Unii oameni de pe acest forum au probleme cu capul daca inca mai gasesc motive sa-l apere pe cioban. Ba,voi nu intelegeti ca nu suntem nici macar in primele 7 echipe ca joc iar ca joc ofensiv suntem undeva in ultimele 4. Jiji si cu totii gibonii ce-l inconjoara baga Steaua in mocirla din ce in ce mai adanc pe zi ce trece.Ma uitam cu tata la meci si nici nu mai puteam sa enervam pentru ca era aceeasi ciorba reincalzita a mia oara. Tatal meu este stelist de aproape 30 de ani insa se jura ca aceasta este cea mai slaba echipa a Stelei din ultimii 20 si ceva de ani,nu ca rezultate(desi si acestea lipsesc) ci ca stil de joc.
Pai piti ne-a facut facut o echipa de pitici insa atunci am luat 1 cupa,1 campionat(putin totusi in 4 ani) si am avut ultimul nostru golgheter(c.Raducanu). Astazi suntem bataia de joc a ligii 1 si credeti-ma ca mi-e si rusine sa tastez aceste cuvinte. Eu unul nu mai pot sa ma uit doar la suprafata,nu mai vreau sa acuz jucatorii si antrenorul pentru ca astia atat pot,si chiar daca pot mai mult e vina ciobanului ca nu a adus un antrenor care sa-i aseze corect in teren.
Orice echipa din Romania si-ar dori jucatori precum zapata,Goian,Ghionea,Ogararu,golanski,moreno(insa doar ca atacant),Bogdan stacnu,ov Petre,Ochirosii,Semedo,Nicolita,szekely, insa la noi nu sunt folositi corect si nu li se aduc coechipieri care sa le puna in valoare calitatile.
Degeaba il pui pe szekely pe stanga pentru ca e varza acolo.Idem Semedo. Degeaba combina baietii de pe dreapta cu Nicolita pentru ca acesta e praf. Degeaba incercam sa-i facem pe Lovin si ov Petre coordonatori de joc pentru ca nu sunt. Degeaba il facem pe Dayro moreno mijlocas pentru ca el este de fapt al doilea varf(ca si Stancu). Degeaba incercam numai mingi pe sus mai ales ca singurul om din atac inalt este kapetanos,si el este izolat majoritea timpului.
De la Lacatus nu am pretentii pentru ca el este un antrenor mediocru si atat. Insa pe cioban il acuz pentru ca pe langa probleme de imagine pe care ni le-a creat,ne-a omorat din punct de vedere managerial,de asta e Steaua o echipa schioapa,si acasa si in deplasare. Unde dracul e managerul Jiji? Pe MM l-ai dat afara,la Ilie ai renuntat,cine face acum transferurile? Giovanni?
Steaua nu are parte stanga deloc. In atac avem numai dreptaci,pe benzi avem szekely,Nicolita,Semedo pe dreapta iar stangaci sunt numai toja si Ochirosii,primul fiind talentat dar puturos iar al doilea nu e folosit. In aparare avem numai dreptaci,Ogararu,Petre Marin,golasnki. Am avut 2 oameni de picior stang,rada si nesu,insa ne-am catadicsit sa-i transferam chiar cand aveam nevoie de ei. In 90 de minute Steaua a avut fix 1,hai maxim 2 faze de poarta,si nu cred ca a trimis 3 centrari de stanga in tot meciul,iar asta spune multe.
Sa va fie clar,pana pleca ciobanul nu ne vom face bine. Rad rivalii de noi si vor mai rade in continuare. Echipa este impotenta si devine nervoasa cand rezultatul incepe sa devina unul negativ. Nu jucam nimic si jucatorii stiu si ei asta insa si noi,si ei,speram aiurea crezand ca lucrurile se vor schimba in bine. Cu Jiji nu se vor schimba in bine.
Uitati ultima mostra de gandire becaliana: "thiago si szekely n-au treaba cu fotbalul/dau 100.000 de euro aluia care mi-l ia pe thiago". Oare cum se simte thiago dupa declaratia asta? E adevarat,unii jucatori nu au valoare,insa cine i-a adus la Steaua? Cacareaza a luat foarte multe tepe si o sa mai ia pentru ca e prostul ligii 1 fara MM Stoica langa el.
Trist este ca multi inca nu inteleg cat de mult rau a facut Becali. Nu vedeti ca ne-am obisnuit cu aceste umilinte? Parca nici nu ne mai mira cand Steaua are 2 faze de poarta tot meciul si pierde in nu stiu cate deplasari. Mi-as dori ca Lacatus sa-si dea demisia pentru ca nu vrea sa-l vad cum ajunge la un nivel si mai jos decat cel de acum. Are Steaua un lot dezechilibrat insa nici Lacatus nu e antrenor de Steaua in acest moment. Daca nu era curul grecului Steaua insira nspe meciuri fara victorie,un lucru jenant pentru o echipa de calibrul Stelei.
Protestele trebuie sa continue la urmatorul meci acasa.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.