După ce Steaua a batut Dinamo, milioane de romani si-au amintit că sunt stelisti de mici
Numarul romanilor care se declară stelisti de mici a explodat după ce echipa patronată de Ciobanul a câștigat cu 3-1 chiar pe terenul marii rivale, Dinamo. Cel putin asa rezultă dintr-un sondaj de opinie publicat azi de Insomar.
Dacă inaintea partidei sub 10% dintre romani se declarau stelisti, după victoria de aseară aproape 50% dintre romani sustin că sunt stelisti de mici. Rezultatele sondajului pot parea suprinzatoare, insă vă asigur că nu sunt. Suporterul stelist este ceea ce noi, sociologii, numim «suporter de rezultat», a explicat sociologul Alin Teodorescu.
Eu sunt stelist de mic, insă in ultima vreme pur si simplu am uitat de existenta echipei mele favorite. Acum, că Steaua a batut Dinamo, am toate motivele să fiu din nou stelist. Acum e de datoria echipei să mă pastreze ca suporter: dacă vor avea rezultate, raman alaturi de ei, dacă nu, o să uit o perioadă că sunt stelist, a sunat raspunsul standard al celor intervievati.
timesnewroman.ro

ah finule mancati-as nasucul tau..