii Stelei suntem asa multi doar datorita rezultatelor.
Jocul lui Lovin si Banel nu ai cum sa nu il critici.Si pe Lacatus l-as critica numai pentru Lovin, Tiago era mai indicat.
l-a luat Steaua pe chifteaua aia de Ogararu inapoi de la Ajax..
"Chifteaua" aia de Ogararu a fost cel mai constant jucator din sezonul asta si oricarui jucator i se putea intampla acest lucru.
Da , Zapata reprezinta suma tuturor problemelor Stelei . Hai sa il injuram ca doar e vina lui , imi amintesc meciul cu Iasi-ul cand puteam sa pierdem din gafa lui Zapata de la final cand era singur cu Viveiros . Trebuie sa ne luam si de Dayro pentru ca incetineste jocul , ca asta este rolul lui . Ei doi sunt vinovati ca Steaua nu a batut cu 5-6-7 goluri distanta la modul in care am ratat ocazii singur cu portaru , dar repet ...Zapata si cu Dayro sunt vinovati .
La vara vine blatistu sef in poarta si sa vedeti de atunci ce ne mai distram . Pacat ca unii dintre voi inca sunteti orbi .
Dragule, cu jumatatea aia de echipa(Borough), daca iti amintesti, am luat 4 goluri in 50 minute! Steaua este o echipa nesigura fara personalitate dupa plecarea lui Protasov.
Din care cel puțin 2 pe mâna lui Carlos.
@xray: Într-adevãr. Are suporteri. ªi departament de marketing. Atâta, dupã ce-a plecat MM.
Ce ai spus???? CLASA??? DE care clasa tinere suporter? Glumeai,nu?
NU
MA ,GATA CU CRITICAREA LUI ZAPATA, NU UITATI CA EL A SI SCOS MINGI CARE ERAU GOLURI, NU NeAPARAT IN ACEST MECI , INSA FAZA TREBUIA REZOLVATA PANA LA MOMENTUL SUTULUI DIN AFARA CAREULUI!
Da, ai dreptate. acolo trebuia sa inchida Marin, Semedo sau Lovin( mai degraba). Numai ca Zapata a primit usor si primul gol, pe coltul scurt.
MA ,GATA CU CRITICAREA LUI ZAPATA, NU UITATI CA EL A SI SCOS MINGI CARE ERAU GOLURI, NU NeAPARAT IN ACEST MECI , INSA FAZA TREBUIA REZOLVATA PANA LA MOMENTUL SUTULUI DIN AFARA CAREULUI!
sa plece,nu are valoare de Steaua,nu e capabil sa faca un meci bun? ce daca a scos atatea mingii, se uita odata cu toate gafele astea,se intransforma in Carlos 2, mercenari
Discutiile vor continua Aici