Merci! I-am trimis un mesaj.
In orice caz, o lunga perioada nu voi mai avea un TV cu Digisport sau TV ca aparat, asa ca nu mai pot face cronica nici daca s-ar pastra actualul format de staff.
S-aveti spor!
Merci! I-am trimis un mesaj.
In orice caz, o lunga perioada nu voi mai avea un TV cu Digisport sau TV ca aparat, asa ca nu mai pot face cronica nici daca s-ar pastra actualul format de staff.
S-aveti spor!
Nu-i stres. O fac eu in limita timpului disponibil. Daca nu resusesc eu, o s-o faca cei care vin acum din urma.
pun eu live video
Pot ciordi o cronica la vreo juma' de ora dupa meci. Daca are careva mana mai iute...
am scos accesul din /admin celor care nu mai sunt redactori sau nu mai fac parte din staff.
daca aveti probleme cu accesarea paginii de admin, rog sa ma contactati.
Salut! M-a contactat Harald si m-a intrebat daca mai facem ceva bilingv la returul cu Stuttgart, am impresia ca mai este o gramada pana atunci. In orice caz, eu mi-am comandat o tableta si daca sunt toate bune cu aceasta, pot contribui cu cate ceva in caz ca mai este nevoie. Se mai face reorganizare sau ceva de genul?![]()
Pe fruntea ta scrie moderator/redactor. In fond esti bun la orice. Si ai si cojones, spui verde in fata oricui, tot ce ai de spus. Ar fi pacat sa se piarda un om ca tine. Daca as fi administrator... nu as ezita sa te repun in drepturi. In plus iubesti site-ul acesta si mai mult decat atat, iubesti Steaua. Asta e important.
@ Virgil: multumesc, dar nu este chiar asa situatia.
Sunt constient ca sunt altii cu un bagaj intelectual la care eu nu voi putea ajunge. Eu doar am fost activ intr-un moment mai de criza. Din pacate, bun la orice nu inseamna si excelent la un capitol anume. Oricum, nu imi reprosez nimic din perioada oficiala de moderare, am incercat sa contribui cat am putut de bine.
As mai vrea si acum sa postez informatii, sa ii trimit lui Lari o cronica, dar accesul meu la internet este destul de ingreunat.
Totusi, pentru Stuttgart cred ca se poate pune de-o avancronica in caz ca nu-i inghesuiala.
Sunt constient ca sunt altii cu un bagaj intelectual la care eu nu voi putea ajunge. Eu doar am fost activ intr-un moment mai de criza. Din pacate, bun la orice nu inseamna si excelent la un capitol anume.
Inteleg situatia ta de acum, dar sa nu mai spui niciodata ca altii sunt mai buni decat tine. Pentru ca nu e asa. Esti cel putin egal cu fiecare dintre cei mai buni oameni ai site-ului. Si aici i-as plasa pe Lari, SSK, Azzido. Evident ca sunt si altii, sau mai bine zis au fost. Lasa modestia deoparte. Ai facut lucruri pe care putini le-au facut, ai moderat si ai scris in acelasi timp. Daca nu mai vrei, pot sa te inteleg.
Daca nu mai vrei, pot sa te inteleg.
Vreau, conditiile tehnice de "acasa" ma retin. Inca stau la hotel dupa accidentul de luna trecuta si am wireless pe o tableta doar cand vin de la serviciu. Oricum nu cred ca mai dau bani si pe un PC in urmatorul an.
Ce ziceti despre o avancronica pentru Stuttgart, tot bilingva, in care sa pomenim despre cum s-a implicat daunator creditorul in activitatea echipei ajungand pana la data de astazi, cand echipa este lider in Europa si Liga 1, cu un parcurs neasteptat de multi dintre suporteri?
Go 4 it !
Salut,
Din pacate, ultimele imprejurari (destul de nefaste) si lipsa timpului liber, nu-mi mai permit sa-mi faca treaba de redactor asa ca mai bine renunt. Imi pare rau ca l-am dezamagit pe Lari sau pe altii care s-au bazat pe mine, dar eu consider ca a fost o experienta utila si constructiva. Intr-un fel a fost si sansa mea sa dau ceva inapoi site-ului unde am crescut. Pacat insa ca a fost o colaborare atat de scurta.
Sanatate, drum bun si Doamne ajuta!
Ma bag sa il intreb pe Costin Ștucan daca vrea sa ne raspunda la un set de intrebari?
De tinut cont:
- e de la prosport/sport.ro, ceea ce poate fi vazut un lucru si pozitiv, dar si negativ, in functie de unele aspecte
- e hater becali, mitica, Mircea Sandu, firme de paza alias bgs
- pe "sticla" pare destul de deschis discutiilor
Pareri? Propuneri?
De ce ne-ar interesa parerea unui care a sarit in sus de bucurie cand Dorinel Munteanu a ratat 11 m cu Valencia?
Personal, am o foarte grava problema cu multi ziaristi. Omu' spune multe chestii cat se poate de adevarate la emisiunile lui, corect. Insa eu nu privesc cu ochi prea buni apropierea de lumea presei. Ne-au tras-o de prea multe ori, iar noi, suporterii, avem bubele noastre, pe care multi abia asteapta sa le scoata in evidenta si sa spuna "Astia sunt".
Cum ziceti si voi, insa eu votez puternic impotriva.
Nu stiu prea multe despre tipul respectiv. Daca crezi ca ar putrea sa iasa un articol interesant, din partea mea poti sa o faci.
De ce ne-ar interesa parerea unui care a sarit in sus de bucurie cand Dorinel Munteanu a ratat 11 m cu Valencia?
Personal, am o foarte grava problema cu multi ziaristi. Omu' spune multe chestii cat se poate de adevarate la emisiunile lui, corect. Insa eu nu privesc cu ochi prea buni apropierea de lumea presei. Ne-au tras-o de prea multe ori, iar noi, suporterii, avem bubele noastre, pe care multi abia asteapta sa le scoata in evidenta si sa spuna "Astia sunt".
Cum ziceti si voi, insa eu votez puternic impotriva.
Lari, ma interesa parerea lui tocmai fiindca mi-a placut cum pune pe tava subiectele din emisiune, fara menajamente fata de multe personaje negre ale fotbalului autohton.
Povestea cu Dorinel a explicat-o intr-o emisiune, a spus ca gestul a fost interpretat gresit de persoana care a impins vorba mai departe, cica ar fi fost nu stiu ce pariu cu unul din colegii sai, legat de gesturile lui Dorinel Munteanu dinaintea fazelor fixe.
Oricum, mergand pe aceeasi idee, de ce m-ar interesa parerile lui tupac, drvladyk sau terente, de exemplu, ca si ei zici ca se bucura la nerealizarile Stelei si ale jucatorilor din lot, cu acelasi patron si la Valencia si azi.
Legat de partea cu presa, ai dreptate totala, nu am ce zice.
@ Azzido: interesant... nu stiu. Ii urmaresc emisiunile doar de o scurta perioada, timp in care am observat ce am mentionat mai sus.
Oricum, in ideea in care ar fi acceptat, aveam de gand sa va propun sa veniti cu cate 3-4-5 intrebari din care sa selectam ce parea mai de discutat.
Blindius, omul e dinamovist si are/avea ura pe Steaua. Am mentionat faza aia ca un simplu exemplu. Iar explicatiile lui sunt de-un penibil urias. In fine... Acum tot ce-i posibil ca ura lui sa fie mai mare pe oficiali/presedinti/patroni, nu am unde sa stiu. Eu insa nu pot avea incredere in ipocritii care au tolerat enorm de mult ridicarea patronilor pe un piedestal de martiri. Inca o data, in fine...
Eu nu ma voi opune in niciun fel, daca se voteaza "pentru". Ba chiar voi propune intrebari.
Nu merge comparatia cu cei de aici de pe forum. Astia reactioneaza asa din sila pentru ce a ajuns acest club si din dorinta de a da reboot clubului. Nu ca ala, care ura Steaua pana nu demult, poate inca o uraste.
Merg mai departe cu presupunerile si sunt gata sa pun pariu ca niciunul dintre cei mentionati de tine nu sar in sus de satisfactie cand pierde Steaua. Nu-i cunosc, dar am trait in peluza, in perioada 2008-2010, faze mult prea tari, cu oameni si mai radicali decat ei, pe aceeasi problema. Iar Stanici, de pilda, iti poate confirma ca starile de spirit sunt diferite de cele prezentate aici. ![]()
In care Peluza? Nu de alta, da' la Sud am mers din 2006 pana la meciul cu Fener si fiind mereu cu grupul meu de amici sau singur, nu m-am bagat niciodata in seama cu cineva, insa traiam cu un sentiment ca ii stiu pe mai multi.
Stii la sigur ca este dinamovist? Avand in vedere ca toata presa a contribuit la ridicarea alora ca becali, avem cu cine vorbi?
Da, pe langa faptul ca am sesizat ca am/avem ceva in comun - dispretul fata de creditori-, am zis ca poate scoatem mai la lumina articolele de pe site.
L.E.: cat despre baieti, si eu ma gandesc ca nu sar precum caprioarele, insa nici nu mi se pare fair ce fac - acuzatii, misto-uri, te miri ce scuze pentru neimplicare -.
Eu, dupa turul cu Trnava, pe langa supararea ca Steaua pierdea acasa cu o asemenea echipa, am avut o picatura de speranta ca nu se mai califica, pierde milioane, se sapa din interior ca restul proiectelor becaliene, voiam sa il vad disperat dupa bani, nervos.
Dar de la meciul cu U Cluj am ajuns la concluzia ca atitudinea lor de vesnic nemultumiti pe net, este jenanta. Nici nu pun mana sa va ajute, dar nici nu isi vad de treaba, si-au facut un fel de after-job.
Blindius, daca vrei facem un reportaj fictiv. Tu pui intrebarile si eu raspund ca si cum as fi Stiucan.
Pe bune, citeste-l pe asta si sa-mi spui daca vrei:
si eu stiu ca e dinamovist ![]()
Toata lumea stie.
@ Virgil: nici in gluma la reportaje fictive.
Bai, nu stiam ca este dinamovist, auzisem ceva ca ar fi cu Rapid, dar sincer ma interesa doar partea profesionala.
Acu' nu am ce face, eu am intrebat. Ca idee, oricum, poate am putea face asta cu altcineva, un e-mail de intentie e un fleac.
stucan e un hater trist care e la fel de vertical si deontolog ca si mironica. sau ca baiatul ala care zici ca tocmai a implinit 100 de ani... buzarin.
Cristi, te rog sa imi scoti "eticheta" de redactor si sa ma lasi user simplu. De mult n-am mai contribuit cu nimic bun pentru site, "eticheta" e degeaba, ba mai nou observ ca da nastere unor ironii pe care nu le-am intrevazut.
Mersi.
Cristi, te rog sa imi scoti "eticheta" de redactor si sa ma lasi user simplu. De mult n-am mai contribuit cu nimic bun pentru site, "eticheta" e degeaba, ba mai nou observ ca da nastere unor ironii pe care nu le-am intrevazut.
Mersi.
Nu era vorba de tine, Marius. Tu ti-ai adus si iti aduci aportul permanent. Si nici nu iei in balon Steaua si pe cei care sunt alaturi de ea. Tu esti stelist. Trebuie sa ramai.
Pai omu tocmai si-a luat amenintari la viata privata, nici eu nu as sta in locul lui. Apropos astea nu sunt impotriva regulamentului?
Sau depinde cine le face?