FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1545556575879»
red&blue_boy27.09.2010 19:26
Azi m-am lasat de fumat :))

Maine te reapuci! :))

razvan2827.09.2010 20:22

Pai deja ma gandeam acum ca la o bere totusi o sa mai mearga una , dar sa nu mai fumez asa pe strada , cand ies de la liceu , adica fumat dasta fara rost

RobYnho27.09.2010 20:30

Nu va mai ajunge topicul de la mistouri ?

razvan2827.09.2010 20:50

Pai si asta nu e tot de mistouri...glume sau mistouri tot pe acolo sunt.Sau tu esti ofticat ca nu poti sa te lasi de fumat ? :naughty:

Stanici28.09.2010 06:09

Nu, serios, desfasurati-va pe mistouri. Aici se discuta despre faze amuzante care se intampla in general si atrag interesul majoritatii. Adica, sincer si fara suparare, ma doare fix in **** daca iti omori plamanii sau nu.

mori_caine28.09.2010 18:32

Ciobanul in biserica la un moment dat se aude o voce:

-Gigi .Gigi .

Oierul ridica privirea si zice:

-Cine-i?

-Sunt eu, IIsus!

-Si ce vrei de la mine??!

-Scoate-mi cuiul de la mana dreapta!

Oierul se ridica, se apropie de statuia lui Iisus si-i scoate cuiul de la mana dreapta. Dupa care, se intoarce la locul lui.

Dupa un timp, se aude iarasi vocea:

-Gigi, scoate-mi te rog si cuiul de la mana stanga!

Atunci, Oierul se ridica, se apropie de statuia lui IIsus si ii scoate si cuiul de la mana stanga, iar Iisus in acel moment, batand din palme:

-Pleaca din Ghencea!! Oierul!! Pleaca din Ghencea!! :)):))

razvan2828.09.2010 19:18

Si Iisus cred ca l-ar vrea pe Gigi plecat la cate tampenii a facut .

red&blue_boy28.09.2010 20:14

Cica Tamas va fi noul nr. 10 la nationala...

razvan2828.09.2010 20:28

In curand o sa-l puna pe Pantilimon nr 10...

gio_stgloria28.09.2010 21:16

Astazi intr-o emisiune la sport.ro ciobanul povestea cum pirateaza seriale. :)) Era vorba de un serial de la Kanal D.

razvan2829.09.2010 16:48

Emmanuelle poate :))...ciobanul e :wanker:

banelinho_1630.09.2010 00:36
Ciobanul in biserica la un moment dat se aude o voce:

-Gigi .Gigi .

Oierul ridica privirea si zice:

-Cine-i?

-Sunt eu, IIsus!

-Si ce vrei de la mine??!

-Scoate-mi cuiul de la mana dreapta!

Oierul se ridica, se apropie de statuia lui Iisus si-i scoate cuiul de la mana dreapta. Dupa care, se intoarce la locul lui.

Dupa un timp, se aude iarasi vocea:

-Gigi, scoate-mi te rog si cuiul de la mana stanga!

Atunci, Oierul se ridica, se apropie de statuia lui IIsus si ii scoate si cuiul de la mana stanga, iar Iisus in acel moment, batand din palme:

-Pleaca din Ghencea!! Oierul!! Pleaca din Ghencea!! :)):))

Cea mai proasta gluma auzita vreodata.Ar trebui sa-ti editezi mesajul si sa incerci altceva,nu de alta dar o sa-ti moara pisica si nu stii din ce cauza...

vlad30.09.2010 04:22
Cea mai proasta gluma auzita vreodata.Ar trebui sa-ti editezi mesajul si sa incerci altceva,nu de alta dar o sa-ti moara pisica si nu stii din ce cauza...

Tu nu intelegi ca pana si Dumnezeu nu-l mai vrea pe Gigi in Ghencea? Nu ai vazut ca -l pedepseste peste tot?

Nu zice el peste tot "Dumnezeu mi-a zis...,Dumnzeu m-a pus..."

Astea nu mai sunt blasfemii? Sa dai bani la Biserica si sa ceri in schimb terenul lor. Sa dai bani la Bserica si dupa aia sa injuri ca la usa cortului. Si exemplele pot continua.

Gigi incalca toate poruncile de la cap la coada.

PS. Banelinio , sper ca te-a deranjat blasfemia ( si preotii cu simtul umorului ar gusta acest banc,poate chiar Dumnezeu) sau te-a deranjat ca bancul este despre nen'tu Gigi???

Nota: imi este asa lene sa mai scriu.

MoWeed30.09.2010 07:43

La cate blasfemii a facut Jiji pozand ca un mare crestin, asta nu e nimic. Cand o sa inceapa sa-i moara oile/nepotii(acelasi IQ, aceeasi ocupatie cu mioarele) lui Jiji, atunci sa ne fie frica...

pcsbb30.09.2010 09:27

Steaua va juca in aceasta seara contra celor de la Napoli, in etapa a doua a fazei grupelor, iar jurnalistii italieni au incercat sa prefateze acest meci.

Pana aici nimic nou si neobisnuit, doar ca ziaristii din peninsula au comis cateva erori in incercarea de a schita primul "unsprezece" pe care il va alinia Lacatus. Daca in ceea ce priveste sistemul de joc, nu se pot gasi mari carente colegilor din Italia, in ceea ce priveste ortografierea numelor jucatorilor stelisti, italienii de la Gazzetta dello Sport i-au "transferat" lui Lacatus patru fotbalisti noi.

Latovledici, Micolita, Bicflavi si Szeuely, sunt cei patru jucsatori "inventati" de cotidianul din peninsula.

prostport.ro

red&blue_boy30.09.2010 09:38
Latovledici, Micolita, Bicflavi si Szeuely

:)) Nici aici nu lipseste Banel!

Astristul30.09.2010 09:50

Cred ca la Banel au crezut ca e vreo ruda cu Miccoli, si el putin "bronzat"! :))

red&blue_boy30.09.2010 09:52
Cred ca la Banel au crezut ca e vreo ruda cu Miccoli, si el putin "bronzat"! :))

Da,da! :)) Miccolita e corect !

pcsbb30.09.2010 11:57

Steaua CEA MAI ANTRENATA ECHIPA:

Meciul Otelul Galati- Steaua Bucuresti. Steaua incepe partida in urmatoarea formatie:

Tatarusanu - Latovlevici, Abrudan, Geraldo, Banel Nicolita - Brandan, Cristi Tanase, Bicfalvi, Apostol, Bogdan Stancu - Bilasco. Antrenor: Eduard Iordanescu.

Minutul 11: Lovitura libera Steaua. Latovlevici suteaza peste poarta, este scos de pe teren si vandut la Dacia Unirea Braila.

Minutul 19: Gol Otelul! Sarghi marcheaza cu capul din centrarea lui Vigilanti. In timp ce galatenii sarbatoresc reusita, Edi Iordanescu este demis, iar in locul lui ia loc pe banca Leo Strizu. Finantatorul Oierul declara "e doar interimar, pana il aduc pe Dan Petrescu sau pe Hagi".

Minutul 23: La Steaua intra Adrian Mutu. "Am o datorie de 200.000 de euro la Gigi, am venit sa o platesc", declara acesta la marginea terenului.

Minutul 27: Abrudan greseste o pasa simpla, punandu-l pe otelarul Paraschiv intr-o situatie buna, pe care acesta o iroseste. Leo Strizu isi da demisia de onoare. Titi Dumitriu este noul antrenor al Stelei!

Minutul 43: Iese Adrian Mutu, in scandarile suporterilor "Mutu, Mutu, zece mii minutu". Tit Dumitriu pleaca.

Minutul 45: La pauza, stelistii sunt condusi cu 1-0. Galeria Stelei cere demisia. La vestiare apare Marius Lacatus, venit tocmai din Spania pentru a antrena Steaua. "Fiara" le explica jucatorilor ce tactica trebuie sa adopte, moment in care este intrerupt de aparitia lui Ciobanul, cu care are o discutie aprinsa. Lacatus este dat afara, impreuna cu Apostol si Brandan.

Minutul 46: Steaua iese de la cabine cu alt tonus si alt antrenor: Anghel Iordanescu. "Am venit sa spal rusinea fiului meu" declara acesta, nu inainte de a-l ceda pe Bicfalvi la Otelul Galati, de unde il ia la schimb pe Ochirosii. Cei doi jucatori fac schimb de tricouri inainte de fluierul de start al reprizei a doua.

Minutul 58: Noua achizitie a Otelului, Eric Bicfalvi, il intinde serios pe Tatarusanu cu un sut puternic. Ochirosii revine la Otelul, Bicfalvi la Steaua. Presedintele Duckadam este destituit pentru modul defectuos in care se fac transferurile la formatia din Ghencea.

Minutul 64: Ciobanul ii cere presedintelui galatean, Marius Stan, sa-i achite pe loc un imprumut de 15 milioane de ROL pe care i l-a acordat in urma cu doua luni. Marius Stan, neavand cash la el, accepta sa-i cedeze la Steaua pe Paraschiv, Sergiu Costin, Giurgiu, Vigilanti si Salageanu. Acestia ies de pe teren, fiind inlocuiti cu fotbalisti de la Steaua II, adusi special in acest scop cu autocarul echipei.

Minutul 68: Steaua are mai mult posesia, dar fara a-si crea ocazii importante. Cristi Tanase se accidenteaza. Meciul este intrerupt, prilej pentru Anghel Iordanescu de a-si da demisia si de a organiza o scurta conferinta de presa. "Sunt prea batran pentru asta", declara nea Puiu.

Minutul 69: Leo Strizu revine pe banca Stelei.

Minutul 70: Ciobanul iese pentru a vorbi la telefon. Intra Teia Sponte.

Minutul 71: Finantatorul vorbeste in continuare la telefon. Leo Strizu pleaca secund la Anorthosis Famagusta si este inlocuit cu Titi Dumitriu.

Minutul 73: Iese Teia Sponte, reintra Ciobanul. Titi Dumitriu pleaca principal la Anorthosis Famagusta. Steaua nu are antrenor pe banca. Galeria scandeaza "Demisia! Demisia!".

Minutul 75: In lipsa unui antrenor, Geraldo se schimba singur cu Gardos.

Minutul 78: Reintra Latovlevici, revenit de la Dacia Unirea Braila, care juca la numai 22 de kilometri de Galati.

Minutul 80: Mingea iese in aut. Banel Nicolita alearga s-o recupereze pentru a o repune in joc. Este ajutat de Dan Petrescu, Gabi Balint, Victor Piturca si Gheorghe Hagi, noii antrenori ai Stelei.

Minutul 85: Dominare sterila a formatiei ros-albastre.

Minutul 90: In criza de solutii, antrenorii ii scot pe Nicolita, Bogdan Stancu, Cristi Tanase si Gardos si intra ei pe teren.

Minutul 92: Ocazie monumentala a Stelei. Hagi il gaseste liber pe Gabi Balint, care incruciseaza cu Dan Petrescu si il serveste ideal pe Piturca. Acesta trimite cu capul in bara, este demis si trimis la echipa a doua.

Minutul 94: Fluier final. Otelul se impune cu 1-o si se mentine pe primul loc in Liga I.

Gigi declara la Digi: "Prostul sunt eu".

bradut-florescu.blogspot.com

pytycrys30.09.2010 15:17

Haha. Foarte tare.

Haz de necaz, dar foarte tare.

Omdrem30.09.2010 15:49

DOARE...dar asta e adevarul...sper sa il refuze toti antrenorii ca sa vada cat de cioban e

Lethall30.09.2010 17:26
DOARE...dar asta e adevarul...sper sa il refuze toti antrenorii ca sa vada cat de cioban e

Este adevarat dar acum a venit Lacatus si face minuni se vede Steaua - Napoli 3 - 0 ( :steag_cruce_invers: )

red&blue_boy30.09.2010 17:27
Este adevarat dar acum a venit Lacatus si face minuni se vede Steaua - Napoli 3 - 0.

Sa mai avem rabdare,e doar primul meci...

Lethall30.09.2010 17:36

Este adevarat dar cred ca va face o treaba buna mie dor sa merg din nou pe stadion si sa fie full :X:X fular-campionii

razvan2830.09.2010 18:16

Atata timp cat pe banca Stelei va fi o legenda precum Marius Lacatus nu are ce sa fie rau

«1545556575879»