FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1707172737479»
David09.10.2011 19:21

Cech, Abidal. Ca si astia is la fel de mijlocasi stanga ca Messi si Rooney

David10.10.2011 06:33

"Banel zambeste mult dar nu prea vorbeste. Este insa foarte fericit ca joaca aici", mai spune translatorul lui Banel.

Ce imagine. :D

Daniel-Ionut14.10.2011 16:40

" Dacă Dinu Gheoghe a zis să mai tai eu o oaie, atunci o să tai o oaie, ca să sugă el mielul . Are un caracter mizerabil! Dacă vezi că si Copos te injură asa mereu, nu mai stai.

I-a luat dreptul de semnatura m-am interesat si eu de asta. Am vrut să am o dovadă că cere mai multi bani pe meciul amical cu Bologna decat ar fi fost initial. Dacă se plange că e injurat de Copos, să plece dacă are demnitate!

Eu nu sunt certat cu Copos, el e fratele meu mai mic, eu sugeam de la mama, el de la tata . Copos se plange la mine de Dinu Gheorghe. Îl manancă pielea. Dacă el aruncă oaia, ii arunc si eu mielul.

El e servitorul lui Copos, nu are ce să pregatească la meciul cu Steaua. El abuzează de faptul că George Copos ar trebui să ii dea bani dacă il dă afară si abuzează de asta. Razvan e copil de țață ca să nu mai antreneze Rapidul dacă pleacă Dinu Gheorghe?" , a declarat Ciobanul

David 9617.10.2011 08:31

Inaintea meciului cu Vaslui, Geraldo si-a propus sa-l opreasca pe Wesley la atacuri. Cei de la Vaslui au aflat asta si toti jucatorii vasluiului s-au deghizat in Wesley.

In timpul meciului, Geraldo intreaba:

-Tu esti Wesley?

-Nu, eu sunt Sanmartean. Wesley e cel de acolo care da acum gol.

Ronnie17.10.2011 18:11

Sunt singurul de pe aici care are un sentiment de deja vu doar privind scorul de la Ceahlaul cu Dinamo?

pcsbb17.10.2011 18:24
Sunt singurul de pe aici care are un sentiment de deja vu doar privind scorul de la Ceahlaul cu Dinamo?

Normal ca nu. Am curaj sa pun pariu ca Dinamo va fi singura echipa in Liga 1 care va da mai mult de 3 goluri sub Chietrisica, nu mai zic de 5.

LDS17.10.2011 22:23

Daca pui pariu, il pierzi. De cand s-a desfiintat vechea cooperativa, la Ceahlaul e degringolada totala, nu mai e Kosovo, e Cimitiru' Vesel. Avem un argentinian care mai misca ceva, in rest, niste tarnacoape tepene. Unde mai pui ca lumea vorbeste cum ca Pinalti a avut sau are cancer ( hai sa fim optimisti )... Altii zic ca nu-i vorba de cancer, ci de DNA, care a pus ochiu' pe el in urma unor frictiuni cu prezidentu' Basinescu... Ma rog, gura lumii-i sloboda, una peste alta, eu mi-as dori ca Pinalti sa moara de cancer in arest preventiv.

Dincolo de astea, Dinamo ramane... Dinamo. Au venit in oras duminica, insotiti de o coloana de patru masini de politie, doua dube de jandarmi plus un camion MAI, de am crezut c-a venit Obama, noroc ca l-am vazut pe Moti care statea lipit de parbrizu' autocarului si zambea tamp, ca intr-un tablou cu Voronin. Si ieri, luni, au dat ocol targului de vreo patru ori, in acelasi format, cu urlet de sirene, sclipiri de girofare si fum negru si gros, scos de catre camionu' care incheia coloana... Cica s-au si rugat pe la o manastire... La ce dracu' le-a mai trebuit si camion dupa ei ?

Concluzia e ca onor Ministeru' de Interne traieste si vegheaza !

Lari18.10.2011 05:02

Cata rautate ai, bai, Lesedee, pe un om care a facut atata bine orasului... Chiar nu mai e pic de recunostinta in tara asta? :notangel:

vidu02.11.2011 18:15

Din lumea animalelor:

Fabula cu FRF si LPF

fabula-cu-FRF-si-LPF-.gif

Liviu: VPM04.11.2011 08:30
391822_186745471408367_100002187466363_3
red&blue_boy04.11.2011 09:23

Ce tare !!! :))

Doar ca e si steagul Romaniei acolo... :(

ebonyc04.11.2011 09:51

echipament_steaua_12190.jpg

Cea mai iubită echipă din Romania a obținut o dispensă din partea Ligii Profesioniste de Fotbal. Începind cu urmatoarea etapă de campionat, Steaua va juca toate meciurile din deplasare intr-un echipament conceput special pentru a proteja jucatorii de loviturile fanilor adeverși intrați pe teren.

Deocamdata producatorul de echipament sportiv cu care avem contract ne-a asigurat că nu vom mai lua bataie la pumni pină la sfirșitul sezonului. Încă se lucrează la un set de tricouri revoluționare, care ne vor ajuta să nu mai luam bataie nici la fotbal, dar cercetarile sunt abia la inceput a declarat un oficial al clubului.

trombon

pcsbb08.11.2011 13:03

S-a lansat programul prima cutie de carton destinat tinerilor boschetari.

Click aici sa vezi daca Meme s-a inscris pe lista.

cristy.steaua2120.11.2011 09:37

"Acum, că avem avion personalizat, inseamnă că sintem intr-adevar cei mai buni!"

Geraldo Alves, fundaș Steaua

(Oare la ce? :hump::wanker: sau :beer2: )

pytycrys20.11.2011 09:46

Un avion din cate se prabusesc? :clap:

Daniel-Ionut20.11.2011 09:55
Un avion din cate se prabusesc? :clap:

Esti bolnav sau asta e starea ta naturala? De ce sa se prabuseasca avionul? :blink:

IONUTZ-CIPRIAN20.11.2011 11:31

Noi nu avem teren dar bine ca avem avion,tare.

pytycrys20.11.2011 11:36
Esti bolnav sau asta e starea ta naturala? De ce sa se prabuseasca avionul? :blink:

Sunt si nitel racit, da' lasa asta.

Ghici cine merge cu avionul?!

Daniel-Ionut20.11.2011 12:31
Ghici cine merge cu avionul?!

Jucatorii, antrenorii, stafful, nu patronul ;)

Cand l-ai vazut tu sa fie asa apropiat de echipa? Ala se duce cu cateva ore inainte de meci, nu cu o zi, doua, inainte.

Liviu: VPM21.11.2011 20:20

si sa-l bata oaiaroiu pe maradona...

Daniel-Ionut23.11.2011 14:11

Potrivit sport.ro, fanii lui Dinamo isi vor pregati pentru meciul de pe 5 decembrie tricouri cu mesajul "dorinta mea e sa vad Steaua in B".

Adevarul e ca sunt mai multe sanse sa intre Steaua in B, decat sa ajunga Dinamo in Champions League :D

Gandalf the White27.11.2011 11:50

Reporter: Care este ultima carte pe care ati citit-o?

Danut Lupu: Pai... noul cod civil cred!

pcsbb01.12.2011 07:44

Nemtii au confundat Steaua cu Ferencvaros.

In revista oficiala a clubului, Steaua este trecuta drept Ferencvaros Bucuresti, iar la prezentarea Romaniei apare urmatorul text: "Romanii sunt niste oameni mici care beau tuica toata ziua!"

Dar acum apare gluma principala:

Afland acest lucru, Adrian Porumboiu, patronul FC Vaslui, a rabufnit: "Nici nemtii nu mai sunt nemti! O sa vedeti ca in curand vom fi peste ei la toate capitolele si ii vom pune la punct la toate capitolele. Avem resurse mai bune decat ei", a afirmat Adrian Porumboiu.

Liviu: VPM02.12.2011 14:13
Mem006.12.2011 09:09

a gasit sageata de Niculaie scuza perfecta pentru infrangerea din derby : " presa e vinovata pentru infrangerea noastra "

superb :))

«1707172737479»