De fapt Moti nu a jucat...
De fapt Moti nu a jucat...
"Se simte foarte bine acolo, înãuntru. A spus cã oamenii cu care stã sînt foarte amabili și se înțelege de minune cu ei"
Spune avocatul detinutului Becali
Pai daca tot ii place asa mult de ce sa nu-si prelungeasca sederea cu cativa ani.
,,Ne batem la titlu!"
Pai daca tot ii place asa mult de ce sa nu-si prelungeasca sederea cu cativa ani.
El ar vrea,dar nu sant de acord avocatii.
Motivul?:-el are un "vocabular de cuvinte" mult superior colegilor de hotel si risca sa si-l piarda,in discutii inutile,cu eventuali semianalfabeti,cazati in acelasi loc.
Lacatus si-a dat demisia.
"Se simte foarte bine acolo, înãuntru. A spus cã oamenii cu care stã sînt foarte amabili și se înțelege de minune cu ei"
Spune avocatul detinutului Becali
Normal,e printre ai lui!... ![]()
Gluma ilustrata a zilei despre Gigi Becali in arest: http://is.gd/rARH
Fara indoiala, gluma zilei ( daca nu a saptamanii ) este asta :
Vadim s-a dus la Becali, în arest, ca sã-l îmbãrbãteze și ca sã-i ducã "de citit"
Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu l-a lãsat pe candidatul Becali la greu, ci s-a dus, mai repede decât a preconizat, la penitenciarul unde se aflã momentan, pentru a-i transmite compasiunea sa și a elabora strategia de campanie pentru europarlamentare.
Pe lângã aceste mesaje încurajatoare, Tribunul i-a adus lui Gigi și câteva icoane pentru a-l întãri sufletește. ªi, ca sã-i fortifice și mintea, despre a cãrei consistențã avea, pânã mai ieri, serioase dubii, i-a dat și de citit – prozã și publicisticã: trei "capodopere" ale lui Eugen Barbu, opera gazetãreascã a lui Tudor Arghezi, unele cãrți scrise chiar de el și un almanah România Mare. Cât despre moralul lui Becali, Corneliu Vadim Tudor a declarat cã este excelent.
Sursa : ziarul Gandul.
(gsp-ul de azi)"Căderea mea este urmarea a ceea ce ați pățit dumneavostră din clipa in care ați fost inchis. M-a afectat teribil in evoluțiile mele"
Daca asta nu e gluma sezonului nu stiu care e.
Ooo da. Dar ai uitat sa precizezi cine a spus asta .... Dayro Moreno! ![]()
(gsp-ul de azi)
Daca asta nu e gluma sezonului nu stiu care e.
Ooo da. Dar ai uitat sa precizezi cine a spus asta .... Dayro Moreno!![]()
daca asta scrie in gsp e clar k nu e adevarat
..eu nam vazut IN VIATA MEA o stire adevarata la gspisde
Scule pt arbitrajul romesc http://is.gd/ueeB si tonomatul corupt corpodean http://is.gd/ufsW
Borcea - Nu cred ca Savaniu si Corpodean a facut lucruri necurate. Era normal sa fie eliberati.
Turcu: "Am pregãtit un autocar decapotabil, cu lãutari, sã sãrbãtorim titlul. Vom sãrbãtori la Piața Universitãții douã zile și douã nopți" :laugh:
vadim merge in vizita la palatul lui Gigi, in timp ce vizita "bogatiile" ciobanului vadim il intrerupe din vorba pe giginho cu o replica seaca, bai Gigi, ai multe oi dar "mi-ei" puIa ![]()
Gigi Becali: "Lovin deabia stie sa mearga pe strada si vrea sa joace la Steaua?" :laugh:
Gigi Becali: "Lovin deabia stie sa mearga pe strada si vrea sa joace la Steaua?" :laugh:
Pai Gigi chiar e prost. Nu cumva Lovin chiar a jucat la Steaua (vorba vine)?
Nu e frumos,dar sper ca in sfarsit sa plece acest baiat.Nu e de Steaua si punct.
"In 2004, Mendoza signed with FC Metalurh Donetsk, which loaned him twice during his link. After his release, he moved countries again in 2008: after a short spell with FC Crapid București, he joined Monarcas Morelia in Mexico, being the second best goalscorer in the league's Apertura 2008, with 10 goals in 16 games. On May 1, 2009 Monarcas Morelia released Mendoza, due to an injury to his right leg."
M-am uitat pe wikipedia, de curiozitate, la Mendoza si uitati ce am gasit. In traducere, pe scurt, cel ce a scris articolul spune ca Mendoza a jucat o perioada scurta de timp la FC Crapid Bucuresti ( adica la Steaua). Asta pentru cei ce zic ca informatiile de pe wikipedia sunt corecte in intregime.
Nu mai scrie.
Acum nu, dar scria ![]()
Una luata de pe site-ul spurcatilor din groapa:
"Suporterii la stadion In acest moment, in fata stadionului Dinamo, are loc intalnirea suporterilor dinamovisti. In cazul in care nu sunteti la stadion, Dinamoprostia va va tine la curent cu evenimentele de acolo.
Update: aproximativ 50 de dinamovisti se afla deja in fata satdionului si inca multi se indreapta spre punctul de intalnire.
Update2: in jur de 100 de suporteri sunt in fata stadionului, unde au loc discutii despre situatia actuala a echipei. O noua intalnire a suporterilor va avea loc saptamana viitoare sau peste 2 saptamani.
Update3: Discutiile sunt in toi in fata stadionului, desi multi dintre cei prezenti au plecat, si s-a stabilit ca urmatoarea intalnire a suporterilor va avea loc sambata viitoare in acelasi loc..."
Gata, am inteles.
Intai s-a strans nucleul dur. Adica 50. Baietii ne informeaza ca "spre punctul de intalnire" se indreapta "inca multi". Ulterior aflam ca acei "inca multi" sunt inca 50...
S-au strans toti... adica 100. Apoi ne-au aratat ca sunt pusi pe fapte mari si extrem de hotarati... se vor intalni saptamana viitoare, sau peste 2... sau peste 3.... sau cand le mai plateste Borcea biletul de metrou.... ![]()
Discutiile continua desi multi au plecat... suporteri uniti , actionari si mai uniti , jucatori si mai uniti prin... ![]()