vaaaaai... asta e tare
vaaaaai... asta e tare
La cîteva zile dupã 0-4 cu Dinamo, meci în care a jucat rolul de jalon în fața "cîinilor" Dãnciulescu și Adrian Cristea, Liviu Floricel s-a gîndit sã-și înece amarul în cîteva sticle de tãrie, chiar în camera de cantonament. Amețit bine și cu chef de distracție în compania vreunei fete, stoperul de 22 de ani a încercat o evadare ca în filme. Þinta lui? Handbalistele "cazate" la etajul 1.
"A luat cearșafurile de pe pat, le-a împletit transformîndu-le într-o frînghie, apoi a vrut sã coboare pînã la parter. Proastã idee a mai avut! Bine, altfel n-avea cum sã ajungã la fete, cã etajul 3, acolo unde stau cei de la Ceahlãul, e încuiat noaptea. Vã dați seama din ce motiv!", a povestit o persoanã din anturajul echipei.
A aterizat pe o terasã
Aventura tînãrului fundaș putea sã se termine tragic atunci cînd "frînghia" a cedat și jucãtorul s-a prãbușit în gol de la etajul doi! "Mare noroc a avut, a aterizat pe acoperișul unei terase. Oricum, s-a lovit rãu de tot la mînã și la spate, dar putea fi mult mai grav", a completat sursa Gazetei.
Oficialii nemțenilor au încercat sã acopere incidentul, invocînd o accidentare pe care Floricel ar fi suferit-o în finalul partidei cu Dinamo.
16.000 de euro pe an e salariul lui Floricel la Ceahlãul.
gsp
ce dobitoc
Gigi Becali: ''Am visat oi cu lana de aur,erau jucatorii Stelei'' ![]()
Eu te visez in fiecare seara afara din Templu..
Gluma, gluma. Da' am si io o intrebare. Daca in momentul cand intrau baietii pe stadion la meciu' lu' Dinamo era vreo 4,5-0 pentru Slovan, UEFA mai putea da 0-3?
In cazul in care scorul e mai mare de 3-0 se pastreaza scorul inregistrat atunci pe tabela de marcaj.
Nu pot sa cred ca nu i-au exclus . trebuiau exclusi din cauza lu tararache si compania . apropo de tararache , uitati IQ-u dinamovistilor http://www.youtube.com/watch?v=8-lDol9l63Q ...
Lucescu despre meciul cu Barcelona: "Jocul Sahtiorului se ridicã la nivelul catalanilor!"
Tricã: "Nu mã voi lãsa de fotbal pînã nu voi lua un trofeu cu Craiova!" Asta se crede nemuritor
)
Marius Niculae: "Asteptam 10.000 de dinamovisti in Ghencea"
pe zi ce trece ma conving ca Marius Niculae e retardat mintal
Abia acum ti-ai dat seama..eu am boala de 2-3 ani pe idiotu asta
dati un play pt Borcea, shakira sa fie in difuzoare
Tricã: "Nu mã voi lãsa de fotbal pînã nu voi lua un trofeu cu Craiova!" Asta se crede nemuritor)
=)) super bine punctat john ![]()
gluma zilei cred ca este: "Dinamo a facut imposibilu" cum sa zici asa ceva cand joci cu slovan liberec =)))))))))))))))))))))
sa stii tu
...echipa de Liga 2 parerea mea .... ![]()
Marius Niculae: "Asteptam 10.000 de dinamovisti in Ghencea"
=))=))
Si Borcea vroia alti 15.000 la aeroport ![]()
Ati vazut si voi papagalii aia dinamuisti din fata palatului ? ![]()
Cea mai inteligenta declaratie a lui Gigi: Sã vadã suporterii dinamoviști câtã m.ie își vor lua duminicã în Ghencea ![]()
waaaaaaaaaaa.. asta mi-a placut ![]()
Arbitrul italian care va arbitra Steaua - [/size]dinamU e varul lui Bergodi . ( by JJ )
Sunt atatia glumeti in fotbalul romanesc si se fac atatea glume, incat m-am decis sa deschid acest topic, pentru ca impreuna cu voi sa le consemnam si sa discutam pe marginea lor.Una care mi-a atras atentia in mod deosebit, cititnd presa sportiva electronica, ne este furnizata de noul antrenor al Vasluiului, Viorel Moldovan.
Ea suna, nici mai mult nici mai putin, decat asa:
Cu Steaua vreau victoria.
De parca Steaua ar fi ultima clasata. Sau de parca ar juca la Vaslui. Uita Viorel ce papara a primit Rapidul, ultima echipa la care a jucat, in sferturile Cupei UEFA? In mod sigur.
Si atunci si-a dorit foarte mult sa ajunga in semifinale si era foarte sigur pe el. Iar la sfarsit a plans cu lacrimi de crocodil in bratele lui Oli.
Mai pune-ti pofta-n cui amice si vezi-ti de lungul nasului.
Prietene , cred ca nu ai vazut cum joaca brasovul ! Are cea mai buna linie defensiva ,iar mai nou si ofensiva 8-2 (+5) Nu uita ca, in era lui Razvan la Brasov ,nu am luat punct . Iar la Buc. victoria a fost norokoasa .Stelea , a degajat gresit o minge ;)p . Pe catei .i-a batut de doua ori 2-0 .Nici Urzicenii nu le-au facut fata 1-0 si 0-0 . Poli ,Vaslui si lista poate continua . Tre sa recunosti valoarea ,lasand vanitatea deoparte . Iti mai spun ceva important. Daca brasovul nu o gafa acasa cu Craiova si Otelul (1-1 x2)...Steaua nu figura pe locu' 6 ci pe 7 , pentru ca n-il ocupau ei . Unde mai pui ca , e liderul ligi .
Deci fi mai rezervat , nu avem superechipa . Pana si Sahtar i-a tinut in sah pe Barcelona 116" (vezi SCE ).
HAi Steaua ! Hai Bergodi !
Presa din Spania vine astazi cu o declaratie surpriza a lui Lucescu de dupa meci: "Arbitrul a favorizat-o pe Barcelona!", acuza antrenorul roman de la Sahtior
sport.ro
asta in conditiile in care Barca a avut penalty neacordat in prima repriza ![]()
Frustratul tot frustrat ramane...
si in conditiile in care sahtioru a avut penalty clar refuzat ....
iar ala al lui barca a fost din zid nu stiu daca se da ...
Tricã: "Nu mã voi lãsa de fotbal pînã nu voi lua un trofeu cu Craiova!" Asta se crede nemuritor)
Apoi o sa moara cam dezamagit ![]()