As avea o idee...nu ar fi mai bine ca Kapetanos sa-l dea afara pe Gigi ? Nu de alta , dar grecul a facut mai multe pentru Steaua decat oierul ![]()
As avea o idee...nu ar fi mai bine ca Kapetanos sa-l dea afara pe Gigi ? Nu de alta , dar grecul a facut mai multe pentru Steaua decat oierul ![]()
Ciobanul, trimis in judecata pentru un schimb de terenuri!![]()
as vrea sa iau in serios afirmatia asta..![]()
Ce bine ar fi sa fie adevarat...dar din pacate legile se aplica diferit pentru CIOBANI!
Mama ce trebuie sa faca oierul asta jegos ca sa intre in puscarie ? Sa omoare pe cineva sau sa fure din Banca Nationala ?
cel mai simplu e sa moara..
Oieru: sa jucam macar o semifinala daca nu putem finala
Gluma anului
Oieru: sa jucam macar o semifinala daca nu putem finala
Gluma anului
Gluma (proasta) sau ineptia ultimilor ani ...
Asta e ca aia cu 5 milioane de euro pe un atacant in iarna! ![]()
Stai ca declaratia a fost altfel: Dau 5 milioane de euro daca gasesc un atacant bun care sa merita banii astia , daca nu asta e .
Stai ca declaratia a fost altfel: Dau 5 milioane de euro daca gasesc un atacant bun care sa merita banii astia , daca nu asta e .
de fapt a fost: "bag plua daca am 5 milioane"
Banel Nicolita se simte special ca joaca cu ghete precum ale lui C.Ronaldo! ![]()
Banel Nicolita se simte special ca joaca cu ghete precum ale lui C.Ronaldo!![]()
Recunosc ca i-am luat apararea lui Banel la inceputul sezonului , insa am facut-o deoarece vroiam sa fie folosit fundas dreapta ( in conditiile in care nu era Bonfim la echipa )
Mijlocas nu poate juca , n-are nicio treaba acolo...
In timp mi-am dat seama ca ma insel , nu suport sa mai vad in echipa jucatori precum Banel , Bilasco , Galamaz sau Marinescu...
un lucru nu inteleg multi in ceea ce ii priveste pe jucatorii veniti de la Urziceni. ei sunt buni, dar pentru o echipa mai mica decat Steaua, pt o echipa de locurile 5,6 unde nu e presiune. la Steaua daca nu joci bine constant degeaba joci.
Din toti cei adusi niciunul nu a facut ceva bun pana acum.Tot ce era bun la Urziceni era datorita lui Dan Petrescu care a reusit sa faca ceva din niste ciurucuri.
Din toti cei adusi niciunul nu a facut ceva bun pana acum.Tot ce era bun la Urziceni era datorita lui Dan Petrescu care a reusit sa faca ceva din niste ciurucuri.
Cand au fost adusi cei 7 , toata lumea se plangea ca 5 dintre ei ( considerati cei mai valorosi ) nu vor putea juca in Europa League !
S-a dovedit insa ca doar cei care au jucat in Europa mai misca ceva , Apostol trebuie sa mai lase din nesimtire , iar Ricardo chiar s-a integrat foarte bine , chiar merita sa fie titular...
Edit : Sper sa nu vad petardele ( Galamaz , Brandan sau Bilasco ) pe teren cu Rapid , sau cel putin sa nu ii vad titulari...
gluma zilei: ciobanul spune ca pe el Adrian Paunescu l-a iubit...
dar nu spune si unde.
in gura, unde l-au maiiubit si vreo 11000 de oameni in direct la TV, sau in dos, unde l-au iubit parnaiasii din rahova?
Da sunt sigur ca un om precum Adrian Paunescu a iubit o scursura precum Oierul...
Sincer, sa stii ca l-a apreciat. Am citit mai demult un interviu pe tema asta.
oare cu cati euro l-a convins maimuta pe Paunescu sa il aprecieze?
il detest in continuare pe omul care a fost Adrian Paunescu, dar recunosc ca a fost un tip extrem de inteligent. in aceste conditii, ce am eu in cap nu imi permite sa accept ca un om inteligent (oricat de mult l-as detesta eu) ar putea vedea ceva de apreciat la cimpanzeul din pipera!!!
E posibil sa il fi apreciat in trecut cand mai dadea un ban pt sinistrati , pentru o biserica sau chestii de genul.Nu cred ca ar fi spus insa Paunescu ca l-a iubit , cred ca mai mult a fost intrebat ce parere are despre Oierul , si a raspuns "nu am o parere rea" sau "o parere relativ buna" .
A venit acum intaritura calumea cu MM. Vedeti voi Real Madrid. Real Madrid de Romania!", a spus ciobanul.
O alta aberatie marca Jiji ![]()
"Stelistii ne-au copiat mereu,ei nici nu aveau galerie inainte de revolutie"-marele Gigi corsicanu la sport.ro.
Afirmatia asta e veche. Ei si cica aia de la petr0lul au fost primele grupari care si-au creat o galerie in adevaratul sens al cuvantului. Nu stiu daca e adevarat sau nu, pentru ca n-am fost acolo cand si-au creat astea 2 "galerii", dar ceva frustrare tot e ...
Bai tu nu stii ce vorbesti...Domnul Oierul are dreptate , Steaua va fi Real Madrid de Romania , vom castiga campionatul 999 de ani de acum incolo la 999 puncte diferenta. Invata futbol si apoi sa zici ca Steaua nu va lua 999 titluri...ave Gigi...te vrem la Pantelimon II