FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1575859606179»
A.ALeX13.10.2010 12:44
Ba alex PE MINE MA DOARE IN **** AS BAGA ORICAND Steaua IN B DOAR SA STIU CA O SA AM Steaua MEA AIA CARE MA FACEA MANDRU SI MA REPREZENTA SA AIBE SI COPII MEI BUCURIA PE CARE AM AVUT-O EU CAND CALCAM PE Ghencea nu intelegi ca Steaua cu Migi nu are un viitor pe TINE ca STELIST te reprezinta locu 2?? Te reprezinta scandaluri valize dosare ??? Repet indiferent de Ora si Zi as face compromisu asta Steaua in B dar sa fie Steaua noastra

Mai uite iti pun o intrebare (sper sa nu te deranjeze , DAR MAI HAI SA FIM realisti ) Parinti tai castiga impreuna mai mult de 2.000 ron (20 milioane in bani vechi)??? .... MAI te inteleg si eu as vrea sa vad Steaua fara Gigi dar sa o vad in B ... k in B sa fie dar sa fie Steaua dar ce pretenti ai avea de la Steaua .... cu 10.000 mii de euro / luna la Steaua nu ai jucatori buni cu salariul asta nu faci nimica (MA refer ca atatia sa ai in buget / luna ) - DAR eu nu cred ca multi romani au atata noroc sa aiba 10.000 mii de euro dar ma rog ... NU asta este ideia si deraez de la SUBIECT .... Gigi nu vinde Steaua cu 10 milioane de euro pun pariu cu oricine ca nu vinde Gigi Steaua cu 10 milioane de euro ... DECI CA SA CONDUCI Steaua NU NUMAI CA ITI TREBUIE BANI CA SA O TII DAR ITI TREBUIE BANI SI CA SA O CUMPERI

A.ALeX13.10.2010 13:09
Kkt-ul ala de om a bagat bani in Steaua dar a scos de 10 ori mai mult Steaua la facut cine e fara Steaua el nu exista .

Ai dreptate ce sa facem nu avem cine SA CUMPER Steaua SI SA o conduca asa cum trebuie sa o conduca cu "INIMA" ..

-Eu stiu un lucru sigur Gigi conduce Steaua cu MINTE - problema este ca minetea lui este OBOSITA(are putini neuroni in cap si , si aia is tare slabi dezvoltati si obositi).

A.ALeX13.10.2010 13:16
Prietene cere-te singur afara de pe forum,dupa ce ca dabea legi 3 cuvinte corect mai si aberezi grav.Daca as cere sa ti se dea ban,nu ar fi corect,iti expui parerile.Propun sa se faca un sondaj,cred ca esti cel mai mare becaliot de pe forum :ce_oameni:

-Eu nu vreau sa ma cer de pe forum

*SUNT STELIST si imi place sa stau pe forumuri si asata este unicul forum OFICIAL AL Stelei (ma rog pe care il stiu si imi place foarte mult ) si nu am de gand sa imi cer sa primesc ban doar pt ca asa zici tu. Is pe forum persoane care stiu ca am dreptate [cel putin asa cred si nu cred ca ma insel] dar nush le este frica sa recunoasca ... nush dar ma rog sunt sigur ca am facut greseli pt ca toti gresim dar eu zic ca totusi am si dreptate .

pcsbb14.10.2010 09:02
Ai dreptate ce sa facem nu avem cine SA CUMPER Steaua SI SA o conduca asa cum trebuie sa o conduca cu "INIMA" ..

-Eu stiu un lucru sigur Gigi conduce Steaua cu MINTE - problema este ca minetea lui este OBOSITA(are putini neuroni in cap si , si aia is tare slabi dezvoltati si obositi).

Mai baiatule, ce nu intelegi tu, e ca Oierul nu a bagat nici un euro in Steaua, sau ma rog in fara de primii 2 ani, dar dupa aia si i-a scos inzecit. Steaua, de multi ani se autofinanteaza singura n-are nevoie de nici un maimutoi care sa spuna ca baga bani. Dupa niste calcule simple ai sa vezi ca a castigat numai in ultimii 5-6 ani vreo 60 de milioane ce Euro, si ma refer la profit. Toti banii care au fost castigati pana acum au intrat in buzunarul lui, plus ca daca o sa plece candva, cat mai curand speram, el o sa-si ia toti banii pe care i-a trecut in acte ca investitie, pentru ca el er trecut in acte ca creditor, la fel ca o banca.

El spune ca a investit vreo 45 de milioane de Euro in schimb sumele castigate au fost de peste 100 de milioane de Euro de cand l-a pus partea intunecata sa vina sa fure echipa nostra.

Trezeste-te! Nu mai crede tot ce vezi la sport.ro, gsp si digisport, sunt numai stiri truncheate ce nu merita luate in seama.

Astristul14.10.2010 10:26

Dragomir: "Daca pierde cu Steaua, Dinamo retrogradeaza!"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ii avertizeaza pe dinamovisti ca vor ajunge in Liga 2 in cazul in care vor pierde derbiul cu Steaua.

"Daca pierde cu Steaua, pentru Dinamo va fi greu sa scape de retrogradare. Nu stiu daca Dinamo poate sa acuze ghinionul, pentru ca norocul tine cu cei tari", a spus Dragomir la sportro.

Seful Ligii a mai spus ca in tribune se vor afla mai multi stelisti decat dinamovisti, deoarece formatia din Stefan cel Mare "nu are mai mult de 1.500 de suporteri".

In ceea ce priveste relatia dintre Ioan Andone si Marius Lacatus, Dragomir a afirmat ca "acestia si-ar lua scalpul pentru a castiga meciul".

Sursa: OnlineSport

A.ALeX14.10.2010 12:27
Mai baiatule, ce nu intelegi tu, e ca Oierul nu a bagat nici un euro in Steaua, sau ma rog in fara de primii 2 ani, dar dupa aia si i-a scos inzecit. Steaua, de multi ani se autofinanteaza singura n-are nevoie de nici un maimutoi care sa spuna ca baga bani. Dupa niste calcule simple ai sa vezi ca a castigat numai in ultimii 5-6 ani vreo 60 de milioane ce Euro, si ma refer la profit. Toti banii care au fost castigati pana acum au intrat in buzunarul lui, plus ca daca o sa plece candva, cat mai curand speram, el o sa-si ia toti banii pe care i-a trecut in acte ca investitie, pentru ca el er trecut in acte ca creditor, la fel ca o banca.

El spune ca a investit vreo 45 de milioane de Euro in schimb sumele castigate au fost de peste 100 de milioane de Euro de cand l-a pus partea intunecata sa vina sa fure echipa nostra.

Trezeste-te! Nu mai crede tot ce vezi la sport.ro, gsp si digisport, sunt numai stiri truncheate ce nu merita luate in seama.

k eu nu am privit lucrurile asa ai dreptate dar daca pleaca i-a totul cu ei vinde jucatori tot ... ca asa ii fomistu ala

Ms ca mai luminat dar daca te rog ma mai luminez intr-o privinta cine si cum crezi ca ar lua Steaua ... Daca pleaca Gigi si i-a si jucatori Stelei ii trebuie vreo 4 ani cu un patron nou sa revina in lupta pt titlu ... -(sau poate i-ar ma insel)

clausblaus14.10.2010 12:48

@A.ALeX

Pentru discutii de genul asta ai un topic special:De ce trebuie Gigi sa plece din Ghencea?Incearca acolo,desi la cate aberezi nu cred ca te mai baga cineva in seama.

Omdrem14.10.2010 14:40

Are dreptate cine spune ca meriti ban...cum sa-l Preamaresti pe oierul ala prost? El numai din pariuri scoate o gramada bani de pe umerii Stelei...cum crezi tu ca noi facem egal cu Astra ploiesti si echipe de pe ultimile locuri? El joaca cate un milion de euro la pariuri si scoare cate 5. Si el si-a creat un grup care il ling in cur ( ca tine de exemplu ) de pe urma carora el crede ca e iubit in Ghencea!

PRIVITI REALITATEA BAIETI SI NU-L MAI LINGETI IN CUR PE CIOBAN!

razvan2814.10.2010 15:01

Il pupa in cur pe oier dar e si cam analfabet saracu..uitati-va ce a scris la profilul lui si mai ales cum a scris :))

stix14.10.2010 16:25

Bai nu stiu daca am nimerit bine, daca e gluma zilei, ca vad aici alte discutii.......in fine.

Doi copii joaca fotbal pe maidan. Apare un rotweiler si il prinde pe

unul de picior. Celalalt ia un par, il baga prin zgarda cainelui si

invarte. Cainele moare si da drumul la picior. Un reporter Pro TV vede

scena si ia interviu:

- Un fan stelist salveaza eroic pe colegul sau de atacul unei bestii..

- Nenea, dar eu nu sunt fan Steaua!

- Un fan dinamovist salveaza eroic pe colegul sau de atacul unei

bestii..

- Nenea, dar nu sunt nici fan Dinamo!

- Da cu cine tii?

- Cu Rapid!

- Un tigan a sugrumat cu sange rece un catel dragalas!!!!!

Astristul14.10.2010 19:06

Fotbalul viitorului: http://bit.ly/9w0BZb

razvan2814.10.2010 19:55

Prea tare :))

Oricum nu cred ca mai avem mult pana sa ajungem asa..

Astristul15.10.2010 19:07

Apostol a facut o aroganta pentru FIFA.

Peste 50.000 de fotbalisti din intreaga lume au fost solicitati de FIFA sa aleaga cea mai buna echipa a anului. Printre acestia s-a aflat si stelistul Iulian Apostol, care i-a ignorat pe Messi sau Cristiano Ronaldo, preferand sa mearga pe mana lui Bourceanu sau Maftei. Iata aici ce jucatori au ales Apostol si colegii sai de la nationala, dar si ce greseli au comis ei.

Iulian Apostol i-a lasat cu gura cascata pe cei de la FIFA dupa ce a ales o echipa surprinzatoare: Tatarusanu - Maftei, Galamaz, Chivu, Rat - Ricardo, Radoi, Bourceanu - Bilasco, B. Stancu, Marica.

Iata ce echipe au mai ales tricolorii:

Ciprian Marica: Casillas - Maicon, Puyol, Pique, Evra - Schweinsteiger, Xavi, Sneijder - Messi, Villa, Eto'o.

Mihai Nesu: Casillas - Dani Alves, Vidic, Pique, Lahm - Xavi, Busquets, Iniesta - Villa, Forlan, Suarez.

Vasile Maftei: Van der Sar - Maicon, Vidic, Terry, Evra - Xavi, Sneijder, Xabi Alonso - Messi, Villa, Ronaldo.

Ciprian Tatarusanu: Valdes - Johnson, Ferdinand, Vidic, Evra - Gerrard, Xavi, Bastos - Ibrahimovici, Eto'o, Higuain.

George Florescu: Heart - Maicon, Vidic, Terry, Cole - Lampard, Gerrard, Xavi - Drogba, Rooney, Torres

Probleme cu scrisul

Jucatorul echipei nationale au intampinat mari probleme in a scrie corect numele jucatorilor pe care i-au ales. Vasile Maftei l-a botezat pe Wesley Sneijder "Snyder", George Florescu i-a zis lui John Terry "Therry", iar Ciprian Deac a scris ca fundasul lui Chelsea joaca, de fapt, la "Chelsi".

Sursa: OnlineSport

razvan2816.10.2010 21:23

Se spune ca fotbalistii sunt prosti in general , dar astia chiar intrec masura.Pai astia ar si intra si ar si iesi din Guiness Book la cat de prosti sunt..

Maye16.10.2010 21:44

Pai la Florescu mai e una.

E Hart si nu Heart :)

Apostol e total!Mucles! :D

razvan2816.10.2010 23:33

Apostol..hmm da Apostol.Baiat inteligent si mare jucator !

vlad17.10.2010 04:50

Mucles ,maaaaaaaaaa! Apostol e patriot!

Are si acum Diamant 252,Dacia 1300,ia ciocanele pe sub mana de la Alimentara,are navete de Brifcor in camara....si antena de bulgari. (Poate ii spune cineva ca a aparut televiziunea prin cablu si la noi acum 20 de ani)

Asa ca ...mucles,ma!

razvan2817.10.2010 19:14

Mucles , nemucles uite ca jucatorii pe care eu ii critic , Apostol si Tatarusanu , merita criticati clar pentru ca in mare din cauza lor suntem pe care sa pierdem derbyul cu javrele.Ce mortii masii l-a mancat pe Apostol in cur sa faca stop cu mana si pe Tatarusanu sa intre in Torje , stiind si ca e un jucator rapid.

Daca nici acum cand e atat de slaba nu am reusit sa o batem si cu acest lot grandios , ce ne vom face cand se vor intari javrele ?

AG17.10.2010 19:28

nu prea ai ce sa ii reprosezi lui tatarusanu.. nu a gresit ca a iesit. nu a calculat bine distanta si pasii. el trebuia sa atace mingia, nu pe ala

iar pe mucles, sa'l vad la Steaua 2

red&blue_boy17.10.2010 19:38

Dupa meciul din seara asta,noi suntem cam de "gluma zilei"...

Lari20.10.2010 08:14

Arsenal - Sahtior 5-1. Mircea Lucescu: "Am fost la acelasi nivel cu Arsenal".

Alex88pl20.10.2010 08:33

m-am uitat la meci..are dreptate muce grande. au fost la acelasi nivel cu arsenal corbeanca

Astristul20.10.2010 09:06
Dupa meciul din seara asta,noi suntem cam de "gluma zilei"...

Cat timp e Jiji patron, noi n-o sa-i mai batem vreodata pe dinam0. La rezultatele directe sunt peste noi si nu vad cum am putea sa-i batem cand astia care joaca sub tricoul Stelei nu simt nimic, nicio ambitie sa castige DERBY-ul. E trist ce a ajuns Steaua zilelor noastre ... o MARE gluma PROASTA!

razvan2820.10.2010 12:14
nu prea ai ce sa ii reprosezi lui tatarusanu.. nu a gresit ca a iesit. nu a calculat bine distanta si pasii. el trebuia sa atace mingia, nu pe ala

iar pe mucles, sa'l vad la Steaua 2

Daca il trimite la Steaua II mergi intr-o sambata cand o sa jucam acasa sa il injuram ? :naughty:

Astristul22.10.2010 08:26

Adrian Matei spera sa fie urmatorul antrenor al Stelei. :|

«1575859606179»