Redondo, daca tu poti sa juri cu mana pe inima (sau pe orice altceva, da' sa fie ceva important) ca problemele echipei sunt datorate doar intr-o proportie neglijabila paranoiei creditorului, incapacitatii cuplului de antrenori si atmosferei create de lingaii din jurul lui Becali atunci discutam altfel. Risti sa juri ?
Ce sa jure mai,asta nu are nimic in comun cu Steaua.Se afla aici doar ca sa incite.Citeste-i cu atentie postarile,si o sa vezi ca nu-i stelist.
Eu cred ca in acest moment becalizatii sunt o problema mai mare decat insusi ciobanul.Pt ca daca nu ar exista umilii astia care il ridica in slavi,care ii sorb vorbele la TV,care ii cer monede la iesirea din stadion,Jiji Becali ar disparea.
Nu exista nici un argument in favoarea becalului,totusi unii ne cer sa nu-l alungam din Ghencea.Pai ce performante asteptati voi de la Becali,locul doi mereu?Ca de trei ani ne-am abonat la locul doi...
Cum pot unii sa zica ca nu ciobanul e vinovat de situatia de la Steaua?Vede cineva vreo urma de management la Steaua?Vede cineva in toata structura administrativa macar un singur om capabil si calificat?
Ni se tot baga in fata placa cu performantele lui Jiji.Dar ce performante sunt calificarile in grupele ligii,in afara banilor castigati de acolo de baci?Ca am fost ciuca batailor,cea mai slaba echipa din Europa,si nici experienta nu am castigat,ca jucam din an in an mai slab!...
Al doilea vinovat e Lacatus,pt ca se poarta ca o curva.Si nu are nici o treaba cu antrenoratul.Apoi Pedrazzini.Jigodia asta nu are ce cauta la Steaua.
Jucatorii ar trebui si ei scuturati ,pt ca nu onoreaza cum se cuvine tricoul ros-albastru.Dar cine i-a adus?Cine se lauda cu ei acum cateva luni?Cine spunea ca suntem acoperiti pe toate posturile,si nu mai trebuie sa aducem jucatori?Cine nu stie sa-i aseze pe teren,cine nu stie sa scoata de la ei tot ce au ei mai bun?
Protestul trebuie sa continue!Numai scapand de cioban ne vom recastiga echipa!