Gigi Becali:"Banel nu a avut cu cine sa joace!" ![]()
Gigi Becali:"Banel nu a avut cu cine sa joace!" ![]()
,,Mergem la Graz sa invingem!" (Tamas)
Mda ... pacat ca gluma a devenit realitate. ![]()
A zis ciobanu , azi la sport.ro , ca vinde Steaua si se duce la o echipa mare , unde ii ia pe Banel , Stancu , Onicas , Argaseala , si contabilu'..a mai zis ca ia minim un milion de suporteri ai Stelei , care vor deveni suporterii noii echipe a lu Jiji..." deci vedeti ce fani adevarati are Jiji . a zis ca se duce la o echipa mare, iar moderatoru de la sport.ro , a zis : Va duceti la Dinamo ? Nu stiu ma acuma , ce sa zic ! A , pai daca va duceti la Dinamo , se umple si stadionu lu Dinamo ![]()
) ![]()
) ... si noi o sa-i umplem stadionu de carne lu' Dinamo...
Jiji da in judecata galeria Stelei
=))
=))
Soc si groaza!
"Niciodata nu am fost stelist"
Asta nici macar nu stie cine este Steaua.
Sa-ti crape fierea in tine,jegule!
@Fane,ti-ai facut rost de avocat?
ªi pe Lunã dacã mã duc, conduc rocile de acolo.(gibonu) ![]()
A zis ciobanu , azi la sport.ro , ca vinde Steaua si se duce la o echipa mare , unde ii ia pe Banel , Stancu , Onicas , Argaseala
doar de Stancu mi-ar parea un pic rau in rest...duca-se
@vlad
Mi se pune din oficiu , ca n-am bani ![]()
Poate sã spunã cineva cã a fãcut mai mult ca mine în fotbal în ultimii 20 de ani?
Nu-l pot contrazice pe Gibon la faza asta. Mai exista vreun retardat sa faca rahaturile pe care le-a facut el in timpul asta???
Asta n-are limite la prostie .Se umfla muschii pe el :"O sa aduc 100 de sportivi de performanta sa faca ordine in galerie"
Deja ma gandesc cine sunt cei 100 de sportivi de performanta: Asaffa Powel,Usain Bolt,Elena Izinbaeva, Roger Federer,Constantina Dita Tomita,Tiger Woods,....
Mi-am adus aminte,l-ati vazut fratilor pe Mache cum ii tinea usa la vestiare? Se uita infractorul in stanga si-n dreapta sa vada daca vede cineva cum intra Patronu peste jucatori. si cica nu a fost facatura cu demisia lui Bergodi.
Bergodi,tot respectul nostru. Un om adevarat!
Tare interesant cum amenintarile astea a lu Jiji sunt tratate banal. Sunt foarte curios daca ar aparea amenintari cu bataia pentru jeg din partea fanilor cum ar reactiona presa...
Exact asa ar reactiona el.
"O sa aduc 100 de sportivi de performanta sa faca ordine in galerie"
Presa, nu stiu, probabil ar pune niste care de reportaj sa-i insoteasca pe acei "sportivi"! ![]()
Ciobanasul fara "muppetsii" lui s-ar caca pe el de frica ![]()
Hai ca nu merita sa-i comentam glumele (cum ii place sa zica presei). Nu renunta el la zaharel asa repede sa fim seriosi. Parca-l vad ca vine cu o gasca de (Free Jiji) pupandu-i mainile si rugandu-l sa nu plece. Si se urca razboinicul pe caii putere si spune cum sa plec maaaaa nu vedeti ca lumea ma vrea aici???? Sper sa umplem toata Ghencea si sa-i aratam ca Steaua nu e ceea ce crede el!!!!!
"Banel Nicolita mai centreaza si slab din cand in cand" - Comentatorul meciului Steaua - Pandurii
"Hai Banel! Hai brazilianul lui tata!"
Gigi Becali e satana.
VOM FI IARASI CE AM FOST SI MAI MULT DECAT ATAT!!!!!!!!!
,,Jumatate din suporterii Stelei tin cu Steaua pentru ca sunt eu acolo!"
(Gigi b. intr-o interventie telefonica la sport.ro)
Imi vine sa rad...ciobenul nu stie ca MAJORITATEA suporterilor tin cu Steaua de cand nu era el acolo....si bine ar fi fost nici sa nu fi fost...cred ca o sa scapam de asta abia cand moartea va dori sa-l ia dintre noi...
Ba ce prost e, nu lasa omu in pace , ala nu-i raspundea ca probabil i se acrise de el si era atent la meci , da Becali nu , el tot cu Sorin o tine .
cocotat in loja urland ca disperatu asteptam sa-ti puna doctori halatul Becali PLEACA ![]()
Locul maimutei e la circ. Ma mir ca stie sa vorbeasca. ![]()
Imi place totusi fondul sonor cu fanii din afara stadionului. ![]()
"Suporterii de la Peluza Nord o sa-i bata pe cei de la Peluza Sud daca o sa ma mai conteste"
mwhahahahaha...abia astept primul meci cu spectatori pe Ghencea...sa-si ia ciobanu mwye de la ambele peluze plus T2...si...cine stie...poate ne face si T1 si T0 o surpriza placuta ![]()
ce dobitoc
"Suporterii de la Peluza Nord o sa-i bata pe cei de la Peluza Sud daca o sa ma mai conteste"
mwhahahahaha...abia astept primul meci cu spectatori pe Ghencea...sa-si ia ciobanu mwye de la ambele peluze plus T2...si...cine stie...poate ne face si T1 si T0 o surpriza placuta
T1 poate, T0 .... greu de crezut. Multi de acolo fac parte din categoria "fri Jiji". ![]()