Gigi Becali: ''Nicolita este cel mai bun jucator din Romania''!
Baiat destept.Are dreptate.
Baiat destept.Are dreptate.
Asa e.Sunt sigur ca nici Messi , Nani sau Walcott nu ar avea loc la Steaua datorita lui Banel "Expres" Nicolita ![]()
Din pacate, gluma asta este tragicomica pentru noi. Datorita ei nu scapam de tigan din primul 11
Asa e.Sunt sigur ca nici Messi , Nani sau Walcott nu ar avea loc la Steaua datorita lui Banel "Expres" Nicolita![]()
ar avea loc oricare din ei, dar atunci Banel va juca pe stanga titular ![]()
Nu ca o sa vina Robben la Steaua...am vorbit io cu el si a zis ca va fi onorat sa joace la Steaua pentru ca va lua lectii de la Banel si de la Chuck "Jiji" Noris.
"In sfarsit Dinamo a fost lasata sa joace"....declara Borcea la TV,dupa meciul cu Ceahlaul.
Ups!!!
pai da...dar nu a spus de cine a fost lasata...
continuarea era:" de Ceahlaul"...
g.b. despre dario boneti : "Este un antrenor extraordinar"!
cel mai cretin om de pe planeta ... mori odata, mori mori mori ..
niciodata nu am dorit cuiva raul sau moartea, dar pe asta chiar vreau sa-l vad mort, sunt satul de acest clovn numit geOIge BERBECali
Gigi,Borcea si Turcu,parca ar fi o gluma proasta a naturii."Banel e cel mai bun jucator din Romania".Ma abtin
"In sfarsit Dinamo a fost lasata sa joace?"In sfarsit am jucat si noi cu proprii sclavi si s-au dat la o parte.Adica sa fie arbitrii corecti la toate meciurile?Sa nu tina cu noi?Pai se poate?Dupa ce in toata istoria noastra am fost atat de iubiti?
Iar Turcu...deh!De s-ar lua toti trei sa faca parteneriat la Dinamo.Becali,Borcea si Turcu:D.Va dati seama ce echipa ar fi.Si acum in presa sportiva te simti ca in filmele cu prosti...
"In sfarsit Dinamo a fost lasata sa joace"....declara Borcea la TV,dupa meciul cu Ceahlaul.Ups!!!
)))) s-a dat de gol, fraierul!
Irlandezii: ''Steaua nu este mai buna decat Krilia Sovietov Samara!'' ![]()
Jurnalistii britanici de la Times au inclus arena din Stefan cel Mare in topul celor mai frumoase stadioane din lume. Stadionul Dinamo ocupa pozitia a opta in clasamentul realizat de englezi.
Times:"O pista de atletism este in general destul pentru a decredibiliza un stadion. Dar stadionul lui Dinamo Bucuresti este o opera de arta in stilul Razboiului Rece. Este intampinat de statuile staliniste, scari largi in spatele portii te duc catre teren, iar acolo iti poti imagina un carucior de copil care curge pe trepte. Iar cel mai apropiat lucru de lojele executivilor il reprezinta balcoanele cladirilor vecine." ![]()
Mie mi-a placut declaratia lui Borcea, dupa ce a auzit de acest top al cotidianului Times.
Borcea:"Fac schimb cu locul 100 din top!" ![]()
Pare cam caterinca.
E vorba de stadionul lui Dinamo Minsk. Daca citit cu atentie va dati seama ca nu are nici o legatura cu stadionu javrelor
E vorba de stadionul lui Dinamo Minsk. Daca citit cu atentie va dati seama ca nu are nici o legatura cu stadionu javrelor
da...ziaristii din Romania ![]()
Probabil ca n-are nicio legatura cu stadionul lui Dinamo Bucuresti, insa stirea este adevarata. Am luat-o din prosport, iar ei la randul lor, au preluat-o din cotidianul Times. E posibil ca britanicii sa fi scris "Bucuresti" in loc de "Minsk"
20 august 2009 , gluma zilei :
Dinamo Bucuresti - slovan liberek
Banel a fost roberto Carlos, mai tare ca roberto Carlos =)))))))) haha asta da gluma =))))))
Incep sa iubesc dinam0 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Conferinta de presa cu Bonetti: O ziarista:"Va dati demisia?"
B:"Nu,ce motiv as avea?"
Plus ca i s-a intors si "amicul" Turcu!
Conferinta de presa cu Bonetti: O ziarista:"Va dati demisia?"B:"Nu,ce motiv as avea?"
Bine ba baiatule, asa te vreau !!! de cand am vazut de ce esti in stare ( imediat ce ti-am vazut fatza ) m-am rugat sa prinzi macar meciu cu Steaua . Tine-te tare te rog mult. Ramai pe pozitii !! Macar 2 etape... Hai ca poti !!!! ![]()
MM Stoica: "O sã-ți fac cu mîna la TV cînd jucãm în Ligã!" Iancu: "E singurul lucru pe care știi sã-l faci" ![]()
![]()
Bonetti:''Cu un lot de valoare mica, Bergodi are rezultate foarte bune cu Steaua'' ![]()