G.B. "ii iau numarul10 lui Grzelak...ala merita numarul 10? nu mai cumpar jucatori cu chelie. stia Trica c zice...''
ajunge sa-i dea dreptate unui CFR-ist chiar inainte d derby...sa-i fie rusine...
Deci in urmatorii ani nu o sa ii vedem la Steaua pe Jan Koller , Ivan de la Pena sau Luciano Spalleti antrenor...erau mai multi jucatori au facut astia de la gesepe o echipa cu Zidane , Barthez , Vialli...mai multi mari fotbalisti.Ma rog daca ii zicem lu Jiji de Vialli crede ca vorbim de tortellini ![]()
Inspiratie olteneasca. In meciul U Craiova - Dinamo Buc, suporterii craioveni au afisat doua bannere. 1. Cautare Google: Dinamo in Champions League.2. Raspuns: niciun rezultat gasit.
Deci chestia asta e GENIALA! ![]()
GG Craiova +1
E incredibil urecheatu asta de Dumbo Samuila, tocmai a sunat-o pe Lorena Balena sa isi spuna punctul de vedere dupa ce s-a intamplat aseara. Am inteles doar ca : Sa inchida Ghencea, Sudu, sa le moara familia ! ![]()
Lorena Tricã: "Asearã, în Ghencea, am fost cea mai doritã femeie din România" ![]()
)![]()
De fapt, trebuia sa spuna ca a fost cea mai curva din Romania aseara.
De fapt, trebuia sa spuna ca a fost cea mai curva din Romania aseara.
Doar aseara?
Aseara i s-a zis in mod public ![]()
Asa.Ca sigur ii spune barbacsu in particular in fiecare seara : tarfa dracului cu ce cretin stai!
s-a gasit si marea gaura sa vorbeasca, oltenii astia sunt vai mortii lor
@Ady mai usor cu generalizarile astea...
si printre suporterii stelisti sunt o gramada de olteni
Fierbe sangele de oltean in bodanelu ![]()
am gresit topicul, sterge-ti postul asta
@Ady mai usor cu generalizarile astea...si printre suporterii stelisti sunt o gramada de olteni
nu ma refeream la suporterii stelisti, ci la cuplul asta de aur trica si lorena ![]()
Ce aveti ma cu Lorena Balena ca e desteapta fata ![]()
![]()
Ce aveti ma cu Lorena Balena ca e desteapta fata
"Daca ei imi doresc mie sa imi moara copiii si familia, atunci asta le doresc si eu lor. "...uite ce desteapta e ![]()
E desteapta rau ![]()
Se vede ca e fata lu Balaci alt om cu caracter 0.Imi spunea acum ceva timp un vecin care a locuit in Craiova ca l-a cunoscut personal pe Balaci si ca ii cam place bautura si ca nu e un om in care sa iti pui baza.
Deci si fisa nu putea fi mai breaza...ea cand a zis ca toate nevestele de fotbalisti sunt parasute nu a mai comentat atat jesepeu.O proasta si el si Trica si tasu...
ea a zis ca toate nevestele de fotbalisti sunt parasute, dar ea ce e? nevasta de aviator?
trica este si mai pupincurist, cik toti de lea asteaua in afara de Gigi Becali sunt niste zdrente ![]()
Pune o vorba buna la Jiji poate il imprumuta ca la cum joaca fotbal multi bani nu prea primeste
Acum chiar ascultam "Cum sa jignesti o femeie" de la Parazitii.Si mi-am adus aminte de lorena balena ![]()
Gigi Becali: "Cant in fiecare dimineata 'Becali pleaca din Ghencea'! "
"Dimineata cand ma spalam, fredonam 'Nimeni nu te vrea, Becali, pleaca din Ghencea'." ![]()
Deja moare de ciuda.Nu mai rezista mult si iar o sa faca ceva tampenie.
Gigi Becali: "Cant in fiecare dimineata 'Becali pleaca din Ghencea'! ""Dimineata cand ma spalam, fredonam 'Nimeni nu te vrea, Becali, pleaca din Ghencea'."
a spus ca vrea ca asta sa fie imnu Stelei
... deci...baieti ...invatati imnu !!!
Gigi Becali: ''Nicolita este cel mai bun jucator din Romania''!
Gigi Becali: ''Nicolita este cel mai bun jucator din Romania''!
jucator de ce??? poate barbut pe la el la faurei ![]()
)![]()