FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1717273747579»
ebonyc06.12.2011 15:16

După ce Steaua a batut Dinamo, milioane de romani si-au amintit că sunt stelisti de mici

Numarul romanilor care se declară stelisti de mici a explodat după ce echipa patronată de Ciobanul a câștigat cu 3-1 chiar pe terenul marii rivale, Dinamo. Cel putin asa rezultă dintr-un sondaj de opinie publicat azi de Insomar.

Dacă inaintea partidei sub 10% dintre romani se declarau stelisti, după victoria de aseară aproape 50% dintre romani sustin că sunt stelisti de mici. Rezultatele sondajului pot parea suprinzatoare, insă vă asigur că nu sunt. Suporterul stelist este ceea ce noi, sociologii, numim «suporter de rezultat», a explicat sociologul Alin Teodorescu.

Eu sunt stelist de mic, insă in ultima vreme pur si simplu am uitat de existenta echipei mele favorite. Acum, că Steaua a batut Dinamo, am toate motivele să fiu din nou stelist. Acum e de datoria echipei să mă pastreze ca suporter: dacă vor avea rezultate, raman alaturi de ei, dacă nu, o să uit o perioadă că sunt stelist, a sunat raspunsul standard al celor intervievati.

timesnewroman.ro

pytycrys06.12.2011 15:58

Glumesc astia de la timesnewroman, dar cam asa e...

Roger07.12.2011 09:06

Culmea umilinței: Nilă il culcă pe Moți și i-o dă lui Pufi.

Liviu: VPM08.12.2011 18:58

http://www.youtube.com/watch?v=P7YErltl9eo...feature=related

lapte de curcan.. Ciobanul tatal nostru.. =))

Gandalf the White24.12.2011 06:59
Savulescu: "sunt niste disensiuni la Dinamo din cauza domnului Ciobanul. Eu l-am facut pe domnul Becali mascarici, ieri domnul Badea l-a facut pacalici, nu reusim să ne intelegem."
The_Foxes24.12.2011 09:21

Se pare ca Berbecali si-a gasit echipa mult dorita, "pohta ce-a pohtit"

Ce l-a atras la Sivasspor e faptul ca tot staff-ul inainte de meci sacrifica oi, pe teren. Dupa chipul si asemanarea lui a considerat astfel ca e un semn divin si trebuie sa preia echipa turca.

http://www.youtube.com/watch?v=-9W9Ih_mKzc

Daniel-Ionut24.12.2011 09:35

Pai cum bah, aia sunt satana, cum sa sacrifice animalul sfant? Ptu drace :death:

MoWeed24.12.2011 10:32

@The_Foxes

El isi iubeste oile la propriu, nu ar suporta sa le vada suratele sacrificate. Pentru el, sa-i sacrifici oaia e ca si cum i-ai sacrifica nevasta...

vidu04.01.2012 08:29

premiile-vidu-pe-2011---.gif

Cu durere-n suflet

a trebuit acord si lui Cristi Borcea

unul din Premiile Vidu pe 2011

Liviu: VPM06.01.2012 19:28
381166_10150513642948678_351936878677_88 ah finule mancati-as nasucul tau..
vlad07.01.2012 07:01
Premiile Vidu pe 2011

O sa ai activitate mai intensa prin noiembrie pe aacest site sunt foarte convins.

vidu10.01.2012 08:59
Daniel-Ionut10.01.2012 09:26

Mircea Lucescu acuză: Vatmanul m-a urmarit cu tramvaiul prin tot Bucurestiul!

De pe patul de spital, antrenorul Mircea Lucescu face noi dezvaluiri socante despre accidentul in care a fost implicat vineri. Vatmanul m-a urmarit cu tramvaiul prin tot orasul, am fost victimă sigură! L-am zarit incă de cand am scos jeep-ul din curte, statea la semafor si-l asculta pe Ciobanul la radio Trinitas. A urmat o cursă nebună prin tot Bucurestiul, dar n-am reusit să scap de el decat după ce am intrat pe niste stradute intortocheate", a spus Lucescu.

Se pare insă că vatmanul a reusit să dea de celebrul antrenor roman pe bulevardul Vasile Milea, moment in care efectiv si-a pierdut capul. "Stateam pe linia de tramvai de pe bulevardul Vasile Milea si imi beam apa minerala Mă luase setea după o asemenea cursa Cu coada ochiului am vazut cum vatmanul a accelerat si m-a lovit in plin! Îl banuiesc pe vatman că e stelist si că s-a razbunat pentru că n-am vrut să vin in vară la Steaua", a acuzat nea Mircea.

Politistii de la Circulatie au confirmat versiunea lui Mircea Lucescu după ce au discutat, in particular, cu baiatul acestuia, Razvan. Vatmanul stelist a fost retinut si urmează să fie prezentat instantei cu propunerea de arest preventiv. Il Luce a precizat, totusi, că este dispus să renunte la acuzatii in schimbul modicei sume de 15 milioane de euro.

V3310.01.2012 18:15
http://www.sport.ro/Liga-1/foto-catre-cel-...a-de-la-un.html :)) si Parvulescu ar trebui sa scrie una de-asta
Mem022.01.2012 12:46
Daniel-Ionut05.02.2012 10:23
"Jucam bine, iar ofertele nu lipseau. Am fost ales cel mai bun mijlocaș din Belgia. Steaua a oferit 4-5 milioane de euro pentru mine, dar am refuzat, aveam alte oferte mai bune", a spus Fabien Camus pentru www.footmercato.net
ebonyc05.02.2012 11:44
"Jucam bine, iar ofertele nu lipseau. Am fost ales cel mai bun mijlocaș din Belgia. Steaua a oferit 4-5 milioane de euro pentru mine, dar am refuzat, aveam alte oferte mai bune", a spus Fabien Camus pentru www.footmercato.net

Adica... adica... nu mai v.....vine C.....camus? :no:

Daniel-Ionut09.02.2012 10:34

Dupa ce a castigat cu 2-1 finala turneului din Antalya contra lui TSKA, Dinamo a castigat primul sau trofeu european :D

mountytoma20.02.2012 22:51

"pacalit" cu 5 milioane de euro intr-o afacere imobiliara, behaila a ajuns la concluzia ca pana la urma criza economica l-a lovit si pe el. ca sa mai faca economie la cheltuieli, ii spune sotiei: invata ba si tu sa gatesti, si putem concedia bucatareasa!

nevasta-sa se uita la el si ii raspunde: bine ba, dar cu conditia sa inveti si tu sa footi, sa putem concedia si soferul!

Harald25.02.2012 09:31

Joi seara inainte de meciul Twente - Steaua, doi Politisti bucuresteni s-au prezentat la "Irish Pub"-ul din Piata Unirii, unde s-au batut suporterii roș-albastri si cei olandezi inainte de meciul tur.

"Am venit preventiv. Dacă vedeti că se incinge atmosfera si vor să se bată iar, sunati-ne imediat", a fost mesajul vajnicilor aparatori ai legii adresat barmanitelor.

Raspunsul primit de la angajatele "Pub"-ului i-a lasat mască pe cei doi: "Pai, meciul e in Olanda! Nu la Bucuresti".

din prosport

:wall:

Lays12.03.2012 08:23

Cristi Borcea, operat pe cord deschis, in această dimineață

Președintele FC Dinamo va fi operat, astazi, pe cord deschis de o echipă de chirurgi cardiovasculari condusă de medicul Șerban Bradișteanu, cel care l-a operat și pe Cornel Dinu.

Borcea este cunoscut cu probleme cardiovasculare.

pentru un motiv anume, ma amuza foarte tare aceasta stire:)))) am si inramat-o frumos:))))

ebonyc12.03.2012 12:02

Fuego este noul membru al trupei Parazitii

Cheloo de la Parazitii a anuntat intr-un interviu că Ombladon va parasi trupa pentru a se calugari. Nu este insă cazul ca fanii să se panicheze, pentru că tot raul e spre bine: locul lui Ombladon va fi luat de Fuego, un adevarat cunoscator al vietii de straduță.

Ne pierdusem prea multe fane pentru că eram considerati misogini, dar de cand am adus o fată in trupa cine ne mai poate acuza de asa ceva?, si-a explicat Cheloo strategia. Și cei de la B.U.G. Mafia l-au vrut. Practic, ne-am batut pe Fuego, calcandu-l in picioare. Nu suntem la prima colaborare cu el, am mai facut trei piese impreuna insă nu le-am putut lansa pentru că erau mult prea dure. Asta pentru că la inceput Fuego n-avea flow de hip hop, dar incet-incet am reusit să-l pun pe bataie. Încă mă doare pumnul.

În această perioadă stilistii de pe scara de bloc a lui Cheloo lucrează la imaginea de rapper a lui Fuego, care a fost ras in cap, i s-a tras de haine pentru a i se largi si i s-au creat cearcane, printr-o medodă pe care Ombladon, proaspat calugarit, cu siguranță ar considera-o neortodoxa

http://www.timesnewroman.ro/monden/6791-fu...rupei-parazitii

Poza e nebuna. :)

ebonyc29.03.2012 15:01

Ciobanul l-a dat afară si pe Razvan Lucescu de la Rapid

Latifundiarul din Pipera a explicat că a recurs la acest gest pentru că s-a saturat să dea afară antrenori de la Steaua: Am concediat la Steaua pană mi s-a aplecat. Simteam nevoia unei noi provocari!

Patronul Stelei a povestit că ideea i-a venit de dimineață in timp ce-l concedia pe proaspat angajatul Mihai Stoica. Mă uitam la zdreanta asta de Meme cum tipa la mine să-l iert si mi-a pierit tot cheful. Clar imi trebuie niste angajati mai aroganti, să-mi facă placere să-i dau afara Ă'știa de la alte echipe sunt mai perversi, se opun la inceput, asa cum imi place mie.

Ciobanul i-a reprosat lui Lucescu jr. că nu joacă in sistemul 4-3-3 si că nu-l foloseste pe Herea atacant asa cum trebuie. Își bate joc de mine, si mai grav, pe banii lui Copos, care stiti cat e de zgarcit. Cu o hahaleră ca asta n-am ce discuta. Spre seară patronul Stelei l-a dat afară si pe Multescu de la Astra si a marturisit că acum visul sau e să dea afară antrenori din strainatate. Simt că mă apropii de finalul carierei si aș vrea să dau afară si oameni de la o echipă de prin Europa. Cea mai mare provocare pentru mine ar fi să-l dau afară pe Mourinho. Oricum, mi-ar placea să mi se organizeze o demisie de retragere, in care să dau afară toti antrenorii din Liga 1.

"Times New Roman"

gio_stgloria10.04.2012 21:45
Lays11.04.2012 11:26

"asta este presa de sport din Romania"

presa din care si handicapatul asta a facut parte. dar trebuie sa recunosc ca a fost amuzant, mai lipsea sa respire ca un porc intre propozitii si era spot-on.

«1717273747579»