@Norbinho, cand valizele erau legale nu ma interesau. Cand au fost interzise s-au practicat in continuare. Si din cate stiu eu, anul asta se retrogradeaza din cauza valizelor...
Nu pun botul la nimic, nu ma intoxic cu nimic, nu ma uit la TV. Asta este parerea mea. In Steaua se da si din cauza lu` Becali. De cand atatea acuze de blat? de cand a iesit Gigi cu autodenunturile.
bogdane, ti-am spus, fara "valize" termini an de an pe locul 9 ... adevarata problema nu e ca mafia cooperativista a interzis singurul mod de a stopa blaturile, ci ca dobitocul nostru nu e in stare de nimic fara sa urle si sa se bata cu pumnul in piept ... asta in timp ce altii stabilesc in antalya ierarhii intregi si nu-i cauta nici dna, nici muma padurii ...
da, chiar am spus ca Becali a amplificat toata treaba, dar hai sa ne amintim ce urla ghertoii de ani de zile: Poli aek Timisoara? satelitul Stelei, ne-a facut cadou titlul in 2005. Otelul? Steaua 3 ca doar de acolo e MM. Farul? Gigi e tovarasul lui bosanceanu. Pandurii? condescu = sclavul lui Gigi. si exemplele stupide pot continua, pana ajungem la cel mai edificator: gloria buzau, asa zisul satelit al Stelei, echipa impotriva careia am luat 5 puncte din 9 pana acum ... asadar, dupa cum vezi, nemernicii intotdeauna au stiut sa le potriveasca in asa fel incat sa le iasa cum vor ei. si culmea e ca toate echipele mai sus mentionate ne-au luat puncte importante de-a lungul anilor ...
repet: toate acuzele au ca tinta Steaua! situatia actuala le da apa la moara, dar, dupa cum am enumerat mai sus, si acum acuzele sunt niste stupizenii si aberatii vomitate cu o nerusinare crasa. pe nemernici nu ii intereseaza ca e Becali, berlusconi, aulas sau idi amin patron. ei o stiu pe a lor si le ajunge ... sper sa avem cat mai curand ocazia sa isi dea toata lumea seama ca nu de patron depinde ...
ps: o alta mare problema si un repros la adresa lui Becali este ca acest nemernic nu a fost in stare sa gaseasca o functie in cadrul clubului si sa puna un tip care sa pareze toate atacurile murdare si sa contraatace. spurcatii il au pe Borcea, in "maghreb" toti stiu sa tipe, la talharii din Cluj e doctorul securist samd. numai la noi gasesti pampalai, indiferent ca ii cheama Argaseala, Adi Ilie sau altcumva. la capitolul asta am avut numai de suferit dupa plecarea lui MM ...
@Dan stan: sunt de acord ca "maretul" nostru patron a amplificat toate scandalurile, dar coalitia nu a aparut acum 3 luni ... eu sustin ca ea este rodul invidiei ca Steaua a ajuns asa departe de restul, incat disperatilor nu le-a mai ramas decat sa zbiere ca niste dementi. ca din punctul asta de vedere ne-ar fi mai bine fara Becali e de la sine inteles si nu cred sa existe cineva care sa conteste acest lucru. dar atacurile vor continua. nu va fi Becali? stai linistit, se va gasi altceva ... sau crezi ca in anii 90 nu exista ce exista acum? nu la aceeasi intensitate, dar tot exista: Steaua fura, Steaua era club comunist, club protejat de FRF, blatist, manarii cu arbitrii etc. esti un idealist cand pomenesti de corectitudine. in fotbalul romanesc daca esti corect te mananca porcii, indiferent ca esti patron, presedinte, jucator sau echipa model de fair play si profesionalism ... cu toate asa ziselor "furturi" ale lui Becali tot ramanem mai curati decat restul ...