FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1565758596079»
razvan2807.10.2010 12:41

Banel = Oierul . Cat timp oierul va fi la club nu ii va da drumul niciodata lui Banel , dar cere preturile astea pt ca stie ca niciun club nu e nebun sa plateasca mai mult de 1 milion pe el , si nici aia...

A.ALeX11.10.2010 11:44
tu ce crezi?ai facut un topic care se numeste "lucruri bune facute de Gigi"...

-Ba copil bot ... daca pleaca Gigi da tu milioane de euro ca sa intreti Steaua ... se vede ca mamicata si taicato te-o facut din plictiseala

danimarcu11.10.2010 11:51
-Ba copil bot ... daca pleaca Gigi da tu milioane de euro ca sa intreti Steaua ... se vede ca mamicata si taicato te-o facut din plictiseala

Lasa forumurile, da fuguta la scoala ca ai mare nevoie!

Ce frumoasa ar fi viata daca analfabetii nu ar polua forumurile!...

A.ALeX11.10.2010 11:53

-Stiu si pe mine ma enerveaza Gigi ... si-o batut joc de Hagi ... bergodi cand la Steaua erau tineri aia (La dat afara pt ca nu a vrut bergodi sa il lase in vestiar ) ... si de cati sa batut joc .... si sa batut joc de jucatori ... si a purtat fular cu Dinamo( :sick: ) si cu rapid ( :sick: ) ... si inca cate da ma .... si foloseste Steaua sa is faca publicitate ... k topicul ala k am fost ff fraier ca l-am facut no alt nume trebuia dar nu asta era idea mea ....

...Dar totusi printre toate astea Ciobanul ii "inima Stelei" :sick: :sick: Fara Gigi in plm Steaua ar retrograda ... PAi uite ex ca sa va spun la tati fomisti care strigati pleaca ciobane (va felicit si eu as vrea sa plece dar eu spre deosebire de voi mai si gandesc umpic ) Argesu Penescu a intrat in puscarie si acuam ii in B si i-a m..e de la tote echipele asa o sa ajunga si Steaua daca pleaca Gigi ... DA POATE NU ii adevarat poate ma insel eu poate careva de pe forum ii miliardar si baga el milioane de euro in Steaua ... SI NU STIU EU

ZI ma la asta sa imi raspunzi mie cine pe criza asta mai cumpara Steaua ?????? ZI MA ????

O cumperi tu cu 2 lei si le scazi salariul la jucatori de la 120 mii de euro / an la 2 lei / an ...... Da gandestete umpic Folosesteti neuronu ala care ii capu tau cred ca se simte tare singur si ii si pe moarte ....

PS : poate am scris gresit si scz de limbaj dar deschideti ochi si macar pt o secunda ganditi la ce am scris ......... Din partea mea puteti crede ce vreti puteti crede ca eu nu sunt stelis ... Ca nu imi pase ...

A.ALeX11.10.2010 12:01
Lasa forumurile, da fuguta la scoala ca ai mare nevoie!

Ce frumoasa ar fi viata daca analfabetii nu ar polua forumurile!...

Lasa ma ca tu esti perfec ma esti AS la romana ... m-am incurcat ce vrei Acuma .... Nu is ca tine stau 3 ani sa scriu 2 cuvinte perfect

Tanaru` Young11.10.2010 12:24

Daca rog banarea astuia,o sa mi se spuna ca fiecare e liber sa-si exprime opinia si sa creada ce vrea.

Bravo,domnule Alex,tot inainte ca le ziceti bine. "Nui asa ca ne-a Gigi ie om bun" ?

Niste drogati,huligani si derbedei aia de-l contesta... :ce_oameni:

P.S.:Invata sa scrii,bucherule!

pytycrys11.10.2010 12:34

Daca mai spui o data ca ciobanul ala e inima Stelei iti promit eu ca daca te prind vreodata pe undeva iti bag inima pe gat.

Cum poti sa spui ca retardatul si idiotul ala e inima Stelei ma, copile? TU STII CE INSEAMNA Steaua?

Daca asociezi Steaua cu creditorul, esti mai redus decat cel din urma.

PS: Mai invata sa scrii.

Fane11.10.2010 12:36

@A.ALeX

Ai auzit vreodata vorba asta :

" Sfaturile sunt bune atunci cand le ceri, nu cand ti se dau pe gratis ".....aa ?

bogdinho'11.10.2010 12:38
Daca mai spui o data ca ciobanul ala e inima Stelei iti promit eu ca daca te prind vreodata pe undeva iti bag inima pe gat.

Te ajut si eu cu cea mai mare placere...

Alex88pl11.10.2010 12:54

nu inteleg de ce va bateti capul cu toti ... copiii (sa zicem).

pcsbb11.10.2010 15:47
-Stiu si pe mine ma enerveaza Gigi ... si-o batut joc de Hagi ... bergodi cand la Steaua erau tineri aia (La dat afara pt ca nu a vrut bergodi sa il lase in vestiar ) ... si de cati sa batut joc .... si sa batut joc de jucatori ... si a purtat fular cu Dinamo( :sick: ) si cu rapid ( :sick: ) ... si inca cate da ma .... si foloseste Steaua sa is faca publicitate ... k topicul ala k am fost ff fraier ca l-am facut no alt nume trebuia dar nu asta era idea mea ....

...Dar totusi printre toate astea Ciobanul ii "inima Stelei" :sick: :sick: Fara Gigi in plm Steaua ar retrograda ... PAi uite ex ca sa va spun la tati fomisti care strigati pleaca ciobane (va felicit si eu as vrea sa plece dar eu spre deosebire de voi mai si gandesc umpic ) Argesu Penescu a intrat in puscarie si acuam ii in B si i-a m..e de la tote echipele asa o sa ajunga si Steaua daca pleaca Gigi ... DA POATE NU ii adevarat poate ma insel eu poate careva de pe forum ii miliardar si baga el milioane de euro in Steaua ... SI NU STIU EU

ZI ma la asta sa imi raspunzi mie cine pe criza asta mai cumpara Steaua ?????? ZI MA ????

O cumperi tu cu 2 lei si le scazi salariul la jucatori de la 120 mii de euro / an la 2 lei / an ...... Da gandestete umpic Folosesteti neuronu ala care ii capu tau cred ca se simte tare singur si ii si pe moarte ....

PS : poate am scris gresit si scz de limbaj dar deschideti ochi si macar pt o secunda ganditi la ce am scris ......... Din partea mea puteti crede ce vreti puteti crede ca eu nu sunt stelis ... Ca nu imi pase ...

:yeahh:

"Asa e ne-a Gigi e inima Stelei, lasa-ti-l sa bage bani, cine altcineva mai vine pe criza asta". Cine altcineva mai vine sa traga cateva zeci de milioane, nu vine nimeni.

Cum erau versurile alea geniale :bananadance: din viitorul imn becalian: "In loc de inima avem o minge". Daca schimbam: In loc de inima avem... un organ pe care i l-am tot invocat prin cavitatea bucala creditorului ce devine inima Stelei?

Omdrem11.10.2010 16:46

Ala ori e prea prost ori e ruda cu ciobanu ca altfel nu ai cum sa spui ca oierul este un conducator foarte bun, dar il intelegem, poate are probleme cu capu.

Bogdinho', oare ai sa dai si tu un mesaj fara sa-l editezi?

Fane11.10.2010 17:00
Bogdinho', oare ai sa dai si tu un mesaj fara sa-l editezi?

Lasa-l ca are prea multe idei si nu stie pe care sa o transpuna in final :D

adistnsc11.10.2010 18:25

Pe thread-ul asta e gluma zilei???....sau poate am gresit, aberatiile zilei...

Lays12.10.2010 00:16
dar eu spre deosebire de voi mai si gandesc umpic

buna asta , imi place despre tine :crazy: cei drept argesul e un mare club in IEuropa , pacat despre criza asta ca altfel stateau toti araboii la coada :rolleyes: mai era unu' pe aici care compara Steaua cu Urziceni... :alcoholic:

Ste@ua2312.10.2010 08:05

...Dar totusi printre toate astea Ciobanul ii "inima Stelei" :sick::sick: Fara Gigi in plm Steaua ar retrograda ... PAi uite ex ca sa va spun la tati fomisti care strigati pleaca ciobane (va felicit si eu as vrea sa plece dar eu spre deosebire de voi mai si gandesc umpic ) Argesu Penescu a intrat in puscarie si acuam ii in B si i-a m..e de la tote echipele asa o sa ajunga si Steaua daca pleaca Gigi ... DA POATE NU ii adevarat poate ma insel eu poate careva de pe forum ii miliardar si baga el milioane de euro in Steaua ... SI NU STIU EU

Prietene cere-te singur afara de pe forum,dupa ce ca dabea legi 3 cuvinte corect mai si aberezi grav.Daca as cere sa ti se dea ban,nu ar fi corect,iti expui parerile.Propun sa se faca un sondaj,cred ca esti cel mai mare becaliot de pe forum :ce_oameni:

razvan2812.10.2010 12:22

Ce sondaj frate , nu vedeti ca dupa ce ca nu stie sa vorbeasca mai il si pupa pe Gigi in fund.Ban direct ar trebui sa primeasca , totusi ramane decizia moderatorilor daca ii dau ban lu' asta

Omdrem12.10.2010 16:24

Vorbind de neuroni, ai tu multi neuroni nu? Ti-a dat ciobanul neuroni cu miliardele de iti permiti sa vorbesti de neuronii altora. Stii tu ca ai mai multi neuroni ca el?

Catalyn0712.10.2010 17:55

va pierdeti vremea aiurea cu un copil de 14 ani...nu poate mai mult de atat, ce vreti de la el. Ciobanu e peste tot, prin astfel de oameni

razvan2812.10.2010 18:20
Vorbind de neuroni, ai tu multi neuroni nu? Ti-a dat ciobanul neuroni cu miliardele de iti permiti sa vorbesti de neuronii altora. Stii tu ca ai mai multi neuroni ca el?

Stai linistit ca am mai multi neuroni si decat tine si decat ala de mai devreme.Daca ati venit pe forumul asta sa suferiti cu Pokemonii vostrii si sa va dati smecheri , dati log out si faceti-va cont pe cocalari.com

alyPH12.10.2010 18:21
Prietene cere-te singur afara de pe forum,dupa ce ca dabea legi 3 cuvinte corect mai si aberezi grav.Daca as cere sa ti se dea ban,nu ar fi corect,iti expui parerile.Propun sa se faca un sondaj,cred ca esti cel mai mare becaliot de pe forum :ce_oameni:

:ce_oameni:sa intelegem cu toti ca ``becaliotu``ala e unul din aia de cerseste la palat si vrea binele tarii punand stampila pe oier la presedentie,pt ca i-ar da de munca la palat,mulgand oile sau sa stranga rahatul...daca as mai avea o zi de trait as face o strangere de becalioti in fatza palatului si v-a-si ciurui pe toti.FREE Steaua

andyro12.10.2010 22:47
Propun sa se faca un sondaj,cred ca esti cel mai mare becaliot de pe forum :ce_oameni:

Cel mai mare nu stiu, "cel mai analfabet" cu siguranta. Desi e concurenta mare.

Lays12.10.2010 23:00
Stai linistit ca am mai multi neuroni si decat tine si decat ala de mai devreme.Daca ati venit pe forumul asta sa suferiti cu Pokemonii vostrii si sa va dati smecheri , dati log out si faceti-va cont pe cocalari.com

nu cred ca la tine se referea :)

A.ALeX13.10.2010 12:25

Mda ... k deci vreau eu sa stiu cu ce am gresit in ce am scris mai sus ? k am scris gresit unele cuvinte dar nu stau eu aici sa fac opera de arta ... in afara de asta cu ce am gresit .... Bine sa plece CIOBANU - sa plece ... dar daca pleaca trebuie un nou patron ... bine nu ii problema asta poate sa vina oricine patron la Steaua: numa sa nu se bage peste echipa , sa nu jigneasca jucatori , sa lase antrenorul sa is faca meseria si sa nu il dea dupa o infrangere .... DAR ORICE patron care ar veni la Steaua Trebuie sa aibe si bani Ca nu poti sa ti Steaua cu 400 lei (S-A RECUNOASTEM in tara asta in care la putere is CACATI de (BOC SI BASESCU ) omu de rand castiga putin - IN Romania nu sunt bani ... Iar din strainatate oameni bogati eu nu cred ca ar investi in Steaua .... Eu iubest Steaua si la infrangeri desi am 14 ani (nu ii o varsta mare ) Dar eu spun sincer ca PLANG (NU mii rusine sa recunosc) ... Eu l-as omor cu mana mea pe Gigi DAR eu ma gandesc CINE BAGA BANI IN Steaua ???? MIE mi FRICA ca daca moare Gigi NU O SA FIE CINE SA TINA Steaua ... NU IS RUDA CU Gigi si credetima ca si eu is suparat pe el pt ce face la Steaua si modul in care se poarta DAR apreciez ca baga bani asta ii singuru lucru ..... VA ROG EU FRUMOS INAINTE SA COMENTATI ... MAI SI GANDITI EU NU ZIC : STIU SUNTETI FF SUPARATI PE Gigi SI EU CRED CA VOI NICI NU AT CITIT CE AM SCRIS NUMA ATI VAZUT CUVANTLU Gigi SI GATA SARITI DAR VA ROG EU FRUMOS MAI SI GANDITI UMPIC INAINTE SA COMENTATI

crossman13.10.2010 12:35

Ba alex PE MINE MA DOARE IN **** AS BAGA ORICAND Steaua IN B DOAR SA STIU CA O SA AM Steaua MEA AIA CARE MA FACEA MANDRU SI MA REPREZENTA SA AIBE SI COPII MEI BUCURIA PE CARE AM AVUT-O EU CAND CALCAM PE Ghencea nu intelegi ca Steaua cu Migi nu are un viitor pe TINE ca STELIST te reprezinta locu 2?? Te reprezinta scandaluri valize dosare ??? Repet indiferent de Ora si Zi as face compromisu asta Steaua in B dar sa fie Steaua noastra

Kkt-ul ala de om a bagat bani in Steaua dar a scos de 10 ori mai mult Steaua la facut cine e fara Steaua el nu exista .

«1565758596079»