Cea mai buna gluma pe ziua de azi. Mai tare de atat nu cred ca se poate ... cel putin nu azi. ![]()
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...s-semintele.htm
![]()
Cea mai buna gluma pe ziua de azi. Mai tare de atat nu cred ca se poate ... cel putin nu azi. ![]()
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...s-semintele.htm
![]()
"Cu durere în suflet o spun, România e o țarã în care barbarismul e la el acasã." Barbarul No 1
Steaua ( sau Fc Steaua ) 1-1 Bistrita
Asta e gluma etapei !
gluma zilei e acea intrebare...
CINE S*** P***????!?!?!?!?!?!
gluma zilei e acea intrebare...
CINE S*** P***????!?!?!?!?!?!
CIOBANU!!! ![]()
) nu , gluma etapei e " Becali, deschide geamul,s-auzi cum iti futem clanul "
)
![]()
Asta e tare
Mai degraba nu-s prosti degeaba. Oricum faina paralela.
Din pacate nu incalzeste pe nimeni cu nimic faptul ca scot ei niste paralele si fac niste observatii, atat timp cat in presa mafiotii sunt atacati voalat, cu foarte foarte mici exceptii, gen Mihai Gainusa, care nici macar nu este jurnalist de sport la baza. Daca intr-adevar vor sa faca ceva, atunci sa inceapa o campanie impotriva gunoaielor, dar atunci despre cine ar mai scrie ? Si despre ce ? Ei nu fac altceva decat sa mai puna un pumn de paie pe foc, dupa care toarna o galeata cu apa, sa-si autofurnizeze materiale pentru ziua urmatoare.
Letonia U21 - Romania U21 5-1 ![]()
Doamne ce umilinta.
Si cand te gandesti ca unii spuneau de generatia care a ratat cu Tara Galilor calificarea ca e ratata ...
Letonia U21 - Romania U21 5-1![]()
Niste ratati!
M'am uitat putin la meci... era 2-0 la pauza... 3-0, 4-0... s'a ingrosat gluma si am schimbat programul ![]()
<H2 style="PADDING-LEFT: 23px">Bai fratilor priviti aici glume de glume
))
Daca in fiecare an perlele elevilor de la BAC fac furori pe internet, multe dintre personajele care populeaza fotbalul romanesc pot concura cu brio la "balbele" anului.</H2>
Iata care sunt ultimele perle din fotbalul nostru:
Adrian Porumboiu: "Singura echipa care poate prinde CFR-ul din urma este DNA!".
Marian Iancu: "Ca sa ajung pe locul doi, ar trebui sa-l transfer pe Gigi Becali".
Gica Hagi: "Important e punctele" .
Ionel Danciulescu: "Suporterii nostri sunt 80 la suta din Bucuresti si 40 la suta din provincie".
Cornel Dinu: "Muncitor Nicolita, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e santier".
Vasile Maftei: "Sunt momente cand joci bine si pierzi sau nu castigi".
Nicolae Mitea: "Sunt pesimist. Cred ca putem invinge Olanda".
Sorin Cartu: "Mircea Rednic, ca antrenor, e ca fierul de calcat: pe unde trece, parjoleste!".
Victor Piturca: "Daca am avut ceva probleme cu Moldova, nu inseamna ca va fi la fel cu Olanda. Va fi un meci mult mai dificil".
Ionut Popa: "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu'".
Gigi Becali: "Vali Badea este cu trei clase peste Inzaghi".
George Copos: "Mi se face pielea gaina cand vorbesc despre Nae Manea!".
Viorel Moldovan: "Rapidul fara spectatori e ca o nunta fara lautari".
Gigi Becali: "Mitica Dragomir este acelasi pentru toti si diferit pentru fiecare".
Marius Maldarasanu: "Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv".
Ionut Popa: "In Romania nu e bine sa iti dai demisia, pentru ca se gaseste unul care sa ti-o semneze in cinci minute si ramai somer".
Marian Iancu: "Voi fi tot mai critic la ceea ce spun Gigi Becali si prietena lui, Giovani"
Adrian Mititelu: "Universitatea Craiova este singura echipa care poate sparge cvartetul Steaua - Dinamo - Rapid".
Gigi Multescu: "Dinamo este un grup viu, care traieste".
Gigi Becali: "Sunt de acord cu Mircea Sandu, trebuie sa incetam cu scandalurile. Bine, daca sunt atacat, o sa ripostez".
Dinamo in Champions League

Gluma zilei e jocul nationalei
Dragomir: "Cu sarbii o sa ne dam seama ce valoare avem"
Si s-a vazut ...
Dupa 0-5 cu Serbia si 1-5 la tineret cu Letonia,salutul preferat al romanilor e "give me five!",iar site-ul preferat e hi5 !!!
Dupa 0-5 cu Serbia si 1-5 la tineret cu Letonia,salutul preferat al romanilor e "give me five!",iar site-ul preferat e hi5 !!!
iar IQ tot de 5
Olteni... ce sa le ceri ![]()

Hai sa facem un colaj cu ineptiile Ciobanului. Pardon,cu buna-crestere a lui.
Asta nici usturoi n-am mancat,nici gura nu-i pute!
http://www.trilulilu.ro/Liviug/48005755636873
"Am pierdut din cauza arbitrajului" - Il Muce (ala batran) cu referire la meciul Serbia - Romania 5-0
Noi romanii,victime clare ale arbitrajului.Toata lumea ne vrea raul si nu ne lasa sa ne aratam adevarata valoare.Cu juma' de lot de la echipe nule!
"Am pierdut din cauza arbitrajului" - Il Muce (ala batran) cu referire la meciul Serbia - Romania 5-0
N-ai spus tot. In aceeasi stire, respectivul spune ca daca nu erau acele greseli de arbitraj din prima repriza, intram la pauza cu 2-1 avantaj! ![]()
![]()