FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1171819202179»
mircea_1027.10.2009 06:27

"Scandalul e la el acasa la Dinamo! Gabi Tamas continua seria de petreceri lasata de Mutu dupa meciurile nationalei!

Fundasul dinamovist a petrecut pana la 3.00 dimineata dupa meciul terminat 1-1 cu Gloria Bistrita, scrie azi Cancan.

Culmea, Tamas s-a dus in Ghencea sa petreaca - Hanul Drumetului - este localul unde dinamovistul si-a facut de cap.

Mai mult, 'Bad Boy' Tamas care are o lista grea de amenzi primite de la Dinamo pentru iesirile sale nocturne nu s-a putut abtine si a facut si dedicatii pentru rivalii de la Steaua: "pentru toti stelistii m..e Gigi!" a sunat una din urarile dinamovistului, potrivit sursei citate."

Daca e adevarat, pentru prima oara pot sa zic si eu, Respect Tamas :drunk:

AG27.10.2009 09:30

baiat finutz :)) ce mama naibi :))

red&blue_boy27.10.2009 10:14

Cam cu asa ceva se mai afirma si Tamas in ultima vreme.Ii intoarcem si noi urarea,pentru Borcea!!!

Saracul Lehmann,ce-a ajuns:

http://www.youtube.com/watch?v=NUw9uThftjw

Si ce ratare!Si Banel ar fi dat gol!

MikStelista27.10.2009 10:23
"Scandalul e la el acasa la Dinamo! Gabi Tamas continua seria de petreceri lasata de Mutu dupa meciurile nationalei!

Fundasul dinamovist a petrecut pana la 3.00 dimineata dupa meciul terminat 1-1 cu Gloria Bistrita, scrie azi Cancan.

Culmea, Tamas s-a dus in Ghencea sa petreaca - Hanul Drumetului - este localul unde dinamovistul si-a facut de cap.

Mai mult, 'Bad Boy' Tamas care are o lista grea de amenzi primite de la Dinamo pentru iesirile sale nocturne nu s-a putut abtine si a facut si dedicatii pentru rivalii de la Steaua: "pentru toti stelistii m..e Gigi!" a sunat una din urarile dinamovistului, potrivit sursei citate."

Bvo Tamas :bananadance::yeahh:

madyfree198727.10.2009 10:27

Nu ca in modul asta , Tamas il baga in spital pe Borcea... :))) ...

Dragi prieteni ... dar stiti voi de unde e obiceiul asta al dinamovistilor ????? Nu va aud ... Stiti ? :))) cine nu si-l aminteste peeeeee Doooorin Seeemeghin spaima sticlelor de vin :)))) =))) asta e blestemul lui pentru Dinamo :)))

Astristul27.10.2009 11:47

Adevarul e ca Tamas doar daca e beat ar putea sa faca astfel de dedicatii stelistilor, pentru ca de obicei ne trimite la origini! :rolleyes:

roon3y27.10.2009 13:01

asta e chiar mai tare decat atunci cand cantau"Steaua e numai una...":)):)):)):)):))

mircea_1027.10.2009 18:52

"Cine stia de CFR pana acum? Am fost in Cluj acum cativa ani si nici taximetristii nu stiau sa-mi spuna unde joaca CFR"

Radu Banciu =))))))))

cristy.steaua2127.10.2009 19:43
"Cine stia de CFR pana acum? Am fost in Cluj acum cativa ani si nici taximetristii nu stiau sa-mi spuna unde joaca CFR"

Radu Banciu =))))))))

am zuzit si eu ce a zis...

Asta nu are ce cauta prin televiziune... (nu ma refer express la aceasta afirmatie..)

crysty1427.10.2009 19:47

Radu Banciu =))))))))

@cristy.steaua21

pai si n-are dreptate?

godsaveultras28.10.2009 11:05
Lari28.10.2009 11:09

Taci, mah, sa nu afle. Io zis sa-i incurajam ;)

MikStelista28.10.2009 11:26
http://www.libertatea.ro/stire/Gigi-daca-v...noi-262113.html

pe astia nu stiu ce-i asteapta :bananadance:

Shhhtttt :D nu incerca sa le spui :yeahh:

Astristul28.10.2009 12:36
Taci, mah, sa nu afle. Io zis sa-i incurajam ;)

Si eu zic la fel. :D

http://steauadetirajana.blogspot.com/

cristy.steaua2128.10.2009 12:49
@cristy.steaua21

pai si n-are dreptate?

nu prea...

e adevarat k U Cluj " e baza" dar se stia si de CFR.... putin dar se stia..

Daniel-Ionut08.11.2009 07:27

gesepe: Esecul cu Galata a indepartat fanii de dIInamo... s-au vandut doar 1.500 de bilete

Cand au avut peste 1.500 d suporteri? :blink:

red&blue_boy08.11.2009 14:18
gesepe: Esecul cu Galata a indepartat fanii de dIInamo... s-au vandut doar 1.500 de bilete

Cand au avut peste 1.500 d suporteri? :blink:

Cand au crezut ca face Turcu striptease! :D

Astristul08.11.2009 18:42

Rapidiștii și-au băgat petardele in fund!

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...ele-in-fund.htm

Daniel-Ionut08.11.2009 19:07

:D:)):w00t: Ce lesinati!

Vlad Bogdan08.11.2009 19:22

Exact asta vroiam sa pun, dar ai fost mai rapid :D

Cum sa iti bagi petarde in fund ??? :ce_oameni: Pacat totusi ca nu le-au explodat :))

danimarcu08.11.2009 20:13

Va dati seama ce satisfacuti au intrat la meci?...

Astristul08.11.2009 20:40
Va dati seama ce satisfacuti au intrat la meci?...

Asa o fi, dar vorba lui Vlad, pacat ca n-au facut "bum" la meci! :))

stelist si dupa moarte08.11.2009 21:44

rapidistii sant de mult timp asa,voi acum v-ati dat seama?¡ :bananadance:

cristy.steaua2110.11.2009 13:39

Un copil de 13 ani n-a fost lăsat pe Ghencea pentru că nu avea buletin!

:ce_oameni:

red&blue_boy10.11.2009 19:41

Pai da,daca era periculos!Cum-l interzice Jiji la meciul urmator?Ma-ntelegi,pac-pac !

«1171819202179»