Pacat ca Lacatus nu constietizeaza ca este un mediocru ca antrenor si nu pleaca o data de la Steaua.De fapt nu stiu de ce a mai revenit sa ne dispere cu incompetenta lui?Lotul actual el impreuna cu un alt afon (A Ilie) l-au construit.Nu are de ce sa dea vina pe Becali.Pregatirea de iarn a si asta de vara tot ael a facut-o cu echipa...Nu il mai suport >Eu sunt stelist inca inainte de a veni el la Steaua in 83 si chiar nu ma intereseaza de ce reprezinta el ca simbol pt Steaua.Eu vreau la echipa mea profesionisti adevarati si nu simboluri prafuite.Poate ne ajuta Dumnezeu sa iesim din pasa asta proasta
Când citesc asemenea rânduri îmi vine efectiv sã mã dau cu capul de pereți, sã-mi blestem ziua când m-am nãscut român, dupa aceea sã fac o pauza meritatã de 5 minute cât sã-mi dreg gatul cu o sticlã întreagî de vodca și s-o iau de la capãt. Dupã ce rãmân fãrã pereți o sã încerc o transfuzie de sânge. Trebuie neapãrat sã dau la schimb sângele roș-albastru cu unul normal. Existã însã o soluție:
Primul pas spre reabilitare e sã-ți dai seama cã ai o viziune îngusta asupra lumii și cã ești naiv și inconstient. Nu cã ar fi un lucru rãu.
Pasul doi. Dacã l-ai "descris" atât de bine pe Marius Lacatuș, ce-ar fi sã încerci un lucru asemãnãtor și cu George Becali. Om incult, fãrã valori morale, un cãmãtar și un escroc, a strãlucit pe aceste meleaguri (unde altundeva!?) doar prin înselãtorie, furt și lucruri meschine. Încearcã sã-și rãscumpere pãcatele printr-o ipocrizie desãvârșitã fațã de cele sfinte. Cu toate ca e o persoanã neînsemnatã se straduiește din rasputeri sã fie în centrul atenției dând dreptate, dacã mai era cazul, proverbului: "Prostul nu e prost destul pânã nu e și fudul."
Trateazã Steaua inuman, josnic, fãrã respect. A "mutilat" verbal și fizic toate valorile și tot ce înseamnã spiritul stelist mai mult decât toți dușmanii Stelei la un loc. Chiar și dupã plecarea acestui parazit Steaua va sângera.
Pasul trei. Chiar dacã n-ai înteles nimic din ce am zis eu sã crezi fiecare cuvințel! Sunt conștient cã în 80% din romani existã prostie și în fiecare dintre ei poți contura portretul "George Becali". Dar...
Pasul patru. Dacã strigi din toți rãrunchii: "**** Becali", chiar cu riscul sã-ți sperii vecinii ești vindecat. Dacã schimbi canalul imediat când acest papagal se dã în spectacol la TV, ești suporterul Stelei Bucuresti, nu al clubului sportiv patronat cu tiranie de G. Becali.
Felicitãri!