O stenograma din cazul "Valiza"
Becali: Bã Piți, tu de ce nu îl iei pe Costea la naționalã, mã?
Pițurcã: Fiindcã nu e de echipa naționalã. Costea e de...
Becali: Bã, tu ești nebun la cap? Î?
Pițurcã: Costea e de echipa naționalã, mã? Deocamdatã nu e.
Becali: Bã Piți, bã! Bãi bãiatule, ãsta-i de... Îmi bag p... în mã-sa! E geniu! Dã-l în m.... mã-sii! Îți dã un gol...
Pițurcã: Bã, tu cum îl judeci, mã, de e geniu așa? Cum îl judeci tu?
Becali: Lovește bine mingea și are un ãsta... un fler adicã...adicã, nu știu, are o chestie de asta ca a lu' ãsta... ca a lui...Cum îl cheamã? Ca lu' ãla, mã... ca lu' Thierry Henry.
Pițurcã: Ca a lu' Henry?
Becali: Ca a lu' Henry, adicã o ia, mingea, așa, pleacã... dupã aia ajunge primul...ã...depãșește ușor adversarul.
Pițurcã: Gigi, dacã ar avea viteza și forța lu' Henry am putea... N-are, Gigi,n-are! L-am luat în Turcia... Eu l-am urmãrit...ã... l-am urmãrit...ã... pe el l-am urmãrit foarte atent ultimele meciuri. Mã înțelegi? Pe postul care joacã el trebuie sã ia fața lui Mutu acasã sau lui Daniel Niculae. Mã înțelegi?
Becali: Bun! Dar cea mai tare chestie știi care ai fãcut-o? Cu Sãpunaru. Ãla e fotbalist, mânca-ți-aș p...!
Pițurcã: Taci, mã!
Becali: Bãi Piți! Bã, ãla e fotbalist, bã, Sãpunaru!
Pițurcã: Greșește și ãla mult.
Becali: Deci e...mânca-ți-aș...se duce în atac cu mingea la picior, cum îți place ție, urcã cu mingea la picior, nu-i e fricã, dribleazã, ai vãzut cum se duce...
Pițurcã: E! Urcã..., dar nu dribleazã, nu...
Becali: Dribleazã un dribling, nu dribleazã, nu-i "dribleor", da' fenteazã un jucãtor...
Pițurcã: Eu nu știu, mã, cã am nevoie de forțã, cã...Eu am echipã, am jucãtori de forțã acum.