FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Redactori

«1929394959697»
Lari07.10.2012 16:55
pai si tot eu iti ziceam acolo, cand ai timp, sa vbim cu el...dak ai timp astazi :)

O lasam pe maine, pls.

ma duc sa mananc un hotdog la Mall.

Mall Arena, nu? :D

merge video??

La mine merge fara probleme. MULTZAM!

Punem si la Barca - Real, mai jos nitel, in acelasi articol? :look:

Dragoshel07.10.2012 17:01

as pune dar la cat o sa fie de plin situl nu cred ca va merge pre bine..

Lari07.10.2012 17:10

Matale decizi, tu esti la butoane, cunosti vaporu' mai bine decat mine. ;)

In caz ca pui, ma gandesc sa punem un titlu cam asa: "LIVE VIDEO Steaua - CFR / LIVE VIDEO Barca - Real". Sau p-acolo...

Costi, scoate taietii de la tescherea, sa-i cinstesti pe baieti, ca nici n-a inceput meciu' si avem deja 14.800... :drunk:

Dragoshel07.10.2012 17:13

Voi incerca cand va incepe. Lari sunt pe mes daca sunt ceva probleme sau oricine ca merge greu netul.

Joga Bonito07.10.2012 17:57

Nu prind dolce sport si live-video-ul e infect si-mi toaca nervii. Ciorditi cronica...

Lari07.10.2012 18:37

Okie, baieti. :thumbup:

Lari07.10.2012 19:34

Cand/daca o sa apara, o sa pun cronica de pe Onlinesport. Au avut site-ul picat, d-aia am pus chestia aia inspida de pe Mediafax.

Azzido07.10.2012 21:35

ieri am avut aprox 30000 de vizitatori unici/35000 de accesari, ceea ce e enorm.

sa-i spuneti si lui Adrian, ca omu' avea impresia ca avem 200 de vizitatori/luna

Clipboard01.jpg

Clipboard01.jpg

Lari07.10.2012 21:43

Am vazut si io unicii, ca am stat cu ochii pe widgetu' ala ca pe butelie. :D

Vezi ca vrea Costi sa se intalneasca virtual cu Adrian, pentru sefia redactorilor. Tot ma frecau pe mine la cap sa intru si eu. N-am ce sa caut acolo, mult mai potrivit ai fi tu, Azzido.

Discutati intre voi, in case shit...

Azzido07.10.2012 22:04

eu am mai spus: nu sunt de acord cu conditiile puse de el, in rest nu m-ar deranja sa scrie articole, exceptie facand cronicile si avancronicile, unde e clar ca omul nu poate sa judece la rece prestatia echipei.

1on07.10.2012 22:18

Pai si-n ce context is relevanti aia 30.000 de vizitatori unici? Ca trebuia sa dau 6-7 refresh-uri ca sa se incarce pagina, da' asta doar in timpul meciului. Majoritatea au intrat sa vada meciul si atat, care meci era si unul foarte important. Doar nu v-oti gandi ca tot atatia o sa fie si etapa viitoare, cand Steaua joaca cu hei-hei-Panduríi.

Dragoshel08.10.2012 05:31

la meciuri pana acum au fost aproximativ 10000

Lari08.10.2012 10:12
eu am mai spus: nu sunt de acord cu conditiile puse de el, in rest nu m-ar deranja sa scrie articole, exceptie facand cronicile si avancronicile, unde e clar ca omul nu poate sa judece la rece prestatia echipei.

Nu stiu ce are in minte. De asta ma gandesc ca e bine sa fii si tu de fata cand se discuta cu Costi.

Ca iar o sa fie tensiuni, daca nu o sa fie consens.

@Costi

Ce conteaza ce e acum pe site, daca el vrea sa modifice din temelii organizarea? De asta iti spuneam ca nu are rost sa fiu eu prezent.

Eu mi-am expus parerea de m-am saturat, iar tre' s-o repet?

In cateva cuvinte, din nou:

Noi nu tre' sa convingem lumea ca 2gi e rau, nu tre' sa fim o Antena 3, pentru ca nu avem forta si impactul mediatic pentru asa ceva. Trebuie sa fim nitel mai inteligenti (uite, o idee de articol ar fi demonstratia ca 2gi nu are niciun merit pentru parcursul actual al echipei), sa-i lasam pe useri sa traga singuri concluzia, nu sa le urlam noi in cap "guie migi", "Gigi pleaca". Nu a mers chestia asta nici cand ala mai avea nitel si crapa, inainte sa vina Piturca, d-apai acu'.

Cum-necum, trebuie sa-i facem pe oameni sa comenteze, eventual sa-i atragem p-aia mai rasaritii; comentariile sunt cel putin la fel de importante ca articolele (degeaba ai articole excelente pe care nu le comenteaza nimeni).

Mai stii ca ne-a trimis Gandalf lista cu datele de nastere a gloriilor? Chestia aia si altele asemanatoare ar trebui sa fie o prioritate zero...

axl08.10.2012 10:21

Ganditi-va bine inainte sa-i dati un sut in cur lui Lari si sa-i dati putere lui Adrian pe site. Nu-mi place sa fiu teatral dar situatia o cere asa ca repet: ganditi-va bine.

Azzido08.10.2012 11:13

Eu nu vad nicio problema in ceea ce face Lari pe site, ba din contra, cred ca in situatia data se descurca de minune.

Precum spuneam, eu sunt de acord ca Adrian sa scrie vrute si nevrute, dar nu-l vad responsabil la moderare sau peste redactori.

Lari08.10.2012 11:24

Axl, nimeni nu-mi da niciun sut, fratica (am ras cu pofta cand ti-am citit postul).

Ideea e ca altcineva sustine ca poate face mai multe, iar eu sunt ca Stoichita, cu bagajele tot timpul facute, pentru binele (sitului suporterilor) Stelei. :D

El pare a avea solutii la problema principala, lipsa oamenilor care sa dea cu sapa, d-asta vrea si Costi sa discute cu el. Atata tot.

@Costi

Insist sa-l iei si pe Azzido la intalnirea de afaceri cu Adrian. Ce stabiliti voi o sa fie ok si cu mine. :yes:

axl08.10.2012 11:56
Axl, nimeni nu-mi da niciun sut

De aici asa se vede. Adica ai muncit cacalau sa aduci site-ul pe linia de plutire si-acum exista sansa ca Adita sa fie redactor sef doar pentru ca o cere (mai nou, se poate). Si las-o mai moale cu "sunt mai mult decat bucuros sa ma dau la o parte", stii foarte bine ca o sa fie nasol cu Adrian, Gandalf si mai stiu eu cine la conducere. Sa n-o mai dam dupa cires, nu stiu ce e in mintea lui Costi de are intentia sa puna in discutie chestiunea.

Pe mine sa nu ma mai puneti la numaratoare daca se ajunge la un scenariu pe care nu-l sustin.

Lari08.10.2012 12:07

L-am rugat pe Costi sa intre aici, sa explice ce e de explicat.

Serios iti spun, Axl, ca pentru mine e o povara chestia asta, cuvantul "bucuros" nu continea nici macar un milimetru de ironie/falsa modestie/diplomatie.

Costi08.10.2012 13:03

eu ti-am zis ca nu se pune problema sa nu te mai ocupi tu de treaba, ci sa-l implicam cumva si pe Adrian, daca tot se arata atat de disponibil. si eu, la fel ca si azzido, nu sunt de acord cu multe dintre cerintele lui.

@ lari, eu nu-i pot explica la fel de bine ca tine unele chestii. pentru ca nu le cunosc in detaliu, pentru ca nu m-am ocupat de ele in ultima perioada. de aceea tin mortis sa fii prezent la intalnirea aia. altfel nu o voi face.

daca vrea si azzido sa fie prezent, cu cea mai mare placere. adisor zicea sa vbim diseara pe la 10-11.

eu am mai spus-o, si mi-am canalizat energiile exact pe treaba asta...sa scoatem ceva constructiv din toata implicarea noastra, daca pe Gigi nu l-am putut da jos sau nu am putut face mai mult decat atat. asadar, daca exista oameni care sa scrie despre csa, despre glorii, despre ce a insemnat Steaua, si Adrian vrea sa-i implice, sa o faca. daca el vrea sa scrie despre Gigi, sa o faca. dar in mod cert nu o sa cadem iar in capcana antena3, mai ales in momentul in care toata lumea s-a intors pe stadion si a uitat ca a existat vreodata vreun alt curent(chiar daca imi pare rau, si chiar daca eu nu simt ca ei...).

Azzido08.10.2012 13:12

nu insist sa fiu prezent, discuta tu si anunta-ne si pe noi.

repet: eu nu il vad sef peste ceva si nu vreau sub nicio forma sa se ocupa de cronica/avancronica.

in rest nu am nicio pretentie vis-a-vis de activitatea lui.

Lari08.10.2012 14:24
De aici asa se vede. Adica ai muncit cacalau sa aduci site-ul pe linia de plutire si-acum exista sansa ca Adita sa fie redactor sef doar pentru ca o cere (mai nou, se poate).

Am uitat sa spun un lucru important: nu eu am muncit, ci Gandalf, Joga, Blindius la articole, si Azzido si Dragoshel pe alte chestiuni, cel putin la fel de importante. Pe langa ce-au facut ei, aportul meu este cat se poate de nesemnificativ.

eu nu-i pot explica la fel de bine ca tine unele chestii. pentru ca nu le cunosc in detaliu, pentru ca nu m-am ocupat de ele in ultima perioada. de aceea tin mortis sa fii prezent la intalnirea aia. altfel nu o voi face.

N-am, frate, ce sa explic, mai ales ca si tu ai explicat cat se poate de bine mai jos ce e de explicat.

daca vrea si azzido sa fie prezent, cu cea mai mare placere. adisor zicea sa vbim diseara pe la 10-11.

Daca o sa fiu acasa si nu o sa ajung mai tarziu, intru pe mess, nu e bai.

eu am mai spus-o, si mi-am canalizat energiile exact pe treaba asta...sa scoatem ceva constructiv din toata implicarea noastra, daca pe Gigi nu l-am putut da jos sau nu am putut face mai mult decat atat. asadar, daca exista oameni care sa scrie despre csa, despre glorii, despre ce a insemnat Steaua, si Adrian vrea sa-i implice, sa o faca. daca el vrea sa scrie despre Gigi, sa o faca. dar in mod cert nu o sa cadem iar in capcana antena3, mai ales in momentul in care toata lumea s-a intors pe stadion si a uitat ca a existat vreodata vreun alt curent(chiar daca imi pare rau, si chiar daca eu nu simt ca ei...).

Da-i si lui Adrian un paste la chestia asta.

Joga Bonito12.10.2012 14:15

Pana se finalizeaza treaba cu reorganizarea ma ocup eu de cronica meciului cu turcii. Lari, esti liber dupa meci, da?

E sansa mea sa ma revansez pentru episodul nefericit din meciul cu CFR si pana la urma e vorba si de rivalitatea istorica, deci datoria mea de roman. Sa nu uitam si de interesul crescut printre suporterii stelisti (9 convocati).

Lari12.10.2012 15:45

Okie, Joga, MULTUMIM, o sa fiu pe receptie. ;)

:thumbup:

blindius14.10.2012 16:27

Salut! M-a contactat Harald si m-a intrebat daca mai facem ceva bilingv la returul cu Stuttgart, am impresia ca mai este o gramada pana atunci. In orice caz, eu mi-am comandat o tableta si daca sunt toate bune cu aceasta, pot contribui cu cate ceva in caz ca mai este nevoie. Se mai face reorganizare sau ceva de genul? :beer2:

Joga Bonito14.10.2012 16:30

Da-i mesaj privat lui Adi si cere-i planul.

«1929394959697»