Mirel Radoi:"Gripa lui Chivu provine de la curentul produs de sprinturile lui Ribery"
buna asta ![]()
Mirel Radoi:"Gripa lui Chivu provine de la curentul produs de sprinturile lui Ribery"
buna asta ![]()
lol a zis Radoi asta ?
)))
Sorin Cartu: "Normal ca Razvan nu a mizat pe Cristea cu Franta , ala era de mana cu Lady Gaga".Ar vrea Cristea
nu cred ca si-ar dori nici un barbat mai cu bun simt sa fie cu pocita aia ![]()
Gigi:
"Becali pleaca din Ghencea a devenit un imn" ![]()
nu cred ca si-ar dori nici un barbat mai cu bun simt sa fie cu pocita aia![]()
Bai voi nu ati auzit? Lady gaga poate fi si mister gaga
. Depinde de ea ![]()
nu cred ca si-ar dori nici un barbat mai cu bun simt sa fie cu pocita aia![]()
Da,si unde-i contradictia?era totusi vorba de Cristea. ![]()
Giovanni Becali "Eu controlez fotbalul romanesc!"
Giovanni Becali "Eu controlez fotbalul romanesc!"
Da,am auzit ce-a declarat prin Italia.Glumet baiatul!Nu-i rusine.
"Reusita" lui Tamas.Asta este adevaratul tamas.
Genial baiatul, se vede ca e jucator de nationala. La faza asta i-a dat lectii de fotbal lui Nicolita. Numai bun pentru echipa de vis a dictatorului. Fc Steaua Faurei.
E si asta o chestie , sa te bata Urziceni acasa cu 4-1 si etapa urmatoare sa o bati pe Dinamo in groapa ... in orice caz bravo lor ![]()
gluma zilei e fotbalul romanesc si cel capitalist. glume proaste. http://fcsteaua.ro:81/forum/style_images/2...icons/icon8.gif
http://fcsteaua.ro:81/forum/style_images/2...icons/icon8.gif
E si asta o chestie , sa te bata Urziceni acasa cu 4-1 si etapa urmatoare sa o bati pe Dinamo in groapa ... in orice caz bravo lor![]()
Nu compara javrele cu Campioana Romaniei!
La Urziceni este totusi un mediu propice performantei cu oameni profesionisti 100% in cadrul clubului. Lucru cu care foarte putine cluburi din Liga 1 se pot mandri!
Ma refeream la faptul ca Urziceni nu bate aproape pe nimeni la scor, cu atat mai putin in deplasare, se stie deja ca ei cand se impun o fac de obicei la limita ... oricum din punctul meu de vedere Urziceni este o echipa modesta , au profitat de o conjunctura favorabila anul trecut cand au luat titlul si atat .
E parerea ta, dar fara noroc nimeni n-ar putea iesi campion!
Echipa poate ca e modesta, nu zic nu, dar Dan Petrescu, MM si ceilalti de la club o fac sa straluceasca! ![]()
jucatorii sunt modesti...echipa e impresionanta (pentru Romania)
Renzo Rossi:"Panduru va fi la Steaua un fel de Moggi la Juventus!" ![]()
deci in maxim 2-3 ani vedem Steaua in Liga a 2-a si pe Panduru la bulau?
Gluma zilei: ![]()
Hizo a uitat de demisie! "Ma gândesc serios la titlu"
George Galamaz:"Am primit gol exact cand nu trebuia!"
)
,,Mergem la Graz sa invingem!" (Tamas)
Iulian Apostol: FC Sevilla a dominat, însã nu ne-a pus mari probleme
Steaua 0-0 Sheriff Tiraspol.... asta ar cam fi gluma zilei, o gluma de fotbal pe care o practica nulitatiile care poarta tricoul Stelei, in ce situatie jenanta am ajuns..
Dolha: "Era o fata frumoasa in tribuna, i-am trimis o bezea, mi-a aratat degetul mijlociu" ![]()