FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gluma Zilei

«1505152535479»
danimarcu12.09.2010 14:24
Ilie Dumitrescu il va trimite astazi in Anglia pe Leo Strizu, antrenorul principal de la Steaua II, pentru a vedea live ultimul meci disputat de Liverpool in Premier League inaintea confruntarii cu Steaua de joi. Liverpool va evolua in deplasare, cu Birmingham, in etapa a 4-a.

Asta e o gluma reusita. :D Bravo Ilie, ne mai descretesti fruntile!...

pytycrys12.09.2010 15:21
"Nu mi-e frica de Rapid, se vor pierde pe parcurs. De fapt, ei se ineaca la mal. Se ineaca precum rromu' la mal", a comentat Gigi Becali.

:))

Videoclipul lui Cheloo a fost cenzurat de CNA pentru un numar ,14 si fraza "Alb si mandru".

Asta de cate ori i-a facut pe astia tigani, ciori, rromi, nu ar trebui condamnat la moarte? :D

Ro.OBert12.09.2010 15:56

Ha Ha! Ha Ha Ha Ha!!!

bilasco_tifetz.jpg

RobYnho12.09.2010 16:18
Videoclipul lui Cheloo a fost cenzurat de CNA pentru un numar ,14 si fraza "Alb si mandru".

Asta de cate ori i-a facut pe astia tigani, ciori, rromi, nu ar trebui condamnat la moarte? :D

Nu, ca le-a zis pe nume.

clausblaus12.09.2010 16:33
"Nu mi-e frica de Rapid, se vor pierde pe parcurs. De fapt, ei se ineaca la mal. Se ineaca precum rromu' la mal", a comentat Gigi Becali.

:))

....Zise "romanul" get beget!

albanezul12.09.2010 22:42
Ha Ha! Ha Ha Ha Ha!!!

ce mocutza are pisalaul..

pcsbb13.09.2010 07:55

Ilie INSOMNIE dupa rusinea cu Unirea: stelistii l-au incoltit la miezul noptii! - pe sprost.ro

Mai are o porecla Guardiola al nostru, Ilie Insomnie :))

georgepopescu8113.09.2010 14:04

Joi e cel mai important examen al lui Ilie Dumitrescu, trebuie sa demonstreze ca e persoana potrivita la locul potrivit. Acum cred ca ar fi momentul ideal ca Steaua sa isi repare greseala facuta in meciul cu Unirea. Sper cel putin intr-un egal al Stelei.

Imi doresc foarte mult sa apara victoriile si in Ghencea sa rasune din nou pe tot stadionul: TRUP SI SUFELT PENTRU CULORI, O ECHIPA CE FACE FURORI, DARUITI-VA CA NOI, VREM SA FIM INVIGATORI, PENTRU Steaua NE DAM VIATA.

andyro13.09.2010 14:17

Si eu visez la ziua cand nu va mai fie nevoie sa corectez greseli gramaticale... :kisstogether:

geedorah13.09.2010 14:22
Si eu visez la ziua cand nu va mai fie nevoie sa corectez greseli gramaticale... :kisstogether:

Sa nu iti tii respiratia asteptand asta.

razvan2814.09.2010 14:07

Din pacate am vazut chiar si la TV oameni pe care ii credeam mai destepti facand greseli gramaticale destul de banale...

danimarcu14.09.2010 19:50

Nu stiu daca a vazut cineva emisiune "Replay" de aseara,pe la sfarsitul emisiunii era o filmare cu jucatorii nationalei,in care aparea si Ilie Dumitrescu.

Avea pe el un palton de am ras cu lacrimi 10 minute. :D:D Semana cu a lui Locotenent Colombo,dar era mult mai urat.

Nu semana cu Pierre Cardin din zilele noastre,era totusi inainte de Revolutie...

*Alecs*15.09.2010 09:16

Desi va merge la Liverpool, Becali nu vrea să viziteze Muzeul Beatles . "Nu mai pot eu de muzeul Beatles. Eu vizitez muzeul lui Becali, vizitez muzeul lui Beatles? Eu vizitez muzeul lui Becali din Pipera. Îmi place muzica si Beatles era cand eram eu pusti, dar nu mă interesează pe mine să vizitez muzee de oameni, mă interesează să vizitez muzee de Dumnezeu, adică biserici, catedrale, manastari. Sunt sfinti Beatles? Mai bine mă duc la un calugar, ce să vad acolo, nebunie? ", s-a intrebat el, citat de MEDIAFAX.

Cine e ba Beatles asta? Are el bani mai multi ca Becali? N-are.

Astristul15.09.2010 12:51

Muzeul Becali? Cand? Unde? Abia astept! :))

Daniel-Ionut15.09.2010 14:13

Deci in muzee apar personalitati decedate din istorie... prin urmare, construiti muzeul cat mai repede! :clap:

Stryker15.09.2010 14:44

Becali nu este si nu va fi niciodata o personalitate, cel putin pentru cei normali la cap ... eu nu-i doresc sa moara, ii doresc sa se care definitiv de la club si sa nu-l mai tina minte nimeni

si faza cu Ilie insomnie, este o ironie ieftina a presei de :shit: de la noi, au tot dat-o cu blatul inainte de meciul cu urziciile si pe urma in loc sa-si ceara scuze, au trecut pe ironii ieftine si mistouri ...

clausblaus15.09.2010 15:40
Desi va merge la Liverpool, Becali nu vrea să viziteze Muzeul Beatles . "Nu mai pot eu de muzeul Beatles. Eu vizitez muzeul lui Becali, vizitez muzeul lui Beatles? Eu vizitez muzeul lui Becali din Pipera. Îmi place muzica si Beatles era cand eram eu pusti, dar nu mă interesează pe mine să vizitez muzee de oameni, mă interesează să vizitez muzee de Dumnezeu, adică biserici, catedrale, manastari. Sunt sfinti Beatles? Mai bine mă duc la un calugar, ce să vad acolo, nebunie? ", s-a intrebat el, citat de MEDIAFAX.

Cine e ba Beatles asta? Are el bani mai multi ca Becali? N-are.

Lui ii placea muzica lui Beatles de cand era pusti(?),mulgea oile pe muzica lor.

Daca nu le punea Beatles oile nu se "usurau" si casul nu mai avea gust.

pcsbb15.09.2010 17:53

Ce zice Daniel Agger:

"Steaua e un club mare, dar avem valoare să invingem!

Steaua, in momentul asta, orice altceva poate fi numai echipa mare nu. :ce_oameni:

Ascultati aici: http://www.sport.ro/Liga-1/balada-lui-Ilie...la-pe-bune.html :))

Judy15.09.2010 18:21
danimarcu15.09.2010 18:43

Doua zile(ieri si azi)de doliu pentru Gigi si Borcea... :gathering:

razvan2815.09.2010 19:03
Ce zice Daniel Agger:

Steaua, in momentul asta, orice altceva poate fi numai echipa mare nu. :ce_oameni:

Ascultati aici: http://www.sport.ro/Liga-1/balada-lui-Ilie...la-pe-bune.html :))

Diplomatie pura :))

Ce vroiai sa zica: "Da , jucam cu Steaua.Astia sunt aia din Romania cu patron idiot nu ? Sper sa le dam 3 sau 4 "

red&blue_boy15.09.2010 19:38
Ce zice Daniel Agger:

Ce sa zica si el.Daca-l intrebi nu stie un jucator de la noi...Diplomati ca de obicei strainii.

razvan2815.09.2010 19:40

La conferinta de presa ar trebui sa spunem noi ca am venit sa le dam 4 si ca speram ca Surdu si Dodel sa nu isi bata joc prea tare de Carragher si Gerrard :D

*Alecs*16.09.2010 23:01

O gafa memorabila a celor de la Gigi Suge Pvla:

1284286694steag.jpg

AG17.09.2010 06:38

Miercuri seara, Dan Capatos l-a avut invitat in platou pe Catalin Botezatu, care urmeaza sa devin nas de botez al copilului Marei Banica impreuna cu Bianca Dragusanu. Inevitabil, intre Botezatu si asistenta lui Capatos a izbucnit un conflict pe teme amoroase. Cei doi s-au tachinat cu privire la relatiile pe care le au in prezent, Botezatu fiind extrem de acid la adresa fotbalistului Adrian Cristea.

Mai intai, designerul si-a legat un papion la pantof si a inceput sa latre, imitandu-l pe "Print". Apoi, el a imaginat un dialog intre Bianca si dinamovist, pitigaindu-si vocea: "Bianca, ce faci? Sunt eu, Cristea! Da, da, vin la botez". Finalul a fost la fel de spumos, Bote gasind un statut si pentru Adrian Cristea: "Il luam pe post de domnisor de onoare". Afirmatiile creatorului l-au scos din sarite pe jucatorul dinamovist, care pana acum se abtinuse sa-i raspunda acestuia: "Am observat ca vrea sa fie ironic doamna designer, pardon, domnul designer, dar e mai mult penibila, pardon, penibil cu aceste opinii despre mine. Eu unul nu-l cunosc personal ca sa vorbesc despre dumneaei, pardon, dumnealui. Ii doresc multa sanatate, succes in cariera si in amor, dar sa aiba grija sa nu se strice la stomac de la atata dragoste", a spus "Printul" pentru CANCAN.

=))))) tare Cristea asta :)) a tacut pana acuma , si a dat'o bine de tot

«1505152535479»