Ba alex PE MINE MA DOARE IN **** AS BAGA ORICAND Steaua IN B DOAR SA STIU CA O SA AM Steaua MEA AIA CARE MA FACEA MANDRU SI MA REPREZENTA SA AIBE SI COPII MEI BUCURIA PE CARE AM AVUT-O EU CAND CALCAM PE Ghencea nu intelegi ca Steaua cu Migi nu are un viitor pe TINE ca STELIST te reprezinta locu 2?? Te reprezinta scandaluri valize dosare ??? Repet indiferent de Ora si Zi as face compromisu asta Steaua in B dar sa fie Steaua noastra
Mai uite iti pun o intrebare (sper sa nu te deranjeze , DAR MAI HAI SA FIM realisti ) Parinti tai castiga impreuna mai mult de 2.000 ron (20 milioane in bani vechi)??? .... MAI te inteleg si eu as vrea sa vad Steaua fara Gigi dar sa o vad in B ... k in B sa fie dar sa fie Steaua dar ce pretenti ai avea de la Steaua .... cu 10.000 mii de euro / luna la Steaua nu ai jucatori buni cu salariul asta nu faci nimica (MA refer ca atatia sa ai in buget / luna ) - DAR eu nu cred ca multi romani au atata noroc sa aiba 10.000 mii de euro dar ma rog ... NU asta este ideia si deraez de la SUBIECT .... Gigi nu vinde Steaua cu 10 milioane de euro pun pariu cu oricine ca nu vinde Gigi Steaua cu 10 milioane de euro ... DECI CA SA CONDUCI Steaua NU NUMAI CA ITI TREBUIE BANI CA SA O TII DAR ITI TREBUIE BANI SI CA SA O CUMPERI