eu am mai spus: nu sunt de acord cu conditiile puse de el, in rest nu m-ar deranja sa scrie articole, exceptie facand cronicile si avancronicile, unde e clar ca omul nu poate sa judece la rece prestatia echipei.
Nu stiu ce are in minte. De asta ma gandesc ca e bine sa fii si tu de fata cand se discuta cu Costi.
Ca iar o sa fie tensiuni, daca nu o sa fie consens.
@Costi
Ce conteaza ce e acum pe site, daca el vrea sa modifice din temelii organizarea? De asta iti spuneam ca nu are rost sa fiu eu prezent.
Eu mi-am expus parerea de m-am saturat, iar tre' s-o repet?
In cateva cuvinte, din nou:
Noi nu tre' sa convingem lumea ca 2gi e rau, nu tre' sa fim o Antena 3, pentru ca nu avem forta si impactul mediatic pentru asa ceva. Trebuie sa fim nitel mai inteligenti (uite, o idee de articol ar fi demonstratia ca 2gi nu are niciun merit pentru parcursul actual al echipei), sa-i lasam pe useri sa traga singuri concluzia, nu sa le urlam noi in cap "guie migi", "Gigi pleaca". Nu a mers chestia asta nici cand ala mai avea nitel si crapa, inainte sa vina Piturca, d-apai acu'.
Cum-necum, trebuie sa-i facem pe oameni sa comenteze, eventual sa-i atragem p-aia mai rasaritii; comentariile sunt cel putin la fel de importante ca articolele (degeaba ai articole excelente pe care nu le comenteaza nimeni).
Mai stii ca ne-a trimis Gandalf lista cu datele de nastere a gloriilor? Chestia aia si altele asemanatoare ar trebui sa fie o prioritate zero...