Ce sa redevina ma? O echipa cu un buget de 1, maxim 2 milioane de dolari, asa cum era inainte sa vina Becali la echipa? Ba tu esti sanatos la cap?
Datorita unor nemernici ca voi am ajuns in aceasta situatie. Conflicte peste conflicte dintr-un orgoliu prostesc al unor pusti fara creier, care cred ca tot ce zboara se mananca.
Sunteti atat de redusi, incat nici macar nu va dati seama ca gaceti jocul dusmanilor.
Ia spune tu, smechere, ce-a zburat si noi in nemernicia noastra am inghitit pe nerasuflate ?!
Vreau sa citesc niste argumente plauzibile, concrete si care sa reflecte "prostia" noastra, a celor multi.
Eu, personal, in acest sezon, nu tin minte nici macar un singur conflict in care sa fie implicata galeria Stelei si care sa afecteze in mod direct echipa, intr-atat de tare incat sa fim pe locul 6, cu un joc absolut penibil. Nimeni din galerie nu s-a dus la Becali, Argaseala, Lacatus sau vreun jucator, sa-i apuce de guler si sa dea cu ei de pamant pentru moartea clinica in care se afla Steaua momentan. Incidentele fizice de la anumite meciuri, fie nu au avut nici o legatura cu actuala conducere, fie au fost "replici" ale suporterilor la abuzurile jandarmeriei, sau firmei de paza.
Pana si bannerele afisate, cu mici exceptii, au fost mai mult decat decente, iar faptul ca Becali e injurat in Ghencea si nu numai, face parte din dreptul de libera exprimare.
Cum facem noi rau echipei contestandu-l pe Becali/Argaseala ?! Lucrul asta n-are nici o legatura cu jocul echipei, implicit rezultatele rusinoase din sezonul in curs. De ce s-ar simti Ghionea and Co. amenintati de protestele noastre ? M-am saturat de pretextul invocat de toti inconstientii si ipocritii, cum ca din cauza noastra echipa nu are rezultate. Mai inainte de toate, 90% din fotbalistii actualei echipe nu au habar ce inseamna Steaua Bucuresti, in adevaratul sens al cuvantului, ba mai mult decat atat, nu isi respecta nici macar statutul de fotbalisti, cei mai multi dintre ei avand prestatii jalnice meci de meci. Acelasi lucru e valabil si pentru banca tehnica, de la Lacatus pana la magazioner. Profesionalismul e mort in vestiarul Stelei. SI NU DIN VINA NOASTRA ! Noi suntem prezenti acolo, in peluze, in tribune, din placere, nu din obligatie, iar mai inainte de toate ei au o profesie. Ei joaca fotbal indiferent de aportul fanilor, bine sau prost, ramane la latitudinea lor.
Cand Becali o sa puna ca jucatorii sa fie biciuiti, arsi cu tigarea, torturati si cand o sa opreasca robinetul banilor ce intra in conturile lor, din cauza injuraturilor noastre, atunci da, noi o sa fim de vina. Altfel, n-avem nici o treaba cu ce se intampla pe gazon. Vrem sa curatam cacatul din loja, care incepe sa puta din ce in ce mai tare.